teyzoşları kızımın bir iki parça cicisinin fotosunu koydum bakmak isterseniz ;
http://www.kadinlarkulubu.com/agust...lerine-aldiklari-ciciler-13.html#post18378401
Hehehe tabi ki alırlar babası sonuçta. Benden tavsiye CD verecek olsalarda ben her muayeneye kamera götürüyorm. Dr. un muayenehanesinde baba / yanında giden kişi içinde 1 ekran var eim oradaki görüntüyü kameraya kaydediyor böylece o heyecanla dr. un söyleyip benim unuttuğum şeyler varsa onları da hatırlıyorum.
Canım ben masko ya gittim hemen hemen tüm mobilyacilarda aynı modeller var fiyatlarda 2-3.5 aralığında
Kesinlikla hamilelik delilik ben okadar absurt seyler düşünüyorum ki Allah'tan hala bı tarafım mantiklida kendimi durduruyorum)))
Yaaa böyle deme canım yaa evet seni düşününce sacmaliyoruz farkındayım ama bak My_Little_Sun_Shine nin dediği gibidelilik iste bazen mantık sınırlarını asıyor tabii bunlar hep hayal ;()
Canım benimde aynı tahlillerle gelmemi istedi senin bebis kaç gr çıktı bu arada hastane bugün baysa yogundu yaa
Benim arkadasım mika dan aldı 3 ayda teslim ettiler bende 3 ayda teslim ederler diye esimi sureklim ama bazı mobilyacilar 20 gün bazısı 45 gün dedi teslim süresine bende şaşırdım zaten hepsi boya konusunda tse li sanki tahılı bebeğe uygun vs di olar
Cookids burada güsek mob var ama nette tüm ürünleri yok tam bebek ısı idalarbiz bu mağazanın iskitini kalitesini ve çizgisini çok beğendik tabii mika dekorda da güzel odalar var bide Bağdat cad. De bir yer var bez bebekler yapıyor otdan da bisiler almak istiyorum dekor amaçlı :)))
hippy 34 ay, renkli utrasyon fotoğrafların çok güzelmiş, maşallah, bebeğin de gayet güzel pozlar vermiş. ay, haftaya bende mi aynısını göreceğim. valla, şimdiden daha çok sabırsızlandım.
Eyeszay, albümün hem çok güzel hem çok uygunda. benim gördüğüm 54 lirayda, bana fazla gelmişti. ama içinde bebeğin ayak izini çıkartabilen hamurda varmış, sonra ilk dişini koyma kutusu ve bir sürü buna benzer şeyler. ayrıca içinde bir sürü sorular, fotoğraf koyma yerleride vardı. zaten albüm bayada kalındı. seninkinde buna benzer bir şeyler var mı acaba? ona göre bende alacağım.
Bu arada, güzel sonuçlar alanların gözünüz aydın. umarım hepimiz doğumdan sonra bebeşlerimizin fotograflarını da koyarız:)
Guzel haberlerinizi okudum, cok sevindim ayrintili ultrasondan guzel sonuclar almaniza :) bebek odalari bakmaya baslamissiniz bile, ne guzel ne guzel:) ben dogumdan sonra tr ye donunce almak zorundayim malesef, daha pek bakamadim oda takimlarina. Ikea'dan almayi dusunuyordum ama annem yatagi sallanan yatak olsun diye tutturdu, bebegin kuccukken sallanmasi mi iyi sallanmamasi mi? Ilk uc ay Sallandiginda kendini anne karninda zannetigi icin sallanmasi iyiymis gerci ama karar vermeden biraz daha okumam gerekli. Nasil yataklar almayi dusunuyorsunuz? O kadar ayrinti var ki... Hicbir sey de aklimda kalmiyor zaten artik...
Ezeysay, aldigin bebek ani defteri coook guzelmis, cok sirin bir gorunusu var insallah mutlu anilarla doldurmak kismet olur:) bana markasini yazabilir misin? Ben su siteden almayi planliyordum ama icindeki sayfalari goremedigim icin karar veremiyorum. Baby Gifts | Best Baby Gift | Baby Shower Gift Ideas | Baby Books belki kardesime aldiririm tr den.
Bir de biberon kullanacak misiniz bebekte, ne dusundugunuzu merak ediyorum.
Diye yazmistim dun ama site kilitlendi bir daha giremedim,sizin de bazen siteye saatlerce giremediginiz oluyor mu?
günaydın güzelll anne adayları ... :)))
günaydın kızlar...
güneşli bir güne merhabaaaaaaaaaaaaaaa:)
ay nasıl moral oluyor şu havaların güzel olması...
biz kahvaltıya gidiyoruz şimdi...
uğrarıs ilerleyen saatlerde...
mutlu pazarlar herkese
teyzoşları kızımın bir iki parça cicisinin fotosunu koydum bakmak isterseniz ;
http://www.kadinlarkulubu.com/agust...lerine-aldiklari-ciciler-13.html#post18378401
çok güzeller canım...güle güle giysin miniğin...
Cok guzeller, mutlu gunlerce giymek nasip olur insallah:)
ay canım maşallah çok tatlılarr.
Ezaysay;
Sabit bir yere koyma sansin varsa kamerayi dedigin gibi cok iyi olur ama sen not almayi ihmal etmeinsallah cok guzel gecer, benimde pazartesi yani yarin, heyecanliyim sanirim. Degilim diyordum ama gerginim
Kirtasiseyinin adini yazabilir misin oyleyse? Ya da adini? Kaca aldin ki, zaten 50 ytl falan fiyatlari diye biliyorum... Ben bir tane aldim aslinda ama daha kapsamli,epey kalin ve ileriki yaslarini da ekleyebilecegim bir sey bulamayinca kendim de gunluk tutmaya baslamistim, arayislarim da devam ediyor :)
Bir de cam icine islenen el ve ayak biblolarindan( biblo demek ne kadar dogruysa bilemiyorum) almayi cok istiyorum ancak fiyatlari cok yuksek...
Canım benimde aynı tahlillerle gelmemi istedi senin bebis kaç gr çıktı bu arada hastane bugün baysa yogundu yaa
bu arada hippycim sen kadıköylüsün sana bişey sorucam. babamız geldiğinde biz kadıköyde kalıcaz. salı günü 5 dede randevumuz olduğu için salı gününü belki anadolu yakasında geçiririm dedim. sen nereye gidiyorsun orada kahvaltıya güzel biyerler söle bakem banada:))
bütün kızlar:)) hepinize soriyim sizce ben nereleri gezdiriyim istanbulun bu çocuğa?? kahvaltıya nereye götüriyim falan??
Guzel haberlerinizi okudum, cok sevindim ayrintili ultrasondan guzel sonuclar almaniza :) bebek odalari bakmaya baslamissiniz bile, ne guzel ne guzel:) ben dogumdan sonra tr ye donunce almak zorundayim malesef, daha pek bakamadim oda takimlarina. Ikea'dan almayi dusunuyordum ama annem yatagi sallanan yatak olsun diye tutturdu, bebegin kuccukken sallanmasi mi iyi sallanmamasi mi? Ilk uc ay Sallandiginda kendini anne karninda zannetigi icin sallanmasi iyiymis gerci ama karar vermeden biraz daha okumam gerekli. Nasil yataklar almayi dusunuyorsunuz? O kadar ayrinti var ki... Hicbir sey de aklimda kalmiyor zaten artik...
Baby Gifts | Best Baby Gift | Baby Shower Gift Ideas | Baby Books belki kardesime aldiririm tr den.
Ezeysay, aldigin bebek ani defteri coook guzelmis, cok sirin bir gorunusu var insallah mutlu anilarla doldurmak kismet olur:) bana markasini yazabilir misin? Ben su siteden almayi planliyordum ama icindeki sayfalari goremedigim icin karar veremiyorum. Baby Gifts | Best Baby Gift | Baby Shower Gift Ideas | Baby Books belki kardesime aldiririm tr den.
Bir de biberon kullanacak misiniz bebekte, ne dusundugunuzu merak ediyorum.
Diye yazmistim dun ama site kilitlendi bir daha giremedim,sizin de bazen siteye saatlerce giremediginiz oluyor mu?
Bende çok bebek mobilyalara bakındım, mikada bir kaç tane beğendim ama sonra İkea'dan bir tane güzel köşeli beyaz dolap beğendim, istediğin kadar yanına dolap da eklenebilir. Böylece tüm duvara dolap yapıp içine bir sürü şey koyabilrim. zaten spot ışıkları falanda var. çok hoşuma gitti:) ayrıca kızım büyüdükten sonra da kullanabilir diye düşündüm.
sonra bir tane yatak da beğendim İkea'dan ama iki yıl önce doğum yapan arkadaşım ordan hem yatak hem kanepe almıştı. şimdi çok pişmanmış çünkü çok kötü çıkmışlar. ondan ben İkea'dan yatak almaya vazgeçtim. onun yerine başka yerde yan tarafta ve altta çekmeceli olan bebek yatağı almaya düşünüyorum. yani İkea'dan yatak almadan önce başka yerlerde baya bakınmaya tavsiye ederim.
Bide Mika'da ev şeklinde kitaplık var, yeşil çatılı olan, onu da alacam, içine renkli lamba ve bebek bibloları koyacam. Eşim askerden gelince hepsini aldıktan sonra fotoğraf çektirip koyarım hepsini:)
evet ıkea yataklarının görüntüleri sevimli kullanışlı gibi ama arkadaşımda memnun kalmamış...azönce yazdığım gibi ayrıca ben tekerlekli olmasını istiyorum..belki dolabı alrıım ıkeadan ..başka yeren yatağı beyaz alırsam ıokedan dolabı takım yaparım yada ayrıca takım alırım artık...
yaw bana toxoplazma testi 1 kere hamilelik başlangıcında yapılmıştı...
kids_go4 kere mi yaptıracakmışız??
gerçi bende pozitifti zaten çok dikkat ediyorum ben de ama önlem amaçlı 4 kez mi dediler sana?
yahu bana daha bikere bile yapmadılar.
ya moda burnu ya da fenerbahçe sahilinde güzel mekanlar var...oralara gidebilirsiniz canım...kalamışda var gittiğimiz bi yer ama oraya gitme sen...hmm bi düşiniimmm...aklıma gelirse yazacağım ama fenerbahçe burnu tavsiye ederim kesinlikle...oradaki her mekan güzel ve birsürü seçeneğin var:)
bu arada ilk kez mi geliyor ist.a?ona göre gezdireceğin yerleri tespit et...yani edelim:)
cnm bence eğer salı gününü Anadolu yakasında geçiriosanız doğrudan bağdat caddesine gidin, bi de şimdi ist. shopping fest. varya cadde bayaa hareketli ... böle kaldırımlarda müzik dinletileri fln çok hoş olmuş... kahvaltı içinde caddebostandaki the house cafe'ye gidebilirsiniz eğer şanslı olupta hava güzel olursa açık hava da oturabilirsiniz hem deniz hem adalar manzaralı ... çok güzel olur :))
Bu arada, kızlar şunu da söyleyeyim. Bebek için hatıra defteri dışında ayrıca bir tane hatıra defteri daha yapmaya düşünüyorum. Doğumdan sonra hastaneye veya mevlütte gelenlere yazı yazabilsinler diye. Böylece ilerde bebeğim büyünce en yakınlar ona neler dilediklerini okuyabilsinler diye:) bence siz de böyle bir şey düşünebilirsiniz:) Ama bu defteri satın almayacam, kendim yapmaya düşünüyorum. Bebeşim için biraz uğraşmak istedim:)
Değişik fikirleri olan varsa paylaşır mısınız...
canim bu testi bana ilk hamile oldugum zamanlarda yapmislardi negatif cikmisti o yüzden 1 ayönce yine yaptilar ebemin dedigi kadariyla da negatif oldugu icin hamilelik süresince kontrol amacli 4 kez yapilmasi iyi olurmus ben simdiye kadar 2 kez yaptirdim yani.
valla canim burda da bu testi sigorta karsilamiyo mesela o yüzden doktor sormustu bize yaptirmak istiyomusunuz ücreti bu kadar bu kadar diye bizde gerekli mi diye sordugumuzda yaptirmanizi tavsiye ederim demisti o yüzden de yaptirdik 1 ay önce de kontrolde ebemiz tekrarlanirsa daha iyi olur diyince yine yaptirdik sen bi sor istersen doktoruna
bu arada yarin büyük gün senin icin :) dualarim seninle cnm umarim hersey gönlünce olur.
canim bu testi bana ilk hamile oldugum zamanlarda yapmislardi negatif cikmisti o yüzden 1 ayönce yine yaptilar ebemin dedigi kadariyla da negatif oldugu icin hamilelik süresince kontrol amacli 4 kez yapilmasi iyi olurmus ben simdiye kadar 2 kez yaptirdim yani.
valla canim burda da bu testi sigorta karsilamiyo mesela o yüzden doktor sormustu bize yaptirmak istiyomusunuz ücreti bu kadar bu kadar diye bizde gerekli mi diye sordugumuzda yaptirmanizi tavsiye ederim demisti o yüzden de yaptirdik 1 ay önce de kontrolde ebemiz tekrarlanirsa daha iyi olur diyince yine yaptirdik sen bi sor istersen doktoruna.
valla canim burda da bu testi sigorta karsilamiyo mesela o yüzden doktor sormustu bize yaptirmak istiyomusunuz ücreti bu kadar bu kadar diye bizde gerekli mi diye sordugumuzda yaptirmanizi tavsiye ederim demisti o yüzden de yaptirdik 1 ay önce de kontrolde ebemiz tekrarlanirsa daha iyi olur diyince yine yaptirdik sen bi sor istersen doktoruna
bu arada yarin büyük gün senin icin :) dualarim seninle cnm umarim hersey gönlünce olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?