yaa hiç bilmiyorum ki oraları( şimdi on saat arayıp bulamam hehe. fenerbahçe güzeldi evet. deniz kenarı olan yerde vardır orda. ben modada hiçbizaman böle tam istediğim gibi bi yer bulamadım. şimdi benim anadolu yakasını çok iyi bilmiyorum dedimya doğma büyüme bjkliyim. sonra ben athinaya gittim zaten annemler şimdi atakentte burda. bi palladium un oraları biliorum kadıköy falan merkez bide işte. ondan randevumuz olduğu gün o tarafa program yapim dedim.
evet jnm ilk kez geliyor. valla çok zor program yapmak 2 gün için. saat 3 de uçağı inicek. dedimki hemen ordan sahilden eminönü yolundan beşiktaş ortaköy bebek yaparız. ortaköyde kumpir bebekte waffle yeriz. sonra zaten baya geç oluyor eve gideriz. salı günü kahvaltıyı beylerbeyinde ederiz diye düşünmüştüm ordada oturdum inanılmaz biyer. sonra plan değiştirdim sabahtan aya sofya sultanahmet gitsek 5 de bağdat caddesine yetişebilirmiyiz diye düşündüm. ondan sorada akşam beylerbeyinde bişeyler yeriz dedim. çarşambada 2 yada 3 de uçağı. sabah erken kalksak nerelere gidebiliriz bilemedim. yani 2. gün anadolu yakasında kalsak dedim doktor randevusu var diye. bu seferde tek tam gün burda olduğu gün anadolu yakasında kalıcak ordada dikkatini çeken ne gösterebilirimki.
bak bu güzel haber belki doktor randevusuna 1 saat önce gelip caddeyi gösterme şansım olur. the house cafe şu yüksek olandı değilmi. hani ışıklardan karşıda bağdat caddesinin sonu çıkışında??
bende düşündüm öle bişey canım. ama ben satın alıyım dedimde güzel bi defter bulamadım henuz öle. ama dediğin gibi kendi el emeğinle yaptığında güzel olur.
evettttt sorma heyecandan ölücem. vakit çabuk geçsin diye çıktım bi gezdim ama 2 gün üstüste çıkınja çok yordu beni. zaman geçmiyor yaa kızlarrrr:)))
bu testler türkiyede ücretsiz yani ssk karşılıyor canım..bana hamilelik öncesi kendim yaptırmıştım negatifti dr.um hiiççç sormuyo bile bişd aha yapılacak falan diye... kendim bi ara tekrarlatırım olmazsa..
öffff canım sıkılıyor...eşim arkadaşıyla balığa gitti az önce...7 gibi falan döner..ben napsam acaba :26:
gerçi dün sabahtan akşama kadar dışarıdaydık ayaklarım şişmişti ama şimdi kendim mi çıksam diye düşünüyorum..
kızlar sizind e ayaklarınızda şişme falan oluyor mu???
umarım yarın çok güzel geçer:) bol bol çikolata ye ki bebiş daha çok hareket etsin, babası da dokununca daha çok duygulansın:):) sonra kimbilir belki çarşamba günü gitmekten vazgeçer:)
İstanbul konusunda da yardımcı olmak isterdim ama kendimde oraya hep turist olarak gidiyorum:)
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr,
çok mutluyum çokkkkk
Doktordan geldim şimdi, kızımız oluyorrrrrrrrrrrrrrr.....
kızlar ben giyim eşyaları için bunlaroı planladım.sizce nasıl az mı yeterli mi ? diğer ihtiyaçlarınıda bölüm bölüm yayınlıycam listeye göre alışveriş yapayım..büyük küçük olmasın..bir d e bizim bebeklerin 1. ayı yazlık , 2-3-4 . ayları sonbaharlık ve 5-6-7-8-9. ayları kışlık kıyafet almamız gerekiyor.ben ona göre alışveriş yapayım diyorum.bide kışlıkları şimdilik bulabileceğiz ama 1 aya kalmaz artık.o yüzden pekte geç kalmak istemiyorum a ma işte şu test sonuçları...
yaa hiç bilmiyorum ki oraları( şimdi on saat arayıp bulamam hehe. fenerbahçe güzeldi evet. deniz kenarı olan yerde vardır orda. ben modada hiçbizaman böle tam istediğim gibi bi yer bulamadım. şimdi benim anadolu yakasını çok iyi bilmiyorum dedimya doğma büyüme bjkliyim. sonra ben athinaya gittim zaten annemler şimdi atakentte burda. bi palladium un oraları biliorum kadıköy falan merkez bide işte. ondan randevumuz olduğu gün o tarafa program yapim dedim.
evet jnm ilk kez geliyor. valla çok zor program yapmak 2 gün için. saat 3 de uçağı inicek. dedimki hemen ordan sahilden eminönü yolundan beşiktaş ortaköy bebek yaparız. ortaköyde kumpir bebekte waffle yeriz. sonra zaten baya geç oluyor eve gideriz. salı günü kahvaltıyı beylerbeyinde ederiz diye düşünmüştüm ordada oturdum inanılmaz biyer. sonra plan değiştirdim sabahtan aya sofya sultanahmet gitsek 5 de bağdat caddesine yetişebilirmiyiz diye düşündüm. ondan sorada akşam beylerbeyinde bişeyler yeriz dedim. çarşambada 2 yada 3 de uçağı. sabah erken kalksak nerelere gidebiliriz bilemedim. yani 2. gün anadolu yakasında kalsak dedim doktor randevusu var diye. bu seferde tek tam gün burda olduğu gün anadolu yakasında kalıcak ordada dikkatini çeken ne gösterebilirimki.
bak bu güzel haber belki doktor randevusuna 1 saat önce gelip caddeyi gösterme şansım olur. the house cafe şu yüksek olandı değilmi. hani ışıklardan karşıda bağdat caddesinin sonu çıkışında??
bende düşündüm öle bişey canım. ama ben satın alıyım dedimde güzel bi defter bulamadım henuz öle. ama dediğin gibi kendi el emeğinle yaptığında güzel olur.
evettttt sorma heyecandan ölücem. vakit çabuk geçsin diye çıktım bi gezdim ama 2 gün üstüste çıkınja çok yordu beni. zaman geçmiyor yaa kızlarrrr:)))
selam arkadaşlar,,,,
ben eski kevok, yeni asminada:80:
venüscüm gayet planlı güzel bi liste. bide penye ve peluş battaniyeler,çoraplar, alt açma minderivs. aklıma bunlar geldi. başladınmı alışverişe
merhaba canım.. onları ayrı bi kategoriye koydum.bunlar yalnızca giyeceği şeyler..sayıları az mı yaa..kayınvalidem çok alma deyip duruyoo sanki aldımda koydum..
canım yaaa insan herşeyi almaya heves ediyo valla. şöyle yaparsın o zaman, her ihtiyacını gör,yerleştir eşyalarını. az gelirse gözüne eklersin giysi falan. valla kıyafet ne kadar olsada az gelir .çünkü süttü, kakaydı,kusma cabası zaten. hep lazım olur herşeyden fazladan yedeğin olsun bence. ama hep aynı boyda değilde aylara göre dağıtırsın ki öyle hazırklanmış liste. hadi hayırlısı.
Bu arada, kızlar şunu da söyleyeyim. Bebek için hatıra defteri dışında ayrıca bir tane hatıra defteri daha yapmaya düşünüyorum. Doğumdan sonra hastaneye veya mevlütte gelenlere yazı yazabilsinler diye. Böylece ilerde bebeğim büyünce en yakınlar ona neler dilediklerini okuyabilsinler diye:) bence siz de böyle bir şey düşünebilirsiniz:) Ama bu defteri satın almayacam, kendim yapmaya düşünüyorum. Bebeşim için biraz uğraşmak istedim:)
Değişik fikirleri olan varsa paylaşır mısınız...
BEBEK BAKIM VE TEMİZLİK İHTİYAÇLARI
1. Yalancı emzik ve emzik kutusu ( 2 ayrı marka hangisini severse)
2.dişlik
3.tırnak makası
4.tarak ve fırça
5.bakım çantası
6.ilaç kaşığı
7.kulaktan ölçme termometre
8.burun aspiratörü
9.göbek bağı bandı
10.ıslak mendil
11.temizleme havluları
12.ağız bezleri
13.alt değiştirme örtüsü
14.steril pamuk toplar
15.gazlı bez
buraya eklemek istediklerini yazabilirsiniz.bu nasıl sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?