kızlaar 1000 sayfayı devirdik maşallah
1000 sayfayı geçmişiz.
Eylül anneleri 2500'ü geçmiş valla, ben bizimkini zor takip ediyorum; onlar baya hızlılar.
benim 18. haftam bitecek ama hala bulantılarım sabah kusmalarım devam ediyor.sizin geçti mi hala devam eden var mı?
aynı canım valla benim eşimde hala hissedemedi. tekmeliyo ama babası gelince duruyo
benim de 6 nisan da detaylı ultrasonum
çok heyecanlıyım doktor kız diyebiliriz ama daha net değiliz dedi
ne isim ne eşya bişi bakamıyorum ya
zati paranoyak bi tipim ya kızsa ya erkekse diye diye
canım ayrıntılıda kesin belli olur cinsiyeti.
bizimki erkek başka doktora gitmeyide düşünmedim zaten apaçık gösterdi tereddütüm olsa başka doktorada gösterirdim
inşallah canım inşallah
dvd de veriyomul yatar kalkar izlerim..
hareketleri çok sevimli oluyo eğer miğde sesi değilse
pırpır yapıyo dışarda olsa bi sıkar bi ıssırırım onueğer net bişi diyemezse ben de baktırırım başka yerde
inatçı olucak bizimkiler belli oldubizde baba oğul kavgaları başladı bile küsüyo babası beni neden istemiyo neden ben gelince duruyo diye söyleniyo
benim 18. haftam bitecek ama hala bulantılarım sabah kusmalarım devam ediyor.sizin geçti mi hala devam eden var mı?
sen ona de ki, pur dikkat babasini dinliyo ondan duruyor de
Kızlar benim ayrıntılı ultrason için henüz bişey demedi doktor. 22. haftada normal kontrole gidicem. O zaman ayrıntılı ultrason için randevu alırız dedi. Herhalde 24. hafta da filan yapıcak. Geç değil mi?
benim doktorum ayrintili icin hicbisey demedi henuz.
bu cmr. gittigimde sorucam ben de.
fiyat- hastane falan da arastirmadim daha :-(
ayyy kaç saattir okudum hala
eyeszaydan bi hbr yok noldu bu kıza yaaa
kızlar sanki ben hatırlıyorum eşi bugün 3 gibi gidecekti...
kızlaaarr bide gitmek için hazırlık yapıyo olmasın ne dersiniz.???
meraba sevgili anneler, ya belki bu konu için geç kaldım ama hala net değilim ne yapayım?
konu bebeğimin cinsiyeti. 22+4 haftalığız şimdi, 13. haftada doktorum erkek dedi 17. haftada göstermiyor dedi ve 20. haftada kız dedi sizce hangisi doğrudur şimdi bebeğime seslenemiyorum bu cok üzücü, bi de ben hep erkek hissettim galiba o yüzden bir burukluk da var
yardımcı olurmusunuz
?
bilgilendirme
kızlar hani bebişimize aldığımız kıyafetleri ekledikten sonra yada göbüşleri ekledikten sonra veya kk daki diğer topiklerin linklerini buraya kopyalıyoruz ya bi bakın diye
bu tamamen yasakmış topiğimiz bile silinebilirmiş
hbriniz olsun...
naber canlar???
biz geldik eve...yemek ve ütü işlerim bi de sınav kağıdı okuma faslım var...koştur koştur eyeszay'e bakmaya geldim ama,nerelerdesin kuzum yaaaa?çaaaaaaaaaaaaaatlaaaaaaaaaaadımmmm!!!
2 gündür kendimi şişmiş hissediyorum..eller ve ayaklar fenacanım sıkıldı....ilerleyen günlerde sorun olmaz umarım...nette abuk sabuk can sıkıcı şeyler okuyorum...Allahtan tansiyonum yüksek değil...off Allahım sen yardımcımız ol...
ben 20+3'de ayrıntılı ultrasona girdim...390 gr dedi...gayet normal dedi doktor:)
kaçtık bis sonra görüşürüz teyzoşları:)
Bu arada eyeszay denartik haber cikmali esi bugun 2 yada 3 te gidecekti hava alanindan gelmesi falan ancak 6 da yazar oda enerjisi varsa eminim cok yorulmustur gerci hersey iyiyse moral dopingi olmustur o da ayri :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?