2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

öffff canım sıkılıyor...eşim arkadaşıyla balığa gitti az önce...7 gibi falan döner..ben napsam acaba :26:
gerçi dün sabahtan akşama kadar dışarıdaydık ayaklarım şişmişti ama şimdi kendim mi çıksam diye düşünüyorum..

kızlar sizind e ayaklarınızda şişme falan oluyor mu???

umarım yarın çok güzel geçer:) bol bol çikolata ye ki bebiş daha çok hareket etsin, babası da dokununca daha çok duygulansın:):) sonra kimbilir belki çarşamba günü gitmekten vazgeçer:)
İstanbul konusunda da yardımcı olmak isterdim ama kendimde oraya hep turist olarak gidiyorum:)

canım benim sskm yok. bana yapmadılarda bu testi. soruyimmi sizce doktora?? negatif olunca ne oluyor??

sorma 2 gündğr zaten dışarıdaydım bugünde çıktım ama hiçbiyeri gezemeden döndüm o kadar hertarafım ağrıyor ki. nasıl yoruldum şaştım kaldım kendime. biyerde gezmedim daha henuz. gerçekten artık çok çabukl yoruluoruz.

saol jnm. yicem valla çikolata:)) çarşamba gitmekten vazgeçemez maalesef çünkü konseri var o gün. nasıl böle bi riski göze aldı zaten bilmiyorum:)) çarşamba pestili çıkıp çıkıcak akşamda. hehe beni hatırlar işte:))

kızlar ben giyim eşyaları için bunlaroı planladım.sizce nasıl az mı yeterli mi ? diğer ihtiyaçlarınıda bölüm bölüm yayınlıycam listeye göre alışveriş yapayım..büyük küçük olmasın..bir d e bizim bebeklerin 1. ayı yazlık , 2-3-4 . ayları sonbaharlık ve 5-6-7-8-9. ayları kışlık kıyafet almamız gerekiyor.ben ona göre alışveriş yapayım diyorum.bide kışlıkları şimdilik bulabileceğiz ama 1 aya kalmaz artık.o yüzden pekte geç kalmak istemiyorum a ma işte şu test sonuçları...

Son düzenleme:

çok karışık çıktığı için sildim.şimdi yine yazıcam :))

GİYİM İHTİYAÇLARIMIZ

1. Hastane çıkışı
2.Yenidoğan bezi

3.Bady ( uzun ve kısa kollu )

0-3 ay 3 uzun kollu - 3 kısa kollu

3-6 ay 3 uzun kollu - 3 kısa kollu

6-9 ay 3 uzun kollu - 3 kısa kollu

4.Tulum
0-3 ay 3 tane
3-6 ay 6 tane
6-9 ay 6 tane

5.Pijama

0-3 ay 2 tane
3-6 ay 3 tane
6-9 ay 4 tane

6. önlük 4- 5 tane
7. çorap patik her boy 3 çift
8.eldiven
9.mendil
10.şapka
11.yelek
12.hırka
13.mont ya da astronot

kızlar ben giyim eşyaları için bunlaroı planladım.sizce nasıl az mı yeterli mi ? diğer ihtiyaçlarınıda bölüm bölüm yayınlıycam listeye göre alışveriş yapayım..büyük küçük olmasın..bir d e bizim bebeklerin 1. ayı yazlık , 2-3-4 . ayları sonbaharlık ve 5-6-7-8-9. ayları kışlık kıyafet almamız gerekiyor.ben ona göre alışveriş yapayım diyorum.bide kışlıkları şimdilik bulabileceğiz ama 1 aya kalmaz artık.o yüzden pekte geç kalmak istemiyorum a ma işte şu test sonuçları...

Son düzenleme:

hmmmm vallaha fenerbahçe burun sahil ,orası da caddeye yakın biliyorsun....bence bağdat caddesi fenerbahçe burun kapsamlı bi gün olabilir...yaw adamı deliler gibi gezdirecemm diye parçalama kendini...önemli olan birlikte olup vakit geçirip,güzel şeyler paylaşmak olsun derim ben
ayy bi yandan da okula hazırlık yapıyorum ..evrak işlerim felan var..beynim durmuş vaziyette...aklıma bişi gelirse yazarım

sizce nasıl az mı dersiniz sayıları ?? eklemek istedikleriniz veya değişik fikirler varsa düzeltme yapalım..sırasıyla çıkardığım tüm ihtiyaçları yazmak istiyorum.fikir alışverişi yaparız ne dersiniz hıı

selam arkadaşlar,,,,
ben eski kevok, yeni asminada:80:

venüscüm gayet planlı güzel bi liste. bide penye ve peluş battaniyeler,çoraplar, alt açma minderivs. aklıma bunlar geldi. başladınmı alışverişe

selam arkadaşlar,,,,
ben eski kevok, yeni asminada:80:

venüscüm gayet planlı güzel bi liste. bide penye ve peluş battaniyeler,çoraplar, alt açma minderivs. aklıma bunlar geldi. başladınmı alışverişe

merhaba canım.. onları ayrı bi kategoriye koydum.bunlar yalnızca giyeceği şeyler..sayıları az mı yaa..kayınvalidem çok alma deyip duruyoo sanki aldımda koydum..

BEBEK BAKIM VE TEMİZLİK İHTİYAÇLARI
1. Yalancı emzik ve emzik kutusu ( 2 ayrı marka hangisini severse)
2.dişlik
3.tırnak makası
4.tarak ve fırça
5.bakım çantası
6.ilaç kaşığı
7.kulaktan ölçme termometre
8.burun aspiratörü
9.göbek bağı bandı
10.ıslak mendil
11.temizleme havluları
12.ağız bezleri
13.alt değiştirme örtüsü
14.steril pamuk toplar
15.gazlı bez

buraya eklemek istediklerini yazabilirsiniz.bu nasıl sizce?

Son düzenleme:
merhaba canım.. onları ayrı bi kategoriye koydum.bunlar yalnızca giyeceği şeyler..sayıları az mı yaa..kayınvalidem çok alma deyip duruyoo sanki aldımda koydum..

canım yaaa insan herşeyi almaya heves ediyo valla. şöyle yaparsın o zaman, her ihtiyacını gör,yerleştir eşyalarını. az gelirse gözüne eklersin giysi falan. valla kıyafet ne kadar olsada az gelir .çünkü süttü, kakaydı,kusma cabası zaten. hep lazım olur herşeyden fazladan yedeğin olsun bence. ama hep aynı boyda değilde aylara göre dağıtırsın ki öyle hazırklanmış liste. hadi hayırlısı.

BANYO İÇİN

1. Bebek küveti ve filesi
2.banyo süngeri (organik)
3.bornoz
4.bebe şampuanı , sabunu ve losyonu
5.pişik kremi

yine eklenmeye açık :))

Son düzenleme:

cnm sahil yolunda burası... barlar sokağı çıkışında ki migrostan aşağı doğru mcdonaldsın yanı hemen 2 katlı zaten görürsün hemen :))

inşallah çok güzel bi gün geçirip bütün sorunları çözersiniz... :))

evet canım eksik hiç bitmez..ben d evam edeyim bakalım..yorumlar ve fikirler gelir...kıyafette ekleriz olmazsa ama ben devam e deyim listemi yayınlamaya :))

kızlarrr acil fikirler ve yorumlar ebkliyorum...

Bugun sanssizligim uzerimde, ne yazsam siliniyor, bastan yaziyorum bazen de vazgeciyorum yeniden denemek istiyorum bu sefer :) gecen bir siteye denk gelmistim, uye olursak yaz icin ani defteri,tatil icin ,bebek icin ani defteri indirmene izin veriyordu. Ama bu istedigin tarzda bi sey olmaz sanirim. Bir bebek icin ani defteri gormustum,ici farkli yonlerde ve renklerde yazilarla doluydu,bende cok pozitif duygular uyandirmisti. Kendin tasarlamak istersen de suluboya kalemleri ile cizim yapip,nemli pamukla uzerinden gecersen renkleri birbirine karistirabilirsin. Baska bir sey gelmiyor aklina

Ikea'dan yatak almak konusunda haklisiniz sanirim ama tr ye dondigumuzde yatagi olmayacak,bir gun icinde de baska nereden alinir ki? ben yataginda kaydirak olan bir oda takimi istiyordum bu arada...

BESLENME ARAÇLARI

1.Biberon ( cam ve plastik en az 2 marka )
2.Biberon emzikleri
3.emzirme minderi
5.mama tabağı ve kaşığı
6.mama sandalyesi
7.aptamil mama ( ne olur nolmaz çocuk aç kalmasın , inş gerek kalmaz ama :))

valla canım bakım ürünü olarak bunlar aklımda.
pişik kremi
banyo sonrası masaj yağı
bebek deterjan ve yumuşatıcısı
bebe şampuan ve sabunu
yıkama lifi...
bulduğum bi listeyi yolliyim sana. bi bak canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…