canım misafir geldi hemen cevaplayamadım benim 10 dk emiyor bazen 2 dk emiyor belli olmuyor memeyle kavga halinde.doğdugundan beri mama veriyoruz 4 gün sütüm gelmedi hala çok az doktor emmeye ragmen doymuyorsa mama verin dedi ama miktar demedi günlük 500 cc beslenmesi gerek dediler ben de o kadar süt nerde 350cc kadar mama yapıyorum ama kilo alımı az geliyor bana.annelik dürtüsü mü b,lmiyorum herkes mamayı verme diyor çocuk ağlamaktan katılıyor doymayınca.mecburen veriyorum zaten 5.gün sarılık oldu.geçen doktora götürdüm düşmüş ama tamamen geçmemiş nasıl mama vermeyeyim.milupa still tee içiyorum bir de milupa rezene yapıyorum her gün.annem logusa şerbeti yaptı hergün 1 koca bardak da onu içiyorum.
doruk 3210 gram 50 cm doğdu.şimdi 3700-3800 arası.boyunu evde ölçemiyoruz durmuyor.aylık kontrolde g öreceiz artık.
hipp çay hiç denemedim onu da mı denesem acep
Geçmiş sayfalarda okuduğumu hatırlıyorum,laktoz intoleransı olan bebekler vardı.Acaba belirtileri nelerdir nasıl fark ettiniz bu durumu ne zaman doktora götürdünüz
,biraz bahsedermisiniz.Bende bebeğimde bu durumdan şüpheleniyorum
şu köpüklü kaka olayı mı benim bebeğimde de var doktorum annenin yediklerinden oluyo dedi.internette bi yerdede yeni doğan çocuklarda laktoz intoleransı olmaz diye okumuştum(bir doktorun yazısıydı)
selam kızlar bir haftadır yoktum..umarım herkesin durumu iyidir..
hava soğudu kızımın burnu buz gibi oluyo üşür mü ki burnu soğuyunca bide gece eldivenini çıkarmış
buz gibi olmuş eli de..üşüdü mü diye endişelendim..merkezi sistem bizim bina yakmadılar henüz kaloriferi ama ev buz gibi
yelek giydirsem mi acep ?
benim bebeğimdede vardı köpüklü kaka bazende devam ediyo kan gibi şeylerde olmuştu doktora götürdüğümde hepsini sordum normal dedi.evet köpüklü kaka olayı,gazdan olabilir bende okudum ama dün akşam kakasında kırmızı kırmızı bişeyler vardı kan mı diye düşündük.kaka uzmanı olacağım yakında galiba,bebeğimin durmayan ağlamaları yok,hatta neredeyse hiç ağladığı da yok.kilo alımı güzel ayda 800gr alıyor.laktoz olanlarda kilo alımı olmazmış sık ağlarmış diye okudum bende.ama yinede aklıma takıldı.bu durumda olanlar vardı okumuştum onların bilgisine başvurmak istedim:97:
cevaplarınız için teşekkür ederim.peppermint 2 keresağıyorum ama toplam 50 cc oluyor her sağdığımda değil maalesef.acıktıkça emziriyorum üstüne 60 cc her öğünde.bugün 16 günlük olduk az mı besliyorum korkusu sardı beni.günde 500 cc beslenmesi gerek diyorlar 350 falan mama yiyor ne kadar emiyor bilmiyorum aç mı acaba?çok huysuz bir de çok ağlıyor bugün 10 saat uyumadı şimdi uyuor yani gece gene uyumayacak çok yorgunum ve her akşam ateşim çıkıyor titreme geliyor dün gece kalın battaniye örttüm yine de dişlerim birbirine vurdu üşümekten bebeğime zor baktım.
benim de hayatım süte endeksli bazen nasıl oluyorsa 70- 80 çıkıyor süt havalara uçuyorum.değil eşime söylemek tüm sülaleyi arıyorum:)) oğluma süt vermenin haklı gururunu yaşıyorum:82: promalt içiyorum arada faydası oluyor tavsiye ederim...
canım benim oğlumunda öyle. doktor fıtık olmuş dedi. ıkınmaktan oluyor sanırım. bazıları para bağlıyormuş öyle birşey yapmayın dedi. büyüyüp oradaki kaslar gelişince normale döner dedi. başka doktor deseydi inanmazdım ama doktorumuz felaket tellali gibi bu durum da sakin olduğuna göre önemli birşey yok. sende içini ferah tut istersen doktora gittinde sor canım...
Bende sizdenim..Süt sağanlar grubundan....Benim kide emmiyo...Bende düzenli sağmaya çalışıyorum...Pompa goğüs ucunu çıkarınca bebeğimin ağzına tıka tıka sol göğsümü emzirmeyi başardım...Şimdi yüküm yarıya indi...Süt için bütün tavsiyeleri denedim..Hergün malt içtiğim dönem bile oldu..Burda bir arkadaş 3 tatlı kaşığı pekmezi bir bardak suya karıştırıp için yazmıştı....Bende işe yaradı.....süt sağdıktan sonra ilk iş pekmezli su içip ,üzerine 2-3 bardak su içmek oluyo....Bence denemeye değer.....Ha bide hamilelik döneminde kullandığımız vitaminler var ya elevit ...O da işe yaradı bende.....Doktor tavsiyesi ile başladım...Var mı başka formülü olan???
slm bend sütümü sağıyorum günde 1 ada 2 kez. Benim bbiş bazen emiyor bazen emmiyor mama takviysi d yapıyorum çünkü çok sütüm yok. ben cam biberona koyuyorum sağdığım sütü. aynı gün içinde tüktiyruz zatn siz nerde saklıyorsunuz birde msla bir önckinden süt kaldı ikinci sağdığımı onun üzerin eklybilirmiyimm
tesekkurler canımmmm..2 saatte bır emıyor buda 12 saate tekabül ediyor.böldüm 850-900 cc y.
75cc falan ıcıyor yani:) evet Atlas 4800 kg doğru hatırlamıssın teyzesi..bu arada kimyon çayından 2 kasık verdım her emmede kaka yapan oğlum bu sefer yapmadı tersmı teptı ne ALLAH ALLAH:) bnmkı kaka yapıyor gaz da cıkarıyor ama zorlanıyordu.gerek yok muydu kımyona???
gece her yedıgını fıskırır gıbı cıkarınca oğlen ıhlamrda verdım bı zararı yoktur dımı kızlar?kımyonun yoksa köyümün ıhlamurunun da yoktur sanıyorum.organik:)
Bende sizdenim..Süt sağanlar grubundan....Benim kide emmiyo...Bende düzenli sağmaya çalışıyorum...Pompa goğüs ucunu çıkarınca bebeğimin ağzına tıka tıka sol göğsümü emzirmeyi başardım...Şimdi yüküm yarıya indi...Süt için bütün tavsiyeleri denedim..Hergün malt içtiğim dönem bile oldu..Burda bir arkadaş 3 tatlı kaşığı pekmezi bir bardak suya karıştırıp için yazmıştı....Bende işe yaradı.....süt sağdıktan sonra ilk iş pekmezli su içip ,üzerine 2-3 bardak su içmek oluyo....Bence denemeye değer.....Ha bide hamilelik döneminde kullandığımız vitaminler var ya elevit ...O da işe yaradı bende.....Doktor tavsiyesi ile başladım...Var mı başka formülü olan???
kızlar benim canım çok sıkkın napıcam bilmiyorum.
2 gün önce 1.ay doktor kontrolümüz vardı.3570 kg doğan bebeğim 4260 olmuş.1 ayda sadece 690 gr almış
doktor az buldu.bir ayda enaz 800 gr istiyoruz dedi.mama takviyesi yap dedi.
ilk doğduğu günlerde sütüm gelmediği için mama vermiştim.daha sonra memeye alışsın emdikçe sütüm artar diye mamayı kestim.
şimdi mama veriyorum ama yedikten sonra hemen kusuyor.
burda bir arkadaş yazmıştı inci kolye sütü arttırıyor diye sırf sütüm artsın diye kolye siparişi verdim.
sürekli sütüm yetmiyor düşüncesi kafamda çok huzursuzum.
sütü bol olan arkadaşlar neler yapyorsunuz bizede söyleyin.
kızlar benim canım çok sıkkın napıcam bilmiyorum.
2 gün önce 1.ay doktor kontrolümüz vardı.3570 kg doğan bebeğim 4260 olmuş.1 ayda sadece 690 gr almış
doktor az buldu.bir ayda enaz 800 gr istiyoruz dedi.mama takviyesi yap dedi.
ilk doğduğu günlerde sütüm gelmediği için mama vermiştim.daha sonra memeye alışsın emdikçe sütüm artar diye mamayı kestim.
şimdi mama veriyorum ama yedikten sonra hemen kusuyor.
burda bir arkadaş yazmıştı inci kolye sütü arttırıyor diye sırf sütüm artsın diye kolye siparişi verdim.
sürekli sütüm yetmiyor düşüncesi kafamda çok huzursuzum.
sütü bol olan arkadaşlar neler yapyorsunuz bizede söyleyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?