Merhaba arkadaşlar,
Sanırım bede Ağustos 2011 annesi olacağım. Sat tarihim 19 Kasım. 16 Aralık beklenmeyen regl tarihim. Pazar sabahı idrar testi yaptım. 2. çizgi silik çıktı. Bugün kan tahlili yaptırdım. Sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum. Olursa ilk gebeliğim olacak.
Hızlıca geçmişi okumaya çalıştım. Birbirinize destek olmanız, yönlendirmeleriniz çok güzel. Benim sonuç kesinleşir ise aranıza kalılırım.
Herkes sağlıklı ve huzurlu bir şekilde bebişlerine kavuşur inşallah....
kaç yaşında yaptınki ilk bebişini bizde vermek istesekte olmadı sence ii mi 8 yıl yoksa baştan almakmı
merhaba arkadaşlar,
sanırım bede ağustos 2011 annesi olacağım. Sat tarihim 19 kasım. 16 aralık beklenmeyen regl tarihim. Pazar sabahı idrar testi yaptım. 2. çizgi silik çıktı. Bugün kan tahlili yaptırdım. Sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum. Olursa ilk gebeliğim olacak.
Hızlıca geçmişi okumaya çalıştım. Birbirinize destek olmanız, yönlendirmeleriniz çok güzel. Benim sonuç kesinleşir ise aranıza kalılırım.
Herkes sağlıklı ve huzurlu bir şekilde bebişlerine kavuşur inşallah....
hoş geldin canım inş hayırlı haberler alırsın bura 2. Kez anne olcak çok var elimizden geldiğince yardımcı oluruz
hoş geldin canım inş hayırlı haberler alırsın bura 2. Kez anne olcak çok var elimizden geldiğince yardımcı oluruz
hayırlısı olsun canım.büyük ihtimal hamilesindir...sonucu nezaman alcan
İnşallah arkadaşım ..
Benimde ilk hamileliğim , o yüzden 2. kez anneliği yaşayacak arkadaşlarımızın tecrübelerinden faydalanabiliriz...
Umarım burada görürüz seni..
Bu akşam 18:30 da arayıp değerleri öğrenecem. Yetişmez ise yarın sabaha kalacak.
Arkadaşlar merhaba bende dün hamile olduğumu öğrendim. Başarısız bir Tüp bebek tedavisinden sonra doğal yoldan gebe kaldım ve çok mutluyum. Allahım sağlıklı kuçağımıza almayı nasip etsin
Arkadaşlar merhaba bende dün hamile olduğumu öğrendim. Başarısız bir Tüp bebek tedavisinden sonra doğal yoldan gebe kaldım ve çok mutluyum. Allahım sağlıklı kuçağımıza almayı nasip etsin
Hayırlı olsun canım , çok güzel bir haber bu , umarım güzel bir hamilelik sağlıkla geçirip kucağına alırsın ....
tebrik ederim bu defa sorunsuz sıkıntısız bi sekilde alırsı bebeğini kucağınaArkadaşlar merhaba bende dün hamile olduğumu öğrendim. Başarısız bir Tüp bebek tedavisinden sonra doğal yoldan gebe kaldım ve çok mutluyum. Allahım sağlıklı kuçağımıza almayı nasip etsin
yaaa bendede bi burun tıkanıklıgı bi hapşırma başladıı bugünn varmı aranızda
hamilelikle alaklı oldugunu arkadaşım söledii???
üşütüyomuyum yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?