selam kızlar;uzun zamandır takip edemiyorum,annemlere gittik 10 gün oradaydık,babamızda olmayınca evde yanlız kalmayalım dedik,ne güzeldi yemek hazır geliyor temizlik,bulaşık yok.anneciğim sağolsun herşeyi yaptı.ben birtek minik kızımlaydım.ama yinede insan evini özlüyor.ahh birde kocam yanımda olsa,kızlar kocalarınız yanınızda kıymetini bilin bazen bebekten bebek olsalarda çok arıyo insan çook,en ufak bir şey lazım oluyo sabahı bekliyorum ki kapıcıya sipariş vereyim.gece çocuğa birşey olacak diye ödüm kopuyo araba yok bir şey yok ,ağlıyo,gazı oluyo bunları baba ile paylaşamıyon.benim eşim öğretmen buraya uzak bir ilçede görev yapıyo 110 km.bir süre gitti geldi ama başedemedik, şimdi lojmanda kalıyo,cumadan geliyo pazartesi gidiyo,çocuğun kontrol, aşısı olacak izin alıyo,müdür binbir nazla izin veriyo,ooff off,benim oraya gitme durumum yok,işim burada,orası çok soğuk oluyo,küçücük bir sobası var birde yatağı,bakalım müdür yardımcılığı sınavına girdi,iyide bir puanı var eğer olursa buraya gelecek,dediğim gibi sarılın kocalarınıza,çok özlüyorum huysuzluklarını bile ahh ahh...minik kızım daha çok büyümeden bi gelse...