2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok heycanlıyım aglamak mahfoldummm duaa edinnn

cnm hayırlısı olsun ınsallah hamıssındır

ben benım kan kagıdıma baktım 58 3-4 hafta ıcınde yer alıyor.bıraz daha bekle dr a gıt bence ıdrarına gecmemıs olabılır benım sevıyem 2280 ken bıle cok sılık cızgı cıkmıstı:2:

herkese merhaba sevgili agsutos anneleri
Nasilsiniz, ben temmuz anneleri grubundayim.Belki agustos annesi de olabilirim, aradayim sizde de yazmak istedim. Sat tarihim 18 ekim fakat 7+3 gunluk melegim. Doktorum 2 agustus dedi dogum icin temmuz sonu agustos basi diyebilirim.
Ilk gebeligim , fazlaca halsiz, biraz bulantili geciyor. Insallah az akldi sag salim 3. ayi atlatsaydik rahatlayacagiz ama

hepinze saglikli, keyifli hamilelikler diliyorum

kızlar azönce hastaneden yine kandan bakltırdım 125 çıktı anormalmi ya 58 ddi ögel 125 çıktı
bi arkadaşım farklı yerlerde yaptırdıgın için olmuştur dedi olabilşirmi yoksa çogul gebelikmiii ne diyosunuz

aynı gün içinde mi bu değer çıktı öyle ise tuhaf farklı hastane bile olsa bu kadar fark atmaz belki dediğin gibi çoğul gebeliktir hakkında hayırlısı

Hayılı olsun canım ; uAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etisn :))

merhaba canım
çok sevindim senin adına
inşallah sağlıkla kucağına alırısın canım bebeğini

ya dr a sorduk ama farklı yerlerde yapınca çıkabiliyomuş farklı sonuçlar yanii netten de araştırdım azıcıık 5 haftalık oluyomuş ve 125 olması gerekn bi degermiş
yaa inşallah sorun yoktur inşallah pazartesi dr a gittigimde görür bebişi:)

canım 125 değeri ortalama 3 haftalık görülüyor..ama sen aynı yere ve aynı saatlerde yaptır mümkün olduğunca değerler değişebilir.2günde 2 kat artması gerek.bugün yaptırdıysan mesela pazar 250 olması gerek ortalama ..salı 500 gibi....

arkadaşlar çok mutluyum.bugün kalp atışını hem gördük hem sesini duyduk çok güzel bir duyguAllah herkese bu duyguyu tattırsın.inşallah sağlıklı bir şekildede kucağımıza alırız.bebek 6+1 miş.5 gün geç döllenmiş.yani sat sanki 5 kasım gibi....

canım çok sevindim darısı bizlerin başına
ben daha hastane bakıyorum yaa istediğim gibi bulamadım (

hayırlı olsun canım çok sev,ndim karından mı muayene oldun

kızlar 5 artılarda kalp atışını duyan var mı? ben gebe deilim ama ultrason aleti devlette geç mi duyulur? Öle bişi olursa die ben de bidaki aylara..

canım alttan muayene etti.bi daha ki sefere üstten dedi..bu arada benim 5 gün geç döllendiği için şuan satım 5 kasım gibi.senle aynı gibi oluyoruz....

evet canım aynıyız benimkide 5 kasım sen ne güzel kalp atışlarını bile duydun ben daha doktora bile gitmedim gitsemde alttan baktırmıyorum gözükmez şimdi moralim bozulur 7 haftalık olunca gideceğim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…