Kızlar b,iz bide mevlütte lohusa şerbeti seti hazırlıyoruz.tepsiye bardaklara süsler.kızımda yapmıştım ben çok güzel olmuşlardı.sonra bebek kurabiyeleri falan yaptırdımm.ama yaklaştıkça paylaşırız tecrübelerimizi.ama ben kızıma kıyafet almadım şık bir elbise aldım içime sinmedi mevlüt kıyafetleri
canım bak bende onu bilmiyordum bebek kurabiyeleri mevlüt içinmi...bende o konuda senden yardım isteyeblrm
gelişimci canım ben sana ve diğer arkadaşlara bu konuda yardımcı olurum merak ettiğin birşey varsa sorabilirsin.hem işim bu olduğu için hemde işin dışında arkadaş olarak fikir verebilirim.örneğin bu sene kapı süslerinin kalın olanları değilde ince kibar olanları çok moda.yinede ben 4 tane önceki modellerden hazırladım siteye sonuçta bu zevk meselesi.ama arkadaşça fikrimi soracak olursan yeni olanlar daha güzel fiyat olarakdda fark yok....
Eki Görüntüle 128235
kızlar basit ama yaptığım kurabiyeler bunlardı
çok hoş duruyor ama daha büyük foto yokmu?
canımya o kadar yükleyebildimm. bendeki daha büyük ama..tabi kovamız pembe bizim.arkadaşıma yaptığım kırmızıydı.ama kkda kızımın doğum günü resimlerinde var.bulursam atıcam şimdi size:))
Canım çok güzel görünüyor. Zamanı geldiğinde, senden öğrenilecek çok şey var anlaşılan.
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/366474-biricik-kelebegim-selinimin-dogum-gunu.html
canım burda var hem doğum günümüzüde görmüş olursunuz:))
kizlar cinsiyeti ben de cok merak ediyorum;
12.hatada belli oluyormus,
erkekse pipi gorunce hemen doktor soyluyormus ama pipi gormezse emin olmak icin bekliyormus 16. haftaya kadar falan
benim ogrenmeme daha 1,5-2 ay var :-((
cok da merak ediyorum yaa
ayy canım herşey çok güzel olmuş kzında çok tatlı maşallahhh
hastanenin adı ne canım bende ümraniyede oturuyorum. 16. haftadan sonra doğuma hazırlık kurslarına bşlıycammüthiş müthiş sorma Allah dileyen herkese yaşatsın
ayyy ya belli olursameraktan çatlıcam zaten meraklıyım
ya kızlar bu arada ben geçen sayfalara yazdım ama gözden kaçtı sanırım.
ctesi günü 22 ocak özel bir hastene de seminer var bebek ile ilgili..
bir aksilik olmazsa katılacağım istanbul ümraniyede...haberiniz olsun
teşekkürler canım.inşallah darısııı herkesin başına.
çok güzel olmuş canım..kızında çok tatlı.maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?