Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
az önce eyeszayın yazdıklarını okumuştum. toksoplazmadan bahsetmiş. ben de hamile olduğumu bilmeden çiğköfte yemiştim. o zaman yedikten 2 hafta sonra test yapıldı bana negatif çıktı. az önce içim rahat etmedi ankara düzen lab. tekrar aradım 2 hafta sonra belli olur mu diye. hayır dedi.
çok korktum hemen işten çıktım taksiye bindiğim gibi kan vermeye gittim. az önce tekrar verdim kan.. yarın ya da pazartesi çıkacak sonuçlar. dua edin bana kızlar bişi çıkmasın yaa
ben h.sonu viaporta gidebilirsem (ki Allah'in hikmeti bisey denmez ama her h.sonu neden hava bozuyor yaaa :84:)))) unybaby alayim bari,
primayi da bi dusuneyim belki alirim
bir de chicco bakim cantasi var kizlar; 49,90
canta, sampuan, pisik kremi, pudra, bebe yagi vs var icinde.
iyi mi sizce
onu da bugun jokerde gordum
eyeszay; o topige ben abone olmustum cnm, ben de 8 sayfa okumustum,
bos vaktim oldukca okicam
Canım inş.iyi olur biz her hftsonu ordayız malum ev yakın olunca bir çocuklu hamiş görürsen gülümse belki benimdir)
yoo benimki de o kadar zaman da çıkmıştı cnm ben hastanede yaptırmıştım , hatta dr geç kalmışın dedi hani birşey olsa bile etkilemişse etkilemiştir yaptıralım bir demişti, inş.sizde de birşey çıkmaz bende dışarıdan çok yemek yerim
az önce eyeszayın yazdıklarını okumuştum. toksoplazmadan bahsetmiş. ben de hamile olduğumu bilmeden çiğköfte yemiştim. o zaman yedikten 2 hafta sonra test yapıldı bana negatif çıktı. az önce içim rahat etmedi ankara düzen lab. tekrar aradım 2 hafta sonra belli olur mu diye. hayır dedi.
çok korktum hemen işten çıktım taksiye bindiğim gibi kan vermeye gittim. az önce tekrar verdim kan.. yarın ya da pazartesi çıkacak sonuçlar. dua edin bana kızlar bişi çıkmasın yaa
Venuz43:
canım sabit fikirli olarak düşünme.. Bi yerde mecburuz...
Ancak farklı bir açıdan baktığımız da da , kreşe giden çocuk ile gitmeyen çocuklar arasında gerçekten büyük farklar var. Sosyal aktivite bakımından olsun, konuşma tarzı bakımında olsun, yemek yeme, uyuma alışkanlığı v.s.
Bu liste uzarda gider. Annelerimiz yada bakıcılar bence bu eğitimleri veremezler. Ben bu açıdan düşünüyorum.
Okuldan sıkılma ihtimalleri de var tabi:26:
ben h.sonu viaporta gidebilirsem (ki Allah'in hikmeti bisey denmez ama her h.sonu neden hava bozuyor yaaa :84:)))) unybaby alayim bari,
primayi da bi dusuneyim belki alirim
bir de chicco bakim cantasi var kizlar; 49,90
canta, sampuan, pisik kremi, pudra, bebe yagi vs var icinde.
iyi mi sizce
onu da bugun jokerde gordum
eyeszay; o topige ben abone olmustum cnm, ben de 8 sayfa okumustum,
bos vaktim oldukca okicam
Kızlar süt pompası kullanınca acıtıyor mu??
Bende unibaby kullanmıştım saf su ve hiç pişik olmadı belki de ondandır....
benim biberon chicco cam almıştım göğüs pompası almamıştım bu sefer alıcam kesin süt daha çok oluyor diyorlar ben kesilir diye bildiğim için almamıştım sütüm de olmamıştı ne yazık ki :-((
derece imkanı olan uzaktan ölçer alsın ileriki dönemlerde ölçtürmüyorlar küçükken koltukaltına koyuyorsun gene....
ben geçende bi forum bulmustum onda anneler önermis hep bunu alin bunu almayin diye. çok güseldi. simdi buluyim gene okujam 8 sayfa okumustum. notlar aldim hatta herkesin alin dediği seyleri
canim korkma bisi olmamistir. ben 2 kez çiğköfte yedim. bide sen onuda birak annelerimiz normal köfte yaparya kiymayla. onu çalip yedim kaç kez. ben korkudan ölüorum asil. pazartesi bi ton test yaptirjam gene. bi test daha istemislerde o ne anlamadim.
canim venusde zaten krese göndermeyin dememiste 4 yasinda gitsin demis. bende 3 yasinda göndermeyi düsünüyordum. dediğin gibi krese giden çocuklar daha sosyal oluyorlar ama bende katiliyorum belli bir yasta gitmeleri konusunda. çünkü annesinden yeteri kadar ilgi gören onunla vakit geçiren çocuklarda çok sorunlu çocuklar olmuyorlar. ama tabi anneye vermek yerine kres bencede daha mantikli.
canim viaport nerde tam adresi varmi?
onu bilmiorumda elektriklisinin zarari varmidir acaba??
canım pompayla alakalı olduğunu hiç sanmıyorum. ben pompa kullanmadım ama sütüm çoktu. bir kaç kere pompa kullanmak zorunda kalmıştım. el pompasıyla sütümü sağıp bırakmıştım ama bunuda 2 aydan önce yapmadım yani. zaten toplasan 3 kere sağıp bırakmışımdır.
Pompa acıtıyor mu ??
canim korkma bisi olmamistir. ben 2 kez çiğköfte yedim. bide sen onuda birak annelerimiz normal köfte yaparya kiymayla. onu çalip yedim kaç kez. ben korkudan ölüorum asil. pazartesi bi ton test yaptirjam gene. bi test daha istemislerde o ne anlamadim.
canim venusde zaten krese göndermeyin dememiste 4 yasinda gitsin demis. bende 3 yasinda göndermeyi düsünüyordum. dediğin gibi krese giden çocuklar daha sosyal oluyorlar ama bende katiliyorum belli bir yasta gitmeleri konusunda. çünkü annesinden yeteri kadar ilgi gören onunla vakit geçiren çocuklarda çok sorunlu çocuklar olmuyorlar. ama tabi anneye vermek yerine kres bencede daha mantikli.
canim viaport nerde tam adresi varmi?
onu bilmiorumda elektriklisinin zarari varmidir acaba??
bizde bi topik mi açsak
2010 ağustos annelerinin 2011 ağustos annelerine önerileri diye
hani en iyi onlar bilir
mesela benim bi arkadaşım ağustos ta başlarda bebek yağı kullanma pişik oluyo isilik oluyo bebek sıcaktan sık sık yıka ve sadece altına saf zeytinyağı sür dedi onun 27 temmuz doğumlu bi bebeği varda
hani mevsim koşullarını onlar iyi bilir mesela sakın ince bişey alma hava sıcakta olsa ince giydiremiyorsun 40 ı çıkıncada eylül geliyo gene ince giydiremedim dedi onunkiler hep kalmış ince aldıkları
markada önerebilirler
bi de topiklerine yazı yazarız önerilerinizi bekliyyoruz diye
olur my ki
Canım forumlarda elektrikli alın mutlaka diyor...
Tatlım 2 yaşında kreşe göndericem dememin sebebi, benim çalıştığım yerdeki kreş 2 yaşından itibaren alıyor. Yoksa 3 olur 4 olur fark etmez. Ben kendim baksam daha geç veririm tabi..![]()