selam kizlar gecmisi okuyamadim valla neler konustunuz simdiye kadar bilmiyorum malumunuz biz bugün doktordaydik...
19-22 hafta arasinda genel ultrason var demisti ebem bana doktor kendi ultrasonunda bakti iste bi sürü sey ölctü hersey normal dedi sadece bi söyledigi biraz canimi sikti "basinin sekli biraz bozuk gibi duruyo ama daha kücük oldugu icin olabilir endiselenme " dedi.
bunu söyleyip nasil endiselenme diyebiliyo bilmiyorum benim bebek arkasini dönmüs hic yüzünü göstermedi bize kadin yarim saat bakti ama nafile kollar bacaklar sürekli hareket halindeydi ama bi türlü dönmedi ve cinsiyetini de göremedi tabi

ne yüzünü görebildik ne cinsiyetini o yüzden cok canim sikkin herhalde en gec ben ögrenicem cinsiyetini burda ne cikolata ne meyve suyu ne de öksürmek hic biri ise yaramadi bizimkinde hareketli olmasina cok harektli ama poposunu dönmüs bi türlü önünü dönmedi yüzünü de göremedigi icin bütün ölcümleri yapamadi tabi doktor o yüzden beni cogunuzunda bahsettigi "pränatale diagnostik" diyolar burda siz anlarsiniz türkcesini artik oraya gönderdi 7 nisanda randevum var orda ultrasonda tekrar incelenicek hersey organlar falan umarim o gün bize gösterir artik kendini
1 ay sonra türkiyeye gitmek istegimi de söyledim ama benim doktorda bi tuhaflik var galiba bana 20 nisanda bi gelde kontrol ediyim sonra ucabilirsin ya da ucamazsin diyebilirim dedi ben nasil biletimi alicam ya o zaman amma gicik oldum bugün ayrica 20 nisanda seker testi de yapilicak
tetanoz asisini da sordum bu arada uzun süre önce olmus olsan bile oldugun tetanoz asisinin etkisi yeter bahce islerinde falan calismiyosun o yüzden hamilelikte olmana gerek yok dedi hamilelikte yapilabilir ama bu hic sorun olusturmicagi anlamina gelmezmis o yüzden ben olmicam yani bu asiyi
son olarak burda daha önce bahsedilmisti 2li tarama testinde bi oran varmis o 50den yüksekse cogunlukla kiz oluyomus diye bu hangisidir ki bana daha bugün verdi sonuclarimi öncesinde telefonla söylemisti