ay canım bulantı gercekten cok kötü allah kolaylık versin.ayrıca ben persembe zaten doktora gidicemde merak ettim acaba normalmi die ağrılarım var ama ölee cok şidettli değil :))
mayıs annlerindeydim canım am aktif katılammaıştım kızım 2 mayıs doğumlu
ay canım maşallah bende allah izin ederse çarşamba gidecem bakalım hayırlısı ama emel ben sezeryanla yapacam için temmuzdada olabilir bebişgündaşım nasılsın
ben tekrar cuma günü gidecem bebişi görmeye kontrole
en son 17 sinde 1 cm dedi dr bebeğin boyuna crl miymiş neymiş
ay öylemi demek erken hamile kalan ben değilim kızım küçük çok çabuk oldu diye buruktum biraz kızıma haksızlıkmı olacak diye düşünüyodumhımm tamam doğru..adın çizelgeleder vardı ama pek girmiyorsun.benim kızımda 5 mayıs doğumlu
maşallah canım ben o kadar çok aç kalamıyorumkızlar ben kaçıorum biraz atıstırıcam sabah kahvaltısıyla duruyorum bide kendime gelmek için bi duş alımda toparlanım hepinizi öpüyorum kendinize ve bebişlerinize cook iyi bakın
ay canım maşallah bende allah izin ederse çarşamba gidecem bakalım hayırlısı ama emel ben sezeryanla yapacam için temmuzdada olabilir bebiş
aşkolsun hatice bende varım ya benim oğlişde
27 nisan doğumlu
ay öylemi demek erken hamile kalan ben değilim kızım küçük çok çabuk oldu diye buruktum biraz kızıma haksızlıkmı olacak diye düşünüyodum
canımya sorma bende o yüzden vicdanımla gidip geliyorum acaba haksızlıkmı yaptım diye. Ama benim yaşım 33 şu an ilerleyen zamanalrda gebelik daha zor olabilirdi.. O yüzden bide 3 yaştan sonra kardeş gelince daha bir hırçın oluyor çocuklar en azından benim yeğenim öyle oldu ve çevremde birçok arkadaşım bunu yaşadı.umarım dengeleri koruruzda ikisinide ilgimizden mahrum bırakmayız.
demek kimse fazla ara vermiyo ya 2 si bir büyür çıkar bir daha baştan almak zorunda kalmayacazcnm yaş sorunu bende de var
benim de 35 yolun yarısı sağlıkla doğurmak nasip etsin
bizim öbür topik çok gençler var 1 tek 2.bebiş var gerisi tek
benle beraber 4 tane hamiş var biri ocakta biri şubatta
biri nisanda bende ağustosda bir tane düşüğümüz iki tanede
kürtaj oldu yani bu aralar hareketli baya
demek kimse fazla ara vermiyo ya 2 si bir büyür çıkar bir daha baştan almak zorunda kalmayacaz
merhaba arkadaşlar,
sanırım bede ağustos 2011 annesi olacağım. Sat tarihim 19 kasım. 16 aralık beklenmeyen regl tarihim. Pazar sabahı idrar testi yaptım. 2. çizgi silik çıktı. Bugün kan tahlili yaptırdım. Sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum. Olursa ilk gebeliğim olacak.
Hızlıca geçmişi okumaya çalıştım. Birbirinize destek olmanız, yönlendirmeleriniz çok güzel. Benim sonuç kesinleşir ise aranıza kalılırım.
Herkes sağlıklı ve huzurlu bir şekilde bebişlerine kavuşur inşallah....
ben 8yıl ara verdim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?