2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada eyeszay denartik haber cikmali esi bugun 2 yada 3 te gidecekti hava alanindan gelmesi falan ancak 6 da yazar oda enerjisi varsa eminim cok yorulmustur gerci hersey iyiyse moral dopingi olmustur o da ayri :)))

1000 sayfayı geçmişiz.

Eylül anneleri 2500'ü geçmiş valla, ben bizimkini zor takip ediyorum; onlar baya hızlılar.

Son düzenleme:
p.tesi ne randevu aldım bebğimi görücem bakalım ne kadar büyüdü:))
ayrıntılı ultrasondan da doktorum bahseder aynı hastanede yapılıyo 220 lira ama dvd veriyolarmı hiç sormadım

1000 sayfayı geçmişiz.

Eylül anneleri 2500'ü geçmiş valla, ben bizimkini zor takip ediyorum; onlar baya hızlılar.

evet canım onlar baya hızlılar benim arkadaşımda eylül annelerinde oda diyo zaten hızlarına yetişemiyorum diye

canım bende diğer aylara baktım temmuz anneleri 3400 ü geçmiş
ekim anneride 950 e gelmiş bi biz az kaldık

benim de 6 nisan da detaylı ultrasonum
çok heyecanlıyım doktor kız diyebiliriz ama daha net değiliz dedi
ne isim ne eşya bişi bakamıyorum ya
zati paranoyak bi tipim ya kızsa ya erkekse diye diye

benim 18. haftam bitecek ama hala bulantılarım sabah kusmalarım devam ediyor.sizin geçti mi hala devam eden var mı?

benim 20. haftam sabah bulantılarım kalmadı ama hala tiksinmelerim devam ediyor yemeden içmeden kesildim çok fena abuk sabuk şeyler yiyorum inanki nasıl toparlanıcam hiç bilemiyorum

benim de 6 nisan da detaylı ultrasonum
çok heyecanlıyım doktor kız diyebiliriz ama daha net değiliz dedi
ne isim ne eşya bişi bakamıyorum ya
zati paranoyak bi tipim ya kızsa ya erkekse diye diye

canım ayrıntılıda kesin belli olur cinsiyeti.
bizimki erkek başka doktora gitmeyide düşünmedim zaten apaçık gösterdi tereddütüm olsa başka doktorada gösterirdim

canım ayrıntılıda kesin belli olur cinsiyeti.
bizimki erkek başka doktora gitmeyide düşünmedim zaten apaçık gösterdi tereddütüm olsa başka doktorada gösterirdim

inşallah canım inşallah
dvd de veriyomul yatar kalkar izlerim..
hareketleri çok sevimli oluyo eğer miğde sesi değilse
pırpır yapıyo dışarda olsa bi sıkar bi ıssırırım onueğer net bişi diyemezse ben de baktırırım başka yerde

dvd yi oğlumda vermişlerdi sürekli izledim durdum onu başka yerde yaptırmıştım
bunun içinde hastanede varmış ama nasıldır bilmiyorum
hamileyken başka duygu doğduktan sonra bambaşka duygu yaşıyo insan
yolu yarıladık artık az kaldı sayılır

Kızlar benim ayrıntılı ultrason için henüz bişey demedi doktor. 22. haftada normal kontrole gidicem. O zaman ayrıntılı ultrason için randevu alırız dedi. Herhalde 24. hafta da filan yapıcak. Geç değil mi?

benim doktorum ayrintili icin hicbisey demedi henuz.

bu cmr. gittigimde sorucam ben de.
fiyat- hastane falan da arastirmadim daha :-(

benim doktorum ayrintili icin hicbisey demedi henuz.

bu cmr. gittigimde sorucam ben de.
fiyat- hastane falan da arastirmadim daha :-(

Normal canım, 22. haftada istiyorlar genelde, senin daha 1 ayın var. Bu randevunda söyler herhalde, söylemezse de sen sor. Dışarda yaptırmak için araştırırsın hem. Bizden gidenlerden de tavsiye alırsın. Benim bu cumartesi, bakalım nasıl geçecek.

ayyy kaç saattir okudum hala
eyeszaydan bi hbr yok noldu bu kıza yaaa
kızlar sanki ben hatırlıyorum eşi bugün 3 gibi gidecekti...
kızlaaarr bide gitmek için hazırlık yapıyo olmasın ne dersiniz.???

Hahaha benim de aklıma gelmedi değil. Bu deli kız tası tarağı toplayıp gitmiş de olabilir :))

Bence 20. haftadaki doğrudur ama işini şansa bırakma başka bir dr. a daha gitsene. veya detaylıya gideceksen orada zaten net çıkar

Hadi yaaa! Bİlmiyordum iyi oldu yazdığın.

el ayak şişmesi meraktandır. Hepimiz haber beklemekten şiştik Şaka bir yana bence bol su tüket bir de ayakta kalıyorsun ondan şişiyordur ayaklar bence ayağını kalp seviyesinde uzatarak otur.

Bu arada eyeszay denartik haber cikmali esi bugun 2 yada 3 te gidecekti hava alanindan gelmesi falan ancak 6 da yazar oda enerjisi varsa eminim cok yorulmustur gerci hersey iyiyse moral dopingi olmustur o da ayri :)))

Canım eşi sanırım gece 2 -3 gibi gidecekti?!?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…