aynen bende şaşırdım. banada doktorum 23-24 haftada yapılacak dedi. valla, bu doktorlar insanı öldürecek:)niye bu kadar erken yapıldı sana..
sana niye yapılmıştı şeker yüklemesi erken d eğil mi??
bizim okulda bi bayan var çalışan ben den 1 hafta önde ona 20. haftada hem tetanoz hem d e şeker yüklemesi yapılmış..şeker yüklemesine çok şşaırmıştımm çünkü bana 24. haftada geleceksin dediler..
aynen bende şaşırdım. banada doktorum 23-24 haftada yapılacak dedi. valla, bu doktorlar insanı öldürecek:)
bide sana bir şey soracağım. sen bir liste yapmıştın ya, ben onu o gün kendime kopyaladım ve onu kullanarak işimize yaracak şekilde bir tablo oluşturdum. ama tabloyu buraya nasıl yükleyeceğimi bilemiyorum. tabloda 2009 annelerden yola çıkarak eklemeler yaptım. tabloyu nasıl ekleyebilirim acaba?
hoş geldiniz:) burda insan kendini çok güzel hissediyor:) hem sevincini paylaşıyor hem bilgileniyor:)
hadi yaa bek doğrudur bu çünkü ben 2 gündür düt içmeyi unutuyorum ya da canım istemiyor.yoğurtta nerdeyse hiç yemiyorum..gidip hemen süt içeyim en iyisi..
galiba gezmekten..
amannn kadınlık ne zor dimi yaa,,fitil mitil...
bak şimdi bunu okudum yine aklıma geldi..test sonucum inş benim de güzel çıkar...(
niye bu kadar erken yapıldı sana..
sana niye yapılmıştı şeker yüklemesi erken d eğil mi??
bizim okulda bi bayan var çalışan ben den 1 hafta önde ona 20. haftada hem tetanoz hem d e şeker yüklemesi yapılmış..şeker yüklemesine çok şşaırmıştımm çünkü bana 24. haftada geleceksin dediler..
Evet aynen bende baloncuk veya sudaki hava kabarcığı gibi hissediyorum.
üzülme canim hissedersin yakinda öyle bi hissettiriyo ki kendini daha dogmadan geceleri uyutmamaya basladi :)) bi de cinsiyetini ögrenebilsek yaramazimin ahhh ahhhh :)
bu arada tetanoz asisiyla ilgili burdaki cogu arkadas yaptiriyo sanirim ben daha gecen hafta kontrolde özellikle sordum doktora olmalimiyim diye yooo gerek yok dedi bana simdi benim de kafam karisti iyice :44:
cnm ne alsam kardır diye bakıorum.hazirandan sonra gezmek zor olacak.şimdiden alıp kenara koymak istiorum,kafam rahat olsun :)
bu arada dedigim concord neo arabayı almadım.
Jane rider diye bi marka var bu da concord un markasıymış ama en iyisi o dediler.
Oyun parkınıda graco aldık.cok güzel walla kızlar kesinlikle tawsiye ederim.
allah korumuş sizide valla. bizler ne kadar dikkatli olsakta karşımızdakinin en ufak bir dikkatsizliği bizlerede zarar veriyor maalesefnasıl korktum anlatamam. allah hepimizi korusun...
bodrumdan sevgılerr herkesee:))
biz de varız bebeğimle :) önce mercimektik şimdi şehzade olduk , 19.haftamızdayız. sizleri sürekli takip edip yararlı bilgiler alıyorum aynı zamanda mutlu da hissediyorum kendimi bu paylaşım ortamındaumarım herşey hepimiz için çok güzel devam eder ve bir ömür mutlu bir hayat süreriz meleklerimizle iyi ki bu herşeyiyle eşsiz ama zorluklarla dolu yolculukta tanıdım sizleri
canım benimde akıntı oluyor.dr.a sordum günlük ped kullanma sağlıklı değil.sık sık değiştir çaşarını ve pamuklu kullan dedi...zaten mümkün olduğunca sık değiştiriyorum ve pamuklu kullanıyorum..ama gündüz işte bu imkanım olmuyo..ve ben yine işe giderken kotex in günlük pedini kullanıyorum.pamuklu rahat onu sık sık değiştiriyorum...
günaydın güzel anneler, 4-5gündür giremedim beni merak eden oldu mu bilmiyorum
1 gün boyunca sürekli istifra ettim bir taraftanda ishal olmştum, ya üşüttüm yada yediğim birşey dokundu..ben hayatımda bu kadar istifra ettiğimi hatrlamıyorum, çok korktum bebeğime birşey olacak diye:18:..neyse dün o halde kontorulüme gittim, doktor hemen anladı tabi yüzümden..önce ultasrayonda bebeğe baktı tabi ben yine ekrana bakamıyordm ya birşey olduysa diye, bak kalp atşları deyince rahatladım,şükür ettim allahıma..detaylı bir inceleme yaptı ultrasyonda, kolları bacakları, beynine bakarken eşim cinsiyeti ne diye sordu..oda inceledi ve bak pipisi dedi. .bizimkinde bir heyecan bir gülme anlatamam ...allah var bende erkek hissediyordm ve istiyordum, ama bu hastalktan sonra sağlıklı göreyım yeter dedim .. bebek başını benim rahim ağzıma doğru sokmş ordan çıkmıyordu bir yüzünü göremedim bu durumda, doktor rahim ağzında sanki açıklk var gibi dedi, ve elle muayene etti allaha şükür birşey çıkmadı...17+5 ggünlk bebeğim ultrastyonda 18+3 çıktı..kilosu 236 gram bir sanayağı paketi benim bebeğim midem içinde bulantı hapı verdi, ayrıyeten demir hapıda verdi.3lü tarama içinde kan verdim,sonuçları için haftaya arayacklar,fiyatıda 22 tlydi. bu zamana kadar sadece elevt kullanıyordm..elevtın bitince devam etme kan hapına devam edersin dedi..mide bulantım içinde haşlanmş patates, makarna yoğurt tarzı besinler tüket dedi..bizden bu kadar teyzeleri oğlumuz oluyor adıda çınar olacak inşallah,adıyla yaşasın..
benım gibi kontorulü olan arkadaşlar neler yaptılar,umarım bir yaramzlık yoktur..geçmişide okuyamadım.eseyzay eşin gelmştir muhtemelen bu günde randövünz vardı..umarım herşey yolundadır hepiniz için
tebrik ederim canım.Allah gönlüne göre vermiş cinsiyetinide.günaydın güzel anneler, 4-5gündür giremedim beni merak eden oldu mu bilmiyorum
1 gün boyunca sürekli istifra ettim bir taraftanda ishal olmştum, ya üşüttüm yada yediğim birşey dokundu..ben hayatımda bu kadar istifra ettiğimi hatrlamıyorum, çok korktum bebeğime birşey olacak diye:18:..neyse dün o halde kontorulüme gittim, doktor hemen anladı tabi yüzümden..önce ultasrayonda bebeğe baktı tabi ben yine ekrana bakamıyordm ya birşey olduysa diye, bak kalp atşları deyince rahatladım,şükür ettim allahıma..detaylı bir inceleme yaptı ultrasyonda, kolları bacakları, beynine bakarken eşim cinsiyeti ne diye sordu..oda inceledi ve bak pipisi dedi. .bizimkinde bir heyecan bir gülme anlatamam ...allah var bende erkek hissediyordm ve istiyordum, ama bu hastalktan sonra sağlıklı göreyım yeter dedim .. bebek başını benim rahim ağzıma doğru sokmş ordan çıkmıyordu bir yüzünü göremedim bu durumda, doktor rahim ağzında sanki açıklk var gibi dedi, ve elle muayene etti allaha şükür birşey çıkmadı...17+5 ggünlk bebeğim ultrastyonda 18+3 çıktı..kilosu 236 gram bir sanayağı paketi benim bebeğim midem içinde bulantı hapı verdi, ayrıyeten demir hapıda verdi.3lü tarama içinde kan verdim,sonuçları için haftaya arayacklar,fiyatıda 22 tlydi. bu zamana kadar sadece elevt kullanıyordm..elevtın bitince devam etme kan hapına devam edersin dedi..mide bulantım içinde haşlanmş patates, makarna yoğurt tarzı besinler tüket dedi..bizden bu kadar teyzeleri oğlumuz oluyor adıda çınar olacak inşallah,adıyla yaşasın..
benım gibi kontorulü olan arkadaşlar neler yaptılar,umarım bir yaramzlık yoktur..geçmişide okuyamadım.eseyzay eşin gelmştir muhtemelen bu günde randövünz vardı..umarım herşey yolundadır hepiniz için
GÜNAYDINNN CANIMMM... maşallahhh oğluşunaa.. adı gibi uzun ömürlü olsun inşallahhh..
geçmiş olsun , kendine iyi bak.. bu arada harketlerini hissediyo musun?
ben dün gece yattığımda bir gaz kümesi gibi hava kabarcığı gibi bişeyin sürekli dolaştığını hissettim. mısır patlıyomuş gibi deniliyo ya ona yakın bi şey. hisseden anneler esoruyorum. hareklerini içerden mi hissediyosunuz yoksa deriye elinizi koyduğunuzda deride mi hissediyosunuz. ben içerde hissettim de bişeyler yokssa yine bağırsak gurultusu muydu?
GÜNAYDINNN CANIMMM... maşallahhh oğluşunaa.. adı gibi uzun ömürlü olsun inşallahhh..
geçmiş olsun , kendine iyi bak.. bu arada harketlerini hissediyo musun?
ben dün gece yattığımda bir gaz kümesi gibi hava kabarcığı gibi bişeyin sürekli dolaştığını hissettim. mısır patlıyomuş gibi deniliyo ya ona yakın bi şey. hisseden anneler esoruyorum. hareklerini içerden mi hissediyosunuz yoksa deriye elinizi koyduğunuzda deride mi hissediyosunuz. ben içerde hissettim de bişeyler yokssa yine bağırsak gurultusu muydu?
tebrik ederim canım.Allah gönlüne göre vermiş cinsiyetinide.
bu arada çoook geçmiş olsun tabi inşallah bi daha yaşamazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?