2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım o ağrı sancı ya bebek çok dar yerde aşağıda hareket ettiğinde oluyor. yada rahmin büyümesi ile ilgili. sanıyorum arada herkesde oluyor daha öncede konuşmuştuk. ama sen genede git bi doktora için rahat etsin. zaten gidiyormuşsun pazartesi.

Son düzenleme:

Sagol canim yaaaaaa , benim su ana kadar hic sancim agrim olmadi ondan belkide normal mi degil mi anlamiyorum.

Sagol canim yaaaaaa , benim su ana kadar hic sancim agrim olmadi ondan belkide normal mi degil mi anlamiyorum.

yani bu sancı yada ağrı öyle inanılmaz acı veren bişey değil ama. sana tarif ettiğim gibiyse normal. hani bazen böle bebek dar olan aşağı kısıma gelip hareket ettiğinde çok hafif bi sancı ağrı gibi bişey oluyor ama çok acıtan bişey değil. yada rahim büyürkende öle. eğer öle hafif bişeyse normal endişelenme. ama çok can yakan falan bi ağrı sancıysa genede bi doktora görün canım. diğer hafif olanı biz burda konuşmuştuk kızlarla oluyo diye.

ben yatıyorum saat 11 30 oldu artık. iyi geceler herkese. yarında güzel haberler alırız işallah herkeslerden.

Tamam canim cok sagolun. Iyi ki bu siteyi bulmusum :)

ya ben bunları neden hissetmiyorum..siz hert ayrıntısını hissediyorsunz ben şişlik bile hissetmiyorum
bende de var o şişlik..ama benrmal olduğunu düşünmüştüm hep..:26: dr mı gitsek..

yarın sabah tetanoz aşım var benim...

yok canım onlar doğal şeylerdir, asıl benim gitmem lazım herkes şişlik falan hissediyor ben birşey hissetmiyorum:18:

Son düzenleme:

canım benim sabahları böle yataktan kalkmadan. yada sırtüstü yatarken en çok elinle böle yokla hissedersin.

Meraklanma cnm ben ilkinde de birşey hissetmiyordum bunda da herkesin vücet yapısı farklı onların ciltleri ince olduğu için herşeyi daha çabuk ve net hissediyorlar meraklanma yakında bir dursada uyusam diyeceksin az kaldı )
bu arada günaydın herkese

kızlar ton balığı nasıl nerden alınırsa faydalı olur sizce? yada şimdi mesela hangi balıkların mevsimi?

Arkadaşlar merhaba. Bu şişlikle ilgili bişeyler ararken buldum burayı. Benim hamileliğim daha çok yeni, 5 haftalık. Aralık ayında 7 haftalık bir düşük yaşadım. O zaman bebeğin yerleştiği yer falan normaldi, ama bebekte sorun varmış, düşük oldu. O zaman da son yumurtalığıma yakın bir yerde çoook hafif bir şişlik vardı. Şimdi de aynı yerde var. Gözle görülemiyor pek, dokununca da belli belirsiz. Ama ağrılarım o tarafta oluyor. Ağrı dediğim de çok hafif, ara ara. Lekelenme-kanama yok çok şükür.Doktorla randevum haftaya. Sizlerde ilk haftalarda dikkatinizi çeken böyle bir durum var mıydı?

canım hatırlamıyorum 5. haftada öle bişey. doktoruna telefon edip sorsan daha faydalı olur. belki hemen çağırır bakarlar seninde için rahat eder bişey varsada erken haberin olmuş olur önlemini alırlar.

bebek hareketlerini hisseden arkadaslar , tam olarak nerde hissediyorsunuz bu hareketleri, gobek hizasinda mi, daha asagida mi, nerde???

cnm ben hareketleri göbek deliğimin 4 parmak fln altında hissediorum bazen daha da aşağıda olabiliyor... ama endişelencek bişey yok, çünkü pzrtsi günkü kontrolümde dr. da aynı yerlerde ultrasonu gezdirip bebeği inceledi... hatta konusu geçti ben çok aşağıda hissettiğim için gaz olabilir die düşünüodum dedim , dr. da bebekler bu haftalarda bu bölgelerdedir dedi... :)

kızlar ton balığı nasıl nerden alınırsa faydalı olur sizce? yada şimdi mesela hangi balıkların mevsimi?

cnm ben bi kere bu ünlü markaların konserve ton balıkları oluor ya onlardan zehirlendiğim için takıntılıyım bu konuda ... balık konusunda çok araştırma yaptık eşimle çünkü hamilelik döneminde çok önemli bi besin bizim için...
öncelikle kesinlikle dip balığı yememek gerekiyor, dolayısıyla elimizde kalanlar levrek, hamsi, istavrit, sarıkanat... bunlar yaşadığımız bölge civarda avlanabilen balıklar olduğundan balık pazarından taze olarak bulunabilir... ben kesinlikle bunları tavsiye ediorum...
ayrıca daha çok okyanus balığı olarak bilinen somon da inanılmaz faydalı hatta omega 3 deposu... ama bulduğunda tazeliğine nasıl güvenirsin bilemiorum cnm...
ben ağırlıklı olarak mutlaka haftada 2 kere levrek yiyorum ama havuz deil de deniz levreği olması önemli... çünkü havuz levreklerini neyle beslediklerini bilemediğin için sıkıntı olabilir, sadece bi öneri... :))

gunaydin kizlarr

bisey sorucam

ben hic sirt ustu yatamiyorum, karnim geriliyor sanki kasiklarim agriyor, bir de nefesim daraliyor
yuzustu zaten yatamiyorum. sadece yan yatabiliyorum

sizde de oyle mi?

Günaydın kızlar,
dün kontrole gittim, detaylı utrasona bakıldı, allaha şükür herşey normal çıktı veee bir kızım olacak :))) Sonunda öğrendik. İlk başta çok hareketli değildi, doktor bi çikolata ge öyle devam edelim dedi. Çikolatadan sonra kıpır kıpırdı kızım. Bide başparmağını emdi sürekli. Kontrolden sonra hemen kızıma bikaç bişey aldım. Bu arada üçlü testi doktor yapabilirizde yapmayabiliriz de dedi. Kararı bana bıraktı yani. İkili yeterli dedi ama ben dayanamadım 3lüde yapıldın dedim. Bir hafta sonra onun sonucunu alacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…