2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar bende bişey danışmak istiyorum, buhar makinası alan varmı, işe yarıyormu hangi markayı önerirsiniz?

selam arkadaşlar benim bebiş çok yaramaz örümcek almak istiyorum siz örümceğe bebeklerinizi bindiriyor musunuz erkek çocuklar için zaralıymış yok omurga gelişimi için uygun değilmiş gibi şeyler duydum ne kadar doğru bilginiz var mı?

cnm biz chicco iyonizerli kullanıyoruz
kızımda sabahları hırıltı ve burun tıkanıklığı oluyodu onu kullandıkça bişi kalmadı
tavsiye ederim

Biz de arzum iyonizerliyi kullanıyoruz memnunuz,bana da bebişe de faydası oluyor gerçekten

cevap verdiğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar
faydası oluyor dediğinize göre almalı bir tane, umarım öksürmemiz geçer

örümcek nedir yaaa?

Sanırım yürüteçten bahsediyo arkadaş ama bence biraz erken yürütece bindirmek için..Hatta hiç bindirmemek en doğrusu uzmanlara göre ama ben ilk kızımı 8-9 aylıkken emeklemeye başlamadan önce bindirmiştim...Yürümeye falan faydası olduğunu düşünmüyorum, sadece biraz oyalıyo bebeği o kadar..

ben 15 gündür kullanıyorum
sonuçta çoğu bebek yürüteçle büyümüştür ben bi zararı oalcağını düşünmüyorum
ve kızımda zevkle kullanıyo çok memnunuz biz ama herkesin kendi kararı

kizlar bi cocuk gelisim uzmanina gore gunde max 10 dak idealmis. yurutecin bebegin yurumesine fayda etmeyecegi cunku farkli kaslari calistirdigini soyluyor. bu sekilde de bebegin yurumesi gecikiyormus. ben de almayi dusunmuyorum bakalim.

bende iki gundur en fazla 15dk biraktim yurutecte tum gun kalmazsa bence bir zarari olmazdir, biraz oyalandi zaten hemen sikiliyo bizimki herseyden:)

merhaba
bizde 4 .aydan beri hoppala kullanıyoruz cok nadir yürüteçe koyuyorum pek sevmiyo bide zıplıyo yürüteçte hoppala yıda cok önermedi dr ama yürüteçe asla dedi .ben hoppalayla çok rahat ettim ficher prise ın tavsiye ederim müzikli falan biraz pahalı ama eğer benimki gibi kuduruk bi bebeğiniz varsa tam ona göre

Arkadaşlar arabamız Brodway 1998 model. Bebek koltuğu alsak nasıl takacağız ? O yüzden bu arabayı satıp yeni bir araba almayı düşünüyoruz. Terios istiyorum 2008 - 2009 model. Bu araçlara uygun bebek koltuğu nasıl olur ? Bebeklerim 13 ağustos doğumlu altı ay bitti. Kaç aylıkken bebek koltuğu araçlarda kullanılıyor ? En fonksiyonel bebek koltuğu hangisidir ? Bu konuda bilgisi olan var mı ? Gerekirse ikinci elde alırım çünkü benimkiler ikiz nasıl olsa büyüyünce yeni bebek koltuğu almak gerekecek. Uygun site ismi bilen var mı ?

Arkadaşlar bebişlerinize ne kadar su veriyorsunuz? Anne sütü alanar için gerekli değil bildiğim kadarıyla ama benim kızım hiç anne sütü almıyor ve ciddi şekilde ek gıdaya geçtik artık. Fakat su içiremiyorum bir türlü, iki yudum alıp bırakıyor, itiyor biberonu..Susuz kalıyo mudur acaba? sizinkiler nasıl su içirebiliyo musunuz?

Bir de kahvaltı veren anneler hangi peyniri kullanıyorsunuz? Ben bu küçük paketlerdeki labne peynirlerinden aldım ama onda da tuz varmış kafam karıştı.. Nasıl yapıyorsunuz normal peyniri suya falan mı koyuyorsunuz?
Şimdiden teşekkürler...

bende aynı dertten muzdaribim benimde kızım suyu hiç sevmiyo
hayat markanın bebe suyunu aldım içer belki diye ama yok onuda içmiyo zorla 1 2 damla o kadar ama bence yeterli değildir ek gıdadayız bizde ve anne sütü almıyo aynıyız yani
dr a sormuştur isterse içer diyo
peynire gelince ben kendimiz için kullandığım peyniri geceden suya koyuyorum kahvaltısına ekliyoruz
tuz bebeklere zararlı ama az dozdaki tuzda kemikler için gerekli sonuçta

Benim kızım da çok zor içiyor suyu,ama ılık olursa ve öğün aralarında verirsem biraz daha fazla içirebiliyorum.
peyniri ben de bazen kendi yediğimiz peyniri suda bıraktıktan sonra veriyorum,bazen de tuzsuz lor peyniri satılıyor marketlerde ondan veriyorum,kalsiyum oranı daha yüksekmiş doktor öyle tavsiye etmişti.

Ağustos anneleri nerelerdesiniz, paylaşmaya devam edelim..
Bebişler nasıl? Acaba bebeği diş çıkaranlar var mı?
Benim kızım geceleri karnı tok olsa da doğru düzgün uyumuyor,
sanki bir sıkıntısı var gbi, acaba diş mi çıkaracak diye bekliyorum..

6 aydır uykusuzum, ne zaman bitecek bu uyku sorunu bilmiyorum..uyumak istiyorum artık..
Bu yüzden eşimle de yatakları ayırdık, ne zaman birleşiriz bilmem artık, bu konu da çok canımı sıkıyor.:18:
Kızım çok sık uyandığı ve ayağımda salladığım için eşim yatağında yatamıyor.
Bu durum aramızı soğutacak diye çok endişe ediyorum, eşimin pek umrunda değil, o memnun hayatından..

Biraz sıkıntılarımı paylaşmak istedim..herkese kolay gelsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…