2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nihayet oldu....
arkadaşlar listeye benide eklermisiniz.....
son adet 17 kasım
beklenen doğum 24 ağustos
kilo 61
yaş 32

Merhaba Ağustos 2011 anneleri, bende gecen hafta cuma günü gebe olduğumu öğrendim :)
Daha 5 aylık evliyiz ama isteyerek oldu bu gebelik.
şimdi çok heyecanlıyız ve çokda tedirginiz ister istemez.
İnşallah herşey yolunda gider ve meleğimizi kucağımıza alacağımız günleri rabbim bizlere nasib eder

canım hoşgeldin ve hayırlı olsun...

yanlış bilmiyorsam ethicada sezaryan doğum 2gece kalma 2300 sosyal güvencesi olanlar için.ama daha sonra detaylı tekrar araştırcam.

kızlar bu arada aklıma gelmişken ben normal sezeryan oldum.ama arkadaşım 1 ay önce epudural yaptırdı resmen yeni doğum yapmamış gibiydi.kardeşimin eşide 15 gün önce normal sezaryan oldu ama çok kötyüdü.bende 2.ciyi allah nasip ederse epidural yaptırıcam.tabi en iyisi normal doğum ama malesef benim öyle bir şansım yok artık..

merhaba canım
hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

hayırlı olsun rabbim kucağımıza almayı nasip etsin

canım bende sezeryan oldum ve hiç bir sıkıntı yaşamadım inşallah ikinci doğumumda da sıkıntı yaşamam
epidural bende istiyorum ama korkmuyo da değilim ne de olsa belden iğne yiyiosun hem doğumdan sonra epidural bir kaç hafta başağrısı ve bel yapıyomuş bunu kaç kişiden duydum

canım onu bende duydum ama arkadaşım ve çevremde yapan birkaç kişide çok mennun kaldılar.öbür türlü tam bayıldığında uyandığın zaman narkoz çok etkiliyor beni hem öksürük hem mide bulantısı bakalım hayırlısı hangisi olursa..

canım bende merka ettim bizimle paylaşırsan çok sevinirim test sonuçlarını:))

çok sevindim hoşgeldin aramıza.:81: kaç çıktı değerin?

Merhabalar kızlar..

Dün geç olduğu için test sonucunu labaratuara telefon açıp öğrendim. Beta hcg 532 çıktı. Hamileliğin 5. haftasındayım İnanamıyorum. Uzunca bir süre istiyorduk ama olmamıştı. Hormanlar yumurta kontrolleri yapılmıştı ama bu seferde olmasaydı zor bi tedavi sürecü bizi bekliyecek diye üzülürken, güzel haberi aldım. Tam yeni yıl hediyesi oldu.
Doktorumu aradım, pazartesi gel, keseyide görmüş oluruz dedi.

bende narkozdan ayılırken öksürük tutmuştu ama halim olmadığından öksüremedim ve içimden Allahın ben ölücem şimdi öksüremiyorum nefesim kesilecek dedim tam o sırada ayıldığımı farkeden hemşire oksijen tuttu o kendime getirdi beni

canım çook sevindim keseyide görüceksn inşallah
bende cumartesi günü randevum var bende keseyi görürüm hayırlısıyla

Acroply çok güzel bir haber. Tez zamanda hepimiz de bu mucizeye şahit oluruz inşallah. Allah iki kalbide korusun

normal sezaryan çokmu zor oluyor? korkuttunuz beni:18:

ben epidural sezeryan oldum
10 doğum yapsam onu nu da epidural olsun isterim
süper bişeydi
direk bebeğimi kucakladım aldım emzirdim
başağrısı bel ağrısı hiç bişey olmadı çok şükür
bakalım bu sefer güvendiğim bi hastanede çok isterim epidural olmasını

normal sezaryan çokmu zor oluyor? korkuttunuz beni:18:

yok canım korkutmam istemedim. narkozdan kalkarken öksürükle kalktım öksüremediğim için çok korkmuştum ondan öyle düşündüm yoksa başka hiç bi sıkıntıyla karşılaşmadım çok şükür.
1 gece kaldım hastaneden ve eve geldim 5 günümde evimin işini bile yapıyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…