2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım herşeyin hayırlısı olsun hakkında:26:
geçmiş olsun canım dikkat et kendine
7 kilo mu acaba bende mi 21.haftamda 7 kilo alacağm..4 kilo aldım ve çok daha şimdiden
bende canım 18.haftamda olacağm bu pazrtesi 3lü testimi..geç kalmadın bu dönemlerde olunuyor zatn
günaydın kızlaarrr :))

al benden de o kadar... seninle aynı durumdayım cnm, inanki bende bilmiorum kilolar nerde! göğüs ve göbek dışında heryerim aynı... anlayamıorum 7 kilo bana da acaip gelio :)))
bende 7 kilo alırım bu gidişle:18:
kızlar günaydın nasılsınız biz kızımla iyiyiz dün gece itibariyle tekmeleriyle tanıştık ne kadar mutlu oldum şu işe bak bunlar bizi tekmeliyor biz seviniyoruz ayy yerim ben onları
ne güzel ya darısı başımıza
bende dün ilk defa hissettim tekmelerini.. çoook güzel ya şimdi de sabahtan beri bekliyom ama tık yok
bende hissetsem ya
bence ana kucağı gereksiz zaten kış bebeği olacak.ilk 2-3 ay içinde almaya gerek duymuyorum
vgeçmiş olsun canım, hamilelikte burun kanaması normalmiş
iyi canım antibiyotiğe gerek duyulmadıysa, bende görsem bebişimi artık
kizlar,
cnsiyet ogrenemeyen hippy ve benden baska kaldi mi???
ben varım canım pazartesi inşallah
geçmiş olsun canım, brokoli gayet güzel afiyet olsun

bende de var canım tedirginlik 1 ayı geçti görmeyeli,birşey oldu mu diye evhamlanıyorum.pazartesi görücem inşallah..sende sıkıntı koyma içine bak az kalmş görmene

ayyyyy çook özür dilerim...sana iş mi çıkardım yaw:)
afiyet olsun o zaman ihihihi

Güzel oldu mu çorba :) Şimdi birazdan çıkarım işten bende gidip yapacağım artık :) inşallah beceririm, çok severim ama hiç yapmadım daha önce :)

Bu arada bende henüz cinsiyetini bilmiyorum bazen kızıııım, bazen ise oğluuummm diye seviyorum :)

yahu hayatlarını kolaylaştırmaktan kastımın evde yemek, temizliği yapmak olduğunu nerden çıkardın:)) ben diyorum evde biton iş yüklüyordum ona sence ben bütün o vesvese iş kısmını alırmıyım üzerime:)) demek istediğim mesela akıllı bir kadın olarak ona akıl vermek. hayatı ile ilgili şeylerde. işi ile ilgili şeylerde. bilmiyorum belki bi çok kişiye yanlış gelicek ama ben bunu çok yapıyorum. yani bunu bana yapan bi kişi olmuştu hayatımı organize edip her konuda fikir üretip karar vermemi kolaylaştıran oda en büyük aşkım oldu zaten. ama böyle bir bağlılık olduğunda erkekler arkadaştan çok eşlerine ihtiyaç duyuyorlar bence.

aynen inanmıcan bende öle. sölemiyorum ama %80 dediya. şimdi belki ayrıntılıda bi pipi görürüz ümidindeyim. gerçi babasıda kız istiyormuş mutluluktan uçtu ama:))

canım nasıl net olunur ki?? işte bende bu noktada tıkanıyorum. diyorum ki geldiği zaman çok kısa cümleler kurmalıyım laf kalabalığı yapmadan aslında istediğimi özetleyen. ama inan bana bulduğum hiçbir cümle etkili olamıyor maalesef. ondan beklediğim şey tutup bizi bunca zaman ayrı kalmamıza benim hamileliğimi bunca zaman yanlız geçirmeme onunda söledikleri doğruysa mahvolmasına neden olan ve zamanında savunduğu bu kişilerin karşısına çıkıp birdaha benden ve ailemden uzak durun diyebilmesi(aslında dahada böle ağır şeyler hayal ediyorum sakinleşmek öle zorki) bu insanlara bişekilde inanan bizim yakın arkadaşlarımıza durumu izah edip bu kişilerinde doğruyu anlamasını sağlaması. neye inanmışsa herşey ispatlanır bunları içinde tek bi şüphe kalmadan öğrenmeye çalışması. ama bana yaptığı sert tepkiyi ve benim yaşadığım bunca kötü günüde o insanlardan hesabını sorması. istemiyorum hala bu adlarını ağzıma alamayacağım insanların her konserine, her canlı müziğine her turnesine katılıp bide onların reklamını yaparak yalakalık yapmaya çalışmalarını. etrafımızda olmalarını istemiyorum. grup üyelerinin kulaktan dolma yalanlarla beni tanımalarını istemiyorum. onlar o kadar kötüyken sütten çıkmış ak kaşık olsunlar istemiyorum. ama düşünüyorum ediyorum hayal bütün bu istediklerim. asla olamayacak şeyler.

Çok uzun yazamayacağım eşim beni bekliyor, çıkmam gerekiyor ama akşam yeniden girdiğimde daha detaylı okurum. Tam sorununuzu anlayamadığım için genel yazıyorum. Bazen öyle olur ki, yapmasını beklediğin şeyin aslında imkansıza yakın olduğunu bilirsin. Yapmasını beklersin ama yapamayacağını da hissedersin, umarım öyle bir çıkmazda değilsinizdir. En kötüsü arada kalmaktır. Ama ne kadar net anlatırsan kendini, o da sana o kadar kolay ve yıpranmadan karşılık verebilir. Bazen kapris yaparız ama aslında yapmasını beklediğimiz hiçbir şey yoktur, sadece kapris yapmak gelir içimizden. Ama sorun ciddi bir sorun ise ve açıkça kendini ifade edemiyorsan, o ciddi sorun yaptığımız gereksiz bir kaprismiş gibi algılayabilir karşı taraf. O yüzden sorunu ve ne istediğini net olarak tanımlayabilirsen haklı olduğun tarafları da hakettiklerini de daha kolay anlatabilirsin eşine.

Eşlerimizin bize bağımlı olmaları kısmı tam anlaşılmamış verdiğim örnek nedeniyle ama özetle eşimin bana danışmadan karar alamayan biri olmasını istemezdim ama bana danışmayı seçen bir birey olmasını tercih ederdim gibi karılşık bir cümle kurmayayım en iyisi :) Eşim de daha fazla beklemesin. Belki de aynı şeyi kastediyoruzdur. Çok hızlı yazdım umarım anlaşılmışımdır.

Sevgiyle kalın :)

kızlar ıyı aksamlar, biraz yoğunum o yuzden gıremıyorum çok fazla siteye. ama hemen yazıp çıkıcam. bu sabah 4lu testımı aldım. çok şükür kızımda rısk yok:)
rabbım hepimizin meleklerini korusun. yarın sabah gecmısı okuyup sohpetınıze dahıl olurum ınsallah. Allaha emanet kızlar.

canım sizin orda başka ücretsiz kurslarda varmış bak o sayfada yazmışlar gördünmü?

Gördüm canım arkadaşla bağlantı kuracağım

Benimde 2 limi recep has yapti cok tatli bir adam bebgimin cinsiyetini denilk ondan duydumnzaten 12. Haftamda ama inaniyorumki cinsiyet donmeyecek recep beye guveniyorum )) hadi tekrardan gozun aydin

Ya belli asisstanı da kendisi de telefonda rahatlattı beni. Bütün uzursuzluğum gitti kuş gibiyim. Hamileliğin başından beri biraz sinir küpüyüm ama elimden geldikçe tadını çıkarmaya çalışacağım artık. :))) 30 nisanda ( 23. haftada) detaylı yapalım dedi. Dün eyeszay ın randevu aldığı yerden randevu almıştım ama iptal edip recep beyden aldım. :))

Benimde 2 limi recep has yapti cok tatli bir adam bebgimin cinsiyetini denilk ondan duydumnzaten 12. Haftamda ama inaniyorumki cinsiyet donmeyecek recep beye guveniyorum )) hadi tekrardan gozun aydin

Aaa ben de ayrıntılı için randevu aldım Recep Has'a, nasıl biri? Sen de ayrıntılı için ona mı gideceksin canım, ne zamandı seninki?

bende de var canım tedirginlik 1 ayı geçti görmeyeli,birşey oldu mu diye evhamlanıyorum.pazartesi görücem inşallah..sende sıkıntı koyma içine bak az kalmş görmene

neyse şimdi baktım göbeğime sanki 1cm daha yukarı çıkmış gibi Psikolojiktir muhtemelen. Neyse germeyecem kendimi, nasıl olsa cumartesi görecem bebişimi, 1-2 hafta geriden geliyordur belki, o da çok büyük bir sorun değilmiş; belki cinsiyetini de kesinleşir

Benim de ayrıntılı ultrasonum 2 Nisan'da Recep Has'ta. Olduktan sonra izlennimlerimi paylaşırım seninle.

Benim de ayrıntılı ultrasonum 2 Nisan'da Recep Has'ta. Olduktan sonra izlennimlerimi paylaşırım seninle.

4 gözle bekliyorum :)) Ben 16 sına almıştım nasıl geçecek zaman derken 30 nisan daha iyi istersen erken gel ama gerek yok dedi. Sizlerden neler yaşadığınızı bekliyorum o zaman :)))

canımmm yine duygulandım...çok sağol inş hepimiz için çok güzel günler bekliyordur bizi...

ayyyy çok kötü yaa..geçmiş olsun..ballı limon falan iç..ve yat mutlaka izin falan al..maddi durumun iyiyse ve canın sıkılmayacaks a evde de gitsin..hamileyim bırakıyom de...

Gobegimin altinda kesenin nerede baslayip nerede bittigini elimle kontrol ederken, kesenin en alt cizgisinin oldugu hizzada sol tarafinda bir sislik oldugunun farkettim, sag tarafta bu sislik yada soldaki gibi bir sertlik yok. Sizce bu normal mi? Doktora girmemi onerir misiniz?

bende de var o şişlik..ama benrmal olduğunu düşünmüştüm hep..:26: dr mı gitsek..

yarın sabah tetanoz aşım var benim...

bende de var o şişlik..ama benrmal olduğunu düşünmüştüm hep..:26: dr mı gitsek..

Bilmiyorum ki esim her zamanki gibi normal , bosuna stres yapiyorsun diyor ama ya kist gibi bir seyse? Bilmiyorum, ne yapsak

Bende 2 tane nokta kadar ben olustu, esim yine normal diyor, nasil bu kadar rahat anlamiyorum.

yok yahu ne doktoru. normal değilmi o. bendede var. bildiğin top gibi kocaman bi şiş. sabahlarıda daha kolay hissediliyor değilmi. benim hatta dışarıdan bile gözüküyor karnımın bi yanı top diğer yanı basık:))) ben bebeğin bişeyi heralde diyordum. haftaya gittiğimde ayrıntılı ultrasona sorarım bakalım neymiş o.

Iyi bari:) ilk dun farkettim, bildigin yumru gibi sisti. Bu sefer biraz bsstirinca top gibi kucuk bir sislik de farkedince endiselendim. Offff offff ne hizli degisiyor ruh halim, panige kapilmam ne kolay. Ama ben ne ultrasona girdim ne de doktor gordum su ama kadar, sanirim birazcik nedeni bu neyse pazartesi ilk dr randevum, ultrasona girecegim bakalim.

evet cinsşiyetini 2 ay önce öğrendim...tatlı bişeyler yedim hareketliydi ama yüzünü göremedik sadece

Kizlar cok guzel yazimissiniz varolan herseyden bahsetmissiniz ikinizede cok hak veriyorum
Sadece evliliklerde degil iliskilerde de mantikli planli olmak gerek sanirim ama onu da yapabilirsen eger...

SEvimli bir adam oyle sebelek gibi konusup gulmuyor isini iyi yapiyor konusurken biraz miril miril ama herseyden bahsediyor anlamdigini sorarsan hemen acikliyor memnun kalirsiniz.
Ben 4 lu yqptirmiyorum ama detaylimi da recep hasin hocasi atil yuksel e yaptiricam bi qrkadasimda atildan amniyo yqptirdi cok mnundu ama ben as yaptirmiycam )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…