selam kızlar nasılsınz..doğurmayan birkaç kişi kaldık sanırım..
ve benım için yarın büyük gün..bugünde heyecandan midem bulanıyor süreklii..yarın saat 12-14 arası alack sezeryana..kızlar keşke yarın bu saatler olsada herşey bitmiş oğlum çınar'a kavuşmuş olsam..çok korkuyorum çokkkhayatımda hiç hastanede yatmadım en ufak bir operasyon geçirmedim..bu akşam zaten sabah ederim kalpten gitmezsem iyidir genel anestezi isteyeceğim epudral falan kaldıramam..neden bu kadar korkağım ben:18:
kızlar merhaba perşembe sabah 9.27de bebeğime epidural sezeryanla ulaştım bebeğim 3420 gram doğdu. çok şükür maaşallah yaa çok güzel bir duygu. rabbim bekleyen arkadaşlarıma da nasip etsin. bu arada kızlar vajinal akıntı geldi bebeğimden normal dedi çocuk doktoru ama sizde de
canım bizde başladık d vitaminine sağlık ocağından verdiler bana, bir seferde 3 damla verecekmişiz. ben kaşığa damlatıp ölye veriyorum ama günde bir defa
bu arada dogurmayan kalmadı heralde sementada bugun doguma gırecekmıs
my little sun shıne ne yaptı acaba dogurdumu ??
kızlar kımler kaldı dogum yapmayan yaa yoksa herkes dogurdumu
pekı bız bu topıcten mı devam edıcez yoksa baska bı dopıc acılacakmı ??
malum artık cocuklarımızın durumundan bahsedecegız :)
neyse herkese güzel günler diliyorum
dua edın bana oglumun karın agrıları gecsın
merhaba geçen günlerin hamiş melekleri;
şimdi bebişlerinizi kucağınıza aldıınz maşallah.darısı bana inşallah.bende Allah nasip kısmet ederse 2012 mart annesi olacağım inşallah
bir sorum var sizlere genel anestezi ile sezeryanla doğum yapan arkadaşlara ;
operasyondan çıkınca ayıldıktan sonra karnınızı doktor bastırarak kötü kanların akmasını sağladımı bunu merak ediyorum.bu yöntem yapılmazsa zaralarını da yapılırsa faydalarını da merak ediyorum aydınlatırsanız sevinirim.sevgiler
Yarın öğlen 3 te ben doğuma gırıcem arkadaslar dua edın benım ıcın. Korkuyorum. Epıdural sezeryan olucak .... çok heyecanlıyım
Yarın öğlen 3 te ben doğuma gırıcem arkadaslar dua edın benım ıcın. Korkuyorum. Epıdural sezeryan olucak .... çok heyecanlıyım
Ayyyy saglikla kucagina alirsin umarim:)))merhaba arkidişler sanırım sıra bende saat 03:40 tan beri ayaktayım, yarım saatte bir sancım oluyor ama öyle dayanılmayacak gibi değil, bu arada bir yandan da su boşalıyor, ama çok acım, şimdi gidp kahvaltı hazırlayacam, sonra duş alır evdekileri uynadırırım diye düşünüyorum.
bana bol şanslar dileyin...
canim usutmus olmasin yada emziriyodun dimi senin yedigin bisey cok gaz yapmistir ogluna havluyu napiyon bu arada isitip ?gece 4:30 dan buyana durmaz eymen su saat oldu aptal gıbıyım basım catlıyoo napcam ben yaa gazda cıkarıyo ama karnı agrıyo galıba
havlu ısıtıp koydum sekerlı su verdım uyudu max 30 dk sonra yıne viyak viyak bagırıyo care olamıyorum derdıne
günlerın yorgunlugu var ustumde tansiyonum düşüyo sürekli basım dönüyo napcam bugün bide aşımız var(((
tam 1 aylık oldu eymen paşam
kızlar bu gaz sancısı karın agrısı felak bısey cocukta mahvettı benii(((((((((
allahım sifa ver oğluma
gece 4:30 dan buyana durmaz eymen su saat oldu aptal gıbıyım basım catlıyoo napcam ben yaa gazda cıkarıyo ama karnı agrıyo galıba
havlu ısıtıp koydum sekerlı su verdım uyudu max 30 dk sonra yıne viyak viyak bagırıyo care olamıyorum derdıne
günlerın yorgunlugu var ustumde tansiyonum düşüyo sürekli basım dönüyo napcam bugün bide aşımız var(((
allahım sifa ver oğluma
gece 4:30 dan buyana durmaz eymen su saat oldu aptal gıbıyım basım catlıyoo napcam ben yaa gazda cıkarıyo ama karnı agrıyo galıba
allahım sifa ver oğluma
bu arada dogurmayan kalmadı heralde sementada bugun doguma gırecekmıs
my little sun shıne ne yaptı acaba dogurdumu ??
kızlar kımler kaldı dogum yapmayan yaa yoksa herkes dogurdumu
pekı bız bu topıcten mı devam edıcez yoksa baska bı dopıc acılacakmı ??
malum artık cocuklarımızın durumundan bahsedecegız :)
neyse herkese güzel günler diliyorum
dua edın bana oglumun karın agrıları gecsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?