How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok güzel özetlemişsin arkadaşım okurken ben bile çok duygulandım, darısı artık bizim bebişlerin kalp atışlarına

canım benım oyle guzel bır duygukı hıc bıtmesın ıstedım o an kı ben dunya zevklerının cogunu yasamıs bır ınsan olarak aslında daha hayatta yasamadıgım bı cok duygunun oldugunu hıssetttım harıka bısey

kızlar uzun suredır mıde bulantısından yemek yapamıyordum bugun nedense hıcbıseycıgım yok fırında bıber dolma yaptım kabak kızarttım ama kabak kızartmasının hepsını esıme ayırmadan lop dıye sıcak sıcak yogurlta yedım cok kalorılı bılıyorum ama dayanamadımm sımdı pısmanım

:30:

evet kızlar bu dönemde adetteki belirtiler sık yaşanıyor.ben şu an uykudan başka bişi düşünemiyorum ya.

Merhaba,

bende henüz 5.5 haftalık gebeyim, adetim çok sancılı geçerdi, şimdide sanki adet olacakmışım gibi ara ara sancılarım oluyor, hatta dün gece sancıyla uyandım :( çok endişeleniyorum bu konuda...

ilk doktor ziyaretimde doktoruma bunu söylediğimde bana progestan diye bir ilaç verdi, onu kulanıyorum şimdi dün gece yatarken içmeyi unutmuştum aceba ondan mı ağrım oldu?

çoğu kişi normal olduğunu söylüyor, ama gece uykudan uyandıracak kadar yoğun olması normal mi bilemiyorum, lütfen bana yardımcı olun.

Şimdiden teşekkür ederim :49:

oooo kızlar kaynatmışsınız yine..ne çok ilerlemiş sayfalar.
yeni gelen arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun.
Rabbim hepimizin bebeğini bağışlasın inşaallah.
esteda sanırım sen demiştin göğüslerim büyüdü diye..benim de ya..acıyor bide..
kasıklarımda ağrıyor..
dido canım benim de aynı adet olacakmışım gibi ağrıyor kasıklarım..akıntım da oluyor.dr. normal dedi ama bilmiyorum..

haakikaten kaynatmışsınızz :)))şöyle bi baktım yeni arkadaşlar var hayırlı olsun allah hepimize sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin arkadaşlar
ya sezeryan doğumdan felan bahsetmişsiniz bende oğlumu sezeryanla doğurdum ama komşum epidural sezeryan oldu maşallah çok iyiydi bende ozaman demiştim eger bende hamiş olursam bende epidural sezeryan olucam demiştim hayırlısı:)

Bayagi topigimiz kalabaliklasmis yeni arkadaslar hosgeldiniz bayagidir giremiyorum nete kizlsr bugun doktorumuza gittik 8.hafta kontrolumuz vardi kalp atislarini duyduk tam 8 haftalikmis cok guzel bir duygu kizlar allah hepinize nasip etsin oyle hizli atiyorki kalbi cok guzel bir duygu 3,5 4 hafta sonra ikili teste cagirdi doktorumuz simdide o gunu beklicez ne zormus beklemek kese icin bekle kalp atisini bekle daha cok beklencek sey var yani.allah saglikli bir sekilde kucagimza almayi nasip etsin

Bayagi topigimiz kalabaliklasmis yeni arkadaslar hosgeldiniz bayagidir giremiyorum nete kizlsr bugun doktorumuza gittik 8.hafta kontrolumuz vardi kalp atislarini duyduk tam 8 haftalikmis cok guzel bir duygu kizlar allah hepinize nasip etsin oyle hizli atiyorki kalbi cok guzel bir duygu 3,5 4 hafta sonra ikili teste cagirdi doktorumuz simdide o gunu beklicez ne zormus beklemek kese icin bekle kalp atisini bekle daha cok beklencek sey var yani.allah saglikli bir sekilde kucagimza almayi nasip etsin

canım maşallah:nazar:senin erken döllenmiş heralde...

İYİ akşamlar kızlar bu arada yeni gelenler arkadaslar hoşgeldiniz aramıza,mutlu haberler alan arkadaslarımızada hayırlı olsun:nazar:ben bugün giremedim walla alıs verişe cıktım kendime biraz rahat seyler alım die :37: rahatladım walla kendime geldim bu arada bugün bulantım ağrım cok az oldu yani bugün benim için rahat bir gündü:)))şimdide kanald deki öyle bir geçer zamankiyi izliorum bu ne yaw bu dizi bana hiç yaramadı her bölümünde ağlıorum:((((

İYİ akşamlar kızlar bu arada yeni gelenler arkadaslar hoşgeldiniz aramıza,mutlu haberler alan arkadaslarımızada hayırlı olsun:nazar:ben bugün giremedim walla alıs verişe cıktım kendime biraz rahat seyler alım die :37: rahatladım walla kendime geldim bu arada bugün bulantım ağrım cok az oldu yani bugün benim için rahat bir gündü:)))şimdide kanald deki öyle bir geçer zamankiyi izliorum bu ne yaw bu dizi bana hiç yaramadı her bölümünde ağlıorum:((((

evet bende ya ..utanmasam:14: hüngür hüngür ağlıycam:43:.heleki polislerin evden çıkarma sahnesine...of yaaa:43:

Selam arkadaşlar, yeni gördüm konuyu ve hemen katılmak istedim:92:
Bende ağustosta bebişimi kucağıma alıcam inşallah.
Sat 30 Ekim.:49:

Selam arkadaşlar, yeni gördüm konuyu ve hemen katılmak istedim:92:
Bende ağustosta bebişimi kucağıma alıcam inşallah.
Sat 30 Ekim.:49:

hosgeldın pur hayırlısı olsun agustos annıslerı olarak :6:bıraz dızı manyagıyız herkes oyle bır gecerkı zamankıyı ızlemeye dagıldı bırazdan gelırler :)))

kızlar esım eve ultrason aletı alalım dıye tutturdu dunku kalp atıslarından sonra adam costu her gun bakıcakmıs heheheh delımıdır nedır.. yunan felan ama duygusal adam nıtekım:51:

kızlar esım eve ultrason aletı alalım dıye tutturdu dunku kalp atıslarından sonra adam costu her gun bakıcakmıs heheheh delımıdır nedır.. yunan felan ama duygusal adam nıtekım:51:
bunu daha önce bir arkadasım da söylemişti. komik geliyor ilk başta ama düşününce çok başka bir duygudur herhalde...:97::97::97:

bunu daha önce bir arkadasım da söylemişti. komik geliyor ilk başta ama düşününce çok başka bir duygudur herhalde...:97::97::97:

onu duymak ve gormek ıcın baska sansımız yok 9 ay boyunca o makınaya mahkumuz zavallı annlerımız bızlerı ultrasonsuz folık asıtsız sezeryansız dogurmuslar gayette saglıklıyız dımı hepımız masallah. bızımkıler cok sanslı bızlerde oyle :):9:

kızlar günydın baya bi kaynatmışsınız hepsini zor okudum valla evde internetim yok ooff yaa sabahları okulda giriyorum okuyorum takipçinizim yani unutmayın beni bende yarın gideceğim doktora 7 haftalık oluyo inşallah kalp atışları duyulur karından ultrason olduğu içöin duyulmazsa diye tedirginim

ilk sayfaya bakıp tabloda bilgileri olmayanlar verebilirler bilgilerini

bu arada malum kilo konusunda biraz takıntılıyız isterseniz kiloyu silebilrim
yerine şu bilgi olsun derseniz onu yazarım
mesela ne bileyim kaçıncı bebeği olacağını yazarız yada hangi şehirde olduğunu yada başka fikri olan varsa yaparız

kızlar günydın baya bi kaynatmışsınız hepsini zor okudum valla evde internetim yok ooff yaa sabahları okulda giriyorum okuyorum takipçinizim yani unutmayın beni bende yarın gideceğim doktora 7 haftalık oluyo inşallah kalp atışları duyulur karından ultrason olduğu içöin duyulmazsa diye tedirginim

canım benim 7+1 de görüldü karından pır pır yanan sönen bi hareket ama emin olmak için vajinal bakıldı gümbür gümbür sesleri duyduk sesleri çok şükür

Back