Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydin kizlarr
bisey sorucam
ben hic sirt ustu yatamiyorum, karnim geriliyor sanki kasiklarim agriyor, bir de nefesim daraliyor
yuzustu zaten yatamiyorum. sadece yan yatabiliyorum
sizde de oyle mi?
Balik konusunda o kadar cok sorun yasiyorum ki,ton baliklarinda agir metal varmis ve yiyeceksek, konserve halini tercih etmemiz daha dogruymus ama onu da bir ay icinde sinirli kez yememiz gerekli. Somon guvenilir baliklar arasinda yaziyor bazen de az da olsa agir metal iceriyor,hamileler cok tuketmemeli diye yaziyor. burada bulabildigim tek guvenli balik morinacnm ben hareketleri göbek deliğimin 4 parmak fln altında hissediorum bazen daha da aşağıda olabiliyor... ama endişelencek bişey yok, çünkü pzrtsi günkü kontrolümde dr. da aynı yerlerde ultrasonu gezdirip bebeği inceledi... hatta konusu geçti ben çok aşağıda hissettiğim için gaz olabilir die düşünüodum dedim , dr. da bebekler bu haftalarda bu bölgelerdedir dedi... :)
cnm ben bi kere bu ünlü markaların konserve ton balıkları oluor ya onlardan zehirlendiğim için takıntılıyım bu konuda ... balık konusunda çok araştırma yaptık eşimle çünkü hamilelik döneminde çok önemli bi besin bizim için...
öncelikle kesinlikle dip balığı yememek gerekiyor, dolayısıyla elimizde kalanlar levrek, hamsi, istavrit, sarıkanat... bunlar yaşadığımız bölge civarda avlanabilen balıklar olduğundan balık pazarından taze olarak bulunabilir... ben kesinlikle bunları tavsiye ediorum...
ayrıca daha çok okyanus balığı olarak bilinen somon da inanılmaz faydalı hatta omega 3 deposu... ama bulduğunda tazeliğine nasıl güvenirsin bilemiorum cnm...
ben ağırlıklı olarak mutlaka haftada 2 kere levrek yiyorum ama havuz deil de deniz levreği olması önemli... çünkü havuz levreklerini neyle beslediklerini bilemediğin için sıkıntı olabilir, sadece bi öneri... :))
bennn cokkk kotuyumm hemen usutuyorum 2 gun ıyı oluyyorum tekrar usutuyorum cok kotuyum yıne bı ter basıyo bı usume napcamm nasıl ıyılescem doktora gıtsemmıkı
gunaydin kizlarr
bisey sorucam
ben hic sirt ustu yatamiyorum, karnim geriliyor sanki kasiklarim agriyor, bir de nefesim daraliyor
yuzustu zaten yatamiyorum. sadece yan yatabiliyorum
sizde de oyle mi?
Hayirli olsuuun :) darisi diger annelerin basina :) benimde pazartesi ultrasonum var, cikolata yiyecegim bende :)Günaydın kızlar,
dün kontrole gittim, detaylı utrasona bakıldı, allaha şükür herşey normal çıktı veee bir kızım olacak :)))Sonunda öğrendik. İlk başta çok hareketli değildi, doktor bi çikolata ge öyle devam edelim dedi. Çikolatadan sonra kıpır kıpırdı kızım. Bide başparmağını emdi sürekli. Kontrolden sonra hemen kızıma bikaç bişey aldım. Bu arada üçlü testi doktor yapabilirizde yapmayabiliriz de dedi. Kararı bana bıraktı yani. İkili yeterli dedi ama ben dayanamadım 3lüde yapıldın dedim. Bir hafta sonra onun sonucunu alacağız.
Günaydın kızlar,
dün kontrole gittim, detaylı utrasona bakıldı, allaha şükür herşey normal çıktı veee bir kızım olacak :)))Sonunda öğrendik. İlk başta çok hareketli değildi, doktor bi çikolata ge öyle devam edelim dedi. Çikolatadan sonra kıpır kıpırdı kızım. Bide başparmağını emdi sürekli. Kontrolden sonra hemen kızıma bikaç bişey aldım. Bu arada üçlü testi doktor yapabilirizde yapmayabiliriz de dedi. Kararı bana bıraktı yani. İkili yeterli dedi ama ben dayanamadım 3lüde yapıldın dedim. Bir hafta sonra onun sonucunu alacağız.
bennn cokkk kotuyumm hemen usutuyorum 2 gun ıyı oluyyorum tekrar usutuyorum cok kotuyum yıne bı ter basıyo bı usume napcamm nasıl ıyılescem doktora gıtsemmıkı
4 gözle bekliyorum :)) Ben 16 sına almıştım nasıl geçecek zaman derken 30 nisan daha iyi istersen erken gel ama gerek yok dedi. Sizlerden neler yaşadığınızı bekliyorum o zaman :)))
Son bir sorm var , bsstirinca bebege zararli vermiyorus degil mi? Ben biraz bastirdim dazarar gormez diye okumustum onu koruyan bir sivinin icinde oldugu icin ama yine de sormak istiyorum.
Yok yahu bazen doktor ultrasonda bakarken de bastırıyo, 2'li testte özellikle çok bastırmıştı benimkine, rahatsız olmuştum artık...
Meraklanma cnm ben ilkinde de birşey hissetmiyordum bunda da herkesin vücet yapısı farklı onların ciltleri ince olduğu için herşeyi daha çabuk ve net hissediyorlar meraklanma yakında bir dursada uyusam diyeceksin az kaldı)
bu arada günaydın herkese
Dursa da uyusam demek istiyorum artık
cnm ben hareketleri göbek deliğimin 4 parmak fln altında hissediorum bazen daha da aşağıda olabiliyor... ama endişelencek bişey yok, çünkü pzrtsi günkü kontrolümde dr. da aynı yerlerde ultrasonu gezdirip bebeği inceledi... hatta konusu geçti ben çok aşağıda hissettiğim için gaz olabilir die düşünüodum dedim , dr. da bebekler bu haftalarda bu bölgelerdedir dedi... :)
cnm ben bi kere bu ünlü markaların konserve ton balıkları oluor ya onlardan zehirlendiğim için takıntılıyım bu konuda ... balık konusunda çok araştırma yaptık eşimle çünkü hamilelik döneminde çok önemli bi besin bizim için...
öncelikle kesinlikle dip balığı yememek gerekiyor, dolayısıyla elimizde kalanlar levrek, hamsi, istavrit, sarıkanat... bunlar yaşadığımız bölge civarda avlanabilen balıklar olduğundan balık pazarından taze olarak bulunabilir... ben kesinlikle bunları tavsiye ediorum...
ayrıca daha çok okyanus balığı olarak bilinen somon da inanılmaz faydalı hatta omega 3 deposu... ama bulduğunda tazeliğine nasıl güvenirsin bilemiorum cnm...
ben ağırlıklı olarak mutlaka haftada 2 kere levrek yiyorum ama havuz deil de deniz levreği olması önemli... çünkü havuz levreklerini neyle beslediklerini bilemediğin için sıkıntı olabilir, sadece bi öneri... :))
Oh be, içim rahatladı...bebek daha göbeğin altında yani, benim durumum normal...
Haftada 2 kere yiyebiliyorsan, ne güzel valla. Ben bir kere anca yiyebiliyorum. Derin su balıklarından uzak durmamı doktorum da söylemişti. Konserve ton balığını da arada bir -nadir- yiyebilirsin demişti bana. Hamsi istavrit çok yedim ben de mevsimi diye. Arada çipura, levrek fln yiyorum.
günaydin kizlar keyifler yerindedir umarim ben bi kac gündür giremiyorum dogru düzgün esim izinliydi 2 gün gezdik bizde bol bol günes varken faydalanalim dedik yarin doktora gidiyoruz cok heyecanliyim umarim hersey yolundadir simdiden stres yaptim bu gece uyuyamicam herhalde :) :18: umarim bu sefer cinsiyetini de ögrenebiliriz
Ben 22+0 da gitmiş olacağım. 22-23. haftada yapmayı tercih ediyorlar zaten. Amniyon sıvısı daha fazlalaştığı için analizleri daha rahat oluyormuş.
Yok yahu bazen doktor ultrasonda bakarken de bastırıyo, 2'li testte özellikle çok bastırmıştı benimkine, rahatsız olmuştum artık...
Dursa da uyusam demek istiyorum artık
Oh be, içim rahatladı...bebek daha göbeğin altında yani, benim durumum normal...
Haftada 2 kere yiyebiliyorsan, ne güzel valla. Ben bir kere anca yiyebiliyorum. Derin su balıklarından uzak durmamı doktorum da söylemişti. Konserve ton balığını da arada bir -nadir- yiyebilirsin demişti bana. Hamsi istavrit çok yedim ben de mevsimi diye. Arada çipura, levrek fln yiyorum.
balık yiyenlerrrr kıskanıyorum sizi
ben geçen hafta tekrar teşebbüste bulundum ama sonuç hüsran :) öğürtüyle biten bi yemek.. ama denemelerim devam edecek...
yumurta da yiyemiyorum yaaa
ben de cevize dadandım hergün düzenli olarak yiyorum
Hayirli olsuuun :) darisi diger annelerin basina :) benimde pazartesi ultrasonum var, cikolata yiyecegim bende :)
canım aynı şeyleri yaşamışız üçlü gerek yok dedi ama eşim istedi biz de yaptırdık umarım pişman olmayız iyi çıkar benim de haftaya çıkıcak bakalım. benim de kızım oluyor baya yakınız umarım hayırlısıyla kucağımıza alırız
Ben 22+0 da gitmiş olacağım. 22-23. haftada yapmayı tercih ediyorlar zaten. Amniyon sıvısı daha fazlalaştığı için analizleri daha rahat oluyormuş.
balık yiyenlerrrr kıskanıyorum sizi
ben geçen hafta tekrar teşebbüste bulundum ama sonuç hüsran :) öğürtüyle biten bi yemek.. ama denemelerim devam edecek...
yumurta da yiyemiyorum yaaa
ben de cevize dadandım hergün düzenli olarak yiyorum
Bende buradaki balıklardan bıktım, boğazımdan geçmiyorlar resmen arada zorluyorum kendimi yemem gerekiyor çünkü. Gerçi hap kullanabilirdim omega3 için ama doğal besleneyim dedim, onu da düzenli yapamıyorum ki... Çocuk gibi hissediyorum bazen kendimi.
günaydın kızlar
sabah evden çıkarken kakao yağımı sürdüm bişey yoktu
az önce arkadaşım göbüşümü sevmek istedi ne görsün
doğum çizgisi gögüs orta kısımdan başlayıp göbeğin altına kadar
kendimi harita gibi hissetmeye başladım
bu da cilvesi dimi
göbek ortasında çzigisi oluşan var mı ?
Dursa da uyusam demek istiyorum artık![]()