2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim 11+2 iken ilk kanamam başladı, daha öncesinde hiç bi anormallik yoktu, ne bulatı, ne kusma, ne aşerme hiçbirini yaşamadım, bir gün öncesi karnım ağrımaya başlamıştı,
dikkat etmek gerekiyor, aman kızlar çok dikkatli olun, ben biraz hırpaladım kendimi, çok yorulmuştum o gün, herhalde ondan oldu diyorum, kısmet işte, olacağı varsa oluyor, allah korusun hepimizi ....

canım bencede hırpalama ilk 3 ay çok önemli ebn yaşadığım için biliyırum çok afedersin eşimle bile birlikte olmuyorum kızımda yaşadığım için aca ondan bundanmı derken şimdi hiç en önemli zamanlar ilk 3 ay ve son 3 ay

iyi aksamlar kızlar..
kanaması olan arkadaşlar çok geçmiş olsun.. bebişler iyiymiş çok şükür..

buarada kızlar bende de kabızlık sorunu başladı.. iyi gelicek bişeyler biliyomusunuz mideyi rahatsız etmiycek ...

iyi aksamlar kızlar..
Kanaması olan arkadaşlar çok geçmiş olsun.. Bebişler iyiymiş çok şükür..

Buarada kızlar bende de kabızlık sorunu başladı.. Iyi gelicek bişeyler biliyomusunuz mideyi rahatsız etmiycek ...

ay canım geçmiş olsun fazla bir şey yapamıyacağımızdan kayısı ve incir kurusu denesene

kizlar;
esiniz size hediye aldi mi, hamile kaldiginizi ogrenince

:97:

biz araba almayı düşünüyorduk bi gün öncesi alacağımız aarabaya karar verdik, ertesi gün hamile olduğumu öğrendik, eşim işinden dolayı gidemeyecekti işlemler için, ben müsait olduğum için araba benim üstüme oldu, şimdi hamilelik hediyesi olarak sana araba hediye ettim diyor, bende doğum hediyesi olarak ev istiyorum bakalım :)
allahım hayırlısıyla sağ salim doğsun inşallah...

iyi aksamlar kızlar..

buarada kızlar bende de kabızlık sorunu başladı.. iyi gelicek bişeyler biliyomusunuz mideyi rahatsız etmiycek ...

ben de gunkurusu kayisi aldim bugun,

bol su,
sebze meyve agirlikli beslenme
beyaz un yerine kepekli un
ve de kuru meyveler

normalde bunlar iyi gelir ama tabi simdi bulantilardan normal yeme duzenimiz kalmadigi icin,
ben icimi bastirsin diye simit, cubuk kraker yemekten kurudum :-(

biz araba almayı düşünüyorduk bi gün öncesi alacağımız aarabaya karar verdik, ertesi gün hamile olduğumu öğrendik, eşim işinden dolayı gidemeyecekti işlemler için, ben müsait olduğum için araba benim üstüme oldu, şimdi hamilelik hediyesi olarak sana araba hediye ettim diyor, bende doğum hediyesi olarak ev istiyorum bakalım :)
allahım hayırlısıyla sağ salim doğsun inşallah...

he heee,
supermiss :60:

ben de gunkurusu kayisi aldim bugun,

bol su,
sebze meyve agirlikli beslenme
beyaz un yerine kepekli un
ve de kuru meyveler

normalde bunlar iyi gelir ama tabi simdi bulantilardan normal yeme duzenimiz kalmadigi icin,
ben icimi bastirsin diye simit, cubuk kraker yemekten kurudum :-(

olabildiğince su içersen iyi gelir, bide elma..

ay canım geçmiş olsun fazla bir şey yapamıyacağımızdan kayısı ve incir kurusu denesene

ya sağolun kızlar. kayısı kurusu yiyodum, dediklerinizi de yapayım.. vallaa içim dışım kurudu benim de.. tost baş tacım oldu..dışardan yiye yiye hem bi kilo aldım. hemde feci kabız oldum. ayıptır söylemesi kan geldi. neyse zararın neresinden dönsem kardır.

iyi aksamlar kızlar..

teşekkürler arkadaşım, iyi olucaz inşallah...
ayrıca sanada geçmiş olsun, bende yaşıyorum bazen bu sorunu, kahvaltıda zeytinyağına biraz pulbiber kekik döküp ekmeği bana bana yiyorum, sorun kalmıyor, mideme de dokunmuyor hem.

yok üzülme ben eşime desem hemn espirili bir şekilde ban diyeceği kzımda demiştim senin bana alman lazım dedi ben doğum yapınca alırım demişti baktı bir yerde haklı :)

:60:
cok hossun yaa,

dogru bi yerde :-))))

ya sağolun kızlar. kayısı kurusu yiyodum, dediklerinizi de yapayım.. vallaa içim dışım kurudu benim de.. tost baş tacım oldu..dışardan yiye yiye hem bi kilo aldım. hemde feci kabız oldum. ayıptır söylemesi kan geldi. neyse zararın neresinden dönsem kardır.

cnm disardan fazla yeme,
hem ne oldugu belli degil hem de kilo yapar bosuna
corba yap kendine yagsiz,
tarhana, yayla corbasi vs
ic bol bol
o da iyi gelir

tabiki zaten arkadaşız :D memleket neresi canım? bukadar benzerlikmi olur? gerçi foto biraz uzak tam farkedemiyor olabilirim
kilisliyim ben canım sen nerelisin??

kanaması olan arkadaşlar benim ablam kadın doğum dr u kendisinin bile doğum olana kadar neredeyse kanaması olmuştu ama karnı burnunda doğum yaptırıyordu kendinizi çok kasmayın inşallah biran önce geçer bende de ara ara oluyor ablam iğne verdi sabah akşam vuruluyorum kesildi çok şükür kızımda da olmuştu sağlıklı bir bebek olarak geldi dünyaya bunlarda sağlıkla gelirler inşallah Allaha emanetlerr

kanaması olan arkadaslara çok üzüldüm yaa inşallah sağlıcakla alırlar kucaklarına bebeklerini...bende korktum şimdi...11.haftaya girdim bendede şimdiye kadar hiç bulantı kusma aşerme olmadı...allahım yardım et bizlere yaa...

iyi aksamlar kızlar..

bende de aynı şekilde kabızlık sorunu vardı.akşamları Bir su bardağı ılık suya bir tane kuru incir at.sabahleyin suyu içip inciride ye.3-4 gün içinde mükemmel sonuç veriyor.Geçmiş olsun

kanaması olan arkadaslara çok üzüldüm yaa inşallah sağlıcakla alırlar kucaklarına bebeklerini...bende korktum şimdi...11.haftaya girdim bendede şimdiye kadar hiç bulantı kusma aşerme olmadı...allahım yardım et bizlere yaa...
ne çok ortak yanımız var senle yaa ;)

Back
X