Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb hanmlar d vitaminine başlıcaz yarın inş. eczacı kutunun üstüne 3 yazmış (ben gitmemiştim eşim almıştı) o üç günde tek seferde 3 damlamı yoksa günde 3 öğün birer damlamı..
herkese merhabalar...
ben de doğum yapalı bugün tam 1 ay oldu.. 20 yemmuzda 38+1 de 3450 gr oğlumu kucağıma aldım sezeryanla.. ondan sonra da koşturma başlaı.. başımıza gelenleri anlatsammmm.. ooooo
ameliyatın 2 gecesi acillik oldum, kustum wc ye çıkamadım lavman yapıldı... bana ameliyatta bağırsakların delinmiş, hemen cerrah bul, karnını açıp tekrar dikicekler dendi.. korkumu anlatamam, dr a benim 3 günlük oğlum var diyorum, bişi olmaz büyür bi şekilde diyo.. neyse sonradaan anlaşıldı ki öyle bişi yokmuş.. ama bana yetti o..
5. gün oğlumun sarılığı 18 e çıktı yatırdılar hemen yoğun bakıma. akşam ben emzirirken genzine süt kaçmış galiba morardı elime. Allahtan hastanede yoğun bakımdaydık da hemen oksijen verdiler düzeldi ama beni görmeniz lazımdı.. bütün gece ağladım.. çok korktum oğluma bişi oldu diye. o gece sütüm gittiii...
neyse hastaneden çıktık 1 gün sonra, eve geldik 1 hafta sonra dr a gittik 3200 gr a düşmüş, dr mama takviyesi verdi. eve geldik oğlum bi uyudu kalkmıyo.. neyse azcık uyandı emzirdim sütüm olduüu kadarıyla, mama vedik kustu.. akşama kadar 2 defa daha kustu, hemen dr u aradık götürdük, oğlumu yine aldılar elimden yoğun bakıma.. bu defa enfeksiyon şüphesiyle.. ve 5 gün hastanedeydik. ilk 2,5 gün küvezdeydi, sonra beni de aldılar yoğun bakımın yataklı odasında 2.5 gün daha kaldık.. oğlum ilk gün 30 cc mamayı bile yemiyodu, meğerse mikroptan dolayı beni 1 hafta düzgün emmemiş, ben de hep doydu sandım.. 2.5 gün sonra antibiyotik etki edince birden düzeldi hem mamayı hem beni aldı..
sonunda 5. gün çıktık hastaneden. ama garip olan kanında hiç bir enfeksiyon bulgusuna rastlanmaması.. kana göre hiç bişiyi yok.. dr böyle olabiliyo dedi. zaten başta da çıkmamıştı ama dr önlem olarak hemen yatırdı antibiyotiğe başladı.. sağolsun, çok iyi bir dr..
ama oğlum mahvoldu, eli ayakları hep damar yolu, serum bağlandı... o oynadıkça damar yolu çıkıyo tekrar bağlıyolar..
çok zor günler geçirdik
şükür şimdi iyiyiz
sarılık için üzülen arkadaşlar.. hiç üzülmeyin, ben çok üzüldüm, Allah daha beteri de var kulum dedi, şükredin sadece
hepinizi öpüyorum.. oğlum mmırıldanıyo yazarım yine
mrb hanmlar d vitaminine başlıcaz yarın inş. eczacı kutunun üstüne 3 yazmış (ben gitmemiştim eşim almıştı) o üç günde tek seferde 3 damlamı yoksa günde 3 öğün birer damlamı..
arkadaşlar doğum yaparken hastanede giymek için pijama mı gecelik mi aldınız bir de nerden aldınız önerebileceğiniz yerler var mı
hergun uyandgna yuregın hophop ettı dımı kızıma bısey olck dıye.maşallah dıyelım bız sanada kızınada canım.sıkıntısız döndünüz ya şükür.diş agrısıda normal loğusalıktan deıl sonucta.onun ıcınde geçmiş olsun.valla kayınvalıdenı sevdım yahuu benımkıyle kıyaslayınca.bnm kı benmkı asırı telaş panık yandım bebek doğunca.ınan aşıya gıderken bıle korkarak üşütecek bılmem ne dıye gonderır emınım böylesıde cok fena ama ınanki.klıma aldık eve dıye aklı cıktı tatlım dusun bız bılmıyormuyuz kullanmayı sımdı oda 25derecede bebek doğdumu 28e cıkarırız tabıkı ama onun aklı cıkıor.:):):)papaz olucaz kesın ama hadı bakalım.doğum yapan arkdslar oldu en son kımde kalmıstın bılemedım kı.taptaze hamile
canim valla okurken icim gitti allahtan gecmis. allah gercekten kimseye onlarin hastaligini uzuntusunu vermesin. biz bebek aglayinca bile beraber aglamaya basliyoruz korkudan ne oldu acaba hastami diye. zaten sogukkanli insanlar degiliz. sen neler yasamissin. allah tekrar gostermesin canim.
kizlar kids go dogum yapmis? nasil bilen varmi yazdimi?
bu arada bizde tatile gittik. herkes deli bu insanlar gozuyle bakti bize ama. bu esimin akilli annesi yuzunden bebegi sokmadigimiz yer kalmadi. 1000 kisiyle turistik yerde araba ile gezilermi yapmadik. cadirdami kalmadi eva. sahilde sicak almis gitmis. hergun orasi bole sole diyo baska turlu cikiyor. hergece agladim korkudan bebek hasta olucak diye sukur evdeyiz. allah korudu vallahi cok inaniyorum benim sucum degil diye. neyse bide rafting yaptik. tenis oynadik milletten azar isittim 10 gunluk lohusa bunlari yaparmiymis diye ama bebisim hasta olmasinda. sora iste benim dis agrim tuttu cok fena donduk mecbur tatilden. simdi kimler dogurdu etti nerden takip edicem ben byunlari?? gene kşükür.dacirdim.
selam kızlar nasılsınız size bir şey danışacaktım ben daha puset almadım hediye alacaklarını öğrendim bugün.birkaç tane beğendim fiyatları hemen hemen aynı.marka graco.ancak burda olmadıgından yalnızca internetten inceleyebildim bu marka yada ürünler hakkında bilgisi olan var mı siz olsanız hangisini tercih edersiniz?
1)graco mosaic
Eki Görüntüle 244595
2)graco mirage
Eki Görüntüle 244596
3)graco ultima
Eki Görüntüle 244597
bunların dışında chicco simplycity plus var
4)Eki Görüntüle 244598
kızlar merhaba perşembe sabah 9.27de bebeğime epidural sezeryanla ulaştım bebeğim 3420 gram doğdu. çok şükür maaşallah yaa çok güzel bir duygu. rabbim bekleyen arkadaşlarıma da nasip etsin. bu arada kızlar vajinal akıntı geldi bebeğimden normal dedi çocuk doktoru ama sizde de
hayırlı olsun annecikleeer :)) allah analı bablı buyutsun :))))))))11 AĞUSTOSTA BEDİRHAN EGEM AÇTI DÜNYAYA GÖZLERİNİ. . .
17.42 3800 :)![]()