2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet cnm aynı cıktı nıe sordun kı
ama düşük soylenıp yuksek cıkan arkadaslar var

ben 37+3 haftalık hamıleyım son zamanlarda bebeğim kılo almıyor kı onceden hep 1 hafta 10 gun onden gıdıyorduk aklım uçtu nasıl uzuluyorum anlatamam okadar ıyı beslenmeme rağmen bır haftada 50 gr aldı acaba yanlış olçuluyo olabılırmı dıye dusunuyorum

merhaba kızlar kolay gelsin güzel bir hafta diliyorum herkese sabah doktorumuza gittik eli kulağında dedi her an doğumum başlayabilirmiş nst de sancılar artmış zaten 2 gündür ağrılarımın arttığını ben de hissediyorum ultrason görüntülerine baktım bu zamana kadarki hepsinde 16.08.2011 yazıyor inşallah yarın gelir beni sevindirir:)hepinize sevgiler görüşürüz...

ben bian önce almak istiyorum...en azından evdede kullanırım..benim kız ilgiye alıştı ve yatağında yatmak istemiyor..hem dışareı gezmeye de çıkarız ..annem gitti yalnız kaldım eşimde sabah 6-7 gibi gidip akşam 8 buçuk gibi geliyor..ve burda çevremde yok....çok sıkılıcam...

selam anneler

doğum yapan anneler ultrasondakı kıloyla doğum kılonuz aynımıydı nolur cevap verin?_
canım benim doğumdan 5 gün önce ultrasona girmiştim 2900 civarıydı..doğumda 3.150 doğdu...hemen hemen tutuyor...çüğnkü o güne kadar o kiloyu almıştır zaten..

kızlar hala cevap bekliyorum lütfen bilgisi olanlar beni bilgilendirsin

canım geriye dönemedim sorun neydi?

bunu sormuştum bide küçük küçük kan lekeeri geliyor ama çok küçük yani sivilce kanaması gibi

saol canım cevabın için. humana içiyorum. günde 4 lt su içmeye çalışıyorum. duş olayını da yaptım. günden güne artıyor ama yetmiyormuş gibi geliyor bana nedense

kızlar bu arada biraz önce bikesha ya mesaj attım. saat 4 te suyu gelmiş, sancıları da varmış.açılmam şimdilik 1 parmak demiş.gazi hastanesinden ege üniversitesine göndermişler.şimdi bekliyorum demiş.
inşallah hayırlısıyla doğum yapıp, sağlıkla bebeğini kucağına alır.

herkeze günaydın güzel anneler..doğum yapanlar artıo galiba..ayy bana daha çok var heralde...çok sabırsızlanıyorum..akşamdan beri bi korkudur içimi kapladı..halbuki doğum hikayeleri çok şükür hep güzel..inş. hepimizinki böyle geçer..

mşallah ömürlü olsun

çok teşewkkur ederım demekkı yanlış olabılıyor kafama takmıyım artık tekrar saol

senin bebişin kaç kilo canım..mesela benimki 37+1 de 2.800 dü.banada az geldi..ama genelde söylenenden daha fazla doğduklarını duyuyorum..ben kendim 2.700 doğmuşum üstelik günümde doğmuşum:)

bugün benım dogum günümmmmmm
anne olarak ilk doğum günüm olacak bu sene en güzel hedıyem oğlum olduu
geceden berı uykusuzum ama olsun herseye degerr

senin bebişin kaç kilo canım..mesela benimki 37+1 de 2.800 dü.banada az geldi..ama genelde söylenenden daha fazla doğduklarını duyuyorum..ben kendim 2.700 doğmuşum üstelik günümde doğmuşum:)

canım 36+1 de 2522 37+1 2600 du çarşamba yıne bakıcak ama yemediğim şey kalmadı kordonda suda plesentada hıçbısey yok anlamadım gıttı

canım 36+1 de 2522 37+1 2600 du çarşamba yıne bakıcak ama yemediğim şey kalmadı kordonda suda plesentada hıçbısey yok anlamadım gıttı

onlarda bendede sorun yok..ama öyle takıcak gibi az değilki..daha çabuk büyüyo öyle çocuklar..büyüklerim hep öyle söyler..bu arada haşlanmış patates ve bulgur çocuğa kilo aldırıyomuş diye biliyorum...

Doğum gerçekleşti mi acaba? Nasılsın şuan?

Canım geçen hafta bende de aynısı oldu ama doktora sorduğumda bebek yerleşiyor dedi. Ama doğum aşlangıcı ile alakalı değilmiş.

Tatlım sütün yeterli ama mama vermen gerekiyorsa ver bence. mama vermek kötü birşey değil. Daha ilerleyen dönemde sütün daha yeterli hale geldiğinde kesersin. Birde sdhkn da söylemiş 2 memeden de emzir.

36+ 6 da 3400 g dedi doktorum 37+4 de 3200 g dedi. Ölçümlerden bu farkların olmasının normal olduğunu söyledi. Karın çevresini biraz içten ölçerse daha az çıkıyor dıştan ölçerse daha fazla çıkıyor falan. Fazla kafana takma bence. Birde son haftalarda hatalar daha fazla oluyormuş.

Hadi bakalım canım artık sona geldin hayırlısı olsun :)))

Ya ben de bebeğimle ilk başlarda yalnız kalabilsem keşke ( ama görümcem kayınvalidem falan dörtgözle doğumu bekliyorlar. Hemen çöreklenecekler. Eşime bugün bebek sağlığı ansiklopedisinden notlar okudum anne bebek ve baba ilk etapta yalnız kalmalı yazıyor diye. Şaşırdı. Yarın da kayınvalidem gelecekmiş. Beni arayıp söylemiyor. Eşimi aramış güya beni merak ediyormuş. Ya beni merak eden beni arar dedim. Onun beni falan merak ettiği yok. 6 yıldır evliyiz merak etmişliği yok şimdi mi edesi tuttu?!!! Neyse umarım günübirlik gelir giderler.

bugün benım dogum günümmmmmm
anne olarak ilk doğum günüm olacak bu sene en güzel hedıyem oğlum olduu
geceden berı uykusuzum ama olsun herseye degerr
,
Mutlu yıllar canım, ne güzel bir doğum günü geçiriyorsun...ne mutlu sana...

Rica ederim :) Canım sağmaya devam et,daha 1 haftalık maşallah süt miktarın da iyi bence endişe etme sağdıkça günden güne artacaktır....

Bikesha allah bir avazda kurtarsın, kolay bir doğum olsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…