bende yeniyim benide eklermisiniz listeye...
Selam arkadaşlar, yeni gördüm konuyu ve hemen katılmak istedim:92:
Bende ağustosta bebişimi kucağıma alıcam inşallah.
Sat 30 Ekim.
hoşgeldiniz
bilgilerinizi yazarsınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sat 30 Ekim.
ilk sayfaya bakıp tabloda bilgileri olmayanlar verebilirler bilgilerini
bu arada malum kilo konusunda biraz takıntılıyız isterseniz kiloyu silebilrim
yerine şu bilgi olsun derseniz onu yazarım
mesela ne bileyim kaçıncı bebeği olacağını yazarız yada hangi şehirde olduğunu yada başka fikri olan varsa yaparız
canım benim 7+1 de görüldü karından pır pır yanan sönen bi hareket ama emin olmak için vajinal bakıldı gümbür gümbür sesleri duyduk sesleri çok şükür
anladım canım ya ben alttan baktırmak istemiyorum o yüzden biraz daha mı beklesem acaba haftaya mı gitsem karından gözükmeme ihtimali var değil mi
canım sen zayıfsın
zayıf olanlarda daha erken görünüyo yağ tabakası az olduğu için
inşallah görünür
günaydın kızlar
eşim bu sabah bana kahvaltı hazırladı
ben çok fena üşütmüşüm yaa
viksyli su da yaptım meyvede bolbol yedim
ama nafile
Sat 30 Ekim.
herkese hayırlı uğurlu olsun:) çok güzel bi topik olmuş insan kendinin yalnız olmadığını hissediyo:) hepimiz sırayla aynı şeyleri yaşıcağız:) benim ilk bebişim olcak inş. :) 23 yaşındayım bugün genel kan taraması sonuclarımı alcam bende kansızlık vardı zaten şimdi kaç çok merak ediyorum:18: bide kalp atışlarını duyabilmek için bi an önce dktr bulup gitmek istiyorum:)))
günaydın kızlar
eşim bu sabah bana kahvaltı hazırladı
ben çok fena üşütmüşüm yaa
viksyli su da yaptım meyvede bolbol yedim
ama nafile
selam sbnmcsm öncelikle geçmiş olsun canım:26: ben bi araştırma yaptım Zehra C. Akören Yeditepe Üniversitesi Hastanesi Diyetisyeni nin bi yazısına göre" Kırmızı et, tavuk eti, hindi eti, balık, yumurta, peynir çeşitleri, kurubaklagiller ve mantar proteinden zengin gıdalardır. " diyo. sen zehirli olmamasına dikkat et bilindik bi yerden al bişey olmaz inş. doktora gidiyomusun onada sorabilirsin aklına yatmazsa:) kendimiz olsak hiç bukadar arastırmayız. oyyyy ne kadar kıymetlilerrr yaaa:)))))ya bişe sorucam mantar yapıyım diyorum ne diyosunuz acaba bişe olurmu yesemmi
zeynepciğim moralini hep yüksek tut emi:))) inş. bu kez sağlıklı bi şekilde kucağına alıcaksın bebeğinimerhaba kızlar benim sat 21 kasım. tüp bebek tedavisi gördüm geçen hafta pozitifi gördüm. cuma kese görmeye gideceğim yaşım 27. nisanda hamile kaldım ama 4 aylıkken suyu bitti ve kaybettim bu 2. hamileliğim umarım kucağıma alabilirim. yaşım 27 kilom 72.hepinize sağlıklı hamilelik diliyorum
zeynepciğim moralini hep yüksek tut emi:))) inş. bu kez sağlıklı bi şekilde kucağına alıcaksın bebeğini
merhaba kızlar benim sat 21 kasım. tüp bebek tedavisi gördüm geçen hafta pozitifi gördüm. cuma kese görmeye gideceğim yaşım 27. nisanda hamile kaldım ama 4 aylıkken suyu bitti ve kaybettim bu 2. hamileliğim umarım kucağıma alabilirim. yaşım 27 kilom 72.hepinize sağlıklı hamilelik diliyorum
Hoşgeldin Zeynep,
Umarım bu sefer sorunsuz bir şekilde hamileliğini tamamlar ve minik yavrunu kucağına alırsın. Geçmişi unut, bu ilkmiş gibi düşün herşey çok güzel olacak inşallah.
merheb akızlar geçmişi okumadan hemen yazayım dedim bebişim tam 8 hafta 1 günlük kalbi bıbıt atıyo her şey yolunda sağlıklı kan tahlili falan verdik öğleden sonrada onları alıp gösterecez rabbim isteyen her kese sağlıklı evlat nasip etsin