herkese günaydın! kızım 10 aylık ve ilk dişini yeni patlattı.. şimdi bu yaramaz bıdık, sabah kahvaltıdan sonra 1 kere uyuyor, 1,5-2 saat.. sanırım en fazla 2 saat (evde eşimin ablası bakıyor, sabahları daha ıyı uyudugunu söyluyor )
amma velakin öğleden sonra aman allahım!! hafta sonu evdeydım ve öğleden sonraları uyutmak mumkun değil, kucagıma alıyorum, ayagımda sallayım dıyorum, nasıl kacıyor, nasıl aglıyor uyumayacagım dıye. tamam dıyorum sonra uyuyalım.. biraz zaman gecıyor. gözler kıprkırmızı, gözlerinin altı mosmor, sürekli gözlerini ovustuyor, kuş gıbı sağa sola cırpınıyor uykusuzluktan, ama oyundan, sağı solu karıstırmak geri de kalmıyor.. kızım gel nenni yapalım dedıgım zaman baslıyor kacmaya, alıyorum artık zorla uyutuyorum aglıyor, bagırıyor, sankı ıskence yapıyorum, bab-ba baba- baba- ba-bab böyle sesler cıkararak aglıyor bır de! baslatma babandan şimdi yat uyu kızdırma beni dıyorum (artık bende cıldırıyorum ) neyse zorla uyutuyorum.. şimdi bu bebe diş yuzunden mi yapıyor böyle acep?
yoksa sosyalite en yuksek noktada, ortamdan kopmamak ıcınmı yapıyor? öğlen saat 2 gibi uyuyor bazen, sonra aksam 6-7 arası uyutmaya calısıyorum, aksam da 9,30 felan gıbı uyuyor..
ne bıleyım cozemedık gıttı bu işi.