2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm görümcem kullandı çok memnun kalmış, benim kızım da 5 gün yapamadı dün derece ile yaptırdık ama bizde hiç sancı yok yani rahatsız gibi değil senin anne sütümü mamamı cnm

bende damlayı verince bugün yaptı ama biraz normalde günde 5 6 kez yapıyordu,damla işe yarıcak galiba ben emziriyorum ama günde 3 4 defa mama veriyordum dün doktorum vermene gerek yok doyuyordur dedi bugün itibariyle vermicem bakalım

canım bizim de hep gazımız var doktor zinko verdi milupa rezene aldık kullanıyoruz arkadaşım biogaia kullanmış çok memnun kalmış biz de aldık biogaia fena değil gibi ama bizim kız heeepp gazlı malesef

bizimde 3 4 gündür var bu sıkıntı çok zormuş ya bebeğim ağladıkça benimde ağlayasım geliyor milupa rezene ayrımı satılıyor ben humana still tee yi içiyorum onun içinde rezene var diye gerek duymadım ama işe yarıyorsa alırım

canım geçmiş olsun benim oğlumda kaka yapamıyo(( gaz için zinko kullanıyoruz bizde
size de geçmiş olsun canım umarım tez zamanda biter bu sıkıntımız

canım evet ayrı satılıyor o anlık işe yarıyor rahatlıyor ama bizimkisi devir daim emdikçe gaz gaz çıktıkça acıkma emme derken aynı sıkıntı devam ediyor ama yine de biraz rahatlaması için yapmak gerekiyor. ben de rezene içiyorum ama yine de veriyorum

onuda kullanayım bakalım ne kadar zormuş ya bebek büyütmek usluydu bebeğim sadece geceleri bazen uyumuyordu ama bu gaz olayı onunda canını yakıyor bizide üzüyor teşekkür ederim canım cevap verdiğin için

bugun çok şükür ilk aşımızı olduk.korktugum gıbı deıldı.uykusuna devam ettı oğlum maşallah.umarım dıger aşılarda boyle gecer.kılosu ve boyuda gayet guzel.sütüm yetıyor ve şifa oluyormus bebeğime.bana da maşallah :) 2780gr 50 cm doğmustu oğlum.bugun 4800gr 55 cm olmus.benım mıs kokulu oğlum sımdıde karsımda uyuyor.assora koklaşıcam onunla:)

maşallah oğluna kilosu boyu yerinde 2. ay aşısı çok zor ((

bugün bizde gittik kontrole aşıya rahat oldu aşı gerçekten 2. aydakiler daha zormuş gitmeden ateş düşürücü vericez .. maşallah oğluşuna çok iyi almış bizimde 3500 doğdu 4700 olmuş yakın kiloları annişlerinin sütleri yetiyor yarıyor demekki çok şükür

Arkdaslar gaz ıcın kaka ıcın kımyonu onerıyorummm cok guzel ısse yaradıı deneyın bebıs uyurken ne ınlıyo ne bısey mısıl mısıl uyuyoo

Arkdaslar gaz ıcın kaka ıcın kımyonu onerıyorummm cok guzel ısse yaradıı deneyın bebıs uyurken ne ınlıyo ne bısey mısıl mısıl uyuyoo

merhaba.nasıl verdiniz kimyonu.fitil ve zeytinyagı ise yaradı ama.ne zamana kadar bunlarla yapacak.kızım bugun hic uyuyamıyo.artık beklemek ıstıyorum kendisinin yapmasını ama acı çekmesini görmek dayanılmaz.dr 7 güne kadar normal dedi!anne sütüyle sadece besliyorum bebeğimi.
Acaba beklemem yanlış mı.fakat fitil v.s çözümler bağırsakları tembelleştiriyormuş.Sizler ne yapıyorsunuz!!

maşallah bebeğin çok güzel kilo almış.anne sütü yaramış

cnm ben 5 gün dayandım derece ile yaptırdım bizimki pek acı çekmiyor

dün esra erol söyledi programında ben kullanıyorum kimyonu diye face sayfasına da yazdı benim bebeğiminde 3 gündür gaz sorunu var yarım çay kaşığı kimyonu küp şekerin dörtte birini cezvede kaynatın süzgeçle süzün ılıtın 2 çay kaşığı verin kalanını da siz için yazmış bunu verdikten hemen sonra alın emzirin hem tuvaletiini yapıyor emerken hemde gazını çıkartıyor dedi ben denemedim daha ama deniycem

cnm ben 5 gün dayandım derece ile yaptırdım bizimki pek acı çekmiyor

geçen hafta 2bucuk gün dayandım ,bebeğim rahatsız gibi değildi zaten ben huzursuz oluyorum ama.sürekli ben yaptırttım yani.acaba huzursuz gibi oldukça memeyi verdim çok yedi diye mi böyle bugun.sadece kucağımda uyuyo.

Bu arada kızımın sadece yüzü isilik gibi ve kuru.dr inek sütüne alerjisi olabilir dedi.tabi ben yiyiyorum sütten de ona.baska dr cildi kuru dedi.sizlerde böyle olan var mı.herseyde inek sütü var.büskivi de bile.

kabızlık cnm doğduğundan beri mi var acaba kaç günde yapamıyor çok aplıyormuydu bizimki de 5 gün yapmadı ama öyle ağlama sızlama olmadı

doğduğundan beri yok yirmibeş günlükken aniden kesildi kakası o zamana kadar günde üç kez yapıyodu.şimdi ikibuçuk aylık o zamandan beri çekiyoruz.dört beş gün yapmadğı oluyor biz yaptırıyoruz.ne gece uykusu var ne gündüz. sabahtan akşama kadar ayagımda sallıyorum.iş güç hiçbirsey yapamıyorum.bazen yemek yiyeyim diyorum çocuğu bırakıyorum,aglamaktan çatlayacak hale geliyor.aç geziyorum hep sonrada süt olmuyor. akşama kadar salla salla salla gercekten bıktım.ayağım yorulupta sallamaya ara versem direk çığlığı basıyor.

herşeyi denedik zinko,metsil,agulin,rezene,kimyon çayı yok yok yok. çocukta bi gaz var, karnına dokundurtmuyo hiç.son ümidim doktordu o da bi işe yaramadı ((( deli olucam yaa

slm kızlar ben geldım nıhayet evıme döndum 3 aylık bı memeleket macerasından sonra kızımla evımızdyız kızım sımdı uyuyo bend etemızlık yapıyorum malum 3 aydır ev bostu en kısa zamanda dogum ÖYKÜ' mü yazıcam benım öykümde de gaz sorunu var sab simplex dıye bı damla aldık bıraz ıse yaradı tavsıye edrım bıde ara sıra rezene ve anason verıyorum

slm kızlar ben geldım nıhayet evıme döndum 3 aylık bı memeleket macerasından sonra kızımla evımızdyız kızım sımdı uyuyo bend etemızlık yapıyorum malum 3 aydır ev bostu en kısa zamanda dogum ÖYKÜ' mü yazıcam benım öykümde de gaz sorunu var sab simplex dıye bı damla aldık bıraz ıse yaradı tavsıye edrım bıde ara sıra rezene ve anason verıyorum

Kızlar yazmayı unuttum ben dikişlerimi aldırmaya gittiğimde doktor bir ilaç yazdı her gün iki kere dikişlerine süreceksin dedi biz almayı unutunca süresi geçti reçetenin.eşim dün aile hekimine gitti yazdırmaya doktor değiştirmiş o ilacı devlet karşılamıyor bu daha iyi demiş.adı contractube.bunu sürdükçe dikiş izleri yok olacakmış çatlaklara da sürülüyormuş en etkili çatlak gidericiymiş.bugün başladım sürmeye.4 ay sürüyormuş etkisini tam göstermesi.kullanan ya da doktoru veren var mı?çok heveslendim duyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…