selamlar bebekler galiba ellerimizi kollarımızı iyice bağladı
cnm bu topiğin birinci sayfasında yazıyo çizelgenin nasıl yapılacağı...
arkadaşlar bebeklerinizin 4 ay aşılarını yaptımışsınızdır, sadece bacaktan mı aşı yaptılar yoksa ağızdan da yaptılarmı biz yarın yaptıracagız, bizim aşılar biraz gerisen takip ediyorda
Bacaktan 2 tane yapıyorlar,biri çok yakıyor,benimki çok ağlamıştı onu yaparken
arkadaşlar kızım bu ay 400 gr almış şuanda 5.5 kilo beni pek emmek isstemiyor reddediyo diye bende ek gıdalara başladım verdiğim ek gıdaları yıyo benıde emmeye başladı ama emerken hiç süt sesi veya diger gögsümde sızlama hissetmediğimden herhalde sütüm azaldı diye ısırgan otu cayı ve kuru incir kompostası içmeye başladım bugün bide gögsümü sağayım dedim 1 saatte 10 ml anca çıktı ve rengi eskisi gibi beyaz değil az sararmış sizdede böyle bişi oldu mu ne yapmalıyım hiç gögsüm dolmuyor.
arkadaşlar kızım bu ay 400 gr almış şuanda 5.5 kilo beni pek emmek isstemiyor reddediyo diye bende ek gıdalara başladım verdiğim ek gıdaları yıyo benıde emmeye başladı ama emerken hiç süt sesi veya diger gögsümde sızlama hissetmediğimden herhalde sütüm azaldı diye ısırgan otu cayı ve kuru incir kompostası içmeye başladım bugün bide gögsümü sağayım dedim 1 saatte 10 ml anca çıktı ve rengi eskisi gibi beyaz değil az sararmış sizdede böyle bişi oldu mu ne yapmalıyım hiç gögsüm dolmuyor.
Kızlar benim oğlumunda 3 aylıkken dişleri çıktı.Altta iki dişimiz var.Emerken felaket ısırıyor.Resmen göğüslerimin altları kesik kesik oldu ve kanıyor.Emzirirken müthiş acı duyuyorum.Bir fikriniz var mı ne yapabilirim?
aslında hameliyken resmen hergün burdaydım ama şimdi buraya çok nadir bakabiliyorum halbuki buranın kendince bir duygusallığı vardıkimsecikler kalmamış buralarda üzüldüm valla 3 gündür bakıyorum aynı sayfa hiç ilerleme yok , oysa önceden ne güzeldi bir çok paylaşımda bulunuyorduk buradan
canım, normalde emziren annelere Mr çektirirler çünkü benimde sırtımdaki disk yüzünden röntgen yapılması gerekiyordu ama emzirdiğimi söyleyince direk mr gönderdiler. sağma makinası konusunda bence lansinoh'un manuelin pompasını bir dene. çok güzel sağıyor. ilk başta belki kas yaparsın ama sonra direk alışıyorsun. hem fiyatı 40-55 tl arası. en son özelcan bebede indirimi vardı, bir bak istersin. ben çok memnunumi bizim gruptaki kılzarda öyleDidom kardeşim şimdi actim interneti cevabını yeni gördüm. Teşekkür ederim zaman ayırıp yazmana. Uzun yazman ayrıca emektir. ALLAH RAZI OLSUN. Bursa merkezde oturuyorum burada kiralama yeri yok. Keşke olsa. Almeda markayı internetten şimdi araştırayım. Birde kafamı kurcalayan iki gün önce dizlerim agrıdığı için ortapedi doktoruna gittim, diz röntgeni artı birde kemik ölçümü istedi. Tüm vücut kemik ölçümü. Sonuc normal kemik erimesi yok. yaş genc oldugu icin ancak o masaya yatınca kemik ölcme cihazı cok radyosyon veriyormus. Hemsire de bebegin varsa girme dedi ama emzirmediğim için girdim. Bu hafta sağamadım zaten. Hafta sonu sağarım diye düşündüm zaten sağsamda süt gelmiyor ki. Binde bir ihtimal elektrikli sağma makinesi getirir diye yarın çarşıya çıkıcam. Hafta içi çalışıyorum. Acaba kemik ölçme ve röntgen makinesinin verdiği radyosyon bizde ne kadar süre kalır ? Çarşamba akşamı 5 te girdim makineye. Bu konuda bilgisi olan var mıdır acaba?
canım yukarda da yazdım, bence lansinoh'un manuel pompasını dene çünkü gerçektende çok güçlü çekiyor. hem fiyatıda uygun. özelcan bebede indirimide vardı. ben 55 liraya aldım ama 45 tl olanıda sonradan çok gördüm. bide yeni elektrikli pompayı bence alma boşuna masraf yapmış olursun nasılsa 6 aydan sonra sütümüzden çok az emerlerselam kızlar,
ben medelanın süt sağma makinasını kullanıyorum ancak hiç memnun değilim,
tam sağmıyor, süt akışı bittimi elimle sağmaya devam edince süt geliyor,
aceba yanlışmı kullanıyorum.
birde philipsinkini kullanana varmı, onumu alsam aceba?
çok pahalı gibi geldi sizce ne yapayım kızlar bilemedim.
sütüm çok fazla yok, zira kızıma hem mama veriyorum, hem ek gıdalar
günde 2 biberonda sütümden ,
belki philipsi alırsam daha çok sütüm olur mu???????
canım, çok geçmiş olsun. bizede doktor suyu hiç tavsiye etmedi ama ben yinede arada veriyorum fakat çok az. olmazsa daha fazala veririm bundan sonrakızlar benim kızım hastalndı. kum döküyormus.susuz kalmıstır dedi doktor.kaloriferli ev.o yüzen sordu.bnde vermiyorddum su.artık vermye calıssıyoum.o da içmiyor.istemiyor.başınıza gelmz inşllh
ne bilelim, kızlar girin bakın dediler, girdim baktım çıktım:)insan bi haber verir
canım, benim kızda 2tane çıkarttıyor ve 1 tanesi çok kötü kesiyor. ne yapılacağını bende bilmiyorumKızlar benim oğlumunda 3 aylıkken dişleri çıktı.Altta iki dişimiz var.Emerken felaket ısırıyor.Resmen göğüslerimin altları kesik kesik oldu ve kanıyor.Emzirirken müthiş acı duyuyorum.Bir fikriniz var mı ne yapabilirim?
aslında hameliyken resmen hergün burdaydım ama şimdi buraya çok nadir bakabiliyorum halbuki buranın kendince bir duygusallığı vardı
canım, normalde emziren annelere Mr çektirirler çünkü benimde sırtımdaki disk yüzünden röntgen yapılması gerekiyordu ama emzirdiğimi söyleyince direk mr gönderdiler. sağma makinası konusunda bence lansinoh'un manuelin pompasını bir dene. çok güzel sağıyor. ilk başta belki kas yaparsın ama sonra direk alışıyorsun. hem fiyatı 40-55 tl arası. en son özelcan bebede indirimi vardı, bir bak istersin. ben çok memnunumi bizim gruptaki kılzarda öyle
canım yukarda da yazdım, bence lansinoh'un manuel pompasını dene çünkü gerçektende çok güçlü çekiyor. hem fiyatıda uygun. özelcan bebede indirimide vardı. ben 55 liraya aldım ama 45 tl olanıda sonradan çok gördüm. bide yeni elektrikli pompayı bence alma boşuna masraf yapmış olursun nasılsa 6 aydan sonra sütümüzden çok az emerler
canım, çok geçmiş olsun. bizede doktor suyu hiç tavsiye etmedi ama ben yinede arada veriyorum fakat çok az. olmazsa daha fazala veririm bundan sonra
ne bilelim, kızlar girin bakın dediler, girdim baktım çıktım:)
canım, benim kızda 2tane çıkarttıyor ve 1 tanesi çok kötü kesiyor. ne yapılacağını bende bilmiyorum
Kızlar benim oğlumunda 3 aylıkken dişleri çıktı.Altta iki dişimiz var.Emerken felaket ısırıyor.Resmen göğüslerimin altları kesik kesik oldu ve kanıyor.Emzirirken müthiş acı duyuyorum.Bir fikriniz var mı ne yapabilirim?
acillllllllllllllllllllllllllllllllll yardım edin nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok kötüyüm......perşembe günü hafif lekelenmem oldu doktora gittim kese duruyor dediler zaten keseyi yeni görmüştük 4 haftalık......eve geldigimde kanamam yoktu ama idrarla sanki et parçası geldi iki tane uzun......ertesi gün kanamam fazlalaştı tekrar gittim doktor kese duruyor düşük olmamaış dedi sizce bebek düşse kese olurmu yardım edinn.....
acillllllllllllllllllllllllllllllllll yardım edin nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok kötüyüm......perşembe günü hafif lekelenmem oldu doktora gittim kese duruyor dediler zaten keseyi yeni görmüştük 4 haftalık......eve geldigimde kanamam yoktu ama idrarla sanki et parçası geldi iki tane uzun......ertesi gün kanamam fazlalaştı tekrar gittim doktor kese duruyor düşük olmamaış dedi sizce bebek düşse kese olurmu yardım edinn.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?