• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de yarın 14:30'da kontrolüm var, umarım bu sefer netleşir cinsiyeti,umutla bekliyorum.

gilette mach3 tavsiyem. 2dk :1:

Gideceğin ayrıntılı ultrason mu canım? Atıl bey'e gidecektin yanılmıyorsam.
yok canım ben medipolde hakan apaydın'a gidiyorum ayrıntılı muayeneler için...perinatoloji uzmanı kendisi...bu arada evet ayrıntılı ultrasona gidiyorus..ben de artık %100 cinsiyetini öğrenirim umarım hala %80lerdeyiz çünki...moda giremedik:P

ben biraz kestireceğim yaa...kaçtım kızlar...görüşürüsss;)

kizlar
H&M sapphire de hamile reyonu da yok, bebek reyonu da :-((

sadece forum-bayrampasa'da varmis :-((((((((((((

ben hamile reyonu olduğunu bilmediğim halde önünden hecerken aklımdaydı bi bakim dedim.ama şöylşe kafamı uzattım pek hamile reyonu olmaz gibi geldi:9:sormadımda geçtim gittim.şimdi pişman oldum neyse bu pazar gidersem bakarım.ordan c&a ya geçtim ordan bişeyler baktım...c&a nın bebk reyonu güzel.

merhaaaba güzel yaz anneleri :)))
şu kıl tüy meselesine bende bi kaç şey söliyim dedim.
hamile kalmadan önce bbikini bölgemi kendim temizliodum asla ve asla gidip birine agda yaptıramam derdim.büyük konusmusum :)
şimdi mutlaka 3 haftada 1 agdaya gidiorum mecburen.ilerde göbüşler büyüyünce daha zor olacak bizim için çünkü.
bence nolursa olsun agdaya kendinizi alıştırmaya çalışın ve gidin.sonucta agdacılar günde kaç kişiye agda yapıolar alışkın onlar,artık utanmıorum yani:) dr uma bile nasıl gidip alttan muayene olacağım diye düşünen ben daha sonra kendim tıpış tıpış soyunuodum :)
diğer bölgelerime zamanında epilasyon yaptrmıştım oralarda bi sorunum yok keşke bikini bölgeme de yaptırsaydm cok pişmanım şimdi.

dün bende kuzumu gördüm,maşaallah kıpır kıpır kızım.bu aralar zaten hiiç yerinde durmuo çok haeketli durmadan şiddetli şekilde vuruyor özellikle de geceleri yatağa yattığımda :)
2 hafta sonra bende 4d yaptırcam hayırlısıyla hersey iyi çıkar inşaallah.

bu haftasonu kuzumun arabasını ve mobilya siparişini vercem.
çok arastırma yaptım.daha önce mutlaka maxi cosi alın die sölüodum ama arastırdım ve en kolay pratik kullanımlı concorde markasının neo modeli kızlar.şiddetle tawsiye ediorum.daha önce anne olanlardan kullanan var mı acaba aranızda?

canım siparişler için erken değilmi?

ay kızlara aylara göre paylaşıma baktım...kasım 2011 annelri olmuşta uzun uzun yazışmışlar.bizim ilk günlerimiz gibi aynı...o günler geldi aklıma .ekim anneleri bile 150 küsur olmuş.bizi geçmişler çoktan...:9::10:

Haftasonu girmiyorum hiç nete. Şimdiden herkese iyi haftasonları. hava güzel olacakmış bebişlerinizle bol bol gezin :DD

Doktor randevusu olanlar da (ben de dahil) hayırlı haberlerle dönsün inşallah. İyi tatiller...

sdhkn, only_smile, hippy kizlar yarin ki kontrolleriniz insallah guzel gecer

ne guzel bebislerinizi goreceksiniz :97:

merhaba kızlar :( nasılsınız.
ben çok kötüyüm. dün sabah şiddetli karın ağrısı şikayeti ie hastaneye kaldırıldım öğlende apandisit ameliyatı oldum. öyle korktum ki bebğim e bişey olacak diye.bugün taburcu ettiler . bebeğimi hastaneden cıkmadan tekrar gördüm cok şükür. iyi durumu ama dün bitmmek bilmedi....

yok canım ben medipolde hakan apaydın'a gidiyorum ayrıntılı muayeneler için...perinatoloji uzmanı kendisi...bu arada evet ayrıntılı ultrasona gidiyorus..ben de artık %100 cinsiyetini öğrenirim umarım hala %80lerdeyiz çünki...moda giremedik:P

ben biraz kestireceğim yaa...kaçtım kızlar...görüşürüsss;)

ben de medipol e gidiyorum seval hanıma .. ikili testi hakan bey yapmıştı .. cinsiyet konusu yarın netleşecek benim de :)

tuy meselesine gelince,
ben de oyle aman aman bir tuylenme olmadi ancak eskisine gore fazla sanki
ozellikle kollarim. kollarimi almam normalde ama bu gidisle alicam..

bir de kizlar ben normalde epilasyon cihazi kullaniyorum, bikini bolgem de dahil.
ama hamilelikten beri cnm daha cok yaniyor, kullanamiyorum aleti.
napcami sasirdim.
hayatim da da disarda agdaya gitmedim, utanirim gidemem
jilete mahkum kaldim.

hamilelikte bikini bolg. epilasyon isini nasil halledicez ya, ozellikle ilerleyen aylarda , koca gobegimizle :59:

canım ben hep epilasyon aleti ile alıyordum. ama şimdi bebeğe zarar verebilir diye ağda ile aldım. bende çok rahatsız olacağım için. bide mikrop bilmemne hassasiyetim olduğu için netten baktım yaptım ağdayı hemende çözdüm işi:)) çok kolay bişey gayet yapabilirsiniz kızlar.

Epilasyon aletinin yaydigi elektrik alandan cok kablosuz modem,cep telefonu ve mikrodalga firin gibi aletlerin yaydigi alan daha zararli olabilir.

canım ben göbeğimide aldım ama. epilasyoın aleti göbeğime değicek yani çok güvenemedim ondan.

ben hamilelikten önce boyattım 7 yıldır kullandığım sarı röfleli saçlarımı kendi saç rengimi unutmuşum bile..hala bu halime alışamadım o da ayrı:59: ama değermiş anladım :49: bilimsel olarak net bişey yok kanıtlanmış ama boyatmamak da fayda var diye düşünüyorum..ne kadar az müdahale edersek o kadar iyi olur diye bakıyorum

benim çay ve kahve tüketimimde çok az bir değişiklik oldu. neskafeyi hayatımdan çıkardım ama türk kahvesi hergün bir tane içiyorum içmezsem başım ağrıyo doktorum da sakınca bulmadı ikiyi geçme dedi o kadar..tabi doktorunuz tavsiyesi neyse onu uygulamak lazım..demir, kansızlık gibi sıkıntılar etkili. çiğ et yeme dedi bana da o kadar..sigrayı bıraktım aynı şekilde çok tüketmesem de ara sıra içtiğim alkol..bebeğimin iyi olması için elimden geleni yapıyorum ama kesinlikle katı kurallar uygulamıyorum kendime.

ya çiğ et diyosunuz korkutuosunuz beni:)) yamyam ben bu toksozlaşma olayını sizden duymadan önce her zaman yaptığım gibi annem köfte yaparken onu çalıp yedim pişmeden. pişmişini ağzıma sğrmem pişmemişini küçüklüğümden beri çalarım:)) bide yaprak dolması öle onuda çiğ yiyorum sararken:((

eyeszay ...güzel arkadaşım ne mutlu sana ki manken gibi fiziğin var ve görünen o ki hamilelik dolayısıyla vücudun fazla deforme olmayacak.. doğumdan çok kısa bir süre sonra eski haline geleceksin demek ki.. sen azınlıkta olan şanslı gruptansın... bense ilk hamileliğinde aldığı fazla kiloların sadece yarısını verebilmiş biri olarak ve de Tv.da falan ebru şallı'yı, demet şener'i her gördüğünde bi onlara bi de kendime bakıp ah, vah ediyorum... ee tabi genetik yapı konusunda da şanssız olduğum ortada.

bir de alt komşum var, kızın bi hamileyim dediğini biliyorum bir de kucağında kundakta bebekle apartmana girdiğini gördük... 9 aylık hamileliği boyunca sadece 1 tane hamile gömleği aldı, inan kimse onun hamileliğinden hiçbirşey anlamadı. bebeği 20 günlük olduğunda bebek mevlidi düzenledi evinde ve üzerinde hamile kalmadan önceki kot pantalonu vardı. hamileliği boyunca herşeyi yedi, hiçbirşeyden kısıntı yapmadı ama toplamda 7 kilo aldı. doğum sırasında 4 kilosu hemen gitmiş zaten. geri kalanı da 20 gün içinde yok olmuş maşallah bebeği de kendi de çok sağlıklı.

senin yazdıklarını okuyunca aklıma o geldi... lütfen aslında avantajın olan şeyler için kendini üzme..

canım benim bende modelim:) söylediklerin rahatlattı valla çok saol. tek endişem sanki daha çok karnım varken kilo verince karnımın azalmasıydı. ama neyse bizimki tekmelediğine göre bi sorun yok azjık sıkışması dışında:))

merak etme, hiç bir sorun yoktur. ben hamile kaldıktan sonra direk 6 kilo verdim şimdi azıcık toparlandım ama göbek çok az gözüküyor, dışardaki göbekli kadınlar kıskanıyorum bazen:) görümcem de kadın doğumda uzmanlık yapıyor, o da bana karın iç kısmı daha geniş olmalıdır ondan pek gözükmüyor dedi. bide bazen çocuk rahmin daha alt kısmında yerleştiği için de oluyormuş. o yüzden hiç sorun etme...

işte bak buda bi korkum. çok aşağıda tekmeliyor benimki. şu anda göbek hizasında olması lazım. genelde rahime çok yakın, bazende rahimle göbek deliği arasında tekmeliyor.

kızlar sizi bilmiyorum da ben bu facebook daki gruba ısınamadım .. ara ara bakıyorum ama kadınlar kulübü bana daha samimi geliyor.. bi de silicez falan diye yazmışlar ben de gokberksol olarak "takdir sizin ama anlamsız" mealinde bişeyler yazdım.. ya da ben mi kullanamıyorum facebook taki o grubu anlamadım açıkcası...

canım benim o senmiydin:)))bende like yaptım o yazdığına. aynen katılıyorum. ısınamadım bende hiç. hani orda isim misim belli insan herşeyine kadar anlatamıyor. bide burası ilk gözağrım ondanmı ne bilmiyorum.

oradaki paylaşımları da elimden geldiğince takip ediorum ama paylaşımlar kadınlar kulübü kadar olmuo... benim düşüncem ne kadar deneyim okursam o kadar iidi, ama burası bana da daha samimi geldi... bende senin o yazını beğenenlerdenim cnm...

hehe bende beğenmiştim aynen. silsinler silerlerse napiyim.

Benim son gördüğüm fotoda göbüş yoktu ama bunda bariz var. Yani senin bedenin için zaten daha büyük olmazdı düye düşünüyorum. Bence buna takılma fazla. Diğer tarafta da yazdım buraya da yazayım; giyeceğin kıyafetin resmini yükle !!

Bööeewww :2: ben önce güldüm sonra ağladım Son paragraf nedense beni çok duygulandırdı. Kavuçmak, o günün gelmesi düşüncesi nedense beni hep ağlatıyor. Sizce manyak mıyım? :1::2:

Ya bence de burası gibi olmuyor. Ayrıca, eyszay ın dediği gibi orada tamamen deşifresin o da insanı rahatsız ediyor. Örneğin ben yakın çevremde birçok kişi ile paylaşamadığım ( benim şu dönemimi anlamadıkları için) konuyu burada sizler beni çok yakınen anladığınız için rahatlıkla paylaşabiliyorum ama face de yazdıklarım, o diğer grup insan tarafından görülebileceği için yazmak içimden gelmiyor.

yükliycem canım birazdan:)))

Selam kızlar 2 gündür işyerinde çok yoğundum anca okuyabildim çook yazmışsınız :-))
GözdeCim bence çoook şirin göbeğin var kilo almak için hiç dert etme bende ilk doğuma 71 ile girdim hstden çıkarken 61 oldum ama veremedim ne yazık ki şimdi o fazlayla hamileyim hayırlısı olsun...
çay kahve için kasmayın kendinizi aşerecek kadar canınız çekiyorsa bir parça yiyin bebeişin bir yanı eksik olur filan derler ya eskiler o tadı alın bence tabi...
saçlardan bahsedilmiş bende diplerine çok değdirtmeden röfle yaptırdım ilkinde de yaptırmıştım

saol canım benim. valla herkes rahatlattı beni.

selam kızlar...
ayy ne güzel bir gün yaa...
cuma gelmiş,hava sıcak ,oh ohhhh...keyifler iyidir umarım??
biz iyiyiz;)
saç boyası ve ağda mevzularına girmişiz ;)
ben yıllarca boyattım saçımı...ama planlayarak gebe kaldığım için,boyatma işini bırakıp kendi saç rengime dönmüştüm...tek tük beyazlar bende de var ama inat ettim...boyatmıyacağım bebişim sağlıkla bana gelene kadar...
ağda,jilet mevzusu beni de çok kasıyor...
vallaha ben bikini bölgem hariç heryerimi rahat rahat aldırıyodum ağdacıda...ama bu jilet denen arkideşi de arada kulandığım oluyordu...jilet mahvetti beni yaa...ben geçen ay ilk kez bikini bölgemi ağdayla aldırdım...ödüm koparaktan ama rahatlığına diyecek bişeyim yok...cildim de çok hassastır...doktoruma da sordum...hangisini tercih ediyim diye...istediğine takıl dedi...ama jilet yapınca zırt pırt uğraşman gerekiyor...ağdayı deneyin bence aama temiz bir yerde yaptırın...çok rahat ediceksiniz söyliyim:)

kopartmışsın yine hatun. senin bu mizahi yazıların beni öldürüo:))

ben çok kötüyüm. dün sabah şiddetli karın ağrısı şikayeti ie hastaneye kaldırıldım öğlende apandisit ameliyatı oldum. öyle korktum ki bebğim e bişey olacak diye.bugün taburcu ettiler . bebeğimi hastaneden cıkmadan tekrar gördüm cok şükür. iyi durumu ama dün bitmmek bilmedi....

ameliyatmı oldun canım anlamadım ben?? çok çok geçmiş olsun. dikkat et kendine.

eyeszay yeme bundan sonra arkadaşım ne olur
çiğ et yeme tamam ? doktoruna sordun mu peki ?

canım ya çok geçmiş olsun ... neyseki bebişin iyiymiş çok şükür. bende 2 yıl önce oldum apandisit ameliyatını nasıl bir ağrı olduğunu iyi bilirim :(

geçmiş olsun canım...kendine ve bebişine ii bak ;)

benim de yarın sabah randevum .. çok heyecanlıyım nerdeyse bir ay oldu :(

ben de medipol e gidiyorum seval hanıma .. ikili testi hakan bey yapmıştı .. cinsiyet konusu yarın netleşecek benim de :)

yarın öğlen ordayım ben de benim doktorum seval hanım değil ama aynı yolları tepiyormuşuz baksana...bi randevuyu aynı zamanlarda alalım da tanışalım bari ihihihih;)
iyi haberlerini almak dileğiyle :nazar:

eyeszay'imnasılsın teyzesi:)
pztye de az kaldı...hadi bakeemm güzel bir haftasonu geçir emi ihihih:1:
öperimmmmmm şapır şupur ;)

çok geçmiş olsun cnmm...:nazar:

eyeszay; cnm bırak eti çiğ yemeyi, ete çıplak elle bile dokunma derler... aman cnm yapma bi dahaa lütfenn... :)

eyeszay yeme bundan sonra arkadaşım ne olur
çiğ et yeme tamam ? doktoruna sordun mu peki ?

yok canım benim yermiyim. çok oldu. o zamanlar 10 haftalık falandım. sonra sizin aranıza katılınca gördüm bidaha yemedim zaten. ama ilk burda gördüğümde çok korkmuştum. şimdi doktora 10 haftalık hamileyken çiğ etmi yedim diyim?? yaqni söliyimmi bu kadar zaman sora bişey olurmu?

geçmiş olsun canım...kendine ve bebişine ii bak ;)

yarın öğlen ordayım ben de benim doktorum seval hanım değil ama aynı yolları tepiyormuşuz baksana...bi randevuyu aynı zamanlarda alalım da tanışalım bari ihihihih;)
iyi haberlerini almak dileğiyle :nazar:

eyeszay'imnasılsın teyzesi:)
pztye de az kaldı...hadi bakeemm güzel bir haftasonu geçir emi ihihih:1:
öperimmmmmm şapır şupur ;)

kujum ben iyiyim sen nasılsın bakem. bugün kadıköyün altını üstüne getirdim:))) alışveriş yaptım. ayy geçmio bitürlü zaman geçse bi. şimdi giyeceğim kıyafeti yüklicem buraya. siz diyceksiniz bu ne paspal paspal ama biton kıyafet denedim buna gelene kadar. en son bunda karar kıldım çok içime sindi.

çok geçmiş olsun cnmm...:nazar:

eyeszay; cnm bırak eti çiğ yemeyi, ete çıplak elle bile dokunma derler... aman cnm yapma bi dahaa lütfenn... :)

işte bende var bi anormallikte ben çözemedim:) küçükken annem kovalardı peşimden herşeyi çiğ yiyosun kurt olucak içinde diye:))

$DSC05839.webp$DSC05840.webp

budur. aman on saat düşünüp bunamı karar verdin demeyin çok içime sindi. hem özellikle hazırlanmışım gibi durmuo onun için:))

bu yazı bir hamilenin günlüğünden alıntıdır.... okuyunca çok güldüm ....:))) sizleri de gülümsetmesi umuduyla alıntılıyorum.... kendi grubumuzu da ayrıca tenzih ederim...:)))

bir anda kendimi "kadınlar klübü" diye bir sitede, "2011 mayısında anne olacaklar" diye bir başlık altında, bir sürü tanımadığım ve çoğu cümle kurma yetisinden dahi yoksun kadınla;

-canım bilmem kimcim kahvaltını iyi et tamam mı
-kızlaaar soğuklar geldi kalın çoraplarınızı, patiklerinizi giyin emiiiiii
-ay bugün limonla salatalık yedim kusmaktan perişan oldum beeennn...

şeklinde konuşurken buldum bu hamilelik sayesinde(yüzünden). işin garibi normalde yanına yöresine dahi uğramayacağım şu sohbet(imsi şeyi)öyle çok seviyorum ki, o imlasız, ne dediği anlaşılmayan bir sürü cümleye sarılıp ağlayasım geliyor. normalde "hanııım hanım; o kelime öyle yazılmaz, koca kadın olmuşsun, konuşmayı, yazmayı öğrenememişsin cık cık cık" diye çemkireceğim yerde "canım burnun tıkalı ise tuzlu su çek açılır, yoksa boğazın tahriş olur hiiii, bebişine zararlı"diye konuşurken buluyorum

artık hiç bir şey yeterince canımı sıkamıyor, olan şeyler ne kadar can sıkıcı olursa olsun içimden birşey "ihihi-ehuehuehu" diyor hep.

inşallah fasülyecim, sana kavuşacağım 7 ay sonra da, seninle hayata ve hayatın tüm salaklığına karşı böyle kikirderiz, kıçımızla güleriz hep. seni çok seviyor annen...şimdiden...herkesten daha çok...

( 07.10.2010 14:52 ~ 14:58)

Tıpkı beni anlatıyor;normalde asla yapmayacağım bişeyi yapıyorum aylardır tanımadığım insanlarla bişeyleri paylaşıyorum ve çok keyif alıyorum :1:

Back
X