ben ilk hamileliğimde hiç yaşamadım bunda da henüz yaşamadım bilmiyorum
cnm çiğ köfte yememeye çalış sonuçta çiğ etten yapılıyor ilk 3 ayda önermiyorlar
etsiz olanları ye yada cnm
canım etsiz olanı yiyorum..ama onuda yememeye çalışacağm
4 aylık olana kadar iyi bekletmişler.boş gebelik diye almamışlar AllahtanMerhaba arkadaşlar çok geçmiş olsun neyseki bebeklerde sorun yok inşallah bir an önce bu durmu atlatırsınız.. benimde 5 /6 haftalıkken lekelenmem olmuştu mahvolmuştum bebeğin kalp atışını duyana kadar... Bu arada benim ablamında 4 aylık oluncaya kadar kısa aralıklarda adet kanaması gibi kanaması olmuştu ve çok ilginç ama ultrasonda dahi bebek görülmemişti taki 4 aylık olana kadar..
Zaman zaman böyle durumlar olabiliyor kendinizi üzmeyin bol bol dua edin dikkat edin gerisi Allaha kalmış...
Canım bol bol dinlen,sakın birşeyler yapma.temizliği falan eşine yaptır yada kadın tutunbenim 11+2 iken ilk kanamam başladı, daha öncesinde hiç bi anormallik yoktu, ne bulatı, ne kusma, ne aşerme hiçbirini yaşamadım, bir gün öncesi karnım ağrımaya başlamıştı,
dikkat etmek gerekiyor, aman kızlar çok dikkatli olun, ben biraz hırpaladım kendimi, çok yorulmuştum o gün, herhalde ondan oldu diyorum, kısmet işte, olacağı varsa oluyor, allah korusun hepimizi ....
bende de vardı eskiden doktor bana sabahları ılık su ve 2-3 kayısı ye dedi.ondan sonradır en büyük kurtarıcım oldu benımiyi aksamlar kızlar..
kanaması olan arkadaşlar çok geçmiş olsun.. bebişler iyiymiş çok şükür..
buarada kızlar bende de kabızlık sorunu başladı.. iyi gelicek bişeyler biliyomusunuz mideyi rahatsız etmiycek ...
nasıl miden alıyor, yağı bandırıp yemeyi hamile hamileteşekkürler arkadaşım, iyi olucaz inşallah...
ayrıca sanada geçmiş olsun, bende yaşıyorum bazen bu sorunu, kahvaltıda zeytinyağına biraz pulbiber kekik döküp ekmeği bana bana yiyorum, sorun kalmıyor, mideme de dokunmuyor hem.
merhabalar bu başlığı yeni gördüm bende ağustos annesi olacağım inşallah
hoş geldin canım