merhaba kızlar bugün artık saat sayıyorum yarın bebeğime kavuşuyorum inşallah. bana du edin lütfen rabbim hepimize kolay doğumlar sağlıklı evlatlar versin. kızlar bir de ben tuhaf duygular içindeyim bir yandan yavruma kavuşuyor bir yandan da ondan ayrılıyormuşum gibi
http://www.kadinlarkulubu.com/agust...1-agustos-bebekleri-geliyor.html#post19933394
canım burda topicimiz:))
kızlar bu arada oğlumun gözler maviçok dua atmiştim maviş olsun oğlum diye şimdilik koyu mavi duruyo ama kahveye falan dönücek gibi değil baya mavi
zaten görümcemle kaynım hep mavi gözlü onlara çekti
bugün çekildi son hali:))Eki Görüntüle 242464
abisiyleEki Görüntüle 242465sizce gözler ne renk :))Eki Görüntüle 242466 Eki Görüntüle 242467
Eki Görüntüle 242468
bende resimlerimizi yükliyim dedim facede başka fotolarda koydum:))
abisiyleEki Görüntüle 242465sizce gözler ne renk :))Eki Görüntüle 242466 Eki Görüntüle 242467
Eki Görüntüle 242468
Eki Görüntüle 242468
Eki Görüntüle 242468
Eki Görüntüle 242468
Eki Görüntüle 242468
Yaaa 41 kere maşallah ! Bertuğ bebek bir harika :)) Bence mavi kalabilir ama en kötü ihtimalle gri olacak...
masallah canim benim cok tatli, Allah iki oglunuzuda size bagislasin. gozler koyu mavi gorunuyor burdan.
cok tatli masallah ya:) allah anali babali buyutsun yavrularini. bende allah kismet ederse eylul annesi olacagim. 26 gunum var. boyle bebekleri gorunce biran once gelsin istiyorum. zaten sabirsizlik hat safhada. :)
ay maşallah çok tatlı..bu baya baya mavi gözlü olcak....facetekilerede bakim..merak ettim...
maşallah nazar değmesin çok tatlı.bende oğluşumu kucağıma almak istiyorum artık yaaa bende bendeeee
esteda canım pek bı yakıslı bu ya..galıba dedgn gıbı.ben şöyle okumustum gozlerdekı mavılık buğuluysa renk degısebılırmıs..ama bu yakısıklının gözlerı parlıyor maşallah.kızzz sen bızı kıskandırıyormusun teyzesi benım oğlumda doğsa gelse kucagıma.bugun farklı bı sancı geldı 1kez oldu ama.demek bundan oncekıler sancı deılmıs dedım:)keske sıklassada bebegım gelseeeeeeeeee
merhaba kızlar bugün artık saat sayıyorum yarın bebeğime kavuşuyorum inşallah. bana du edin lütfen rabbim hepimize kolay doğumlar sağlıklı evlatlar versin. kızlar bir de ben tuhaf duygular içindeyim bir yandan yavruma kavuşuyor bir yandan da ondan ayrılıyormuşum gibi
Eki Görüntüle 242468
selam kizlar
dün annemle kardesim geldi. simdi annem mutfakta yemek yapiyo :) bende size bi bakayim dedim. bugün doktora gittik. biraz sancilar cikiyo ama cok fazla degiller. doktor yine meshur parmakla muayenesini yapti. bebegin basi dogum kanalinda yerlesmis rahim agzi silinmis ama daha acilma baslamamis zaten ne nisan geldi ne su. kaldi 5 günümüz. herhalde gününü geciricek benim nazli kizim o kadar da yürüyorum hurmalar yiyorum bi ise yaramiyo. 20sinde yine cagirdi dogurmazsan o zamana kadar dedi ama her seferinde böyle diyo 2 haftadir hala bisey yok. artik iyice sabirsizlaniyorummmm. o kadar cok agrilarim var ki belimde kalc kemiklerimde vajinamda artik dayanamiyorum ama sevgili doktorum bunlarin hepsine normal diyooo gicik yaaaneyse vakit buldukca yazarim size bi de dogurursam haber veririm kendinize iyi bakin
selam kizlar
dün annemle kardesim geldi. simdi annem mutfakta yemek yapiyo :) bende size bi bakayim dedim. bugün doktora gittik. biraz sancilar cikiyo ama cok fazla degiller. doktor yine meshur parmakla muayenesini yapti. bebegin basi dogum kanalinda yerlesmis rahim agzi silinmis ama daha acilma baslamamis zaten ne nisan geldi ne su. kaldi 5 günümüz. herhalde gününü geciricek benim nazli kizim o kadar da yürüyorum hurmalar yiyorum bi ise yaramiyo. 20sinde yine cagirdi dogurmazsan o zamana kadar dedi ama her seferinde böyle diyo 2 haftadir hala bisey yok. artik iyice sabirsizlaniyorummmm. o kadar cok agrilarim var ki belimde kalc kemiklerimde vajinamda artik dayanamiyorum ama sevgili doktorum bunlarin hepsine normal diyooo gicik yaaaneyse vakit buldukca yazarim size bi de dogurursam haber veririm kendinize iyi bakin
aynı ağrılar bende de var.çoğumuzda var galiba doktorun haklıselam kizlar
ahanda hadi bakalım geliyo mu paşa...farklı sancılar için dua ediyoruz dimi canım.şimdi nasılsın.buarada aynı gün aynı gün dedik ama iki kuzu da erken gelsin yaa.artık piştiler,oldular neyi bekliyolar anlamadım :)esteda canım pek bı yakıslı bu ya..galıba dedgn gıbı.ben şöyle okumustum gozlerdekı mavılık buğuluysa renk degısebılırmıs..ama bu yakısıklının gözlerı parlıyor maşallah.kızzz sen bızı kıskandırıyormusun teyzesi benım oğlumda doğsa gelse kucagıma.bugun farklı bı sancı geldı 1kez oldu ama.demek bundan oncekıler sancı deılmıs dedım:)keske sıklassada bebegım gelseeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?