2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de yarın 14:30'da kontrolüm var, umarım bu sefer netleşir cinsiyeti,umutla bekliyorum.

gilette mach3 tavsiyem. 2dk

Gideceğin ayrıntılı ultrason mu canım? Atıl bey'e gidecektin yanılmıyorsam.
yok canım ben medipolde hakan apaydın'a gidiyorum ayrıntılı muayeneler için...perinatoloji uzmanı kendisi...bu arada evet ayrıntılı ultrasona gidiyorus..ben de artık %100 cinsiyetini öğrenirim umarım hala %80lerdeyiz çünki...moda giremedik

ben biraz kestireceğim yaa...kaçtım kızlar...görüşürüsss

kizlar
H&M sapphire de hamile reyonu da yok, bebek reyonu da :-((

sadece forum-bayrampasa'da varmis :-((((((((((((

ben hamile reyonu olduğunu bilmediğim halde önünden hecerken aklımdaydı bi bakim dedim.ama şöylşe kafamı uzattım pek hamile reyonu olmaz gibi geldisormadımda geçtim gittim.şimdi pişman oldum neyse bu pazar gidersem bakarım.ordan c&a ya geçtim ordan bişeyler baktım...c&a nın bebk reyonu güzel.

canım siparişler için erken değilmi?

ay kızlara aylara göre paylaşıma baktım...kasım 2011 annelri olmuşta uzun uzun yazışmışlar.bizim ilk günlerimiz gibi aynı...o günler geldi aklıma .ekim anneleri bile 150 küsur olmuş.bizi geçmişler çoktan...

Haftasonu girmiyorum hiç nete. Şimdiden herkese iyi haftasonları. hava güzel olacakmış bebişlerinizle bol bol gezin D

Doktor randevusu olanlar da (ben de dahil) hayırlı haberlerle dönsün inşallah. İyi tatiller...

sdhkn, only_smile, hippy kizlar yarin ki kontrolleriniz insallah guzel gecer

ne guzel bebislerinizi goreceksiniz :97:

merhaba kızlar nasılsınız.
ben çok kötüyüm. dün sabah şiddetli karın ağrısı şikayeti ie hastaneye kaldırıldım öğlende apandisit ameliyatı oldum. öyle korktum ki bebğim e bişey olacak diye.bugün taburcu ettiler . bebeğimi hastaneden cıkmadan tekrar gördüm cok şükür. iyi durumu ama dün bitmmek bilmedi....

ben de medipol e gidiyorum seval hanıma .. ikili testi hakan bey yapmıştı .. cinsiyet konusu yarın netleşecek benim de :)

canım ben hep epilasyon aleti ile alıyordum. ama şimdi bebeğe zarar verebilir diye ağda ile aldım. bende çok rahatsız olacağım için. bide mikrop bilmemne hassasiyetim olduğu için netten baktım yaptım ağdayı hemende çözdüm işi:)) çok kolay bişey gayet yapabilirsiniz kızlar.

Epilasyon aletinin yaydigi elektrik alandan cok kablosuz modem,cep telefonu ve mikrodalga firin gibi aletlerin yaydigi alan daha zararli olabilir.

canım ben göbeğimide aldım ama. epilasyoın aleti göbeğime değicek yani çok güvenemedim ondan.

ya çiğ et diyosunuz korkutuosunuz beni:)) yamyam ben bu toksozlaşma olayını sizden duymadan önce her zaman yaptığım gibi annem köfte yaparken onu çalıp yedim pişmeden. pişmişini ağzıma sğrmem pişmemişini küçüklüğümden beri çalarım:)) bide yaprak dolması öle onuda çiğ yiyorum sararken(

canım benim bende modelim:) söylediklerin rahatlattı valla çok saol. tek endişem sanki daha çok karnım varken kilo verince karnımın azalmasıydı. ama neyse bizimki tekmelediğine göre bi sorun yok azjık sıkışması dışında:))

işte bak buda bi korkum. çok aşağıda tekmeliyor benimki. şu anda göbek hizasında olması lazım. genelde rahime çok yakın, bazende rahimle göbek deliği arasında tekmeliyor.

canım benim o senmiydin:)))bende like yaptım o yazdığına. aynen katılıyorum. ısınamadım bende hiç. hani orda isim misim belli insan herşeyine kadar anlatamıyor. bide burası ilk gözağrım ondanmı ne bilmiyorum.

hehe bende beğenmiştim aynen. silsinler silerlerse napiyim.

yükliycem canım birazdan:)))

saol canım benim. valla herkes rahatlattı beni.

kopartmışsın yine hatun. senin bu mizahi yazıların beni öldürüo:))

ameliyatmı oldun canım anlamadım ben?? çok çok geçmiş olsun. dikkat et kendine.

eyeszay yeme bundan sonra arkadaşım ne olur
çiğ et yeme tamam ? doktoruna sordun mu peki ?

canım ya çok geçmiş olsun ... neyseki bebişin iyiymiş çok şükür. bende 2 yıl önce oldum apandisit ameliyatını nasıl bir ağrı olduğunu iyi bilirim

geçmiş olsun canım...kendine ve bebişine ii bak

benim de yarın sabah randevum .. çok heyecanlıyım nerdeyse bir ay oldu

ben de medipol e gidiyorum seval hanıma .. ikili testi hakan bey yapmıştı .. cinsiyet konusu yarın netleşecek benim de :)

yarın öğlen ordayım ben de benim doktorum seval hanım değil ama aynı yolları tepiyormuşuz baksana...bi randevuyu aynı zamanlarda alalım da tanışalım bari ihihihih
iyi haberlerini almak dileğiyle

eyeszay'imnasılsın teyzesi:)
pztye de az kaldı...hadi bakeemm güzel bir haftasonu geçir emi ihihih
öperimmmmmm şapır şupur

çok geçmiş olsun cnmm...

eyeszay; cnm bırak eti çiğ yemeyi, ete çıplak elle bile dokunma derler... aman cnm yapma bi dahaa lütfenn... :)

eyeszay yeme bundan sonra arkadaşım ne olur
çiğ et yeme tamam ? doktoruna sordun mu peki ?

yok canım benim yermiyim. çok oldu. o zamanlar 10 haftalık falandım. sonra sizin aranıza katılınca gördüm bidaha yemedim zaten. ama ilk burda gördüğümde çok korkmuştum. şimdi doktora 10 haftalık hamileyken çiğ etmi yedim diyim?? yaqni söliyimmi bu kadar zaman sora bişey olurmu?

kujum ben iyiyim sen nasılsın bakem. bugün kadıköyün altını üstüne getirdim:))) alışveriş yaptım. ayy geçmio bitürlü zaman geçse bi. şimdi giyeceğim kıyafeti yüklicem buraya. siz diyceksiniz bu ne paspal paspal ama biton kıyafet denedim buna gelene kadar. en son bunda karar kıldım çok içime sindi.

çok geçmiş olsun cnmm...

eyeszay; cnm bırak eti çiğ yemeyi, ete çıplak elle bile dokunma derler... aman cnm yapma bi dahaa lütfenn... :)

işte bende var bi anormallikte ben çözemedim:) küçükken annem kovalardı peşimden herşeyi çiğ yiyosun kurt olucak içinde diye:))

budur. aman on saat düşünüp bunamı karar verdin demeyin çok içime sindi. hem özellikle hazırlanmışım gibi durmuo onun için:))

Tıpkı beni anlatıyor;normalde asla yapmayacağım bişeyi yapıyorum aylardır tanımadığım insanlarla bişeyleri paylaşıyorum ve çok keyif alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…