2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhabalar...
15 ağustos pazartesi günü 38+3 de epıdural sezeryan ıle 50 cm 3350 gr olarak dunyaya merhaba dedı oglusumuz..
ertesı gun AB0 kan uyusmazlıgına baglı sarılık artısı nedenıyle dogum yaptıgım hastenenın tam donananımı mevcut olmadıgından ( ki ozel hastane ) dogum hastahanesıne sevk edıldık bır gece fototerapı aldıktan ve serumlardan sonra degerımız 5.1 e dustu ve taburcu edıldık bugun ku kontrolumuzde degerın tekrar 10.7 ye yukseldıgı yarın sabah tekrar bakılacagı ve yukselme devam halındeyse tekrar fototerapı ıcın yatıs yapılcagı soylendı..bol bol emzırıyorum bu sure ıcın de tabıı..
lutfen dualarınızı eksık etmeyın yarın kı degerımız normal sınırlarda cıksın ..yavrumun her yerı kan almak ıcın serum ıcın acılan morluklarla dolu
Allah herkezın evladını korusun dogum yapmamıs olanlarada hayırlı saglıklı dogumlar dılıyorum..

dualarımız meleklerle sen hıc merak etme.yavrunda sağlıgına kavusacaktır ıcını ferah tut.ALLAH uzun sağlıklı ömürler versın bebegıne canım

kızlar slm yaklaşık 2 haftadır giremiyorum hastaneye kontrole diye gittim 5 gün suyu az çıktı yatırdılar.ağutosun son annelerinden biri olucaktım ama benim minik prensim 12 ağustos cuma günü aramıza geldi.çok güzel bi duygu gerçekten sürekli onu izlemek istiyo insan.kucağıma alıp emzirdiğinde inanamıyosun bile.allah bebeklerimize sağlıklı uzun ömürler versin.bugün yıkadık mis gibi koktu.rahatlayınca hala uyuyo.bu arada size bi tavsiye sütünüzü arttırmak için bol bol fındık ve helva yiyin gerçekten faydası oluyo...

su cizelgem değişsin artık dimi:)

kabıza gerçektn elim kolum bağlı bakıyorum zavallı bebeğime ..çok zor oluyor..hiç birşey yapamıyorum..kızarıyor bozarıyor bacaklarını karnına çekiyor.çığlık çığlığa ağlıyo....aç olsa doyururum..gaz olsa sıvazlayarak çıkarırım..altı pis olsa temzilerim ama kabızlığa ne yaparsam yapayım çare olamıyorum....çok şükür dr.un verdiği ilaç iyi geldi...inşallah bi daha olmaz...

bu arada çizelgen hayırlı olsun ayrıca profil resminde değişmiş..daha bi hoş olmuşsun hantal efsung gitmiş..çıtır gelmiş

41 kere maşallah...:)))) benim kız biraz meme emiyor sonra da 30 cc lik mamanın 20 cc sini anca içiyor gerisini içemiyor....belki 1 aylık olduğunda benimki de fazlalaştırır.... bu arada aman nazar değmesin kızına... inşallah hep böyle iştahlı olur kızın.. yeme problemi olan çocuk inan ki çok zor... oğlumdan biliyorum...:)) ona birşeyler yedirebilmek için neler çektim.. ama bu sene bıraktım peşini artık 6 yaşına girdi... canı isterse yesin istemezse yemesin diyorum...

Kizlar Hala hastanedeyiz, dogumu baslatmak icin birsey yapmadilar daha, azonce dogum odasina bi aldilar dogumu baslatmak icin alttan krem surucez once dediler ama dogum yapan okadar cokki biraz daha bekliyecez acil olanlar varmis , masallah ammada Cok doguran var bugun bu hastanede. Bir yandanda yeni dogmus agliyan bebek sesleri var. Offfffff Cok heyecanli vede stresli bisey su beklemek. Normalinde yarin sabahdi bizim hasten yatisimiz onun icin acele etmiyorlar sadece bebisin kalp atislarini dinliyoruz. En kisa zamanda bebisimi kucagima almak umuduyla, optum sizleri.

bende cizelgemi degistirdim:))))) erkek bebeklere fazla bi secenek yok kizlar daha sansli cizelgede de:))

Son düzenleme:
herkes yavrularıyla mesgul dımı kımse yok buralarda:) yada yavrularınızla ılgılenmekten yoruldunuz onlar uyurken szde uyuyorsunuz guzel anneler...

herkes yavrularıyla mesgul dımı kımse yok buralarda:) yada yavrularınızla ılgılenmekten yoruldunuz onlar uyurken szde uyuyorsunuz guzel anneler...

bizde bir hareket,bir sancı,kıpırtı bekleyen grup.ufacık bir harekette acaba doğru zaman şimdimi diyorum,kendimi dinliyorum resmen...

bizde bir hareket,bir sancı,kıpırtı bekleyen grup.ufacık bir harekette acaba doğru zaman şimdimi diyorum,kendimi dinliyorum resmen...

aynen dedıgın gıbı.ben cok yoruldum bunaldm artık sen de oylemısın? SAT a gore gunum geldı ama hala beklıyorum

aynen dedıgın gıbı.ben cok yoruldum bunaldm artık sen de oylemısın? SAT a gore gunum geldı ama hala beklıyorum

evet bende bunaldım,günlerdir eşim bir yerlere gitmiyordu,bugece maça gitti,adamda sıkıldı artık,birşey olursa ara bile demedi umudu kesti artık herhaldebende 25 ini bekliyorum,bu gece meryem suresini okudum,ayetel kürsi okuyorum bol bol,daraldım artık,birde çok sıcak burası,hayırlısı artık bakalım...

kizlar sizin zamaniniz gecmiyo bizde zaman su gibi akiyo. az kaldi sizde hayirlisiyla yavrularinizi kucaginiza alin herseyi unutun:)))

neredesın bılmıyorum ama turkıyenın en sıcak ıllerınden bırınde AYDIN da yasıyorum ustelk evım en ust kat dusun sıcagı.sadece 1 odada klıma var.hem bu sıcak hem bnm atesım fenalarıdayım ben ya..bnm esımde 10da dukknı kaptr gelırdı annem babam geldıler dıye oda hala gelmedı eve.sımdı aradı bısey alıım mı gelırkn dıe.bnm 31 ıne kadar yolum varmıs:) pazartesı tekrar muayne olucam hersey aynıysa 31ınde doğumum var.daha var yanııı

canım hiç kendini kasma ben kastığım halde neredeyse hiç acımadı diyebilirim doktorun seni sakinleştiriyor zaten o anda onu düşünme

canım ben edirnedeyim,evet sizin orası daha sıcaktır eminim,beklicez artık bakalım,benimde yarın kardeşim geliyor,teyzesinimi bekliyor acaba bilmiyorum,.
birde işin kötü yanı eşim pazartesi 1 günlüğüne şehir dışına gidiyor,okul için kayıt yenilemesi gerekiyorumuş ve salı son gün,eşim yokken doğurmak istemiyom....

günaydin kizlar...

bugün kaldi son 3 günüm ama kizimin gelmeye niyeti yok galiba. dün gece agrilarim oldu ama yattim uyudum. uyuyabildiysem gercek dogum sancisi degildir dedim. sabah kalktigimda da biraz agrilarim vardi ama cok fazla degil zaten ne nisan geldi ne bisey. sadece vajinamda öyle bi baski var ki tuvalette oturunca sanki yirtilicak gibi oluyo. offf cok stresliyim bi dogsa sagsaglim kucagima alsam keske. uykularim kaciyo uyuyamiyorum artik. psikolojim bozulmus durumda. annemde en ufak bi agrida gözümün icine bakiyo sürekli soruyo bisey var mi diye. gelsin artik güzel kizim dua edin benim icin.

kizlarr doguma 12gun var bn halsizlktn gucsuzlktn kipirdayamiyorum belim de agriyor.hastalikli gbi yataktym hep sizde boylemiydiniz?boylemisiniz? BU DURUM PSIKOLOJIMIDE BOZUYOR.

kızlar bebeklerinizi dışarı çıkarıyomusunuz yoksa kırkının dolmasınımı bekliyosunuz.ben akşam dışarı çıkarmayı düşünüyorum sakıncası olur mu ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…