merhaba kızlarnasılsınız.
ben çok kötüyüm. dün sabah şiddetli karın ağrısı şikayeti ie hastaneye kaldırıldım öğlende apandisit ameliyatı oldum. öyle korktum ki bebğim e bişey olacak diye.bugün taburcu ettiler . bebeğimi hastaneden cıkmadan tekrar gördüm cok şükür. iyi durumu ama dün bitmmek bilmedi....
işte bende var bi anormallikte ben çözemedim:) küçükken annem kovalardı peşimden herşeyi çiğ yiyosun kurt olucak içinde diye:))
çok geçmiş olsun cnmm...
eyeszay; cnm bırak eti çiğ yemeyi, ete çıplak elle bile dokunma derler... aman cnm yapma bi dahaa lütfenn... :)
canım çok geçmiş olsun....kimbilir ne kadar korktun. .neyseki bebeğine bişey olmamış..çok şükür...
bide tshirtün üzerindeki mesaja bak:))
evet canım çok korktum. anlatamam o korkuyu. çok şükür şuan iyiyiz.sürekli yatma dedi doktr o yüzden arada kalkıp bakıyorum pcye.Allah kimsenin basına vermesin
Allah korumuş canım.kendimi senin yerine koydum..çok üzücü ve korkutucu bi durum...ama sonuçta ikinizde iyisiniz çok şükür....
gelişimciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yaa bayıldım senin şu alttaki takip şeyine. adı herneyse. ne tatlı yazmış yaa ayy ağlıjam. ben çok kıpırtıyorum anneyi gece uyandırıyorum. ayy yerim onlarııııııııııııııııı:))
msj çok etkileyici acaba neden böyle bi msjı yazmışlar...karnı büyüdüğü içinmi bebek lütfen beni suçlama diyor...senin içinde ayrıca anlamlı olmuşş.canım gerçektende bu hafta hem bebeğin etksiyle hemde hormonlar mı çok çalışmaya başladı..uyuyamıyorum artık..sabah 5-6dan sonra uyuyorum...gece 4ü çeyrek gece bizim kız uyanıktı..doğuncada bu saatte rahatsız eder heralde...hatta her saat
sendekilerdemi kılcal damar gibi canım?? ya bence göğüstekiler geçer çünkü öle çok kişinin çatlamıyo göğüsleri diye biliyorum. herkesin damarları çıkmış olmasın hepimiz damara çatlak stresine girio olmayalım:)))
Canım ona örümcek kılcallar deniyor. Süt bezleri ile alakalı. bende de oluştu ama onlar emzirme döneminden sonra geçer diyor doktorlar.Çatlama ile alakalı değil onlar kızlar korkmayın
canım sölemeyi unuttum. o hamile t shirtü değildi. ben tshirt giymeyi çok severim hatta kesip biçer değişik bişiler yaparım t shirtlerimden buda hamileliğim için aldığım çok çok büyük bedeb olan bi t shirttü:)) ondan mesaj bebeğe değil direk babaya gidiyor:)
ilk aylar evet her 2 saatte bir uyanıyorlarmış. uyanmasalarda emzirmek zorundasın. aynen tekmeler artık canımı yakmaya başladı. geçende bi çığlık attım tv izlerken reflex:)) tam yatıorum gece kıpranmaya başlıyor bizimki. bide artık dışarıdanda iyice gözüküyor bebişim kıpırdamasada hihi. bazen kafasını bi tarafa koyuyor o taraf şiş diğer taraf inik:))) çok komik ama çok tatlılar yaaa. bakalım ilerleyen aylarda nasıl uyuyacağız( ne yana dönsek zor gelicek.
hehe bayıldım t-shirt'e ve mesaja tabikiplease dont blame me. lütfen beni suçlama yazıyor:)))
mesela ben...sanki 1 aya doğuma gircem gibi...nasıl büyüdü nasıl büyüdü varyaaaeyesna z benim karnımda seninki kadar... :)) benimd e pek anlaşılmıyor...bence böyle daha iyi kocaman karın olursa şimdiden nasıl geçcek 9 ay...
ilerki aylarda ne yapıcaz bilmyorum...karnımız iyice büyüyecek ve iyice hareketlenicek...ben normalde yüzüstü yatardım..şimdi dikkat ediyorum yan yatıyorum..ama gece beni uyardığında acaba üstünemi yattım zararmı verdim diye uyuyamıyorum...sürekli tetikteyim
selam kizlar gecmisi okuyamadim valla neler konustunuz simdiye kadar bilmiyorum malumunuz biz bugün doktordaydik...
19-22 hafta arasinda genel ultrason var demisti ebem bana doktor kendi ultrasonunda bakti iste bi sürü sey ölctü hersey normal dedi sadece bi söyledigi biraz canimi sikti "basinin sekli biraz bozuk gibi duruyo ama daha kücük oldugu icin olabilir endiselenme " dedi.
bunu söyleyip nasil endiselenme diyebiliyo bilmiyorum benim bebek arkasini dönmüs hic yüzünü göstermedi bize kadin yarim saat bakti ama nafile kollar bacaklar sürekli hareket halindeydi ama bi türlü dönmedi ve cinsiyetini de göremedi tabine yüzünü görebildik ne cinsiyetini o yüzden cok canim sikkin herhalde en gec ben ögrenicem cinsiyetini burda ne cikolata ne meyve suyu ne de öksürmek hic biri ise yaramadi bizimkinde hareketli olmasina cok harektli ama poposunu dönmüs bi türlü önünü dönmedi yüzünü de göremedigi icin bütün ölcümleri yapamadi tabi doktor o yüzden beni cogunuzunda bahsettigi "pränatale diagnostik" diyolar burda siz anlarsiniz türkcesini artik oraya gönderdi 7 nisanda randevum var orda ultrasonda tekrar incelenicek hersey organlar falan umarim o gün bize gösterir artik kendini
1 ay sonra türkiyeye gitmek istegimi de söyledim ama benim doktorda bi tuhaflik var galiba bana 20 nisanda bi gelde kontrol ediyim sonra ucabilirsin ya da ucamazsin diyebilirim dedi ben nasil biletimi alicam ya o zaman amma gicik oldum bugün ayrica 20 nisanda seker testi de yapilicak
tetanoz asisini da sordum bu arada uzun süre önce olmus olsan bile oldugun tetanoz asisinin etkisi yeter bahce islerinde falan calismiyosun o yüzden hamilelikte olmana gerek yok dedi hamilelikte yapilabilir ama bu hic sorun olusturmicagi anlamina gelmezmis o yüzden ben olmicam yani bu asiyi
son olarak burda daha önce bahsedilmisti 2li tarama testinde bi oran varmis o 50den yüksekse cogunlukla kiz oluyomus diye bu hangisidir ki bana daha bugün verdi sonuclarimi öncesinde telefonla söylemisti
eyesna z benim karnımda seninki kadar... :)) benimd e pek anlaşılmıyor...bence böyle daha iyi kocaman karın olursa şimdiden nasıl geçcek 9 ay...
ilerki aylarda ne yapıcaz bilmyorum...karnımız iyice büyüyecek ve iyice hareketlenicek...ben normalde yüzüstü yatardım..şimdi dikkat ediyorum yan yatıyorum..ama gece beni uyardığında acaba üstünemi yattım zararmı verdim diye uyuyamıyorum...sürekli tetikteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?