çok heycanlıyım aglamak mahfoldummm duaa edinnn
kızlar lütfen hemen cvp yazın
kandan baktırdım 58.22 çıktı idrardan çıkmamıştı
bu nedemek açıklayın hadi bekliyorum
kızlar azönce hastaneden yine kandan bakltırdım 125 çıktı anormalmi ya 58 ddi ögel 125 çıktı
bi arkadaşım farklı yerlerde yaptırdıgın için olmuştur dedi olabilşirmi yoksa çogul gebelikmiii ne diyosunuz
son adet trhim 8 kasım
Merrhaba arkadaşlar..
Sanırım bende ağustos annesi olacağım ..
Sat :20 kasım ...
Bende bugün idrarda çift çizgiyi gördüm ama yarın kan testi yaptıracağım ..
Benim bebeğim tüp bebek :)
İlk denememdi ve Rabbiem şükür çift çizgiyi gördüm bakalım yarın kanda ne çıkıcak ..
İsterseniz ekleyebilirsiniz..
Merrhaba arkadaşlar..
Sanırım bende ağustos annesi olacağım ..
Sat :20 kasım ...
Bende bugün idrarda çift çizgiyi gördüm ama yarın kan testi yaptıracağım ..
Benim bebeğim tüp bebek :)
İlk denememdi ve Rabbiem şükür çift çizgiyi gördüm bakalım yarın kanda ne çıkıcak ..
İsterseniz ekleyebilirsiniz..
canım yanlış anlama ama değer düşük gibi 8 aralıkta adet olman gerekiyordu desek en az 10 gün geçmiş bence 2 gün sonra aynı hastanede tekrar yaptır ve değerin 2 kat artıp artmadığını takip et
ya dr a sorduk ama farklı yerlerde yapınca çıkabiliyomuş farklı sonuçlar yanii netten de araştırdım azıcıık 5 haftalık oluyomuş ve 125 olması gerekn bi degermiş
yaa inşallah sorun yoktur inşallah pazartesi dr a gittigimde görür bebişi:)
arkadaşlar çok mutluyum.bugün kalp atışını hem gördük hem sesini duyduk çok güzel bir duyguAllah herkese bu duyguyu tattırsın.inşallah sağlıklı bir şekildede kucağımıza alırız.bebek 6+1 miş.5 gün geç döllenmiş.yani sat sanki 5 kasım gibi....
arkadaşlar çok mutluyum.bugün kalp atışını hem gördük hem sesini duyduk çok güzel bir duyguAllah herkese bu duyguyu tattırsın.inşallah sağlıklı bir şekildede kucağımıza alırız.bebek 6+1 miş.5 gün geç döllenmiş.yani sat sanki 5 kasım gibi....
hayırlı olsun canım çok sev,ndim karından mı muayene oldun
canım alttan muayene etti.bi daha ki sefere üstten dedi..bu arada benim 5 gün geç döllendiği için şuan satım 5 kasım gibi.senle aynı gibi oluyoruz....
toprak nası gidio tatlm. çıktı mı tayin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?