2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım hastane ve doktor çok önemli epidural için
bende çok istemiştim ama cesaret edemedim hissetmekten korkmuştum genel anesteziyle oldum çok şükür onda da bi sıkıntı yaşamadım

2.ye hamile olan arkadaşlar sanki 2.yi kızım kadar sevemiycekmişim gibi bir his var içimde sizde de var mı kızıma çok düşkün oldum bugünlerde sanki ona sonra yeterince zaman ayıramıycam onu üzücem gibi geliyor huzursuz oluyorum

evet canım hastane ve doktor çok önemli epidural için
bende çok istemiştim ama cesaret edemedim hissetmekten korkmuştum genel anesteziyle oldum çok şükür onda da bi sıkıntı yaşamadım

bende epidural sezeryan oldum çok süperdi herşey yolunda gitti ne bir ağrı ne bir sızı yine aynısından istiyorum

buna sevindim.gerçi gecen yıl ben dış gebelik oldum ve açık ameliyatla aldılar.hemen toparlandım.sezaryanla doğum belki buna yakın birşeydir.çünkü benim amelişyatada sezaryan demişlerdi.

canım bende hamile kalmadan önce aynı şeyleri düşünüyodum
oğlum kadar sevemezsem diye. annemlere de söylemiştim onlarda olurmu öyle şey bak bizlerin kaç çocukları var hepinizi nasıl seviyoruz demişlerdi.
bende öyle düşünmeye başladım hamile kaldıktan sonra

epiduralda ayık oluyorsunuz değilmi?

evet canım normal doğum gibi bebeğin çıktığını görüyorsun
bebeğimi ilk ben görmüştümharika bişey

oğlak75 bence yeni bebeğin yüzünü görmek bir kez daha aşık olmamıza yetecek
hepsinin yeri ayrı
öyle olsa 2. 3. bütün çocuklar sevgisiz kalırdı çevremizdede
ve bizler bilinçli kişileriz ayrım yapmayacağıma eminim ben

kızım bana düşkündür annecim seni çok seviyom devamlı
onu üzmek en son istiycem şey ama ben yinde onun sevgisinin aynısı bir daha nasıl olur düşünemiyorum

buna sevindim.gerçi gecen yıl ben dış gebelik oldum ve açık ameliyatla aldılar.hemen toparlandım.sezaryanla doğum belki buna yakın birşeydir.çünkü benim amelişyatada sezaryan demişlerdi.

canım sezeryan dedilerse doğumda öyledir. inşallah bunda da çabucak toprlanırsın

çıkış anını görmekte güzel olur.Allah o günleri nasip etsinde bakalım hayırlısı...

sanırım ben cesaret edemem.

aslında ben olsam genel anesteziye cesaret edmezdim 8 sene anestezi teknikeri olarak ege üniversitesinde çalıştım canım binlerce sezeryana girdim binlerceside genel anesteziydi hem bebek hem anne açısından kesinlikle daha riskli sana bunu bilimsel olarak söylüyorum inan

kızım bana düşkündür annecim seni çok seviyom devamlı
onu üzmek en son istiycem şey ama ben yinde onun sevgisinin aynısı bir daha nasıl olur düşünemiyorum

canım benim oğlumda aynı yapışık ikiz gibiyiz çok düşkün bana
bende ona tabi:))

benim görümcem 40 yaşında 2.yi doğurdu ilki erkek 7 yaşındaydı 2. doğduğunda görümcem ilk oğluna çok düşkündür acayip aşık yani oğluna ama o bile 2. gelince tüm zamanını 2.ye verdi diğeri kaldı bir kenarda resmen o bile bunu yaptıysa bilmiyorum ben korkuyorum doğrusu 2.olunca ilklerin tahtı sarsılıyor bu kesin ki benim görümcem çok entellektüel elinden psikoloji kitapları düşmez bir tiptir

canım aslında dengeyi kurmak çok önemli
sen abisin yapma sen abisin dur falan gibi şeylerde olmaz beraber yapılacak bazı şeyler
kardeş gelince tahtı sarsılmamalı o tahta beraber oturtulmalı ve aralarında kıyaslama olmamalı
inşallah bizde öyle sorunlarla karşılaşmayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…