2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkeze günaydın kızlar..gelişimci ve bal köpüğüüüü:)gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün inş.doğum hikayenizi sabırsızlıkla bekliyoruz...darısı bizim başımıza kızlarr:49:

inşallah Allah yardımcın olur.. kolaylıkla yaparsın doğumunu.. bana da sana söylenilenin hemen hemen aynısı söylendi. suni sancı ile epidural normal doğum yapıcak gibi görünüyorum. benim de haftaya cuma yani 26 sı ama benimki baya erken gibi oluyor. 38+1 oluyor normal için erken gibi... senin kaçıncı haftan?

Canim benim tam 42. Haftam olmus oluyo cuma gunu. Seninde Allah yardimcin olsun canim.

günaydın fıstıklar :71::71::71:

dün evimize geldik.. alışmaya çalışıyoruz yeni hayata.. azracım haber vermiş. epidural anestezi ile dünyaya geldi eren yusufumuz.. dikişler acıyo biraz onun dışında bi sıkıntım yok..

emzirmede bi göğsü kavramakta zorlanıyo..ağlıyo.. debelene debelene emzirmeye çalışıyorum diğerinde sorun çıkmıyo ama başımda çok bebek bakımından anlayan yok.. yeterince besleniyo mu bilmiyorum cmt kontrolumuz var.. bakalım hayırlısı..

geçmişi okuyamadım.. umarım herkes iyidir.. rahattır.. yeni güzel doğum haberleri gelmiştir...

herkeze günaydın kızlar..gelişimci ve bal köpüğüüüü:)gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün inş.doğum hikayenizi sabırsızlıkla bekliyoruz...darısı bizim başımıza kızlarr:49:

canım biz 1 ay önce doğurdukta doğum hikayemizi çoktaaaan paylaştık...:9::10: :37:

Dogum yapıcak olan tüm agustos annelerine bol sans dilerim .Ben 10 agustos 2011 carşamba kucagıma aldım oglumu .Sezeryandan korkan biri olarak oldukca rahat bir dogum ve sonrası yaşadım .ilk gece yurumek ıcın ayaga kaldırdıklarında biraz agrım vardı sonrasında toparladım hafıf agrı kesıcılerle gayet kolay hareket edebiliyorsunuz. Efe 3 kılo 60 gr 50 cm dogdu....biraz kucuk bir bebek ama cok sevimli ve sosyal..son 3 gundur hiç agrım sızım yok normal hayatıma hızla geri dondum...umarım hepiniz sorunsuz bir dogum yaşarsınız....

Dogum yapıcak olan tüm agustos annelerine bol sans dilerim .Ben 10 agustos 2011 carşamba kucagıma aldım oglumu .Sezeryandan korkan biri olarak oldukca rahat bir dogum ve sonrası yaşadım .ilk gece yurumek ıcın ayaga kaldırdıklarında biraz agrım vardı sonrasında toparladım hafıf agrı kesıcılerle gayet kolay hareket edebiliyorsunuz. Efe 3 kılo 60 gr 50 cm dogdu....biraz kucuk bir bebek ama cok sevimli ve sosyal..son 3 gundur hiç agrım sızım yok normal hayatıma hızla geri dondum...umarım hepiniz sorunsuz bir dogum yaşarsınız....

gözünaydın canım;ne güzel yavruna kavuşmuşsun,Allah sağlıklı uzun ömürler versin,darısı başımıza inşallah...

Kizlar bebegin kalp atislarini dinlemeye geldik, zayif diye dogumu bugun baslaticaklar. Simdi Hastanedeyiz makinaya bagliyim. Dogum yarin diye cantami felanda almadik, ne olur dua edin Hersey yolunda gitsin. Sanci geldikce bebegin kalp atislari dusiyor, yinede normal dogum yaptircaklar suni sanci ile :(

maşallah..ALLAH uzun sağlıklıı ömür versın Efe'ye.epıdural mı oldun yoksa tam anestezıylemı oldu doğumun?umarım bızımde senın kı kadar rahat bır doğum ve sonrası olur.bnmde doğumum sezaryan olacak doğumdan deılde sonrasındakı sıkıntılardan korkuyrum.

Kizlar bebegin kalp atislarini dinlemeye geldik, zayif diye dogumu bugun baslaticaklar. Simdi Hastanedeyiz makinaya bagliyim. Dogum yarin diye cantami felanda almadik, ne olur dua edin Hersey yolunda gitsin. Sanci geldikce bebegin kalp atislari dusiyor, yinede normal dogum yaptircaklar suni sanci ile :(

canııım ıcını rahat tut bebegını en yakın zamanda kucagına alacaksının.bırazcık nazlı nazlı gelıyor annesi sizi panıkletmıs.cantanıda eşin bır hevesle heyecanla alır gelır evden.dualarımız senınle..ALLAH yardımcın olsun.guzel haberlerını beklıyoruz.

Allah yardımcın olsun..

kızzlar dun gece 12den berı basım agrıyor felaket..nedendır bılemedım.:43:sımdı bırde otururken bel agrım basladı..daha doğuma cok var:(

ayy Allah'ım yardımcın olsun cnm.bir avazda kurtul inşallah.inşallah çoooook sağlıklı gelir.

canım rabbim yardımcın olsun dualarımız seninle..güçlü bi anne ol hadi görelim seni...güzel haberlerini bekliyoruz..

maşallah..ALLAH uzun sağlıklıı ömür versın Efe'ye.epıdural mı oldun yoksa tam anestezıylemı oldu doğumun?umarım bızımde senın kı kadar rahat bır doğum ve sonrası olur.bnmde doğumum sezaryan olacak doğumdan deılde sonrasındakı sıkıntılardan korkuyrum.

ben genel anestezi ile sezeryana alındım kendi tercihimdi aslında cunku epidurel anestezide heycanlanıcağımı dusundum .zaten operasyon bitince ayılmanız için bir odaya alıyorlar ve agrı kesiciler yapıyorlar odaya geldiğinde kendinde oluyorsun .bebegi 2 saat ıcınde emzirebiliyorsun hemen uzerını degıstıyorlar tavsıyem uzun onden dugmelı gecelık ben cok rahat ettım ....ılk gece serumla beslendım ..bebek yanımda kaldı hatta birlikte uyuduk.abartılıcak hiç bir seyi yok bence bosuna gozum korkmus .regl agrısı gibi bir agrı hissediyorsun sonrasında oda agrı kesicilerle geciyor .tek tavsiyem hemen ayaga kalkın bol bol yuruyun agrı yapan sezeryan degil bagırsaklarda biriken gaz ..onu da cıkarmanın tek yolu odanda ve korıdorda bol bol yurumek ..ilk basta hıssedılen acıya ve yanmaya kanmayın ınanın yurudukce gecıyor..hıc korkmayın hareket edın

Kizlar dogumhane Cok yogun die, bekletiyorlar, dogumu baslatmak icin bisey yapmadilar daha. Makinaya bagliyim sadece bebisin kalp atislari dinleniyor. Azonce alttan ilk kontrolude oldum acilma varmi diye. Korktugumdan kolay gecti. Cati muayenesi olacaklar hic korkmasin, kendinizi kasmayin yeter. Bu arada hic acilmam yokmus, dogum uzun surecege benziyor. Dogumhanede bayagi yogun doguran dogurana :)

Kizlar dogumhane Cok yogun die, bekletiyorlar, dogumu baslatmak icin bisey yapmadilar daha. Makinaya bagliyim sadece bebisin kalp atislari dinleniyor. Azonce alttan ilk kontrolude oldum acilma varmi diye. Korktugumdan kolay gecti. Cati muayenesi olacaklar hic korkmasin, kendinizi kasmayin yeter. Bu arada hic acilmam yokmus, dogum uzun surecege benziyor. Dogumhanede bayagi yogun doguran dogurana :)

canım allah kolaylık versin....ne güzel bebeğine kavuşmana çok az kalmış..sende bizim gibi anneler kervanına katılcaksın....

kızzlar dun gece 12den berı basım agrıyor felaket..nedendır bılemedım.:43:sımdı bırde otururken bel agrım basladı..daha doğuma cok var:(

canım sen ben gibi biraz kafaya takıyosun bazı şeyleri..ondandır..rahat olmaya çalış....stres yapmamaya çalış...

kızlar benim de sütüm az maalesef... oğlumda da azdı.. vitamalttan günde 2-3 şişe içerdim o zamanlar... çok kısa bir süreliğine işe yaradığını söyleyebilirim ancak aşırı kalorili bir içecek olduğu için doğum sonrası verdiğim kilolardan 4-5 ini geri almıştım sayesinde...:((

valla bu süt işi bünye meselesi galiba... ne yaparsanız yapın ne içerseniz için bünyenizin elverdiği ölçüde süt üretiliyor maalesef.. en azından benim için öyle... bu yüzden doğduğu günden beri takviye mama veriyorum kızıma. bugün 17 günlük olduk, aile hekimliğinde kilo ve boy ölçümü yapıldı.. kzım 3.800 gr ve 54 cm olmuş:))) düşünün artık hem emziriyorum hem de mama takviyesi yapıyoruz ve 17 günde 400 gr. almış.... yani bu şekilde normal kilo alım hızını anca yakalayabiliyoruz...
benim de sütüm çok az :( çok üzülüyorum ama bebeğim aç kalmasın da ne yapayım..veriyorum mamayı. nasıl içiyo cokcok :) sarılığı mama sayesinde attık çok şükür

slm kızlar yoğunluktan giremiyorum.benim bebiş ememk isityor ama sütüm az olduğu için doymuyor zavallım.saatlerce emiyor ama boş boş yazık.en son artık mama yapıp veriyoruz lıkır lıkır içiyor yavrum.halbuki 1 saatt emmişti.demekki çok az gitmiş mideye.keşke emzirken sütün akışını görebilsek.memlerimiz şeffaf olsa diye düşünüyorum kaç gündür:)) az öncede verdik mamayı öyle uyudu.açken bebkler ağlarmış ya benim oğluşumda kafasını iki yana sallıor uyuyamıyor.ağlayacak hali bile kalmıyor açlıktan:(( çok üzülüyorum.bid e emzirdikçe sütün çoğalır diyorlardı..bakalım birazdan sağacım ne çıkacak? kızlar emzirmek ne güzel bir duygu değil mi?ben bebeğimi emzirmekten inanılma zbir mutluluk duyuyorum..keşke bol bolda sütüm olsada taşsa bebeğimin ağzından......
venüscüm canım aynı gündü doğumlarımız seninle :) umarım bebeğin çok çok iyidir..aynı şeyi ben de istiyorum şöyle süt ağzından dolsa dolsa taşsa ama nerdeee....ne yapalım Allah başka sıkıntı vermesin
Masallah gulseye :)) amaan canim yaa bi takmisiz anne sutu diye kendimizi yipratiyoruz evet olsa daha iyi dolmayinca ne olacak bir suru bebek mamayla buyuyor valla :)
Bizumde dogumda gelen dr soyledi cmt si de kontrolumuz var bakalim ne diyck bende degistiricem sanirim cunku tatile gitti cmt pzr pzt ulasamadim dr a aslinda iyi ama her an ulasabilecegim biri olsun istiuorum
Seni saglik ocagi aradimi topuk kani almak icin bizi aradi ama ben pek vermek istemedigimden salladim
Asilarini nerde yaptirican sen saglik ocagimi hastanemi
canım sağlık ocağı zorunlu diye biliyorum ben..hiç istmesem de mecburen gidp verdik topuk kanını :( ağladı meleğim...çok üzüldüm ama ne yapıcan..kızım ağlayınca ben de ağlıyorum..ne garip birşeymiş annelik...

bu arada mama veren anneler bana doktorumuz pre aptamil verdi..onu alıyorum..
kullanan var mı ?

kızlar çok kötüyüm kızımı hastaneye yatırdık az önce sarılıktan dolayı ölçümünde 19.80bilirubin midir nedir o çıktı hemen ışın tedavisine başladılar halen daha ağlıyorum bakamadım kızıma diye nolur dua edin bi zarar vermesin kızıma bu sarılık kendimi affedemiyorum hep benim yüzümden oldu besleyemedim kızımı hep emzirdim ama demekki yetersizmiş süt halbuki emince uyuyodu mışıl mışıl şu anda çok kötüyüm eve geldim kızım hastanede kaldı evin içinde sanki sesi yankılanıyo onsuz nasıl durucam bilmiyorum ağlamaktan sütüm gidicek diye korkuyorum nolur dua edin kızıma okuyup yollayın iyileşsin kızım

Back