2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yaa aslında kamera olayını bende düşündüm de. şimdi biz 2 kişi olucaz. hani ben kameraya kaydetsem bebeği yeteri kadar izleyemeyeceğim. alexandrosa versem kamerayı yazık oda ilk defa görücek oda konsantre olamıycak tam. ben doktorun dediklerini not alıorum. eğer aklımda tutamayacağım bişeyse. birde zaten benim bi huyum var ben doktorun her dediğinide ok dorudur diye böle kabul etmem illa araştırırım. küçüklüğümde annemde öleydi 3 doktora gidioduk en az hemfikirlermi öğrenmek için:)) ondan not alıorum ben. bu seferlik kameraya almıyım dedim. yada sabit biyer varsa oraya koyarım kamerayı. hem babaannesi falanda izlemiş olur.

kızlar bide bu cd yi 2 tane alabilirmiyiz yada biyerde çoğalttırabilirmiyiz sizce görüntü bozulurmu çoğaltılınca??

hehe valla şaka yapıoruım jnm bnm. ama kafamda harbiden çorba yani. herşeyimin havada olmasından psikolojim bi acayip oldu.

canım ayak izi yeri var ama diş yerini görmedim. belki orta sayfalardadır ilk sayfalara baktım albume geçince hemen bayılıp aldım ben.

canım markası yazmıyor maalesef dün kızlara yazarkende o yüzden tipini anlattım. öle ünlü bi marka olmadığı için zaten bu kadar ucuz. sanırım hani züccaciye falan gibi trdeki küçük dükkanlarda yada kırtasiyelerde bulabilirler.

günaydın güzelll anne adayları ... :)))

günaydın cnmmmmmmmmm

günaydın kızlar...
güneşli bir güne merhabaaaaaaaaaaaaaaa:)
ay nasıl moral oluyor şu havaların güzel olması...
biz kahvaltıya gidiyoruz şimdi...
uğrarıs ilerleyen saatlerde...
mutlu pazarlar herkese

günaydın canımm hadi gez bakalım. ben bugün çok heyecanlıyım. ondan dolayı sanırım evde pineklicem:)) yada dışarı çıkarmıyım bilmiorum ki.

teyzoşları kızımın bir iki parça cicisinin fotosunu koydum bakmak isterseniz ;
http://www.kadinlarkulubu.com/agust...lerine-aldiklari-ciciler-13.html#post18378401

ay canım maşallah çok tatlılarr.

Ezaysay;
Sabit bir yere koyma sansin varsa kamerayi dedigin gibi cok iyi olur ama sen not almayi ihmal etme insallah cok guzel gecer, benimde pazartesi yani yarin, heyecanliyim sanirim. Degilim diyordum ama gerginim

Kirtasiseyinin adini yazabilir misin oyleyse? Ya da adini? Kaca aldin ki, zaten 50 ytl falan fiyatlari diye biliyorum... Ben bir tane aldim aslinda ama daha kapsamli,epey kalin ve ileriki yaslarini da ekleyebilecegim bir sey bulamayinca kendim de gunluk tutmaya baslamistim, arayislarim da devam ediyor :)

Bir de cam icine islenen el ve ayak biblolarindan( biblo demek ne kadar dogruysa bilemiyorum) almayi cok istiyorum ancak fiyatlari cok yuksek...

Son düzenleme:

canım ben züccaciye gibi bi dükkandan aldım ama sanırım kırtasiyelerdede vardır diye tahmin ediyorum. çok beğendiysen alıp yolliyim istersen biyere. cinsiyetimiz kesinleşsin açtığımda paketi iç sayfalarınıda fotosunu çeker gönderirim.

kızlar bende çıkıyım biyerlere gidiyim gezmeye:)) vakit geçmez yoksa bugün. senerd sende pazartesiyi bekliyorsun beni anlarsın. ben daha salı gidicem. ama pazarteside babamız gelicek. bugün nasıl uyujam bilmiorum.

bu arada hippycim sen kadıköylüsün sana bişey sorucam. babamız geldiğinde biz kadıköyde kalıcaz. salı günü 5 dede randevumuz olduğu için salı gününü belki anadolu yakasında geçiririm dedim. sen nereye gidiyorsun orada kahvaltıya güzel biyerler söle bakem banada:))

bütün kızlar:)) hepinize soriyim sizce ben nereleri gezdiriyim istanbulun bu çocuğa?? kahvaltıya nereye götüriyim falan??

ya moda burnu ya da fenerbahçe sahilinde güzel mekanlar var...oralara gidebilirsiniz canım...kalamışda var gittiğimiz bi yer ama oraya gitme sen...hmm bi düşiniimmm...aklıma gelirse yazacağım ama fenerbahçe burnu tavsiye ederim kesinlikle...oradaki her mekan güzel ve birsürü seçeneğin var:)

cnm bence eğer salı gününü Anadolu yakasında geçiriosanız doğrudan bağdat caddesine gidin, bi de şimdi ist. shopping fest. varya cadde bayaa hareketli ... böle kaldırımlarda müzik dinletileri fln çok hoş olmuş... kahvaltı içinde caddebostandaki the house cafe'ye gidebilirsiniz eğer şanslı olupta hava güzel olursa açık hava da oturabilirsiniz hem deniz hem adalar manzaralı ... çok güzel olur :))

Bende çok bebek mobilyalara bakındım, mikada bir kaç tane beğendim ama sonra İkea'dan bir tane güzel köşeli beyaz dolap beğendim, istediğin kadar yanına dolap da eklenebilir. Böylece tüm duvara dolap yapıp içine bir sürü şey koyabilrim. zaten spot ışıkları falanda var. çok hoşuma gitti:) ayrıca kızım büyüdükten sonra da kullanabilir diye düşündüm.
sonra bir tane yatak da beğendim İkea'dan ama iki yıl önce doğum yapan arkadaşım ordan hem yatak hem kanepe almıştı. şimdi çok pişmanmış çünkü çok kötü çıkmışlar. ondan ben İkea'dan yatak almaya vazgeçtim. onun yerine başka yerde yan tarafta ve altta çekmeceli olan bebek yatağı almaya düşünüyorum. yani İkea'dan yatak almadan önce başka yerlerde baya bakınmaya tavsiye ederim.
Bide Mika'da ev şeklinde kitaplık var, yeşil çatılı olan, onu da alacam, içine renkli lamba ve bebek bibloları koyacam. Eşim askerden gelince hepsini aldıktan sonra fotoğraf çektirip koyarım hepsini:)

canım bende ıkea dan düşünmüştüm ama bende belki salllanan alırım alırım ama öncelikliş olraka tekerlekli yata istiyorum...rahat taşıyabieyim diye..yada yer değiştirirken sorun olmasın diye..öncelikli isteyim bu ama bakalım artık..takım almazsam belki dolabını ıkeadan alırım....ogünler bi gelsinde bakalım...

Bu arada, kızlar şunu da söyleyeyim. Bebek için hatıra defteri dışında ayrıca bir tane hatıra defteri daha yapmaya düşünüyorum. Doğumdan sonra hastaneye veya mevlütte gelenlere yazı yazabilsinler diye. Böylece ilerde bebeğim büyünce en yakınlar ona neler dilediklerini okuyabilsinler diye:) bence siz de böyle bir şey düşünebilirsiniz:) Ama bu defteri satın almayacam, kendim yapmaya düşünüyorum. Bebeşim için biraz uğraşmak istedim:)

Değişik fikirleri olan varsa paylaşır mısınız...

evet ıkea yataklarının görüntüleri sevimli kullanışlı gibi ama arkadaşımda memnun kalmamış...azönce yazdığım gibi ayrıca ben tekerlekli olmasını istiyorum..belki dolabı alrıım ıkeadan ..başka yeren yatağı beyaz alırsam ıokedan dolabı takım yaparım yada ayrıca takım alırım artık...

vallah, tekerlikli yatak aklıma hiç gelmedi, iyi ki söyledin. aslında düşününce, bu yatağı biz sık sık hareket etmek zorunda kalacaz. yarım dönem bizim yatak odasında olacak sonra kendi odasına geçecek. valla, tekerlikli bana şimdi çok mantıklı geldi. hiç de tekerlikli olana bakmadım şu ana kadar

yaw bana toxoplazma testi 1 kere hamilelik başlangıcında yapılmıştı...
kids_go4 kere mi yaptıracakmışız??
gerçi bende pozitifti zaten çok dikkat ediyorum ben de ama önlem amaçlı 4 kez mi dediler sana?

canim bu testi bana ilk hamile oldugum zamanlarda yapmislardi negatif cikmisti o yüzden 1 ayönce yine yaptilar ebemin dedigi kadariyla da negatif oldugu icin hamilelik süresince kontrol amacli 4 kez yapilmasi iyi olurmus ben simdiye kadar 2 kez yaptirdim yani.

yahu bana daha bikere bile yapmadılar.

valla canim burda da bu testi sigorta karsilamiyo mesela o yüzden doktor sormustu bize yaptirmak istiyomusunuz ücreti bu kadar bu kadar diye bizde gerekli mi diye sordugumuzda yaptirmanizi tavsiye ederim demisti o yüzden de yaptirdik 1 ay önce de kontrolde ebemiz tekrarlanirsa daha iyi olur diyince yine yaptirdik sen bi sor istersen doktoruna

bu arada yarin büyük gün senin icin :) dualarim seninle cnm umarim hersey gönlünce olur.

yaa hiç bilmiyorum ki oraları( şimdi on saat arayıp bulamam hehe. fenerbahçe güzeldi evet. deniz kenarı olan yerde vardır orda. ben modada hiçbizaman böle tam istediğim gibi bi yer bulamadım. şimdi benim anadolu yakasını çok iyi bilmiyorum dedimya doğma büyüme bjkliyim. sonra ben athinaya gittim zaten annemler şimdi atakentte burda. bi palladium un oraları biliorum kadıköy falan merkez bide işte. ondan randevumuz olduğu gün o tarafa program yapim dedim.

bu arada ilk kez mi geliyor ist.a?ona göre gezdireceğin yerleri tespit et...yani edelim:)

evet jnm ilk kez geliyor. valla çok zor program yapmak 2 gün için. saat 3 de uçağı inicek. dedimki hemen ordan sahilden eminönü yolundan beşiktaş ortaköy bebek yaparız. ortaköyde kumpir bebekte waffle yeriz. sonra zaten baya geç oluyor eve gideriz. salı günü kahvaltıyı beylerbeyinde ederiz diye düşünmüştüm ordada oturdum inanılmaz biyer. sonra plan değiştirdim sabahtan aya sofya sultanahmet gitsek 5 de bağdat caddesine yetişebilirmiyiz diye düşündüm. ondan sorada akşam beylerbeyinde bişeyler yeriz dedim. çarşambada 2 yada 3 de uçağı. sabah erken kalksak nerelere gidebiliriz bilemedim. yani 2. gün anadolu yakasında kalsak dedim doktor randevusu var diye. bu seferde tek tam gün burda olduğu gün anadolu yakasında kalıcak ordada dikkatini çeken ne gösterebilirimki.

bak bu güzel haber belki doktor randevusuna 1 saat önce gelip caddeyi gösterme şansım olur. the house cafe şu yüksek olandı değilmi. hani ışıklardan karşıda bağdat caddesinin sonu çıkışında??

bende düşündüm öle bişey canım. ama ben satın alıyım dedimde güzel bi defter bulamadım henuz öle. ama dediğin gibi kendi el emeğinle yaptığında güzel olur.

evettttt sorma heyecandan ölücem. vakit çabuk geçsin diye çıktım bi gezdim ama 2 gün üstüste çıkınja çok yordu beni. zaman geçmiyor yaa kızlarrrr:)))

banada 4 kere bakılacağını söylediler ama ben şimdilik bir kere yaptım. yapılması iyi oluyormuş. bu arada özel hastene bunu ücretli yapıyorlar ama devlet hastanesinde ssk varken bedavaya geliyor. ssk yoksa bile uygun fiyata geliyor.

bu testler türkiyede ücretsiz yani ssk karşılıyor canım..bana hamilelik öncesi kendim yaptırmıştım negatifti dr.um hiiççç sormuyo bile bişd aha yapılacak falan diye... kendim bi ara tekrarlatırım olmazsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…