2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızım maşallah senin oğluna..senin gözlerde yakıyo:)
valla allah nazarda saklasın bende sana benzettim
koyduğun fot silinmiyo malesef:

Son düzenleme:
benim kızım 2.5 aylık olduktan sonra gazıda azaldı..hatta hiç yok gibi..uykusuda daha düzenli....geceleri bazen 6 saat uyuyor..mamasını yiyip uykuya devam ediyor..çok şükür...nadir artık huysuzlanması uyumaması..gerçi son 1 haftadır akşam 6dan sonra biraz huysuzluk ediyor..oda büyüme atağımış...ama gece uyudmu pek uyanmıyor...

maşallah çok tatlı çıkmışsınız...

selam agustos anneleri,ben komsu topikdenim,eylul annesiyim,sizin tecrubelerinize dayanarak bisey sorucam,oglum nerdeyse 1 aylik olacak,son biriki gundur gunde 3 defa kakasini yapiyor,onceleri 5 6 defa yapiyordu,acaba benim sutummu yetmiyor doymadigi icinmi az yapiyor,yoksa normalmi,sizin bebisler 1 aylikken kac defa yapiyolardi,degilse mama baslamayi dusunuyorum,napsamki?:26:

selaaaam kızlarrr.... nasılsınız..Eki Görüntüle 273059
bu da bizim son halimiz teyzeleri..
canım boncuğun pek tatlı maşallah :)

anammm şekere bak :)

maşallah gülseye de :)

şaka maka kızlar büyüyor yavrular valla :)

canım doktora sormadan başlama bence..bebek aç olsa ağlar diye düşünüyorum benimkinin açlığa hiç tahammülü yok birçok bebek gibi..ben mama ile büyütüyorum zaten..1 aylıkken kaka sorunumuz vardı zeytinyağı pansumanları falan yaptık..şimdi düzene girdi..aslında emziren anneler daha doğru cevap verecektir..ama doktora danışmadan bişi yapmamanı tavsiye ederim ben

normalmiş gibi geldi bana..

benimki de 2 aylık geçen doktora sordum aynı durumdayız sayılır: günde 3 kere kaka yaparken günde bi,r kereye düştüğünü söyledim gayet normal olduğunu hatta iki üçgün yapmasa bile normal olduğunu söyledi doktor
kilo durumunu ay sonunda zaten takip edersin anlarsın sütünün yetip yetmediğini canım.

cnm bnmkı doğdugundan berı her emmede(2 saate bır emer) kakasını yapıyordu.dun ılk kez hıc yapmadı bende seın gıbı korktum . bıde her emmede yapınca benımkı..neysekı gece 2kez yaptı.yanı 32 saat sonra yaptı

maşallah canım nazar degmesn inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…