Selam Guzel annisler, 42. Haftanin icinde olupta hala doguramayan bi tek benmiyim acaba??? :)))
Yeni dogumlar varsa tebrik ederim.
Kaynanalarida takmayin ya bosverin, gerci benimkiler simdi uzaktalar diye rahatim :))) bebek dogunca kisin gelip 1ay kalicaklarmis , bakalim neler olcak :))) bide benimkiler Cok yasli stresli bi donem olcak, ama bakalim belki vizelerini uzatamazlar![]()
cnm doktorun ne diyor. en fazla 2 hafta bekliyorlar diye biliyorum.
Nabersiniz gecmise bakamadim fazla dogum yapan varsa hayirli olsun allah anali babali buyutsun:))Yaa benim kiz surekli emmek istiyir acaba normalmi annem de sen emzirirken yoruldugundan cok doyuramiyor karnini diyor hakli gibi ??? Siz ne dersiniz saatmi takip ediim yoksa istedikce veriimi zaten bir gogsumde dugumlenme var sagiyorum birinden emzirebiliyorum sadece aİlk zamanlar biraz alisana kadar zorluyor tabii :)) sizide okuyamiyorum neler yapiyorsunuz bebekler nasil gelisimlerinde neler oluyor kimler dogum yapti hic haberim yok zaman nasil geciyor anlamiyorum 2 gundur gundur gunduzde uyumayinca felegim sasti gerildim anneme daldim dun aksam qllahtan olgun karsiladi ama incittim onuda( bugun daha fazla fikkat ettim uukuma davranislarima falan ama 10 gun sonra hersey daha iyi olacaktir
)
welcome to gozdes world:)) doymayan kuzular icin saat maat tutmak yalan oluyor. gece gunduz her dakika emiyorlar. normalmis. doktor her bebegin emme ihtiyaci ayni olmaz dedi. bizimki hic doymuyor. uykusuzluktan bittim artik. yemek yemeyebile vaktim olmuyor. bole kuzum napalim.