merhabalar...
15 ağustos pazartesi günü 38+3 de epıdural sezeryan ıle 50 cm 3350 gr olarak dunyaya merhaba dedı oglusumuz..
ertesı gun AB0 kan uyusmazlıgına baglı sarılık artısı nedenıyle dogum yaptıgım hastenenın tam donananımı mevcut olmadıgından ( ki ozel hastane ) dogum hastahanesıne sevk edıldık bır gece fototerapı aldıktan ve serumlardan sonra degerımız 5.1 e dustu ve taburcu edıldık bugun ku kontrolumuzde degerın tekrar 10.7 ye yukseldıgı yarın sabah tekrar bakılacagı ve yukselme devam halındeyse tekrar fototerapı ıcın yatıs yapılcagı soylendı..bol bol emzırıyorum bu sure ıcın de tabıı..
lutfen dualarınızı eksık etmeyın yarın kı degerımız normal sınırlarda cıksın ..yavrumun her yerı kan almak ıcın serum ıcın acılan morluklarla dolu
Allah herkezın evladını korusun dogum yapmamıs olanlarada hayırlı saglıklı dogumlar dılıyorum..
canım inşallah bir avazda kurtulursun umarım kolay bir doğum yapıp sağlıkla kucaklarsın bebişini:)
topuk kanını bizde yarın bi daha vericezaslında sallasam sallarım kim beni zorla sağlık ocagına götürecekki :)
ama erken teşhis vs için yapılsın dedim 10 dk ağlayacak diye kendimi teselli ediyorum açıkçası(
ahhh canıım yaaa çok geçmiş olsun ama merak etme atlatırsınız bunuda
sütünüde sağ sakla ki gelince içirirsin nerden bileceksin canım doymadığını hiç birimiz farkında değiliz ki bende anlamıyorum acmı değilmi nezaman istese veriyorum oyuzden :)
ohh maşallah canım :)) bizde 1 ay sonra çektiricez darısı bize olsun :)
ayy kabızlık da ne meremdir allah kolaylık versin canım
benim kzıda arada ıkınıp sıkılıyoda elden de bişey gelmiyo maalesef bakıp duruyoruz işte
valla çok dirayetlisin canım tebrik ediyorum seni sarılık idarar yolu enf. göbek v.s. hepsiyle baş ettin maşşallah :) bundan sonranız dertsiz olur inşşallah :)
hepimizede iyi bir örnek oldun güçlü duruşunla :)
su cizelgem değişsin artık dimi:)
canım benim kız doğduktan hemen sonra genel olarak 60 cc içiyordu..bazen 30 cc di..hatta ben dr.a sordum benim kız obez olmasa bari nasıl engelliycem diye..dr.da ilk 3 ay besleyebildiğin kadar besle..nekadar istiyorsa ver..önemli 3 ay dedi.bende istediği kadar veriyorum..ama benim kız birazda büyüdüğü içinmi ne dün ( tabi ilk kez oldu) 3 sattte 180 cc içti.....benim kız patlıycak yakında...şuan en az 60 cc içiyor bazen 90 bazende 120 cc
herkes yavrularıyla mesgul dımı kımse yok buralarda:) yada yavrularınızla ılgılenmekten yoruldunuz onlar uyurken szde uyuyorsunuz guzel anneler...
bizde bir hareket,bir sancı,kıpırtı bekleyen grup.ufacık bir harekette acaba doğru zaman şimdimi diyorum,kendimi dinliyorum resmen...
aynen dedıgın gıbı.ben cok yoruldum bunaldm artık sen de oylemısın? SAT a gore gunum geldı ama hala beklıyorum
evet bende bunaldım,günlerdir eşim bir yerlere gitmiyordu,bugece maça gitti,adamda sıkıldı artık,birşey olursa ara bile demedi umudu kesti artık herhaldebende 25 ini bekliyorum,bu gece meryem suresini okudum,ayetel kürsi okuyorum bol bol,daraldım artık,birde çok sıcak burası,hayırlısı artık bakalım...
Kızlaaaarrrrrrrrr ayyy ben sizi yerim yerimm yawww..site uzun bi süre kapalı olucak gibi görünüyodu şimdi açık görünce sevinçten uçtum..meğer ne çok alışmışım size..vallahi aile gibiyiz hee..üstelik içinizde en az konuşan ben olmama rağmen çok özledim 2 günde..ya kızlar çatı muaynesi olanlar bi anlatsınlar..bende pazartesi olucam cesaret edemezsem yoksa doktor sezeryan yapıcak..nasıl katlandınız bi anlatın lütfennn...hepinize tünaydın buarada
neredesın bılmıyorum ama turkıyenın en sıcak ıllerınden bırınde AYDIN da yasıyorum ustelk evım en ust kat dusun sıcagı.sadece 1 odada klıma var.hem bu sıcak hem bnm atesım fenalarıdayım ben ya..bnm esımde 10da dukknı kaptr gelırdı annem babam geldıler dıye oda hala gelmedı eve.sımdı aradı bısey alıım mı gelırkn dıe.bnm 31 ıne kadar yolum varmıs:) pazartesı tekrar muayne olucam hersey aynıysa 31ınde doğumum var.daha var yanııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?