canım herşeyin hayırlısı olsun hakkında:26:canım çok üzgünüm ki aynı şeyleri yaşıyorum
belki benim nedenim iftira değil ama daha da berbat olanı anlayışsızlık.
başından sonuna kadar aynıyım senle hislerimle ve kararlarımla bende göze aldıklarını göze alıp bebeğimi dünyaya getirmeye kararlıyım. ben de gittim dönmeyecektim ama bebek için döndüm çünkü kaldıramıyordum hergün ağlıyordum. döndüm ne değişti hiçççç
şimdi tekrar gideceğim ama bu gidiş öncekilerini benzemeyecek. çok katıııı ve kararlıyım.
sende asla taviz verme yumuşadığını belli etme
ben ettim sen etme
ama benden pesss, buraya kadar bugün yarın gidiyorum habersizce sessizce
olmuyor![]()
geçmiş olsun canım dikkat et kendinekızlar bugün sizden uzak kaldım...okulda çok huzursuzdum bugün...aşırı derecede akıntım ve bel ağrım oldu...bi ara karnımda ağrı gibi bişi oldu...eve geldiğimde dayanamayıp doktorumu aradım ...eşim de izin aldı 1 saat erken geldi ...apar topar acile gittik kontrole...kendi doktorum yoktu ...nöbetçi bir doktor vardı ama çok ilgilendi sağolsun...bebişimizi görene kadar çatladık meraktan...vajinal ve üstten muayene oldum...çok şükür rahimde sorun yoktu...plasenta da baya iyi yerleşmiş...bebişimizi de baya hareket halindeyken görebildik teyzoşları...yalnız vajinit olmuşum...hamilelik öncesi de olmuştum,bir kullanımlık fitil ve 4 günlük antibiyotik kullanacağım...bebişime bişi olmasıını göze alamam...neyseki B kategorisi ilaçlar...gebelikte kullanımları varr...umarım çözüm alırım da rahatlarım...akıntınız yoğun olursa lütfen ihmal etmeyin canlar, emi??? cts de ayrıntılıya gitces....bu arada gene göstermedi bizimkiişte böyleeeeeee.....hadi biz yatalım şimdi....iyi geceler
eyeszay teyzesi...bu haftasonundan beri kıpırdanmaları hissetmeye başladım sanırsam![]()

7 kilo mu acaba bende mi 21.haftamda 7 kilo alacağm..4 kilo aldım ve çok daha şimdideneçmiş olsun hippy.umarım çabucak iyileşirsin.
günaydın güzel anneler.ben bugün tartıldım ve şok oldum.yedi kilo almışım o kilolar nerde acaba,hala çok zayıf gözüküyorum.sanırım 2 şer buçuk kiloyu gögüslerim aldı,çatlamaya başladılar çünki.![]()

bende canım 18.haftamda olacağm bu pazrtesi 3lü testimi..geç kalmadın bu dönemlerde olunuyor zatnkızlar hepinizin iyi haberlerine öyle mutlu oldum ki gözlerim doldu rabbim inşallah başka sıkıntı yaşatmasın. ben de pazartesi kan verdim 3lü için ben biraz geç kaldım aslında yaptırmak bile istemiyordum eşim istediği için yaptırdım umarım güzel çıkar. akıntım için çok az dedi ve tek kullanımlık fitil verdi. tsh kontrolüm de normal çıktı ve kızımı gördüm umarım haftaya 3lüm de temiz çıkar. hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza

bende 7 kilo alırım bu gidişle:18:günaydın kızlaarrr :))
al benden de o kadar... seninle aynı durumdayım cnm, inanki bende bilmiorum kilolar nerde! göğüs ve göbek dışında heryerim aynı... anlayamıorum 7 kilo bana da acaip gelio :)))
ne güzel ya darısı başımızakızlar günaydın nasılsınız biz kızımla iyiyiz dün gece itibariyle tekmeleriyle tanıştık ne kadar mutlu oldum şu işe bak bunlar bizi tekmeliyor biz seviniyoruzayy yerim ben onları

bende dün ilk defa hissettim tekmelerini.. çoook güzel ya şimdi de sabahtan beri bekliyom ama tık yok![]()

bence ana kucağı gereksiz zaten kış bebeği olacak.ilk 2-3 ay içinde almaya gerek duymuyorumkızlar bişi sorucamm..şu anakucakları var ya bebekler onu ne kadar zamana kadar kullanıyor..
ben az önce taffy baby de abktım nette.çok güzellerdi salıncaklı hemde bende salıncaklı olsun isityorum ama en fazla 6 ay yada 9 aya kadar kullanılıyomuş..normalde böylemi yoksa salıncaklı olduğu için miki??? cbilemedim..bi bakın oraya çok şekerler...

vgeçmiş olsun canım, hamilelikte burun kanaması normalmişKızlar,
pazar gece burnum akmaya başladı pazartesi ofiste nefes alamıyorum gözümden sürekli yaş boşalıyor. Akşam eve gittim halsizdim ama nefes alabildim sabah bir müvekkil şirkette toplantı vardı orda da iyiydim ofise geldim yine tıkandım. Akşam yine evde nefes alabilldim. Sabah ofise girer girmez tıkandım.
Doktorum da ilk gün telefonda sesimi duyar duymaz C vitamini, otrivin ve minoset verdi. Minoseti kullanmadım otrivini 3 gün kullan dedi bu üçüncü günüm ana prospektüste gebeler kullanmasın diyor. Doktorun bir bildiği vardır dedim sıktım.
Bu ofise alerjim başladı galiba:) zaten ay sonu itibarı ile uluslarası bir ofisle birleşiliyor. Ayrılmak istiyorum ayıp olur diye söyleyemiyorum.

iyi canım antibiyotiğe gerek duyulmadıysa, bende görsem bebişimi artıkhippy cnm gecmis olsun.
bende de hafif bi enfeksiyon oldu, bir toz ilac verdi doktorum rahatladim, agrilarim da gecti.
dun de idrar tahlillerimi goturdum gosterdim cok sukur bakteri uremesi yokmus, antibiyotige gerek kalmadi.
kizlar, bakiyorum da 18-20. haftalarda tekmeleri hisseden arkadaslar var, ayy cok sevindim adiniza, ben de onumuzdeki haftayi sabirsizlikla bekliyorum
ben de dun bebegimle konusurken agladim, onun ultrason goruntusu, o bagdas kurdugu cop bacaklari geldi gozumun onune.. canim ya, Allah hepimizinkileri korusunn

ben varım canım pazartesi inşallahkizlar,
cnsiyet ogrenemeyen hippy ve benden baska kaldi mi???

geçmiş olsun canım, brokoli gayet güzel afiyet olsunyaa benim akıntım çok abartı boyutlardaydı bikaç gündür...bi de açık renk değildi....sarıya döndü...koku yoktu ama bi on gün önce felan acayip kaşıntı vardı...dün akşam hafif sancım oldu gibi ,bi de bel ağrısı felan...aaa dedim yeter...gidiyoruz...acile gittik işte...kızlar bu arada dün akşam acilde ilk defa NST ye bağlandım...bebişimin sağlığıyla ilgili kontrol esnasında...bugün ilaçlarımı aldım...başlayacağım...akşama fitil...offffffffffff....
bu cts renkliye gircem,ayrıntılı artık göstermesse....kalkıp göbek atcem ,huzursuz etcem onu ihihihi:)
ayyy şaka bi yana 20 haftada hala öğrenemedik kızlar farkındaysanız ihihihih
güzel dilekleriniz için sağolun ..bu arada...ben izinizle brokoli çorbası yapmaya gidiyorum ihihihhi,,seee yaa![]()

Ya kızlar ben de tedirginlik başladı. Karnım büyümedi hala, internette haftalık gelişimlere bakıyorum. 20. haftada rahmin tepe noktası göbek hizasında olur diyor, benim göbek hala göbek deliğimin altında. Hareketleri de daha hissedemiyorum ya bebeğe birşey mi oldu demekten kendimi alamıyorum, sanki bebek kilo almıyor ya da amniyon sıvısı yeterli miktarda artmadı da ondan karnım hala böyle gibi. Doktor ters birşey söyleyecek diye çok korkuyorum:18:
bende de var canım tedirginlik 1 ayı geçti görmeyeli,birşey oldu mu diye evhamlanıyorum.pazartesi görücem inşallah..sende sıkıntı koyma içine bak az kalmş görmene