• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben keseyi görmeye 5+2 veya 5+3 te gideyim diyorum yani bir hafta sonra zaten ondanda 10 gün sonra yaklaşık kalp atışı duyulmaya gidilcek

bana kalsa bi gitsem kese kalp atışı hepsini görsem stresi olmasa diye ama eşim istemiyo gidelim diyo gidecez bakalım artık birine beğenmezsek değiştiririz

ayy ne güzel bi sonuç:nazar:
temmuz sonu olur doğum
sanırım bizlerin ki temmuz sonuna denk gelecek hep
benim ki sezeryan zaten kesin temmuz sonu alır
senin de erken döllenme olmuştur yada ikiz dermişimm:1: var mı aile de:34:

korkutmayın beni şimdi ikiz falan diyerek :53: ailede yok bildiğim kadarıyla
benimki de sezaryen ve dediğiniz gibi temmuz sonu olur herhalde. 1 ağustos ramazının da 1 imiş.doktorlar oruçken sabırsız olur mu acaba diye düşünmekten alamıyorum kendimi, o yüzden temmuz sonu olması daha iyi galiba :44: bu vesveselerimle sizin de kafanızı karıştırmak istemem ama :61: öyle işte

aynen canım benimde temmuz sonu olur sezeryan olacak çünkü
benim hcg 4+1 iken 122 çıktı benimki çok düşük o zaman panik oldum bak şimdi

valla ben de o civarlarda bir sonuç bekliyordum, üçbinlerde görünce ben de bir panik atlattım :)

ben keseyi görmeye 5+2 veya 5+3 te gideyim diyorum yani bir hafta sonra zaten ondanda 10 gün sonra yaklaşık kalp atışı duyulmaya gidilcek

merhaba kızlar canım sen kan tahlılı yaptırmısın 2 gunde bır 2 kat artar normal hamılelıkte sende hesapla kese 1500u gecınce gorunurmus cunku ona gore gıdersın canım.

kızlar buarada ben kan testı yaptırmadım farklı markalarla test yaptım hepsındede hemen pozıtıf oldu kan testı yaptırmayı dusunmuyorum ama esımde yaptıralım hele kac cıkıcak merak edıyor bende arada kaldım gecen kımyasal gebelıgımde 2 gunde bır kan aldılar ve cok yorucu bır durum cunku bunda bekleyıp haftaya persemde doktora gıtmeyı dusunuyorum.

valla ben de o civarlarda bir sonuç bekliyordum, üçbinlerde görünce ben de bir panik atlattım :)

canım herkesın farklı oluyor yumurtlama zamanından dollenmeden her bunye farklı korkma benım bır arkadasımın adetı 2-3 gun gecınce yaptırdı 5000lerde cıktı ıkız gebelıkten suphelendıler ama sonra ıkız olmadıgı anlasıldı 1 kızı olcak sımdı

buarada kızlar hepımız korkagız galıba hemen sezeyan dıyoruz ben hıc yazın dogum yapmak ıstemıyodum yazın sıcakta cok zor oluyor ama allah boylesını nasıp ettı en zoruda doktorlar o tarıhte ızınde olabılıyor.

kızlar buarada ben kan testı yaptırmadım farklı markalarla test yaptım hepsındede hemen pozıtıf oldu kan testı yaptırmayı dusunmuyorum ama esımde yaptıralım hele kac cıkıcak merak edıyor bende arada kaldım gecen kımyasal gebelıgımde 2 gunde bır kan aldılar ve cok yorucu bır durum cunku bunda bekleyıp haftaya persemde doktora gıtmeyı dusunuyorum.

6. haftayı bekliyorsun galiba. iyi fikir bence çünkü hem keseyi hem de kalp atışını görebilirsin. endişelerini bi kenara atabilmelisin, zor bir dönem geçirmişsin ama artık düşünme bence geride kaldı, bu sefer her şey çok iyi olacak inşallah, sorunsuz bir hamilelik geçirirsin inşallah. böyle düşünmeye çalış en azından, ok? :34:

6. haftayı bekliyorsun galiba. iyi fikir bence çünkü hem keseyi hem de kalp atışını görebilirsin. endişelerini bi kenara atabilmelisin, zor bir dönem geçirmişsin ama artık düşünme bence geride kaldı, bu sefer her şey çok iyi olacak inşallah, sorunsuz bir hamilelik geçirirsin inşallah. böyle düşünmeye çalış en azından, ok? :34:

sagol canım moral verdıgın ıcın tabı bır kere kımyasal gebelık yasadıgım ıcın ıcımde bır korku var ama allah buyuk bakalım canım hepımız ıcın hayırlısı sen ne zaman gıtmeyı dusunuyorsun doktora

ayyy benım 6 haftalıkken 2595 dı betam senın kı ıkız falan olmasın:):)

buarada kızlar hepımız korkagız galıba hemen sezeyan dıyoruz ben hıc yazın dogum yapmak ıstemıyodum yazın sıcakta cok zor oluyor ama allah boylesını nasıp ettı en zoruda doktorlar o tarıhte ızınde olabılıyor.

korkaklıkla alakası yok canım benim ilk doğumum sezeryan olduğu için bu da mecbur sezeryan olacak

korkutmayın beni şimdi ikiz falan diyerek :53: ailede yok bildiğim kadarıyla
benimki de sezaryen ve dediğiniz gibi temmuz sonu olur herhalde. 1 ağustos ramazının da 1 imiş.doktorlar oruçken sabırsız olur mu acaba diye düşünmekten alamıyorum kendimi, o yüzden temmuz sonu olması daha iyi galiba :44: bu vesveselerimle sizin de kafanızı karıştırmak istemem ama :61: öyle işte

korkma canım erken döllenmedir ne güzel işte güzel büyümüş
dr a gidince kese yi görünce kese boyutuna göre en net bilgiyi o verecektir
bi de zaten bizim sezeryanlarımız planlı olacak saati bile belli olacak ki büyük ihtimal sabah alırlar niye sabırsız olsunlar endişelenme onun içinde

ama naciye00 diyince aklıma geldi
gideceğimiz dr un yıllık izin planını sormalı:97:

ama naciye00 diyince aklıma geldi
gideceğimiz dr un yıllık izin planını sormalı:97:
kızlar unuttum ben sızın 2. gebelıgınız oldugunu sız bızden tecrubelısınız dogru ılkı sezeryan olunca 2.cıde sezeryan oluyor. daha yenıyız kızlar bız sız kıdemlısınız. kızlar orucu hıc takmayın ben cunku gecen sene agustos ayında kımyasal gebelık yasadım ramazandı valla benım gıttıgım hastanede kımse pek oruc tuttuguda yoktu ne doktorların nede hemsırelerın ellerınde hep caylar sular vardı. orucu bılmem ama senelık ızın olabılıyor cunku ben dusuk yaparken doktoru aradım tatıldeymıs megerse baska hastanedekı doktoru aradım oda tatıle cıkmıs ozmanda ıcımden dedım yazın dogurmamak lazım kımse yok dogru duzgun ama galıba basıma gelıyor

arkadaşlar bilgilerinizi yazarmısınız
tablo yapıyoruz
halissanın yardımıyla
çok teşekkür ederiz tekrar hallisna:71::69:

adm gamze
yaşım 35
son sat 29 ekim
kilom en son 58di ama dahada zayıfladım
bir kızım var 6 yaşında

Arkadaşlar merhaba,
bende dün kan testi yaptırdım 157 çıktı. doktorum 10 gün sonra gel dedi. çok heyecanlıyım. kötü bişey olmasından çok korkuyorum. sizin takvimlerden eklemek istiyorum ama beceremedim. nasıl yaptınız siz.

bilgilerim
adım : fulya
27 yaşındayım
son sat 31 Ekim

Arkadaşlar selam aramızda hiç kesesini gören kalp atışlarını duyan var mı? ne zaman doktora gitmeyi planlıyorsunuz. ben klomen kullandım 4 yumurtam vardı bu ay. çoğul gebelik biraz korkutuyor beni ama rabbimden hayırlısını istedik hep. değerim dün 157 idi. nasıl sizce normal mi?

Back