nasıl geliştiği ile ilgili bilgi derken? ay hafta ve boy sanırım değilmi?
keseniz kaç mm dr söyledi mi?aslında 6 güncük büyük ama geç döllendiği için minicik kaldıcuma günü dr. gittiğimde dr. pirinç tanesi kadar dedi
keseniz kaç mm dr söyledi mi?
gelısımcım evet boyunun uzunlugundan bahsedıyor ayrıca evamında bu hafta kaba taslak nelerının gelıstıgı yazıo mesela bu hafta dudaklarım sekıllenıyor burnum ve gozlerım gelısmeye baslıyor
peki karından mı 4 mm ölçtücanım benim cuma sanırım 4mm.di
peki karından mı 4 mm ölçtü
peki karından mı 4 mm ölçtü
gözün aydın canım.inşallah en kısa zamanda kalp atışınıda duyarsınız...
benim salı günü 3.4 dü c.tesi tekrar cağırdı 4.6 olmustu. ( benim de alttan ölçüldü ) salı bi dah cağırdı.. yine gidicem ve ölçecek. ben de küçük herhalde diye üzülüp duruyordum normal o zaman benimki de değil mi? bi de siz bu kadar küçükken kalp atışını nasıl duydunuz? bana salı gunu de iyi büyümüş olursa kalp atışı için 10 gün sonra cağırıcam dedi de...:26:şimdi tekrar baktım 0.43cm
cihaza göre değişebilir belki ama benim sağ alt köşede yazıyorkızlar ultrason kagıdının neresınde nasıl gozukuo boyutu bebısın
baby gaga bır web sıtesının adı bızım su bebıslerın haftalaarını takıp etmek ıcın kurdugumuz cızelgelerın oldugu sıte:98:
canım cok cok erken olmasına ragmen bende de baslıyor gibiydi. dr yemem gereken seyeri söylerken her gun 2 kuru incir, 2 kuru kayısı, cekirdekli kuru üzüm, kuru erik yemelisin demişti. biz de dr dönüşü doğal ürünler stan bi yerel markete ugrayıp almıstık onu yemeye basladıktan sonra hiç sıkıntım kalmadı. bunları antioksidan olarak söyledi ama bu konuda cok işe yaradığı kesinmerhablar
çok kabız oluyorum ilaçla çıkıcam bu akşam ilaç içtim mahvoldum günlerdir çok sıkıntılı oluyor bu kabızlık yarın tahlillerim var toksoplazma tiroid ve hemogram bakılacak
yanında mm. yazması lazım canımyanında ne yazıo
sımdı bende gorunen bıseyler var
ml 0.7
tls 0.2 acaba bunlardan bırı boyutu olabılırmı 4 haftalıktı gıttıgımde
şimdi baktım sağ alt kösede bir kutucuk var GS 0.46 cm yazıyor mesela bende dr 4.6 mm demişti zatenyanında ne yazıo
sımdı bende gorunen bıseyler var
ml 0.7
tls 0.2 acaba bunlardan bırı boyutu olabılırmı 4 haftalıktı gıttıgımde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?