• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evde nasıl yaptın bebe bisküisini arkadaşım?

nette tarifler var ama ben bütün malzemeleri göz kararı koydum.yoğurt,süt,yumurta sarısı,pekmez,buğday nişastası,limon(kabarması için),zeytinyağı,çok az da tereyağı kattım ve tabi un.kurabiye gibi yaptım ama içi çiğ kalmasın diye incecik yaptım.bebek bisküvileri gibi çok tatlı olmuyor ama içim rahat ede ede veriyorum

kızlar evde yapılmış kuşburnu pekmezi versek olur mu acaba ?içinde şeker olduğu için bilemedim

8 tahıllı ballı nedenki kahvaltıda anlayamadım
ya ayrıca bal yasak değilmi 1 yaşına kadar bu mamada neden bal var?
ben pekmezi üzüm koyuyorum.
doktorumuz tavsye etti doktoruma çok güvendiğim için veriyorum.
milupa 8 tahıllı ballı adı ama içindekileri okuduğumda bildiğimiz bal olmadğını belirtmişler
ben hiç anne sütü veremedim 20 gün emdi beni bebeğim..beslenmesi için hep mama kullandık
8 tahıllı ballıya tuzu alınmış peynir yumurta ve pekmezi (daha bugün dut pekmezi ekledim) devam sütü 2 ile hazırlıyorum bayılıyor ona

Benim bebis 6. Ayını doldurdu ama sütten başka birsey yediremiyorum anında geri çıkartıyor eğer zorlarsak ağlıyor sutum ona yetmediği için sütümü sagip pirinç unu ile karıştırıp öyle. İçiriyorum zaten doğduğundan beri hiç sutu göğsümden almamıştı ben 6 aydır sagarak veriyorum bebelac ve aptamil yemiyor şaştım kaldım valla ne yiyecek bu cocuk anlamadım gitti.
canım bi de hipp marka dene derim ben
her bebek farklı işte inşallah onu sever

Biz kahvaltıya 5.ayda başladık doktorun önerisiyle.Yumurtayı önce bir çorba kaşığından az başlayıp sonra giderek artırdık şimdi yarım yumurta sarısını geçtik,peyniri de tuzsuz peynir aldık,bazen lor veriyorum,ama bir gün yumurta bir gün peynir,ikisi ağır gelirmiş.Pekmez olarak evde dut vardı dut pekmezinden veriyorum ben.Suyla yumurtayı ya da peyniri iyice ezip içine pekmez katıyorum,biraz zeytinyağı,biraz kendim evde yaptığım bebe bisküvisinden,bazen onun yerine rondodan geçirilmiş ekmek içi kattığım da oluyor,puding kıvamına getiriyorum.

teşekkür ederim cevap için

doktorumuz tavsye etti doktoruma çok güvendiğim için veriyorum.
milupa 8 tahıllı ballı adı ama içindekileri okuduğumda bildiğimiz bal olmadğını belirtmişler
ben hiç anne sütü veremedim 20 gün emdi beni bebeğim..beslenmesi için hep mama kullandık
8 tahıllı ballıya tuzu alınmış peynir yumurta ve pekmezi (daha bugün dut pekmezi ekledim) devam sütü 2 ile hazırlıyorum bayılıyor ona

canım bi de hipp marka dene derim ben
her bebek farklı işte inşallah onu sever

teşekkür ederim cevap için
cnm yanlış anlama beni bende o mamayı almak istedim ama ballı diye okuyunca şaşırdım milupa nasıl böyle bişi çıkarır diye
içeriğini okumadım haklı olabilirsin
aynı dertten muzdaribiz benimde kızım 2.5 ay beni emdi oda mama takviyeli idi
ayrıca ben kahvaltısına 60cc mama tereyağ pekmez suda beklemiş peynir 1 bisküvi yumurta sarısı koyuyorum
Arkadaşlar bebeklerimizin kaç aylık olduğuna dair çizelgeyi nasıl hazırlıyorsunuz ? Ben yapayım dedim hamilelik ayları çıkıyor. ilk sayfada anlatılan bu.....:2:

cnm yine aynı sitede bebek için çizelgeler yapılıyo ben oradan yaptım mesela

cnm yanlış anlama beni bende o mamayı almak istedim ama ballı diye okuyunca şaşırdım milupa nasıl böyle bişi çıkarır diye
ayrıca ben kahvaltısına 60cc mama tereyağ pekmez suda beklemiş peynir 1 bisküvi yumurta sarısı koyuyorum

cnm yine aynı sitede bebek için çizelgeler yapılıyo ben oradan yaptım mesela[/

linki atarmısınız bende bulamıyorum bi turlu

cnm yine aynı sitede bebek için çizelgeler yapılıyo ben oradan yaptım mesela[/

linki atarmısınız bende bulamıyorum bi turlu

Lilypie - Angel and Memorial ticker scene selection buradan yapabilirsin cnm

Teşekkürler çizelge için tavsiyelerde bulunan arkadaşlara... Denedim bakalım çıkcakmı....

slm kızlar nasılsınız.... ben göeve başldım.kızıml o yüzden her gün küsüyoruz.akşam yatana kadar annca barıssıyoz...aynı şey basına gelen var mı emmiyo sıpa aanca uykuluyken

evet aynı durum bizdede var gidince önce kapıda görüp çığlıklat atıyo sevinçten sonra yarım saat filan yüzüme bakmıyo evde iş yapıncada aynı önce bakıyo sonra gel gel diyo gitmeyince küsüyo emmiyo bile :)))) çok akıllılar maşallah

Back