merhaba güzel anneler umarım sizler ve bebişleriniz iyisinizdir, biz idare ediyoruz, yemek yemiyor kızım ,dün hiç bişey koymadfı ağzına sadece azıcıkl emdi, bu gün zar zor 7 kaşık, tahıllı kahvaltıdan yedirdim saat 10 o saatten bu saate sadece bir kere emdi başka bişey yok, çocuk zayıfladı resmen , üzülüyom bende ne olacak böyle bilmiyorum
cnm sıcaklardan o yememezlik bizde çekiyoruz çok
bu tahıllı kahvaltı nasıl bişi içine başka bişi akliyomusunuz peynir yumurta falan gibi
nasıl kahvaltı oluyo yani onu öğrenmek istedim
bu yaz yandık desene, benimki birbuçuk iki aydır böyle ama son günlerde iyice arttı iştahsızlığı, canım tahıllı mama kaşık maması devam sütüyle hazırlanıyor benimki yumurta ve peynir yemediği için ben sade verdim, bazı arkadaşlar bu kaşık mamasını veriyor yumurta ve peyniri de ayrı veriyor bazılarıda içine karıştırıyormuş amam ben hiç denemedim, ama senin bebeğin kahvaltı yapıyorsa gerek yok verme, ama yapmıyorsa deneye bilirsin
selam kızlarsezeryan olupta 2.de normal düşünen varmı.. ben çok istiyorumda nasıl olcak bilmiyorum
Selam kzlarrr
Hawar nerde oturuyosun cnm sen bizim burda genelde eve geliyolar baskasina birakmak nasil olur bilmiyorum cok ince bir konu zor yani allah yardimcin olsunda biran once bulursun ins
bende doğumdan sonra başka bi yerde işe başladığım için işimle ilgili konular son anda belli oldu.bakıcı bulmak işi aceleye geldi.evde bakacak kimse bulamadık, zor oluyo tabi evini bırakıp gelen için.son günde aklıma yan komşu geldi bi kere ben evde yokken evime geldiğini duymuştum, başka kimse ne apartmanda ne mahallede tanışmadık kapımı çalmadılar sadece o komşu diye duyduğum görmediğim.gittim konuştum pardon çocuk bakmayı düşünürmüsün diye:) komik oldu riskli oldu,ama çok iyi çok şeker çok becerikli bi kadın çıktı tanıştık,o da bakmak istemiş bi bebeğe olmamışmış tesadüf.bakıyo şimdi,hemen yan apartmana girip çocuğu bırakıyorum.evimde olması uygun olmayacaktı,eşim gece gündüz vardiyalı çalışıyo yabancı biriyle aynı evde napsın hem kayınvalidem var evde bakıcıya karışır dururdu yazık,hem evi sürekli derli toplu bırakmak zorunda kalırdım çıkarken ki hiç mümkün olmuyo çocukla zar zor yetişiyorum işe.böylesi iyi oldu.şimdi ev değiştiricez tekrar bakıcı işi.ama zor zamanlarını geçirdik 3 aylık verdim ben bakıcıya,o ayda başkası zor bakardı sanıyorum,aslında daha kolaydı uyuyyup duran bi bebekti ama..sizde iyi birine denk gelirsiniz umarım çok var bakmak isteyen ama karşılaşmak kader işte
kızlar
doğumgunu yaklasıyor yavrusların varmı bı planınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?