2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam
bende ağustos 2011 annesi olucam inşallah allah izin verirse,
1 haftadır çok kötü günler geçiriyorum, aşırı kanamam oldu, geçen cuma hastanede yattık, serum falan, bebişte herhangi bi sorun gözükmüyor çok şükür ama, yatacaksın dedi dr. 4 aylık olana kadar sadece wc ye gidebilirsin dedi, progestan verdi sabah akşam, epey azalmıştı kanama, dün raporumu uzatmak için hastaneye gittim 1 saatten fazla beklettiler (bu arada hastanemi ve doktorumu değiştirmek istiyorum tavsiyelerinize ihtiyacım var) dün akşamdan beri kanama yine arttı parçalarda geliyor fındık büyüklüğünde,
allah kimseenin başına vermesin
öle sorunsuz 11 hafta geçirmiştim ki bebeğim beni hiç üzmemişti, aslında yine onun sebep olduğu bişey yok ama çok korkuyorum, allahım bize yardım et :(

selam
1 haftadır çok kötü günler geçiriyorum, aşırı kanamam oldu, geçen cuma hastanede yattık, serum falan, bebişte herhangi bi sorun gözükmüyor çok şükür ama, yatacaksın dedi dr. 4 aylık olana kadar sadece wc ye gidebilirsin dedi, progestan verdi sabah akşam, epey azalmıştı kanama, dün raporumu uzatmak için hastaneye gittim 1 saatten fazla beklettiler (bu arada hastanemi ve doktorumu değiştirmek istiyorum tavsiyelerinize ihtiyacım var) dün akşamdan beri kanama yine arttı parçalarda geliyor fındık büyüklüğünde,
öle sorunsuz 11 hafta geçirmiştim ki bebeğim beni hiç üzmemişti, aslında yine onun sebep olduğu bişey yok ama çok korkuyorum, allahım bize yardım et :(

canım çok geçmiş olsun beni geçmişe getirdin bende kzımda aynıydım çok fazla kanamam olurdu ropor almıştım 10 gün hastanede yatmıştım ama rabbim ömür vercek se hiç bişe olmuyo kızmda hiç bi sıkıntı yoktu ama ben kanama oluyodum hemde ilk zamnlardı ebnde 5 haftalık falan başalmıştı endişelenme bol bol dua et bizimde dularımız seninle

öncelikle geçmiş olsun. ben de 12 haftalık hamileyim ve 2 haftadır kanamam var. benim de sebebi belli değil, daha ne kadar sürecek bilmiyorum. dr.um da kesin bir şey söyleyemiyor. seni çok iyi anlıyorum, Allah yardımcımız olsun...

selam

canım çok geçmiş olsun beni geçmişe getirdin bende kzımda aynıydım çok fazla kanamam olurdu ropor almıştım 10 gün hastanede yatmıştım ama rabbim ömür vercek se hiç bişe olmuyo kızmda hiç bi sıkıntı yoktu ama ben kanama oluyodum hemde ilk zamnlardı ebnde 5 haftalık falan başalmıştı endişelenme bol bol dua et bizimde dularımız seninle

teşekkürler dualarınıza ihiyacım var...

merhaba arkadaşlar bende ağustos annesi olacaktim ama kesemin içinde bebeğim yok cuma günü sonlandıracaklar gebeliğimi çok korkuyorum kürtajdan aranızda boş gebelikten bebegini kaybeden varmı :((

öncelikle geçmiş olsun. ben de 12 haftalık hamileyim ve 2 haftadır kanamam var. benim de sebebi belli değil, daha ne kadar sürecek bilmiyorum. dr.um da kesin bir şey söyleyemiyor. seni çok iyi anlıyorum, Allah yardımcımız olsun...

sanada çok geçmiş olsun :(
rahim ağzında yumuşama olmuş dediler, nası olmuş neden olmuş belli diil, dopler ile de baktılar herşey normal kanamaya sebep olan bir damar gözükmüyor plesantada, rahimde ve çevresinde, kanama öncesinde faranjit olmuştum çok fena antibiyotik kullanmak zorunda kaldım, bu yüzden de vicdanım çok rahatsız, doktorum o sebep olmaz diyor ama, çok hahassaslaştım...
yavrum nasıl da hareketli maşallah ce e yapıyodu dopplerde resmen
allahım meleklerimize bize bağışla...

ben ilk hamileliğimde hiç yaşamadım bunda da henüz yaşamadım bilmiyorum
cnm çiğ köfte yememeye çalış sonuçta çiğ etten yapılıyor ilk 3 ayda önermiyorlar
etsiz olanları ye yada cnm

mgokberk, sabahcan
kizlar cok cok gecmis olsun

insallah kanamaniz diner biran once,
onemli olan bebegin iyi olmasi,
bebekleriniz iyiymis, kanamaniz da istirahatle gecer insallah

ben herkes icin hepimiz icin dua ediyorum

kanaması olan arkadaşlarıma geçmiş olsun.benim de bir arkadaşımda rahim yırtığı vardı ve kanaması oluyordu.sonra geçti şimdi 5 aylık hamile sadece dinlenin kızlar.

geçmiş olsun arkadaşlar çok üzülüyorum böyle sorunları duydukca
inş.en kısa zamanda toparlanırsınız bol bol yatın kendinizi yormayın

geçmiş olsun arkadaşlar bende 12.haftaya doğru gidiyorum inşallah tehlike azalcak diyorum ama heran tehlike varyaaa..12. haftada kanaması olan arkadaşlar.daha önce hiç böyle bir durumla karşılaştınızmı ? kanama yada buna benzr................

selam

Merhaba arkadaşlar çok geçmiş olsun neyseki bebeklerde sorun yok inşallah bir an önce bu durmu atlatırsınız.. benimde 5 /6 haftalıkken lekelenmem olmuştu mahvolmuştum bebeğin kalp atışını duyana kadar... Bu arada benim ablamında 4 aylık oluncaya kadar kısa aralıklarda adet kanaması gibi kanaması olmuştu ve çok ilginç ama ultrasonda dahi bebek görülmemişti taki 4 aylık olana kadar..
Zaman zaman böyle durumlar olabiliyor kendinizi üzmeyin bol bol dua edin dikkat edin gerisi Allaha kalmış...

geçmiş olsun arkadaşlar bende 12.haftaya doğru gidiyorum inşallah tehlike azalcak diyorum ama heran tehlike varyaaa..12. haftada kanaması olan arkadaşlar.daha önce hiç böyle bir durumla karşılaştınızmı ? kanama yada buna benzr................

benim 11+2 iken ilk kanamam başladı, daha öncesinde hiç bi anormallik yoktu, ne bulatı, ne kusma, ne aşerme hiçbirini yaşamadım, bir gün öncesi karnım ağrımaya başlamıştı,
dikkat etmek gerekiyor, aman kızlar çok dikkatli olun, ben biraz hırpaladım kendimi, çok yorulmuştum o gün, herhalde ondan oldu diyorum, kısmet işte, olacağı varsa oluyor, allah korusun hepimizi ....

Back
X