arkadaşlar bende bişey danışmak istiyorum, buhar makinası alan varmı, işe yarıyormu hangi markayı önerirsiniz?
arkadaşlar bende bişey danışmak istiyorum, buhar makinası alan varmı, işe yarıyormu hangi markayı önerirsiniz?
cnm biz chicco iyonizerli kullanıyoruz
kızımda sabahları hırıltı ve burun tıkanıklığı oluyodu onu kullandıkça bişi kalmadı
tavsiye ederim
Biz de arzum iyonizerliyi kullanıyoruz memnunuz,bana da bebişe de faydası oluyor gerçekten
selam arkadaşlar benim bebiş çok yaramaz örümcek almak istiyorum siz örümceğe bebeklerinizi bindiriyor musunuz erkek çocuklar için zaralıymış yok omurga gelişimi için uygun değilmiş gibi şeyler duydum ne kadar doğru bilginiz var mı?
örümcek nedir yaaa?
Sanırım yürüteçten bahsediyo arkadaş ama bence biraz erken yürütece bindirmek için..Hatta hiç bindirmemek en doğrusu uzmanlara göre ama ben ilk kızımı 8-9 aylıkken emeklemeye başlamadan önce bindirmiştim...Yürümeye falan faydası olduğunu düşünmüyorum, sadece biraz oyalıyo bebeği o kadar..
Arkadaşlar bebişlerinize ne kadar su veriyorsunuz? Anne sütü alanar için gerekli değil bildiğim kadarıyla ama benim kızım hiç anne sütü almıyor ve ciddi şekilde ek gıdaya geçtik artık. Fakat su içiremiyorum bir türlü, iki yudum alıp bırakıyor, itiyor biberonu..Susuz kalıyo mudur acaba? sizinkiler nasıl su içirebiliyo musunuz?
Bir de kahvaltı veren anneler hangi peyniri kullanıyorsunuz? Ben bu küçük paketlerdeki labne peynirlerinden aldım ama onda da tuz varmış kafam karıştı.. Nasıl yapıyorsunuz normal peyniri suya falan mı koyuyorsunuz?
Şimdiden teşekkürler...
Arkadaşlar bebişlerinize ne kadar su veriyorsunuz? Anne sütü alanar için gerekli değil bildiğim kadarıyla ama benim kızım hiç anne sütü almıyor ve ciddi şekilde ek gıdaya geçtik artık. Fakat su içiremiyorum bir türlü, iki yudum alıp bırakıyor, itiyor biberonu..Susuz kalıyo mudur acaba? sizinkiler nasıl su içirebiliyo musunuz?
Bir de kahvaltı veren anneler hangi peyniri kullanıyorsunuz? Ben bu küçük paketlerdeki labne peynirlerinden aldım ama onda da tuz varmış kafam karıştı.. Nasıl yapıyorsunuz normal peyniri suya falan mı koyuyorsunuz?
Şimdiden teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?