2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet evet,
yaklastikca konusalim paylasalim bilgilerimizi..

merhabaaa
ben 2010 agustos annesiyim,ara ara bakiyorum,yazdiklarinizi okudukca 1 yil oncesine gidiyorum :)
kalp atışlarını duymuştuk bu zamanlardaaa

zaman cok cabuk geciyor,bence bol bol dinlenin,benim kizim cok yoruyıor beni :)

canım sen hangi şehirdesin? bu dediğin kapı süslerinin modellerini görebilcekmiyiz?

canımya o kadar yükleyebildimm. bendeki daha büyük ama..tabi kovamız pembe bizim.arkadaşıma yaptığım kırmızıydı.ama kkda kızımın doğum günü resimlerinde var.bulursam atıcam şimdi size:))

Canım çok güzel görünüyor. Zamanı geldiğinde, senden öğrenilecek çok şey var anlaşılan.

canım ben 12+2 de gittim doktor zaten en baştan 15. 16. haftalardan önce söyleyemem demişti. söylemedide. ben nette yabancı sitelerden bakıyorum. bu haftalara kadar erkekle kızın organları hemen hemen aynı şekilde oluyor ayırt etmek imkansız. 15. haftadan önce tahmini bişey söyleyebilir ama yanılma payı fazla. o yüzden iyisimi bekleyelim. ben 5 şubatta öğrenicem

hastanenin adı ne canım bende ümraniyede oturuyorum. 16. haftadan sonra doğuma hazırlık kurslarına bşlıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…