selam kizlar...
bende bugün yine bisey yok :) kizimin cikmaya hiiiic niyeti yok galiba. dün gece hizli bi yürüyüs yaptim. bugün küveti doldurup sicak suya girdim yine ayni yine ayni :) kac gündür de ahududuyapragi cayi iciyorum. gerci o sanci yapmiyomus rahim agzi kaslarini yumusatiyomus dogumdaki kesikleri falan da engelliyomus ama 34. haftadan sonra düzenli icmek gerekiyomus ben gec basladim tabi bakalim ise yaricak mi.
kaynanalardan dert yanmissiniz benim kac gündür acayip sinirlerim bozuk. kaynanami da kayinpederimi de elime verseler bi kasik suda bogarim herhalde. ilgisizligine hep ilgisizler simdiye kadar ne bisey aldilar ne de dogru düzgün arayip sordular hep bizim aramamizi bekliyolar.. biz aradigimizda da sanki ben sadece torununu tasiyan tasiyici anneymisim gibi hic nasilsin iyimisin diye sormadan bebege iyi bakin diyolar !!! annemle kardesim gelicek sali günü bende ona hic gelicekmisin ya da gel falan demedim cünkü annem burdayken ona ihtiyacim yok hele de herseye karismasina. annemler 4 gün oldu yazliktan döndüler evleri dipdibe bi hosgeldiniz napiyosunuz falan demediler. basini uzatsa görücek halbuki. dün babam bahcedeyken onlar da balkondalarmis babama da bi seslenmemisler hep kendilerine bekliyolar tavirlari neye anlamis degilim ama annem babam bu durumu hem kafalarina takiyo hem de üzülüyolar bende buna sinir oluyorum. annemlere dedim onlar bi mrb demekten acizlerse sizde hic onlara biz gidiyoruz allahismarladik falan demiceksiniz. kendilerini ezdirmelerini istemiyorum. haksiz miyim kizlar yaaa. cok doluyum cooook.
cokkk haklısın cnm.bu oğlan anaları babaları kendılerını bırsey sanıyorlar bzm analarımızda hep tatsızlık cıkmasın aman dıye alttan alıyorlar.bunu bana eşimin abısı bıle dedı. bıle hak verdı yanı.ınan benım bebegımede hıc ama hıcbırsey almadılar.en cok bu canımı skyr ınsan 5-10 mılyona nlr var heves eder alr nerde..ıste aramadı demesı dıye arada napyn falan bılıor bn bısı yapamasamda yapamadım demem maşallhın var sen hersını yapyrsn der bıde saolsun cok taktır eder benı:) eşim de farkında olacakkı bıgun patladı arayp sordgnz yok dıe.sımdı annm ynmda dıe rahat arayp sormuor annen varken benım kafam rahat olyr aklım kalmıor dıor.ey allaım ey..ramazan ramazan gıybet yaptırıyrlar bıze:))