Bu arada sana da teprikler bende çok sevindim, bende hayırlısıyla cuma günü gideceğim keseyi görmeye
Teşekkür ederim arkadaşım. Güzel haberlerle dönersin inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada sana da teprikler bende çok sevindim, bende hayırlısıyla cuma günü gideceğim keseyi görmeye
Çok güzel özetlemişsin arkadaşım okurken ben bile çok duygulandım, darısı artık bizim bebişlerin kalp atışlarına
evet kızlar bu dönemde adetteki belirtiler sık yaşanıyor.ben şu an uykudan başka bişi düşünemiyorum ya.
Bayagi topigimiz kalabaliklasmis yeni arkadaslar hosgeldiniz bayagidir giremiyorum nete kizlsr bugun doktorumuza gittik 8.hafta kontrolumuz vardi kalp atislarini duyduk tam 8 haftalikmis cok guzel bir duygu kizlar allah hepinize nasip etsin oyle hizli atiyorki kalbi cok guzel bir duygu 3,5 4 hafta sonra ikili teste cagirdi doktorumuz simdide o gunu beklicez ne zormus beklemek kese icin bekle kalp atisini bekle daha cok beklencek sey var yani.allah saglikli bir sekilde kucagimza almayi nasip etsin
İYİ akşamlar kızlar bu arada yeni gelenler arkadaslar hoşgeldiniz aramıza,mutlu haberler alan arkadaslarımızada hayırlı olsunben bugün giremedim walla alıs verişe cıktım kendime biraz rahat seyler alım die rahatladım walla kendime geldim bu arada bugün bulantım ağrım cok az oldu yani bugün benim için rahat bir gündü:)))şimdide kanald deki öyle bir geçer zamankiyi izliorum bu ne yaw bu dizi bana hiç yaramadı her bölümünde ağlıorum(((
Selam arkadaşlar, yeni gördüm konuyu ve hemen katılmak istedim:92:
Bende ağustosta bebişimi kucağıma alıcam inşallah.
Sat 30 Ekim.
bunu daha önce bir arkadasım da söylemişti. komik geliyor ilk başta ama düşününce çok başka bir duygudur herhalde...:97::97::97:kızlar esım eve ultrason aletı alalım dıye tutturdu dunku kalp atıslarından sonra adam costu her gun bakıcakmıs heheheh delımıdır nedır.. yunan felan ama duygusal adam nıtekım
bunu daha önce bir arkadasım da söylemişti. komik geliyor ilk başta ama düşününce çok başka bir duygudur herhalde...:97::97::97:
Hoşbuldumhosgeldın pur hayırlısı olsun agustos annıslerı olarak bıraz dızı manyagıyız herkes oyle bır gecerkı zamankıyı ızlemeye dagıldı bırazdan gelırler :)))
kızlar aranızda antalya lı olan varmı?
kızlar günydın baya bi kaynatmışsınız hepsini zor okudum valla evde internetim yok ooff yaa sabahları okulda giriyorum okuyorum takipçinizim yani unutmayın beni bende yarın gideceğim doktora 7 haftalık oluyo inşallah kalp atışları duyulur karından ultrason olduğu içöin duyulmazsa diye tedirginim