sağlık ocağı yazıyor fitili ben gazı çok olduğundada kullanıyorum bayakaka yapıyor rahatlatıyor bazen uykuda yapıyor ağrı kesici özelliği olduğundanarada kullanıyorumhastanelerdede yüksek ateşte fitil yada iğne vuruyorlar.
Arkadaşada Allah rahmet eylesin ibret almayıda bize nasip etsin...
evet damaklı 9aya kadar sakıncalıymıs.9aydan sonrada avent modelı sakıncalı aklında bulunsun.atlas paşam mızmız aglıyor hıc boyle olmasına alısık deılım yavrumunuyuyamıyor 10dk uyuyor sonra aglayarak uyanıyor.tosunumun resmını atayım sna ama burdan olmasın olurmu?ıster maılıne atayım yada msn vereyım ozelden yazayım sana adresımı ok?bnde nehır fıstıgını goreyım bıı
sağol canım ben bilmiyordum şu emzik olayını arada damaklıda vermeye çalışıyodum.. ben seni msn e ekledim. atlasa nazar değmiş olabilir... şimdi nasıl
kizlar selam, ben de bi suredir burayi takip ediyorum yeni yazma firsatim oldu.
iki aylik bir kizim var, dogduktan sonra yapilan isitme testi ii cikti ama kizim pek seslere tepki vermiyor gibi. yuzune bakip soylenince gulumsuyor(bunun mimiklerimizi taklit ettigini dusunursek) ama yan tarafinda falan ses cikarinca bakmiyor. sizlerde durum nedir? yoksa bu beklenti icin erken mi?
kızlar bebeginizi kac saatte bir emziriyorsunuz. Benim kızım cok zayıf ya. ene değil de boya gidiyor sanki. 49 cm dogdu. Birinci ayda 58 cm cıktı. 1 ayda o kadar uzar mı.
aminn cnm.
kız face e gıden gerı gelmıyor gıtmeeee..nereyee...bırakmayın benı burda yalnız.bugun hattımda sorun vardı tam yazıcam buraaya hat gdyr.sınır ettı benı.zaten 6ya kadarda mısafırım vardı ondan bılgs basına oturamadım
kizlar selam, ben de bi suredir burayi takip ediyorum yeni yazma firsatim oldu.
iki aylik bir kizim var, dogduktan sonra yapilan isitme testi ii cikti ama kizim pek seslere tepki vermiyor gibi. yuzune bakip soylenince gulumsuyor(bunun mimiklerimizi taklit ettigini dusunursek) ama yan tarafinda falan ses cikarinca bakmiyor. sizlerde durum nedir? yoksa bu beklenti icin erken mi?
merak etme ben burdayım pek vaktim olmuyo iş güç malumnazar değer dedim ama Atlasın son halini bende merak ediyorum çok tatlı olmuştur kesin fotoğraf silme olayıolsaydı koyup silebilirdik ama kalkmış mesaj silme
selam kızlar;uzun zamandır takip edemiyorum,annemlere gittik 10 gün oradaydık,babamızda olmayınca evde yanlız kalmayalım dedik,ne güzeldi yemek hazır geliyor temizlik,bulaşık yok.anneciğim sağolsun herşeyi yaptı.ben birtek minik kızımlaydım.ama yinede insan evini özlüyor.ahh birde kocam yanımda olsa,kızlar kocalarınız yanınızda kıymetini bilin bazen bebekten bebek olsalarda çok arıyo insan çook,en ufak bir şey lazım oluyo sabahı bekliyorum ki kapıcıya sipariş vereyim.gece çocuğa birşey olacak diye ödüm kopuyo araba yok bir şey yok ,ağlıyo,gazı oluyo bunları baba ile paylaşamıyon.benim eşim öğretmen buraya uzak bir ilçede görev yapıyo 110 km.bir süre gitti geldi ama başedemedik, şimdi lojmanda kalıyo,cumadan geliyo pazartesi gidiyo,çocuğun kontrol, aşısı olacak izin alıyo,müdür binbir nazla izin veriyo,ooff off,benim oraya gitme durumum yok,işim burada,orası çok soğuk oluyo,küçücük bir sobası var birde yatağı,bakalım müdür yardımcılığı sınavına girdi,iyide bir puanı var eğer olursa buraya gelecek,dediğim gibi sarılın kocalarınıza,çok özlüyorum huysuzluklarını bile ahh ahh...minik kızım daha çok büyümeden bi gelse...
ayy zor gercekteN.Hıc hasta olmaman lazım guclu olman lazım canım.ALLAH kolaylık versin güzelim.
mrb kzılar eylül annesiyim doğum yaptım 34. gündeyim henüz kanamam iyice azalmıştı bugün tekrar kanamam başladı emziriyorum acaba adet mi oldum sziler ne zaman oldunuz acaba
slm stzmn; sende olmasan canım yaa arada fırsat bulup girdim bugün seni göremedim dedim yoksa o damı artık girmiyor sık sık...ben zun zamandır yoktumda...
kızlar bu karbonat ne faydalı birşeymiş başucu malzemem oldu,kızımın başında konaklar vardı,okulda hep hocalar söylerdi hemen zeytinyağlı karbanat yaptım sürdüm,sonra yıkadım geçiverdi,sonra ağzı beyazlıyo gibi oldu hemen ılık su ile karbonat, elime bir tülbent aldım batırdım suya, sürdüm diline oda çok azaldı şükür, yani karbonat her eve lazım bişey...
slmmm herzaman bızmkıde bakmıor.ama bıanda sesten sıçradg olyr yanı şukur ki duyuyor.bıranda şakta elini şaklat mesela anlarsın boyle denedınmı hıc?
benim kızımda 2 gun sonra iki aylık olacak aynen senin kızın gibi bizim seslere pek tepki vermiyor ama ani sesler olunca irkiliyor.sende ani ses vererek dene istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?