2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

vkızlar bi kaç sorum var
1. banyo suyunu hastaneden çıkarken 15 gün içme suyu kullanın dediler bende ilk aşı tamamlanıncaya kadar damacanadan yıkadım
siz neyle yıkıyorsunuz hangi suyla
2. dr.muz 1 ay tırnak kesme demişti dün sormayı unutmuşum
tırnaklarınızı kestinizmi kesmediyseniz ne zaman keseceksiniz
kızmın vucudunda kabartılar var dr muhtemelen hormonaldir dedi ama yünede bi inek sütü diyeti yapıp takip et dedi foto ekliyorum sizde de oluyomu dr nuz ne dedi ?

haa dün aylık kontrolümüz vardı 54cm ve 4000 gr olmuşuz

Eki Görüntüle 254708 Eki Görüntüle 254709

tam sap seninkiler yaaa :((
kusura bakmıyosun dimi ?

yok canım niye kusura bakayım doğru söze ne hacet..
bize hastaneden içme suyu kullanın demediler ve orda bebek odasında ilk banyolarını yaptırırlarkende bende yanlarındaydım onlarda şofbenden fıskıye ile aldılar suyu kovaya.. bende direk çeşmeden alıyorum sıcak suyu inşallah bişey olmaz.. gerçi 2. kere yıkadık daha.. göbeğimiz dün değil önceki gün düştü de :) bende göbeği düşmeden pek yıkamak istemedim sadece 1 kere yıkadık göbeğimiz düşmeden önce..

bu arada geçmiş olsun efsung..
tırnakları kesmeyin tırnakları ete yapışık olur kesemezssiniz eldiven takın dediler hastaneden oyüzden kesmiyorum.. inek sütü diyeti nedir ilk defa duyuyorum ama inek sütü mamullerini yeme anlamına geliyorsa hastanedeki diyetisyen süt yoğurt yeme demişti gaz yaparmış bende yemiyorum..

Kanamam var dersen karnından bakar:)). Ben 5. Gün gitmiştim. O zaman mecbur üstten bakmıştı. Sonra 40unuz çıkınca gelirsin demişti. Ben 42. Günde gittim, o zaman da regl olmuştum, alttan bakacaktı ama üstten bakmak zorunda kaldı. Sonuçta öyle de görebiliyor.

Canım hepsini buzdolabında cozdurebilirsin, cozuldukten sonra içireceğin kadarını isit, geri kalan buzdolabında 24 saat durabilir, ama kesinlikle tekrar dondurmaman lazım.

teşekkür ederim canım..

mrb arkadaslar
uzun zamandır gıremıyorum
1 haftadır hastanelerdeyız oglumun gozunde ve tenındekı sarılıklar pek gıtmedı azda olsa var
dr larda bazı testler yapılması gerek dedı
3 gun arka arkaya kan aldılar bebegımden tam 8 tup
3 tanesını her hastane yapmıyomus acıl yaptırın dedı bızde ozelde yaptırdık normlade 250 falan tutuyodu ındırımımızle 200 tuttu
7 testten 5 cıktı cıkan testlerde bı sorun yok
sadece hafıf sarılık varmıs buna uzamıs sarılık yada anne sutu sarılıgı dedıler
bebegımın kılo alımı ve emmesınde problem olmadıgından dolayı bı sorun olmayacagını soyledı dr
bıde sadece kandakı mıkroplarla savasan hucrelerı dusukmus
kalabalık ortama sokmayıjn opmeyın ellerınızı yıkamadn bebegı tutmayın dedı dr buna dıkkat edın dedı
dıger testler carsamba gunu cıkacak

1 hafta her gun hastaneye gıtmek yetmıyomus gıbı bırde oglum huysuzlastı gece gunduz uyumaz bagıra bagıra sesı kısılacak dıye korktum
ama ole bole deıl cok kotu gunlerdı hamdolsun sımdı daha ıyı oglusum,
su dıger testlerde guzel cıkarsa butun sıkıntılarım bıtecek
ama cok korktum cocugumda bısey cıkacak dıye

Azracim diger testlerin de iyi cikmasi dilegiyle canim.

azra geçmiş olsun canım..

bizde de hala azıcık da olsa var geçer dediler bakıcaz artık
ben yalancı emziğe alıştırdım müthiş bi kolaylıkmış icat edenden Allah razı olsun :)
doktorum verme dedi ama ben verdim valla

Ne zamanlar yalanci emzigi veriyorsun? Biz yeni alistirdigimiz icin her zaman almiyor isine ne zaman gelirse ancak o zaman...

selam kizlar

bu sabah annemler gitti :43: ben yanliz ne yapicam hic bilmiyorum. torunlarindan ayrilmak cok zor geldi onlara bu da benim daha da bi zoruma gitti. kizim da sanki onlarin gittigini hissetmis gibi cok agladi giderlerken bende kizima sarildim agladim durdum :43::43:

bugün 21 günlük oldu kuzum benim. cok büyük sorunlarimiz yok simdilik cok sükür bi uykuya dalma sorunu yasiyoruz yatagina yatinca aciyo gözleri. gazi oluyo ama cikarabiliyo cok sükür. her actigimiz bezde de nerdeyse kaka oluyo :) insallah hic kabizlik sorunu yasamayiz. cuma günü ebeye kontrole gittigimizde 3850 gr olmustu. dogdugunda 3360 gr di ama hastaneden cikarken 3140 a düsmüstü. daha doktora gitmedik ama gelisimi iyi dedi ebemiz. boyunu ölcmedi ama zaten 54 cm dogmustu manken kizim benim :nazar::nazar: ama uzadigi tulumlarindan belli kisa gelmeye basladi :)

benim kizimin da yüzü ve kafasi kirmizi kirmizi sivilce doldu 8 haftaya kadae olur dedi ebemiz normalmis :) biz hala ebelerle eski usül devam ediyoruz :)

annem burdayken yikama isi rahatti simdi yanliz nasil yapicam diye kara kara düsünüyorum :) bu arada benim normal dogum dikislerim hala tam anlamiyla atmadi orayi ne agda yapabiliyorum ne jilet en gec 2 hafta sonra doktora gitmem gerekiyo cok kötü haldeyim napicam bilmiyorum.

bizden haberler böyle. hepinizi öpüyoruz, bol uykulu, bol kakali ve az gazli günler diliyorummmm

Bence bir an evvel tek basina bebekle hayata alismanda fayda var. Anneler cok yardimciydi ama basbasa kaldik simdi... Buna da alisirsin hatta cok daha zevk alacaksin.

3000. sayfamız hayırlı olsun kızlar bu arada :71::71::71: benim kızım dünden beri kakasını yapamıyodu pırtlarıda çok azalmıştı bende rezene yaptım 25 cc lik onu içirdim yavrum 2 saat içinde o kadar çok kaka yapmışki anlatamam bez olduğu gibi dolmuş ve taşmış belinden boynuna kadar nerdeyse kakaydı battaniyeler kıyafetler hepsi batmış o kadar rahatladıki uyudu sonra ama geçmişi okudumda bende bebelac 1 i kullanıyorum o anlattığınız bacakları karına çekip ıkınmalar bizdede var kıpkırmızı oluyo yavrum ıkınırken pırtlatınca rahatlıyo kızlar ben su veriyorum arada ama içmiyo benim kız ya püskürüyo resmen ağzındakileri zorlayıncada boğazına kaçıyo emzik işine gelince ben halen alıştıramadım kızlar malesef memeyi emzik niyetine kullanıyo uyumadan önce bu arada uykusuzluk bendede var eşimde grip oldu onada satamıyorum kızı mecburen ben bakıyorum :50:

bu arada karşıdaki adam halı silkiyo olan toz bizim balkonda ve kızımın çamaşırlarını sermiştim balkona çıktım kavga ettim sonrada eşimi aradım oda ara bizimkileri dedi (eşim polis benim muhabere şubede haber merkezinde) bende aramadım oda kızdı bana aramıyorum diye çamaşırları tekrar yıkasammıki şimdi ben of ya herşey beni bulur ya :47::47::47:

Icine sinmesi icin bence bebisin camasirlarini bir kez daha yika ne olru ne olmaz.

size baktıkça nasıl imreniyorum anlatamam bizim doğumumuza az kaldı ve büyük ihtimal sezeryan olacak o kadar korkuyorum ki anlatamam aklıma geldikçe gözlerim doluyor normalden korkmazken bu ameliyat korkusu beni yiyor o kadar evhamlandım ki.uyuyacağım uyanacağım oğlum kollarımda olacak inşallah ama aklıma gelenleri yazsam deii dersiniz muhakkak.Allah bana da oğluma sağlıkla kavuşmayı nasip etsin

AYyy bir sen kaldin dogum yapmayan galiba, hadi bekliyoruz. Zaten bir sure nete giremeyeceksin, simdi bol bol gir.

vkızlar bi kaç sorum var
1. banyo suyunu hastaneden çıkarken 15 gün içme suyu kullanın dediler bende ilk aşı tamamlanıncaya kadar damacanadan yıkadım
siz neyle yıkıyorsunuz hangi suyla
2. dr.muz 1 ay tırnak kesme demişti dün sormayı unutmuşum
tırnaklarınızı kestinizmi kesmediyseniz ne zaman keseceksiniz
kızmın vucudunda kabartılar var dr muhtemelen hormonaldir dedi ama yünede bi inek sütü diyeti yapıp takip et dedi foto ekliyorum sizde de oluyomu dr nuz ne dedi ?

haa dün aylık kontrolümüz vardı 54cm ve 4000 gr olmuşuz

Eki Görüntüle 254708 Eki Görüntüle 254709

tam sap seninkiler yaaa :((
kusura bakmıyosun dimi ?

Efsung, oncelikle kizina gecmis olsun. Bence bir dermatologa gotur bebisi... Iki doktorun fikrini almak her zaman iyidir, belki bir seye allerjisi vardir yavrucagin, canim yaaa, cok gecmis olsun. Bize hic damacana su ile filan yikayin demediler, biz normal su ile yikadik ilk defa duyuyorum, cok sukru bir sey olmadi. Tirnaklarini 2 ay olduktan sonra kestim ama halen cok keskin, arada eldiven giydiriyorum acaip yuzunu ciziyor.

size baktıkça nasıl imreniyorum anlatamam bizim doğumumuza az kaldı ve büyük ihtimal sezeryan olacak o kadar korkuyorum ki anlatamam aklıma geldikçe gözlerim doluyor normalden korkmazken bu ameliyat korkusu beni yiyor o kadar evhamlandım ki.uyuyacağım uyanacağım oğlum kollarımda olacak inşallah ama aklıma gelenleri yazsam deii dersiniz muhakkak.Allah bana da oğluma sağlıkla kavuşmayı nasip etsin

canım ya benim kadar korkak olamazsın.benim bebeğim 22 günlük oldu.ben doğurduysam heeeeeerrkez doğurur..hiçte korktuğum kadar değilmiş.bende epidural sezeryan oldum..inan okadar korkak ve panik bi insanımki..ameliyattan sonra hemşire tansiyonumu bakmaya geldiğinde aleti göstererek korkuyomusun diye dalga geçti..hiç korkma allahın izniyle hemencecik atlatıverirsin..o çocuğu eline alınca zaten dünyalar senin oluyor..benim ameliyat öncesi düşündüklerimi anlatsam bana zır deli derdiniz..her anın keyfini çıkar..sakin ol ve güçlü ol sen anne olucaksın unutma..güzel haberlerini bekliyoruz inş.

Azracim diger testlerin de iyi cikmasi dilegiyle canim.

Ne zamanlar yalanci emzigi veriyorsun? Biz yeni alistirdigimiz icin her zaman almiyor isine ne zaman gelirse ancak o zaman...

Bence bir an evvel tek basina bebekle hayata alismanda fayda var. Anneler cok yardimciydi ama basbasa kaldik simdi... Buna da alisirsin hatta cok daha zevk alacaksin.

Icine sinmesi icin bence bebisin camasirlarini bir kez daha yika ne olru ne olmaz.

AYyy bir sen kaldin dogum yapmayan galiba, hadi bekliyoruz. Zaten bir sure nete giremeyeceksin, simdi bol bol gir.

Efsung, oncelikle kizina gecmis olsun. Bence bir dermatologa gotur bebisi... Iki doktorun fikrini almak her zaman iyidir, belki bir seye allerjisi vardir yavrucagin, canim yaaa, cok gecmis olsun. Bize hic damacana su ile filan yikayin demediler, biz normal su ile yikadik ilk defa duyuyorum, cok sukru bir sey olmadi. Tirnaklarini 2 ay olduktan sonra kestim ama halen cok keskin, arada eldiven giydiriyorum acaip yuzunu ciziyor.

ben emziği genelde mızıldayınca meme isteyince veriyorum yada emzirdikten sonra yediklerini hazmetsin kusmasın diye veriyorum :) benim doktorumda verme tavsiye etmiyorum dedi ama ben genede verdim inşallah bıraktırmasıda kolay olur ama çok büyük rahatlık.. mesela gece ağlıyoya altını değiştirmem lazım hemen ağsına emziği veriyorum cork cork emiyo işi halledip emziği çıkartıyorum ve kendi mememi veriyorum :1::nazar: aman nazar değmesin:nazar:

meraba güzel anneler..
ben 2012 ocak annesi olacağım inşallah.. sizlerin yazdıklarını okuyuorumda ne kadar eksiğim var bebek bakımında..hiç bişi bilmiyorum..
size danışmak istediğim bi konu var..ben bebeğime oda alıcam ama yatak odamda kalıcak odasına geçirene kadar..yatağımın başına nasıl bi beşik alsam kullanışlı olur..sizler daha iyi bilirsiniz..şu yatak başına beşikler var ama 6 aya kadar deniliyor..ne yapsam bilemedim..çok pahalıda istemiyorum..

Merhabalar,
Foruma bir kere mesaj atmistim o da sezeryan ile ilgiliydi, kafa karisikligimi sizinle paylasmistim.22 Agustos'ta oglumuzu sezeryanla 38+4 haftada dunyaya getirdim. Hergun firsat buldukca Agustos annelerini okuyorum. Hepimizin bebeklerine saglikli mutlu nice gunler...

vkızlar bi kaç sorum var

?

Sevgili Efsung bizim oglanda da benzer kabarciklar cikti, uc ihtimali ekarte ettik, tam yikanmamis kiyafet, sicaklar ve erken kullanilmaya baslanmis bebe yagi. bebe yagi yag bezelerini tikadigi icin yapabiliyormus. sicaklarda kat kat giydirmemek gerekiyormus, yeni alinmis kiyafetleri elde ustun koru yikamak yerine makinede bebk deterjani, hatta mümkunse sabun tozuyla yikamak gerekiyormus. bizde ise yaradi. sevgiler.

arkadaşlar benim bebeğim uyurken dudaklarını büküyo iç çekiyo acı acı ses çıkarıyo falan ve göz bebeklerini yukarı çıkarıyo beyazı kalıyo sadece bende korkuyorum ve azıcık dokunsam hemen tiskiniyo korkuyo..sizdede oluyomu böyle şeyler.ve son soru geçen ateşi var sandım ama dereceyle ölçünce normaldi..derecelerin bozuk olma ihtimali varmı.yani nasıl güvenicez??

Offff kizlaqar yaaaa kendime guvenim sifir diplerdeym iki gundur kizmin manasiz aglamalari oluyor aslinda gazdan agzindan cikaramiyor yer gok inliuor resmen dun zaten asuda ve kalca ultrasonunda coook agladi mahvoldum bende bu aglamalarina daynamiyorum
Cuma annem gidicek cumartesi kayinvalide gelecek ( insallah sorunsuz geciririz onla) simdi cuma tek basima ne yapicam diyorum hic kendime guvenim yok bakamamnheralde diyorum ufff yaaa dogumdan korkkuyodum atlattik ama simdi de cok tirsiyorum su qnda icim sizlasada guvenle anneme birakiyorum 3-4 kez 2 saatligine ciktim kizimin ihtiyaclari vs icin esimde mikrop kapar diye elis i goturmemi istemiyor ufff hemnyoruldum hem sikildm bunaldim bide guvensizlik allahim annelik gucu ver bana ayaaa dyanabiliim gucluu oliiim manasiz agliycama islerimi hallediiim bazen uyuycam diye kizi anneme birakip kaciyorum icime batiyor tabiii cepten sizi okuyorum kendime ait hic zamanimin olmayisida yipratti beni ooofff yaaa :(((
Sanki kizimi buyutemezmisim gibi geliyor sutumde az zatan dusununbugun su bile icemedim nerdeyse apar opar hersey :(
Yazik yavruma yaa cok uzuluyorum :(
Bide 3 gundur mamayida sumdure sundure iciyor 60 cc 1 saatte falan iciliyor neden acba aptamil a
1

arkadaşlar benim bebeğim uyurken dudaklarını büküyo iç çekiyo acı acı ses çıkarıyo falan ve göz bebeklerini yukarı çıkarıyo beyazı kalıyo sadece bende korkuyorum ve azıcık dokunsam hemen tiskiniyo korkuyo..sizdede oluyomu böyle şeyler.ve son soru geçen ateşi var sandım ama dereceyle ölçünce normaldi..derecelerin bozuk olma ihtimali varmı.yani nasıl güvenicez??

Bizde de oluyor gayet normal canim bence ynalis degildir olmadi dudagini alnina dayayarak bak

Canım ben tam bir aylık olunca bebişimin tırnaklarını kestim ama hiç verimli olmadı çünkü düz kesince köşeleri hala jilet gibi...Törpülemek lazım
Bu arada 40 ı çıkana kadar içme suyuyla yıka dedi hala öyle yıkıyorum....Bebişine de geçmiş olsun canım....
Esime kalsa 6 ay damacsnda yikiycazda ben istemiyorum vallamgecsek musluga fena olmiycak
Benimkininuzun emzirirken igne gibi batiyor hep elduvenli yazik axiyorm yani eller hep kapali :(
yok canım niye kusura bakayım doğru söze ne hacet..
bize hastaneden içme suyu kullanın demediler ve orda bebek odasında ilk banyolarını yaptırırlarkende bende yanlarındaydım onlarda şofbenden fıskıye ile aldılar suyu kovaya.. bende direk çeşmeden alıyorum sıcak suyu inşallah bişey olmaz.. gerçi 2. kere yıkadık daha.. göbeğimiz dün değil önceki gün düştü de :) bende göbeği düşmeden pek yıkamak istemedim sadece 1 kere yıkadık göbeğimiz düşmeden önce..
bizde su hazirdi kovada ama orda gulay hemsire vardi kisa kizil sacli orta yaslarda o 15 gun icme suyuyla yikayin dedi arkdasimin ablasida cocuk dr oda 1 ay dedi. Esime kalsa 6 ay diyorda yuh yani

bu arada geçmiş olsun efsung..
tırnakları kesmeyin tırnakları ete yapışık olur kesemezssiniz eldiven takın dediler hastaneden oyüzden kesmiyorum.. inek sütü diyeti nedir ilk defa duyuyorum ama inek sütü mamullerini yeme anlamına geliyorsa hastanedeki diyetisyen süt yoğurt yeme demişti gaz yaparmış bende yemiyorum..
gaz degilde kabartilar icin iki gun inek sutu olan gidalar yeme dedi kek gibi mesela daha denemedim de bakalim deniycem ama ldiven takiyorum bende ama eldivensiz olsun istiyorum artik :)
Ondan yani :)
Merhabalar,
Foruma bir kere mesaj atmistim o da sezeryan ile ilgiliydi, kafa karisikligimi sizinle paylasmistim.22 Agustos'ta oglumuzu sezeryanla 38+4 haftada dunyaya getirdim. Hergun firsat buldukca Agustos annelerini okuyorum. Hepimizin bebeklerine saglikli mutlu nice gunler...

Sevgili Efsung bizim oglanda da benzer kabarciklar cikti, uc ihtimali ekarte ettik, tam yikanmamis kiyafet, sicaklar ve erken kullanilmaya baslanmis bebe yagi. bebe yagi yag bezelerini tikadigi icin yapabiliyormus. sicaklarda kat kat giydirmemek gerekiyormus, yeni alinmis kiyafetleri elde ustun koru yikamak yerine makinede bebk deterjani, hatta mümkunse sabun tozuyla yikamak gerekiyormus. bizde ise yaradi. sevgiler.
Canim cok sagol yaaa her b.k dusundumde vucuduna surdugum krem aklima gelmedi bacakalr havalaniyor sirtina az suruyorum oldugu gibi govde kollarin ustu kremden sanirim cunku kiyafetleri koca makinede 5 parca sabun tozuyla yikaniyor artik surmiycem yaaa Bide bunu denyelim sagol tekrar :))

awez canıııımmm saçmalama ne korkusu bu guzelm rahat ol bıraz.bak korku stres sınır kaslarını gerer bunun sıkıntısını yasadım ben ınan dikişlerımden hıc sıkıntım olmazken kaslarımın kuluç olması sertlesmesı yuzune 1hafta töbe yarabbı yarı felclı gıbıydım.korku yoktu da sen ıye boyle oldun derse benım bebegm dogarken aglamadı nefes alamıyordu kesılıyordu tıkanıktı yanı ona mudahale edılırken gordum korktum yavrumu kaybedıcem dıye bır yandan doktor karnımı toparlıyor dikiyordu sanırsam ınan yavrumun korkusuyla ağlamak kendımı kasmaktan korkudan kaslarım taş kesılmıs.doğum sonrası buyuzden cok zor ayaklandım.
korkacak hıcbırsey yok ustelkdıger genel anestezı olacakmıssın koluna takılan serumdan verılecek olan bır ıgneyle uyuyp doğum bıttıgınde de ığnenın(ılacın) etkısı azalmıs sen de kısmen uyanmıs olacaksın ıste bu kadar.sonra zaten ben nasıl doğurdum ne oldu nasıl oldu ınan fotograflara bakınca aaa bu boyleydı dımı falan olacaksın.benm yarın 20 gunum oluyor mesela doğumdan cıkınca cektrdgm fotografların bıle farkına yenı varıyorum aa be poz vermısım bıle dıyorum.hadı sen de doğur sende topıcte sızlan uykusuzum kızlar memelerım acıyor kızlar:)

efsung cum benim ahmet mert im de aynı elis nil gibi olmuştu.heryeri kabarcık.bizim dr umuzda gözenekler açılmadığı için demişti.dr bize her yıkamada suyuna 1 tatlı kaşığı tuz koyun karıştırın öyle banyo yaptırın dei.biz 5 seferdir falan öyle yıkyoruz beb yağı krem falanda kullanmıyoruz artık bizim geçti cnm.istersden send e br dene..

canım bebeklerin uykuya dalmadan önce yaşadıkları REM uykusuymuş...o gözlerin belli belirsiz kayması,çıkardığı sesler,dudak hareketleri onla bağlantılı korkma yani...bizim yavruda da var...o an bizimki kahkaha atıp gülüyor bazen...kopuyoruz biz de..

bu arada bizim saçımızda konak sorunu hala devam ediyor...badem yağlarıyla saçlarını konak tarağıyla tarıyoruz..kaşın da bile var...çok gariban görünüor kuzum o halde bana...isilik sorunu için doktorun verdiği mustela krem baya işe yaradı...yavrum zaten bembeyaz süt gibi vücudu...öyle kırmızı kırmızı görmeye dayanamıyordummmm..

yaa ben bu arada hamilelik döneminde sigara içmemiştim ama bu emzirme döneminde çıldırma seansları yaşıyorum ve günde 5-6 sigara içmeye başladım...çok kötü bir anneyim dimi :(:(:(

kuzumdan ses geliyorrrrrrrrrr...gitmeliyim ...görüşürüzzzzzzzzzz:9: öptükkkk...

hıc korkma cok kolay sezeryan uyanıncada agrı kesıcı ıle kesılıyor agrın ertesı gun ayaktasın ...tek tavsıyem hep yuru dogumdan sonra yatma

efsung cum benim ahmet mert im de aynı elis nil gibi olmuştu.heryeri kabarcık.bizim dr umuzda gözenekler açılmadığı için demişti.dr bize her yıkamada suyuna 1 tatlı kaşığı tuz koyun karıştırın öyle banyo yaptırın dei.biz 5 seferdir falan öyle yıkyoruz beb yağı krem falanda kullanmıyoruz artık bizim geçti cnm.istersden send e br dene..

Bende krem surmeyi kesicem bide tuzda atiim bariide ise yarasin :)) ayy sevindim valla gozenek olayi olmasina gerci daha denemedim ama bakalim bjzim dr da hormonal gibi dedinama bakalim
aaa bua arada ne zaman dir sorucam unutuyorum bende de kasinti var ozelliklede goguslerim deli gibi kasiniyor her zaman degil zamanzaman aziyor resmen annem sut doluyo ondandir diyor sizde de oluyormu boyle birsey
Bide gogusumde kirmizi minik benekler oluyo sonra geciyor acaba kizimn kabarikliklari ile ilgisi varmidir ?

Offff kizlaqar yaaaa kendime guvenim sifir diplerdeym iki gundur kizmin manasiz aglamalari oluyor aslinda gazdan agzindan cikaramiyor yer gok inliuor resmen dun zaten asuda ve kalca ultrasonunda coook agladi mahvoldum bende bu aglamalarina daynamiyorum
Cuma annem gidicek cumartesi kayinvalide gelecek ( insallah sorunsuz geciririz onla) simdi cuma tek basima ne yapicam diyorum hic kendime guvenim yok bakamamnheralde diyorum ufff yaaa dogumdan korkkuyodum atlattik ama simdi de cok tirsiyorum su qnda icim sizlasada guvenle anneme birakiyorum 3-4 kez 2 saatligine ciktim kizimin ihtiyaclari vs icin esimde mikrop kapar diye elis i goturmemi istemiyor ufff hemnyoruldum hem sikildm bunaldim bide guvensizlik allahim annelik gucu ver bana ayaaa dyanabiliim gucluu oliiim manasiz agliycama islerimi hallediiim bazen uyuycam diye kizi anneme birakip kaciyorum icime batiyor tabiii cepten sizi okuyorum kendime ait hic zamanimin olmayisida yipratti beni ooofff yaaa :(((
Sanki kizimi buyutemezmisim gibi geliyor sutumde az zatan dusununbugun su bile icemedim nerdeyse apar opar hersey :(
Yazik yavruma yaa cok uzuluyorum :(
Bide 3 gundur mamayida sumdure sundure iciyor 60 cc 1 saatte falan iciliyor neden acba aptamil a
1

içinizden ağlamak geliyorsa ağlayın doya doya ağlayın rahatlayın. zaten gerginlik var bide ben niye ağlıyorum diye düşünmeyin. hem niye bakamayasınız gayet güzel bakmışsınız bu güne kadar yalnız kalmak bazen daha iyi oluyor. keyfini çıkarın. emzirirken mesela okuyabilirsiniz burayı biraz uzak tutarak. yani bir şekilde kendinize vakit ayırmış olursunuz.

ve lütfen alın kucağınıza öpün koklayın sarılın. çünkü bir bakacaksınız hooop büyüyüverecekler. şımarır falan da hikaye. doya doya sarılın ohhh mis gibi.

slm annişler hayrlı geceler herkese
giriyorum fakat okuyup kapatıyorm formu malum yoğun zamanlar (=

bizde aşımızı yaptırdık 4 gün önce sıkıntılı geçmedi şükür bebeğim 4200 olmuş maşaallah :nazar::nazar::emir_bebek::nazar::nazar:

bizde yalancı emziğe başladık bu arada

birde kızlar yaa benm bebiş sarılık geçirdi elham atlattık o zamnlarda ben saatte bir emziriyodum
şidide öyle devam ediyorz bazen 2 saate çıkıo fakat bana artık yorucu gelmeye başladı

sizler kaç satte bi emziriyosunz bebişlerinizi bende artık hep 2 satte bire mi indirsem..

kaka problemi bizdede var 3 gündür yapmadı ama gaz problemimiz yok çok şükür alttan alttan çıkarıyo gazı bende diyorum kakası olsa gazla beraber çıkar herhalde diyorum ama bilmiyorum yanlışmı düşünüyorum sizlerin kaka problemi varken alttan gaz çıkarma olayı nasıldı çıkara biliyomuydu

Back