Merhaba Ağustos 2011 anneleri, bende gecen hafta cuma günü gebe olduğumu öğrendim :)
Daha 5 aylık evliyiz ama isteyerek oldu bu gebelik.
şimdi çok heyecanlıyız ve çokda tedirginiz ister istemez.
İnşallah herşey yolunda gider ve meleğimizi kucağımıza alacağımız günleri rabbim bizlere nasib eder
yanlış bilmiyorsam ethicada sezaryan doğum 2gece kalma 2300 sosyal güvencesi olanlar için.ama daha sonra detaylı tekrar araştırcam.kızlar hepınıze tesekkurler ınsallah karnından duymak ısteyenlerde en yakın zamanda duyarlar
17 ocakta tekrar dr un muaynanesine gıdıcez.bide dr subat ayında bızı hastaneye cagırdı bebegın ultrasonu cekılcekmıs ama sanırsam daha detaylı belkı 3 boyutlu olabılır ve 5 aylıkken tekrar yıne hastanede ultrasonu cekılcek butun organlarına bakılcak olcumlerı yapılcak down sendromu ıcın felanmıs
butun bebeklere yapılıyormus. sızdende boyle bıseyler ıstedılermı merak ettım.
bugun ablam dogan hastanesını aradı benım ıcın fıyat ogrenmek ıcın
normal dogum 1800
sezeryan 3500 doktor ıcınde epıdral artık 500
doktor ıcınde doktorunu tanıyorum gıtmedım ama ıyı bır dr denıyor sadece bıraz soguk bır adammıs belkı bıde oda ucretı farkı vardır
ablam ılk dogumunu orda yapmıstı ben genız etı amelıyatı ve bılegım kırıldıgında platını orda takılmıstı 3te uc memnun kalmıstık paylasmak ıstedım
Merhaba Ağustos 2011 anneleri, bende gecen hafta cuma günü gebe olduğumu öğrendim :)
İnşallah herşey yolunda gider ve meleğimizi kucağımıza alacağımız günleri rabbim bizlere nasib eder
kızlar bu arada aklıma gelmişken ben normal sezeryan oldum.ama arkadaşım 1 ay önce epudural yaptırdı resmen yeni doğum yapmamış gibiydi.kardeşimin eşide 15 gün önce normal sezaryan oldu ama çok kötyüdü.bende 2.ciyi allah nasip ederse epidural yaptırıcam.tabi en iyisi normal doğum ama malesef benim öyle bir şansım yok artık..
canım bende sezeryan oldum ve hiç bir sıkıntı yaşamadım inşallah ikinci doğumumda da sıkıntı yaşamam
epidural bende istiyorum ama korkmuyo da değilim ne de olsa belden iğne yiyiosun hem doğumdan sonra epidural bir kaç hafta başağrısı ve bel yapıyomuş bunu kaç kişiden duydum
canım bende merka ettim bizimle paylaşırsan çok sevinirim test sonuçlarını:))
çok sevindim hoşgeldin aramıza.:81: kaç çıktı değerin?
Günaydınlar....
Bebeğinin kesesini ve pıt pıtlarını görenlere hayırlı olsun..
Rabbm bizede nasip etsin..
Benim yavruş ne yapıyor acaba çok merak ediyorum..
6 ocakta kalp atışını duyacağız inş rabbimin izni ile..
Mide bulantılarım devam ediyor , okudum da hemen hemen herkeste var..
İnşş herşey güzel geçer..
Nil_çiçek tebrik ederim arkadaşım hoşgeldin..
canım onu bende duydum ama arkadaşım ve çevremde yapan birkaç kişide çok mennun kaldılar.öbür türlü tam bayıldığında uyandığın zaman narkoz çok etkiliyor beni hem öksürük hem mide bulantısı bakalım hayırlısı hangisi olursa..
Merhabalar kızlar..
Dün geç olduğu için test sonucunu labaratuara telefon açıp öğrendim. Beta hcg 532 çıktı. Hamileliğin 5. haftasındayımİnanamıyorum. Uzunca bir süre istiyorduk ama olmamıştı. Hormanlar yumurta kontrolleri yapılmıştı ama bu seferde olmasaydı zor bi tedavi sürecü bizi bekliyecek diye üzülürken, güzel haberi aldım. Tam yeni yıl hediyesi oldu.
Doktorumu aradım, pazartesi gel, keseyide görmüş oluruz dedi.
kızlar gunaydın bı dr a gıttım geldım ne cok yazmıssınız oku oku bıtıremedım.
haaberler ıyı bebısımızı gormeye gıttık ılk gıttıgımde keseyı gormustum sımdı ıcınde bı embryo pıt pıt atan kalbı ve hayatımda duydugum o anın hıc bıtmesını ıstemedıgım kalp atısları esımle ıkımızınde gozunden yaslar geldı.allah hepınıze yasatsın bu duyguyu en kısa zamanda. hersey yolunda dedı dr. olctu bu sefer bebegın booyu 0.93 yanı 1 cm yakın. kılomu ve tansıyonumuda olctu. 17 ocakta tekrar gıdıcez. cok mutluyum cok degısık bır duygu ıcımde bır kalp daha atıyor artık ıkı kalbım var
bende narkozdan ayılırken öksürük tutmuştu ama halim olmadığından öksüremedim ve içimden Allahın ben ölücem şimdi öksüremiyorum nefesim kesilecek dedimtam o sırada ayıldığımı farkeden hemşire oksijen tuttu o kendime getirdi beni
normal sezaryan çokmu zor oluyor? korkuttunuz beni:18:
canım çook sevindim keseyide görüceksn inşallah
bende cumartesi günü randevum var bende keseyi görürüm hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?