2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ATLAS 'm 24 AĞUSTOS saat 20:39 da 2780 gr 50 cm doğdu.
ALLAHım nekadar guzel bır duyguymus gozum hıcbırsey hıckımseyı gormuyor tarıf edemıyorum mutlulugumu kokusunu özluyorum yatagına yatırdgmda.babamızda masallah cok ılgılı yardımcı hersyımıze daha ne ısterım.sarılık baslangıcı demıstı doktor yarın ölçüm yapıcak ınsallah atlatmısızdır.

doğuma girerken fotoğraf makınası vermıstım personele saolsun okadar guzel okadar detaylı fotograflar cekmıskı kız (karnımın acılırken kapanırken cıkarken doğarken herbırseyı)
yakısıklı oğlumun maviş maviş gözlerinide amelıyathaneden cıkmadan personel cekmıs.makına benım elımde olsa belkı okadar guzel bır poz yakalayamazdım.

Doktor bana su verme dedi.....

canım maşallah ona çok tatlı allah bağışlasın.son poz harika süper:)

maşallah çok tatlı nazar degmesin

bugün yine bir emzik aldım onuda istemiyo gibi arada alıyo gibi bakalım denemeye devam..

anladım canım..bazen uyutmuyorlar sanırım..

demir bebek dunyaya gozlerini acti. 3450 gr 51 cm dogdu. cok sukur ikiside cok iyiler. tekrar tebrik ediyorum Allah anali babali buyutsun.
maşallah ona....

ah canım çok zorluk çekmişsin..benimde dünüm berbattı..dün sabah 7den gece 12ye kadar sadece 23 saat uyudu..hatta dr.a götüğrdüm idarra yolu enfeksiyonu olabilir dendi maşallah bişey çıkmadı..eve döndük.yapacak bişey yok ..sadece şu 3-4 ay bi geçse..hem gaz ağrısı...ama şükürki sabah 5e kadar uyudu nerdeyse 5 saat ...bu arada çok azda rezene çayı verdim....
graco dediğin salıncağa baktım daha önce görmüştüm..işe yarıyormu canım?

Kızlar 40 mızın cıkmasına az kaldı dogum kontrol yontemi olarak ne yapıcaksınız??

canım dr.um 40ın çıkınca gel dedi..hem genel muayene hemde korunma yöntemlerini anlatıcak....hangisi benim için uyugnsa seçicez...

gelişimci canım rezeneyi kaç cc verdin bende dün aldım verdim rahatladı biraz ama az verdim.günde kaç cc veriliyor acaba.

arkadaşlar ben daha doğum yapmadım az kaldı süt sağmak için pompa almak istiyorum ama hiç bilgim yok hangisini önerirrsiniz .kullandıklarınızdan tavsiye ettiğiniz hangisi

arkadaşlar ben daha doğum yapmadım az kaldı süt sağmak için pompa almak istiyorum ama hiç bilgim yok hangisini önerirrsiniz .kullandıklarınızdan tavsiye ettiğiniz hangisi

ben medela mini elektirklisini aldım kullanıyorum memnunum.arkadaşım hediye bebedorun elektriklisini getirmiş oda güzel ikisinide kullanıyorum.

gelişimci canım rezeneyi kaç cc verdin bende dün aldım verdim rahatladı biraz ama az verdim.günde kaç cc veriliyor acaba.

canım benim kadın doğumcu dr.um bana verdi doğum yaptığımda ...heralde emzirince ebebk rahatlar diyemi? bilmiyorum ama beni emmedi...bende nerdeyse 1 aydır kullanmıyorum o çayı..humana kimyonlu rezene çayı..annemde kullan bebeğe ver diyordu..ama hiç çocuk dr.una sormadık...bende bebeğe şimdiye kadar vermedim...dün beni çileden çıkardı ...dün 40 cc verdim bugün 60 cc içti...üzerinde 100 cc 1 tatlı kaşığı diyor ama en yakın zamanda dr.uma sormam gerek...dün rahat uyudu ama ondanmı yoksa çok uykusuzdu ondanmı bilmiyorum..kullanmaya yeni başladım...

nazsemsana dr.mu önerdi? kendinmi aldın? hangi markayı kullanıyorsun? ben bugün milupa rezene alcaktım evdeki bitti..ama dr. humana vermişti milupadan vazgeçtim..ama milupa rezendende memnun kalan var...

nazsemsana dr.mu önerdi? kendinmi aldın? hangi markayı kullanıyorsun? ben bugün milupa rezene alcaktım evdeki bitti..ama dr. humana vermişti milupadan vazgeçtim..ama milupa rezendende memnun kalan var...

milupanınkini aldım doktoru aradım söyledim verdim rahatladı diye tamam dedi ama 100 cc yi geçmemesi gerekirmiş.50 cc verdim onuda ikiye bölüp ver dedi.ama durmadığı için veriyorum normal de vermiyordum.emzik verdik almıyor rahatlasın diye rezene veriyoruz şimdi annem verelim diyodu hep olmaz diydoum :) şimdi kendim veriyorum

Selam kizlar 10gun oldu dogum yapali, bi turlu firsat bulup yazamadim dogum hikayemi, oglusum uyumusken yazmaya calisim birseyler.
42. Haftada olmama ragmen kendiliginden sancilarim gelmemisti cuma sabahi 9da hastane yatisim vardi, birgun oncesinden hastene bizi bebegin kalp atislarini dinlemek icin cagirdi, kalp atislarini dinlerken bebisimin arada bir kalp atislari aniden yukselip aniden dusuyodu, bu nedenden dolayi, bizi eve birakmadilar surekli kontrol altinda olmam getekiyodu ve heran dogumu baslatabiliriz diye yukari kata cikardilar. Tabi biz dogum cuma gunu olacak diye hazirliksizdik, neyse beni bi yere aldilar, surekli makinaya bagliydim, sansima hastane o 2gun boyunca cok yogundu, yoginluktan bir turlu beni odaya alipta dogumu baslatamadilar, bi ara aksam 9da dogum odasina aldilar, 5dk sonra acil olan var diye geri cikardilar, neyse hastanede kaldik o gece esimide saat 12de yanimdan gonderdiler yasakmis diye kocacimda arabanin icinde otoparkta yatti, heran dogumu baslatabilirler diye, bende tek basina bir yandan makinaya bagliyim bi yandan yeni dogmus aglayan bebek sesleri derken uyuyamadim hic bide heran sezeryanda olabilme ihtimalim var diye yemem icin biseyde vermediler.neyse cuma sabahi 5te hemsire geldi dogum odasina geciyoruz dedi, hemen esimi aradim geldi o odaya girince icim bi tuhaf oldu, korku sardi. Doktor geldi cati muayenesi yapip dogumu baslatmak icin 2gr jel surduler , 10dk sonra sancilar gelmeye basladi, ve git gide artti, sanci ama ne sanci yok hayatta boyle bi agri sabah 9da 2cm acilmam vardi hemen epidural istedim ama yogunluktan anestesi uzmanlari gelemedi tam 8saat sanci cektim, o arada gelip kac cm acilmis diye bakmadilar bile, anestesi uzmanlari oglen 2de anca gelebildiler epidural oldum doktorda firsat bulup gelip baktiki 10cm acilmisim bile yani epidural yapildiginda 10cm acilmis, bisyere yedim belimeo koca igneyi, 2saat icinde Cagan'm 19 Agustos cuma gunu saat 16.18de 2890gr 51cm olarak dunyaya geldi. Beni birde heran sezeryanlikta haxirladilar, ellerimde igneler hertarafimda kablolar vardi sanci geldiginde biryeri tutup sikamiyodum bile, bide ac oldugum icin gucumde yoktu , neyse cok sukur oglusum sorunsuz dogdu.

kizlarr merhaba.
melegim geldi evimize.coooooooooooooooooooooooooooooook guzel bir duygu.
doktor 3200 gr diyordu ama 2790 dogdu.
1 gun yogun bakımda kaldi.
dogum hikayemi yazacagım bir ara.
RABBİM BU GUZEL DUYGUYU HERKEZE NASİP ETSİN.

hayırlı olsn gözünüz aydın allah sağlıkla ve analı babalı büyütmeyi nasip etsin. benim kızımda 3 haftalık oldu.

Cok sukur oglusum emiyo sutumde var, milupa cay iciyorum, seftali hosafi iciyorum sutum olsun diye isede yariyor, gobegimizde 4. Gunde dustu cok sukur. Sariligida cok az kaldi, topuk kaninina gelip aldilar. Gogus uclarim ilk gunler paramparca olmuslardi eve gelen hemsire israrla gogus icy kullanmami soyledi ben istememistim ilk basta, dune kadar hep onunla emzirdim bugun cikardum normal emzirdim simdi daha iyiler dayanabiliyorum acisina. Dogumdan bugune kadar hic uyumadim diyebilirim, ama inaninki herseye deger Allahim guc veriyor. Bide Ben Dogumdan sonra alerji oldum heryerim kasiniyo kizariyo ve kaniyo cok sinir bozucu, kulkandigim ilaclarda fayda etmedi insallah gecer en kisa zamanda. Dikislerimde agriyo alttan. Neyse bunlarada sukur, cok sukurki Annem yanimda yememle icmemle gelenle gidenle ilgileniyor.

Cok sukur oglusum emiyo sutumde var, milupa cay iciyorum, seftali hosafi iciyorum sutum olsun diye isede yariyor, gobegimizde 4. Gunde dustu cok sukur. Sariligida cok az kaldi, topuk kaninina gelip aldilar. Gogus uclarim ilk gunler paramparca olmuslardi eve gelen hemsire israrla gogus icy kullanmami soyledi ben istememistim ilk basta, dune kadar hep onunla emzirdim bugun cikardum normal emzirdim simdi daha iyiler dayanabiliyorum acisina. Dogumdan bugune kadar hic uyumadim diyebilirim, ama inaninki herseye deger Allahim guc veriyor. Bide Ben Dogumdan sonra alerji oldum heryerim kasiniyo kizariyo ve kaniyo cok sinir bozucu, kulkandigim ilaclarda fayda etmedi insallah gecer en kisa zamanda. Dikislerimde agriyo alttan. Neyse bunlarada sukur, cok sukurki Annem yanimda yememle icmemle gelenle gidenle ilgileniyor.

Geçmiş olsun, zor bir doğum olmuş ama geçip gitti bile dimi:)) Bebeğine bakınca çoktan unutmuşsundur sende ...
Ben de huggies den hiç memnun kalmadım. Çok kalın ve sert bir bez. Benim kızımda onda pişik oldu. Hemen primaya döndüm, premium care değil normal primalardan kullanıyorum şimdi çok da memnunum.
Maşallah Allah bağışlasın
Canım 4-5 ünden sonra 60cc içiyorlar rahatlıkla.

peppermint canım bende 5 gun once doğum yaptm gecmısı yenı okuyorum.doğum hıkayenı okudum yarısında dayanamadım ağladım ınanmazsın ama sol gögsum sızlamaya basladı.ALLAH ım korumus ıkınızıde.
senın yasadıkların kadar stresli ve uzun saatler deıl ama bende zor bı doğum yaptım tam zamanında doğum yapmısım.doğuma gırerken epıduralımde sorun oldu.doğum yaptım bebegımde sıkıntı oldu.benım ıcımı parçalayan yavrum doğdugunda ağlamadı soylemeye dılım varmıyr ama kalbı durmustu bende tum mudahalelerı gordum ağlamaktan baygınlıkmı gecırdım yoksa diyazam mı yapıldı bılmıyorum ama hayatım boyunca hıc unutmaycgm bır korku atlattım.
SANA BEBEGINE VE EŞİNE ALLAH UZUN OMURLER VERSIN..tekrar gecmıs olsn cnm

düzenli emzirmeye çalış bir önceki emzirme hangi memede bitiyorsa onunla başla akılda tutmak zor oluyor ama mecburen dikkat etmeliyiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…