2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar sol bacağımın çıktığı yer öyle feci öyle feci ağrıyorki anlatamam nedendir ki yürüyemiyorum
bugün kontrole gittim bebeğin kafası hala yukarıdaymış yani kanala yerleşmemiş doğmaya niyeti yok sanırsam niye yerleşmiyorkii doktorum 36.haftadan sonra yerleşmesi gerkirdi senib bebğin doğmaya niyeti yok galiba dedi
ve en önemlisi bebeğin bi yanağı eliyle kapalıydı diğer yanağıda top yutmuş gibiydi doktor ya kilodan yada ödemdir dedi bi türlü bebek kafayı sabitleyemediki incelesin sürekli oynuyordu kafası...ödem kötü bişeymidir yaaa
normalmi istion sezeryanmı dedi bende normal dedim o zamn ptesiye kadar bekle olmazsa tekrar gel kontrole dedi40+1 oluyor o zamn ama bebek kanala yerleşmedğinden yüzde 70 sezeryanlıksın dedi bakalım artık hayırlısı 41.haftayı geçirme bebeği riske atarsın kakasını yapar kordon dolanır felan dedi,kiolsunu 4 tarttı ama başka dokt 3700 tarttı.tabii 4 tartanın ultrasonu ayrıntılıydı.ama hangisi doğru bilmiyor...mesajlarımı okuyup bana yardımcı olursanız çok sevinirim normalmi sezeryanlıkmıyım

Canım umarım rahat bir doğum geçirirsin. Ben de düşünüyorum doğumdan sonra nasıl alışacağım, resmen bir boşluk hissedeceğim ama bir yandan da

Yaaa ben de çok dua ettim oğluşum mavi gözlü olsun diye ama bakalım dualarım kabul olacak mı?

bugün çekildi son hali:))
abisiyle sizce gözler ne renk :))

bende resimlerimizi yükliyim dedim facede başka fotolarda koydum:))

cok tatli masallah ya:) allah anali babali buyutsun yavrularini. bende allah kismet ederse eylul annesi olacagim. 26 gunum var. boyle bebekleri gorunce biran once gelsin istiyorum. zaten sabirsizlik hat safhada. :)

cok tatli masallah ya:) allah anali babali buyutsun yavrularini. bende allah kismet ederse eylul annesi olacagim. 26 gunum var. boyle bebekleri gorunce biran once gelsin istiyorum. zaten sabirsizlik hat safhada. :)

slmm kızlarr
primanın yarışmasına katıldık
bizi desteklerseniz seviniriz :))
Prima Yıldızını Arıyor
sitesine girip ''medaa'' diye aratırıp oylarınızı verebilirsiniz :))

esteda canım pek bı yakıslı bu ya..galıba dedgn gıbı.ben şöyle okumustum gozlerdekı mavılık buğuluysa renk degısebılırmıs..ama bu yakısıklının gözlerı parlıyor maşallah.kızzz sen bızı kıskandırıyormusun teyzesi benım oğlumda doğsa gelse kucagıma.bugun farklı bı sancı geldı 1kez oldu ama.demek bundan oncekıler sancı deılmıs dedım:)keske sıklassada bebegım gelseeeeeeeeee

Yaaa 41 kere maşallah ! Bertuğ bebek bir harika :)) Bence mavi kalabilir ama en kötü ihtimalle gri olacak...

masallah canim benim cok tatli, Allah iki oglunuzuda size bagislasin. gozler koyu mavi gorunuyor burdan.

ay maşallah çok tatlı..bu baya baya mavi gözlü olcak....facetekilerede bakim..merak ettim...

maşallah nazar değmesinçok tatlı.bende oğluşumu kucağıma almak istiyorum artık yaaa bende bendeeee

bu aralar bizim gündemimiz bu evde hehehe mavimi diye gneşte baya mavi duruyo:)) karanlıkta hafif yeşile kaçıyo bir kaç aya tam anlarız artık::)))
stzmncım inan harika bi duygu bunu tekrar yaşadığım için çok mutluyum darısı sizlere inşallah

Bende genel qnesteZiden memnunum hic sikintim Olmadi normal de olsaydi epizyotomiyi cekecektim neticedemcok mutlu ayildim ben :))

Hic uzulme ayrilicam diye kucagina alinca aklina bile gelmiycek bende sen gbiydim ama hic de sikintim olmadi hemen alistim hatta esim sasirdi bu kadar cabuk adapte Olmama )

selam kizlar

dün annemle kardesim geldi. simdi annem mutfakta yemek yapiyo :) bende size bi bakayim dedim. bugün doktora gittik. biraz sancilar cikiyo ama cok fazla degiller. doktor yine meshur parmakla muayenesini yapti. bebegin basi dogum kanalinda yerlesmis rahim agzi silinmis ama daha acilma baslamamis zaten ne nisan geldi ne su. kaldi 5 günümüz. herhalde gününü geciricek benim nazli kizim o kadar da yürüyorum hurmalar yiyorum bi ise yaramiyo. 20sinde yine cagirdi dogurmazsan o zamana kadar dedi ama her seferinde böyle diyo 2 haftadir hala bisey yok. artik iyice sabirsizlaniyorummmm. o kadar cok agrilarim var ki belimde kalc kemiklerimde vajinamda artik dayanamiyorum ama sevgili doktorum bunlarin hepsine normal diyooo gicik yaaa neyse vakit buldukca yazarim size bi de dogurursam haber veririm kendinize iyi bakin

benimde adet olucakmışım gibi ağrılarım olmaya başladı öyle ağrıyoki adet oldum sanıp wc ye gitme gereği duyuyorum benim oğlan normal mi doğmaya çalışıyo ne

Annen ve kardeşin gelince keyfin yerine gelmiş :))) Hadi bakalım. Güzel haberlerini bekliyoruz...

aynı ağrılar bende de var.çoğumuzda var galiba doktorun haklı belim aşırı ağrıyo.karnım top gibi sertleşiyo kıpırdayamıyorum.vajinama bıçaklar saplanıyo gibi sancı giriyo bideee kasıklarım aniden kasılıyo böyle kalakalıyorum olduğum yerde bugün çok fazla akıntım oldu idrarımı yaparken iğne batıyo gibi oldu çok da akıntı geldi ama doktora gitmedim.gelecekse gelsin artık kuzum.az kaldı galiba bu kadar çok ağrı sancı daha ne kadar sürer acaba

ahanda hadi bakalım geliyo mu paşa...farklı sancılar için dua ediyoruz dimi canım.şimdi nasılsın.buarada aynı gün aynı gün dedik ama iki kuzu da erken gelsin yaa.artık piştiler,oldular neyi bekliyolar anlamadım :)

ay kızlar benım tabanlarım agrıda kopuyor.bugun carsy cıktık annemle.eşim arabayla getrdı.carsıdada yarım saat yuruduk sadece eve geılırkende dolmusla geldık ama tabanlarım oyle bır emgrıyorkı yurumek ıskence.bırde eşim canımı sıktı oruc acmaya eve geldı top atılmasına 15dk vardı bız arka odada ayaklarımzn agrısına annemle otrp kalmısız masaya sadece tabakları catalları koymstuk.sonra bı geldı masa hazr deılmı hala bı cıkıstı bana evlendgmzden berı ilk kez.şok oldum.bu ne sınır ya dedım aptal oldum bı anda.sonra masaya otrdu beklıyor bnden ıstedg bı tursu vardı onla dıger tursuyu karıstr demıstı bende yanlıs tursuları karıstrmısım bıde ona cıkıstıı neyın var senın be dedım ıyıce kıl oldum.annemler ıcerıde oldgndan duymadılar muhtemelen adamı normaldede oyle sanacaklar halbukı yapmaz ole kıllıklar.neyse hemen corbayı ısıttım annemınde topuk dıkenı rahatszlg var agrıları basladı yıne onada kıyamıom.babam annem eşiim kardesım oruclu oldgndan masaya yemek getr topla kaldr hepsını bn yaptm annemede kıyamıom acaba eşimın gozune batmısmıdır annem bılemedım.bnm karıyı hamıle hamıle hızmet ettryolar demısmıdır ıcınden bılmem evelsı gunde hep ben yaptım.tabanlarım ıyıce agrıdı.aksama eşime ayaklarıma masaj yaptrmk ıstıodum sımdı yapıver desem laf edermı.hee bu arada yemegını yedı bnmki sonra mutfakta elleyıp duruyor benı tombulum dıye:)yemegı yıyınce kendıne geldı heralde.zaten yemegı yıyıp hala uyuzluk etseydı küsecektım.neyse yedi gıttı dukkana sımdı evde yok.babamla kardesımde maç ızlmy gttı bz annemle evdeyız.annemde gecen seneden buseneye baya degısmıs menepoz ıyıce vurmus halsiz gucsuz bırde oruc.bana yardım etmeye geldı ama gucu yok goruyorum bısey yaptrmıyorum.bebek doğunca yardm eedrsn dıorum ben smdı yapabılıom ısımı dıom.COK LAFLADIM galıba:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…