canım biz daha burun tıkanıklığı yaşamadan hastaneden çıkarken dr. physiologica gifrer diye burun ve göz temizleyicisi verdi..biz 1 hafta sonra kullnmaya başladık..demekki her bebekte olabilir diye düşündüm..gerçi çok faydası olmadı gibi....ama çokta sorunda yaşamıyoruz..
Bilgi icin sagol canim, bebise ne giydiriyorsunuz? Klima kullaniyor musunuz, pencereler mi acik?
Sling'i Avustralyali bir arkadasim hediye etti, iki cocugunu da onunla buyutmus. Benim daha ilk bebegim ilk defa kullaniyorum, bence cok pratik, biraz daha buyuyunce daha da kolay olacagini dusunuyorum. Eskisehirde bir arkadasimin bebegi kolik, evde surekli sling ile geziyorlar cocuk susmuyor! Ameriakda bir kac olum olmus dogru, bebegi yanlis bir sekilde slinge koymaya calismislar ve tasirken de alttan elle destek vermemisler. Ben tasriken alttan da elimle bebegi yine tutuyorum oyle de olmali biraz buyuyene kadar. Benim arkadasim 4 yasina kadar kullandigini soyledi, anne ile bebek arasindaki yakinlasmayi da artirdigini ve bebek slingdeyken her isini yaptigini da soyledi. Bir de bebek buyunce yanda arkada filan da tasiyabiliyorsun simdi bizim icin en uygunu onde tasimak. Diger kangurular da bildigim kadariyla 3 ay sonra kullanilabiliyor. Umarim faydasi olmustur.