malesef görünüyor ya haklısın ben nazardan korkuyorum resim konusunda avatardaki büyük oğlumun bir yaş hali
bugun mağazaya gtmstık babamızın yanına orada cektım.bu arada ben fotograf delısıyımdır.profesyonele yakın makınam vardı cok zor aldıgımbalayımda elımden dusurdum objektıf uzerıne dustu yaptırmak ateş pahası olunca iştee boyle kocamın ceptelefonuna kaldım:) elımde bırde dıgıtal makına var pixelıde yuksek ama nıyeyse hep kırmızı göz cekıyor anlamadım neden.oğlumu o makınayla cekınce tavsan gıbı kıpkırmızı gözlerı oluyor:)
Eki Görüntüle 273336
kızım maşallah senin oğluna..senin gözlerde yakıyo:)
valla allah nazarda saklasın bende sana benzettim
koyduğun fot silinmiyo malesef:
:)))))sağol canm.yahh sılınmıyormus sorma ya.bu arada atlas mızırdanıyor ne cabuk acıkıyor bu velet ya:)
biz nezaman gece şöyle deliksiz uyuycaz kaç aydan sonra
bugun mağazaya gtmstık babamızın yanına orada cektım.bu arada ben fotograf delısıyımdır.profesyonele yakın makınam vardı cok zor aldıgımbalayımda elımden dusurdum objektıf uzerıne dustu yaptırmak ateş pahası olunca iştee boyle kocamın ceptelefonuna kaldım:) elımde bırde dıgıtal makına var pixelıde yuksek ama nıyeyse hep kırmızı göz cekıyor anlamadım neden.oğlumu o makınayla cekınce tavsan gıbı kıpkırmızı gözlerı oluyor:)
Eki Görüntüle 273336
selaaaam kızlarrr.... nasılsınız..Eki Görüntüle 273059
bu da bizim son halimiz teyzeleri..
canım boncuğun pek tatlı maşallah :)selaaaam kızlarrr.... nasılsınız..Eki Görüntüle 273059
bu da bizim son halimiz teyzeleri..
anammm şekere bak :)bugun mağazaya gtmstık babamızın yanına orada cektım.bu arada ben fotograf delısıyımdır.profesyonele yakın makınam vardı cok zor aldıgımbalayımda elımden dusurdum objektıf uzerıne dustu yaptırmak ateş pahası olunca iştee boyle kocamın ceptelefonuna kaldım:) elımde bırde dıgıtal makına var pixelıde yuksek ama nıyeyse hep kırmızı göz cekıyor anlamadım neden.oğlumu o makınayla cekınce tavsan gıbı kıpkırmızı gözlerı oluyor:)
Eki Görüntüle 273336
maşallah gülseye de :)
selam agustos anneleri,ben komsu topikdenim,eylul annesiyim,sizin tecrubelerinize dayanarak bisey sorucam,oglum nerdeyse 1 aylik olacak,son biriki gundur gunde 3 defa kakasini yapiyor,onceleri 5 6 defa yapiyordu,acaba benim sutummu yetmiyor doymadigi icinmi az yapiyor,yoksa normalmi,sizin bebisler 1 aylikken kac defa yapiyolardi,degilse mama baslamayi dusunuyorum,napsamki?:26:
selam agustos anneleri,ben komsu topikdenim,eylul annesiyim,sizin tecrubelerinize dayanarak bisey sorucam,oglum nerdeyse 1 aylik olacak,son biriki gundur gunde 3 defa kakasini yapiyor,onceleri 5 6 defa yapiyordu,acaba benim sutummu yetmiyor doymadigi icinmi az yapiyor,yoksa normalmi,sizin bebisler 1 aylikken kac defa yapiyolardi,degilse mama baslamayi dusunuyorum,napsamki?:26:
Eki Görüntüle 273336
maşallah canım nazar degmesn inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?