arkadaslar selam
kahvaltı ve sebze ıcın daha cok erken ben sadece sabah meyve puresı ve gunde bıdefa sütlü pirinçli muhallebı verıyorum
diğerlerıne 6. ayda baslıycaz drum vermememı soyledı ama bakıyorum bıskuvıler kahvaltılar verılıyor şaşırdım bırden agır gelır dıye dusunuyorum
Bu konu doktordan doktora cok degisiyo gozlemledigim kadarıyla. Bazısı asla meyveyle baslamayın , meyvenin sekerine alisirsa sebze asla yemez diyor, benim doktorum meyveyle başlattı misal. Bazı doktorlar muhallebi ile başlatıyo bazıları ise asla muhallebi vermeyin diyo. Hem doktora hem de bebegin kilo ve beslenmesine gore degisen seyler bunlar.
MEsela ben oğluma muhallebi vermiyordum cunku internette kof kilo yaptığına dair seyle okumustum, ama doktorum tavsiye etti ozellikle 7 tahıllı gece maması olanı cunku benim bebegim cok zayıf, sadece anne stü iciyo sütüm fde biraz sulu. Yani baskalrını elestirmek yerine tavsiye olarak bırakmak daha dogru, her koyun kendi bacagından asılıyo ne de olsa. Ben de mesela muhallebi verenlere laf etmistim, simdi geri alıyorum, okuyan varsa ozurlerimi sunuyorum meger zayıf bebeklere kilosuna gore veriliyomus :):):):)