selam anneler
doğum yapan anneler ultrasondakı kıloyla doğum kılonuz aynımıydı nolur cevap verin?_
evet cnm aynı cıktı nıe sordun kı
ama düşük soylenıp yuksek cıkan arkadaslar var
Başka bir siteden baktım da kangru 1 satten fazla kullanmamak şartıyla ,y,ymiş. ! satt sonra yoğun bel ağrılarına neden oluyormuş. :/ Off neyse bende kanguru var ben bi deneyeceğim olmadı sling alırım. Bel fıtığım olduğu için belime az yüklenen birşey bulmama lazım.
canım benim doğumdan 5 gün önce ultrasona girmiştim 2900 civarıydı..doğumda 3.150 doğdu...hemen hemen tutuyor...çüğnkü o güne kadar o kiloyu almıştır zaten..selam anneler
doğum yapan anneler ultrasondakı kıloyla doğum kılonuz aynımıydı nolur cevap verin?_
kızlar hala cevap bekliyorum lütfen bilgisi olanlar beni bilgilendirsin
kızlar ben de birşey soracağım benim sancım yok ama dün alt tarafıma ardarda bıçak saplanması gibi ağrı girdi bebek hareket ettikçe şimdi de sanki açılma varmış gibi hissediyorum yürürken zorlanıyorum böyle birşey olabilir mi yani sancı olmadan açılma olabilir mi ya da biz açılmayı hissedebilir miyiz bu arada doktor 12sinden sonra bekleyin demişti salı da çatı muayenesi var
Canım çok da az değil sütun en fazla 60 cc icebilir 1 haftalikken. 2 göğsünü de emzir 10ar dakka o zaman yeter belki ama mama veriyorum diye de üzülme sonuçta senin sütunu de alıyor.
Humana çay iciyor musun canım? Hastanede hemşireler çaydan önce ve sonra 2ser bardak su iç demislerdi, bı de günde 4 lt su. Bu arada ılık duş iyi geliyor, hergün göğüslerine doğru sıcak su tut, yani kaynar değil tabi de sıcak su iyi geliyor iste.
selam anneler
bize çarşamba sabah 2900 dendi cuma sabah 3270 kızım doğdu...
mşallahömürlü olsun
çok teşewkkur ederım demekkı yanlış olabılıyor kafama takmıyım artık tekrar saol
bugün benım dogum günümmmmmm
anne olarak ilk doğum günüm olacak bu sene en güzel hedıyem oğlum olduu
geceden berı uykusuzum ama olsun herseye degerr
senin bebişin kaç kilo canım..mesela benimki 37+1 de 2.800 dü.banada az geldi..ama genelde söylenenden daha fazla doğduklarını duyuyorum..ben kendim 2.700 doğmuşum üstelik günümde doğmuşum:)
canım 36+1 de 2522 37+1 2600 du çarşamba yıne bakıcak ama yemediğim şey kalmadı kordonda suda plesentada hıçbısey yok anlamadım gıttı
kızlar, bu sancılar sıklaşmaya başladı. yarın sabah 7de babam rusyadan ancak geliyor. eşim, annem ve ben şu an çok panikledik. bu sancılar sıklaşmaya başaldı. sanki adet sancısı gibi bir şey. hastaneye gidip suni doğuma başlatacaklar diye istemiyorum, bide şu an orda benim doktoruma değil, nöbetçi doktora yaptırırlar. ama bu normal doğum mu ne ayıramıyorum. doğum yapanlar yardımcı olun, bu doğum belirtileri tam nasıl oluyor.... acil cevap...
kızlar ben de birşey soracağım benim sancım yok ama dün alt tarafıma ardarda bıçak saplanması gibi ağrı girdi bebek hareket ettikçe şimdi de sanki açılma varmış gibi hissediyorum yürürken zorlanıyorum böyle birşey olabilir mi yani sancı olmadan açılma olabilir mi ya da biz açılmayı hissedebilir miyiz bu arada doktor 12sinden sonra bekleyin demişti salı da çatı muayenesi var
Günaydın kızlar. nasılsınız? biz oğlumla birbirimize alışıyoruz yavaş yavaşbugün 1 haftalık olduk
geçmişi çok okuyamadım. doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum hayırlı ömürlü olsun inşallah.
geçen hafta pazartesi günü sabah 9 da suni sancı verildi. epidural de takıldı. sonra yavaş yavaş suyum da geldi. tam açıklık da oluştu. her şey çok iyiydi. zaten doktor doğum akşamı bulur heyecan yapma demişti. akşam 7.30 gibi doğumhaneye aldı doktor. çok uğraştı ama oğlum bir türlü aşağıya inmedi. doktor da bebeği sıkıntıya sokmayalım dedi ve 9 da sezeryana alındım. spinal sezeryan yapıldı. 9. 15 te oğlum doğdu. suni sancı epidural spinal sezeryan hepsini yaşamış oldum:) ama çok güzel bi doğum oldu. ertesi gün ayağa kalktım. ağrılar tabiki oluyor ama dayanılmayacak ağrılar değil. bi de oğlum doğar doğmaz doktorun ve ebenin üstüne çişini yaptı
kızlar yaa benim tek derdim süt problemi. oğlum çok güzel emiyor maşallah ama bana sütüm az gibi geliyor. bi de ebe iri bebek olduğu için tam doymuyor dedi mama takviyesi yapıyoruz. mesela bir göğsümü sağdığım zaman 20 cc ya da 30 cc süt geliyor. bu az mı? sizlerin sütü nasıl?süt artırıcı ne varsa yiyip içiyorum ama bu kadar oluyor işteilk günler çok ağladım mama vermek istemedim ama bebeğim doymayınca mecbur veriyorum tabi...
ben 37+3 haftalık hamıleyım son zamanlarda bebeğim kılo almıyor kı onceden hep 1 hafta 10 gun onden gıdıyorduk aklım uçtu nasıl uzuluyorum anlatamam okadar ıyı beslenmeme rağmen bır haftada 50 gr aldı acaba yanlış olçuluyo olabılırmı dıye dusunuyorum
merhaba kızlar kolay gelsin güzel bir hafta diliyorum herkese sabah doktorumuza gittik eli kulağında dedi her an doğumum başlayabilirmiş nst de sancılar artmış zaten 2 gündür ağrılarımın arttığını ben de hissediyorum ultrason görüntülerine baktım bu zamana kadarki hepsinde 16.08.2011 yazıyor inşallah yarın gelir beni sevindirir:)hepinize sevgiler görüşürüz...
ben bian önce almak istiyorum...en azından evdede kullanırım..benim kız ilgiye alıştı ve yatağında yatmak istemiyor..hem dışareı gezmeye de çıkarız ..annem gitti yalnız kaldım eşimde sabah 6-7 gibi gidip akşam 8 buçuk gibi geliyor..ve burda çevremde yok....çok sıkılıcam...
canım benim doğumdan 5 gün önce ultrasona girmiştim 2900 civarıydı..doğumda 3.150 doğdu...hemen hemen tutuyor...çüğnkü o güne kadar o kiloyu almıştır zaten..
canım geriye dönemedim sorun neydi?
,bugün benım dogum günümmmmmm
Rica ederim :) Canım sağmaya devam et,daha 1 haftalıksaol canım cevabın için. humana içiyorum. günde 4 lt su içmeye çalışıyorum. duş olayını da yaptım. günden güne artıyor ama yetmiyormuş gibi geliyor bana nedense
kızlar bu arada biraz önce bikesha ya mesaj attım. saat 4 te suyu gelmiş, sancıları da varmış.açılmam şimdilik 1 parmak demiş.gazi hastanesinden ege üniversitesine göndermişler.şimdi bekliyorum demiş.
inşallah hayırlısıyla doğum yapıp, sağlıkla bebeğini kucağına alır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?