2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cokkk haklısın cnm.bu oğlan anaları babaları kendılerını bırsey sanıyorlar bzm analarımızda hep tatsızlık cıkmasın aman dıye alttan alıyorlar.bunu bana eşimin abısı bıle dedı. bıle hak verdı yanı.ınan benım bebegımede hıc ama hıcbırsey almadılar.en cok bu canımı skyr ınsan 5-10 mılyona nlr var heves eder alr nerde..ıste aramadı demesı dıye arada napyn falan bılıor bn bısı yapamasamda yapamadım demem maşallhın var sen hersını yapyrsn der bıde saolsun cok taktır eder benı:) eşim de farkında olacakkı bıgun patladı arayp sordgnz yok dıe.sımdı annm ynmda dıe rahat arayp sormuor annen varken benım kafam rahat olyr aklım kalmıor dıor.ey allaım ey..ramazan ramazan gıybet yaptırıyrlar bıze:))

slm kızlar biz geldık sızı hep tlf dan takıp edıyodum ama bı turlu yazamadım kızım bugun 29 günlük oldu ılk doguran benmıyım merak edıyorum cok surprız bı dogum yaptım yazmıstım merdıvenden dustum dıye aynı gun dogum yaptım zorla dogurttular benı dogum hıkayemıde yazarım sıze ee ne var ne yok herkes ıyımı dogum yapan herkesı tebrık edıyorum kalanlarada kolay dogular dılıyorum cok özledım sızleri kızımın adı ÖYKÜ ZELAL bu arada

:) bebeklerımız toparlanınca gorusuruz tabı.ben calısan bırı deılım gayet rahat boş oturan bırıyım:) boş olan hergunumu eşimin yanına dukkana gıtmekle degerlendıyorum baska turlu vvakıt gecmıyor.10gundr annem yanımdada oylelıkle evdeym.evden hergun cıkmaya alıstgm ıcınde smdıde evde durmaktan sıkılıyorum:)bende 22sınde tekrar kontrole gtcem.gecen gttgmde 31 agustosa yaprz dedı doğumu.bnm doğumum bu haftalarda olacaktı ama bebegm SAT gore 2 hafta gerıde gözuktu son muaynemde.bn 15ınden sonra doğum beklerken doktor bıraz daha kalsın ıcerıde dedı.ıste boyle cnm beklıyoruz SAT a gore 41deyken doğumum olacaktabı 22sınde bakalım ne dıyecek belkıde one gelır bılemem.normal aslında en superı benım beklıcek gücümde kalmadı acıkcası.31ıne kdr açılmam olrsa yaparım olmazsa beklıyemıcem ınan:)

lohusalıkta hiç çekilmiyorlar....neyse paylaşırsan sende içini rahatlatırsın...benim de kayınvalidem dünle bugün bizdeydi..öğlen gitti..neyse dün ben bulaşıkları toparlerken o bebeği yatırmış...eşim bebek ağlayınca gitti baktı..tabi ben ikisinin konuşmalrını(kayınvalidemle eşim)duyuyorum mutfaktan..eşim diyoki :anne senmi yatırdın bu çocuğu ? kayınvelidemde :evet ben yatırdım ne oldu dyor? eşimde: bu yastık kafasının altına koyulurmu hiç diyor..kayınvalidemde : beli ağrımasın diye koydum diyor.....zavallı körpecik bebeğimin kafasının altına kocaman yastık koymuş..ben hiç yastık kullanmıyorum..sanırım 3-4 aylıkken kullanılcak...üstelik ben bebeğime çok çok ince parmak kalınlığında yastık aldım onu bile kullanmıyorum...zavallı bebeğimin dahada boynunu ağrtıcak....

Selam Guzel annisler, 42. Haftanin icinde olupta hala doguramayan bi tek benmiyim acaba??? :)))

Yeni dogumlar varsa tebrik ederim.
Kaynanalarida takmayin ya bosverin, gerci benimkiler simdi uzaktalar diye rahatim :))) bebek dogunca kisin gelip 1ay kalicaklarmis , bakalim neler olcak :))) bide benimkiler Cok yasli stresli bi donem olcak, ama bakalim belki vizelerini uzatamazlar

valla benimde annem ortuyor arada. sarip sarmaliyor ben aciorum. yada sadece ayaklarini. bu arada klima acmioruz biz. ev 2 cephe zaten ceyran yapiyor. klima soguktan ziyade banada dokunuyor. icerideki havayi kurutuyor cunku. yani soguktan degil ama soludugu havanin kalitesi acisindan zararli klima. bende athinadayim iste sicaktayiz bizde senin gibi. burasi dahada bayici

canım ben o siteyi açamadım.tekrar gönderirimisin? kanguru yada sling gibi birşey alıcam..ben facete göremedim bi daha bakayım hangi fotoda var?

Lascal Ltd | Lascal M1 Carrier

jnm yeni koydugum duvardaki fotolara bak orda var

hahahaha bende dogurmamistim daha bu siralar. bence sen 39. haftanin sonunda doguracaksin.

canim yaz dogum hikayenide. allah anali babali buyutsun kizini.

yok canım yine açılmıyor...ama facete tam net olmasada gördüm..nerden ve nekadara aldın? yenidoğan için kullanılıyor demekki? benim arkadaşım bana 1 tane verdi ama sanki büyüyünce kullanılcak gibi..bacak arası çok geniş...

Nabersiniz gecmise bakamadim fazla dogum yapan varsa hayirli olsun allah anali babali buyutsun:))Yaa benim kiz surekli emmek istiyir acaba normalmi annem de sen emzirirken yoruldugundan cok doyuramiyor karnini diyor hakli gibi ??? Siz ne dersiniz saatmi takip ediim yoksa istedikce veriimi zaten bir gogsumde dugumlenme var sagiyorum birinden emzirebiliyorum sadece aİlk zamanlar biraz alisana kadar zorluyor tabii :)) sizide okuyamiyorum neler yapiyorsunuz bebekler nasil gelisimlerinde neler oluyor kimler dogum yapti hic haberim yok zaman nasil geciyor anlamiyorum 2 gundur gundur gunduzde uyumayinca felegim sasti gerildim anneme daldim dun aksam qllahtan olgun karsiladi ama incittim onuda ( bugun daha fazla fikkat ettim uukuma davranislarima falan ama 10 gun sonra hersey daha iyi olacaktir )

iki gündür falan asagi tarafima asiri bir baski var,ikidebir idrarim geliyor sanki böyle idrar kesem patliycakmis gibi baski ve yanma oluyor sanki altima kaciricam duygusu geliyor.aradabir kasiklarima sanci giriyor.hatta dün öyle bir girdiki ta nefesimi kesti büküldüm,öylece kalakaldim 1 dk falan dogrulamadim.bu sancilara seviniyorum,hosuma gidiyor ne olacaksa olsun dogurmak istiyorum
offff offf

kızlar herkeze selam..biliyomusunuz doktor doğumun 16-31 ağustos arasında olucağını söyledi ve kardeşimin düğünüde 3 eylülde sizce gidebilirmiyim...aslında ben söylemiştim ya vajinusmus gibi bişeyim çatı muaynesi yaptıramadım doktorda nasıl normal doğum yapıcaksın dedi..ayrıca çocuğun başı 1 hafta önden gidiyo,şimdilik normal doğuma engel değil dedi..yani erkenden sezeryan olsamda düğüne yetişmeye çalışsam olurmu..çünkü bi çok arkadaş gibi çekip çekip yine sezeryan olmak istemiyorum..yani düğün şansımıda denemiş olurum..ne biliyim çocuğun kilosu 2 gün önce 2.800 dü..ne dersiniz bu duruma..yorumlarınızı bekliyorum...

beli agrımasın dıye yapmıs babannesı ne dusuncelı:) ay ınsan guluyor dımı tatlım.eşinde guzel kıbarca cvp vermıs sen bı laf desen kötu olurdun.mutfktn doğru dınlemek daha guzeldır emınım.bende suan sıkıntıdayım.eşim annem arasında kalıorum ck fena.eşim bazen uyandgnda sebepsz yere konusmz keyıfsz olr bugunde o gunlerden bırı annecımde huyuna henuz alısamadgndan ne oldgnu çözemıyor bnmlede konustg yok zaten eşimn sankı bısey olmsmu suan yerde yatmıs tv ızlıyor annemde oruclu oda yatmk ıstedı ama burda deılde gttı sıcak odada yattı gel desemde gelmedı ynnda rahat uzanamam dıor(eşim için).of arada kalmk stres bunlar doğumu tetıkleyen seylermı cnm?

eyeszay sende epidural normal doğum yapmıştın değilmi.ıkınmadan dolayı sendede hemoroid gibi bişey oluştumu merak ettim..bende dört gündür var ve hala geçmedi.

evet canım babannesi beli ağrımasın diye kafasına yastık koymuş..ne alakaysa bende eşim ve annem arasında kalmaktan korkuyordum..bi annemi bi eşimi tembihliyorum..yalnızken...annemin erken gelmesini istemedim..doğumdan 2gün önce gedli ..dünde gitti...birbirlerini yanlış anlıycak diye ödüm kopuyordu...stres doğumu tetikleyebilir..rahat olmaya çalış...

kızlar bebeklerinizi kaç saatte bir emziriyosunuz.uyurken uyandırıp emziriyomusunuz.uyandırması çok zor oluyo bunun bi tekniği var mı?

doğumumun 31 ıne sarkacagını bılseydım bnde bukdr erken gelmesını ıstemezdım.bundan 10gun oncesıne kadar yarın ıcın doğumum olacak sanıyordum.annem tam kararında gelmıs olacaktı.sımdı doğum bayramın 2.gunu daha 18gun var.bı 20gunde doğumdan sonra kalır:)kalsın annecüm senede 1gelıyor da arada kalmak zor ya

evet bende daha çok kalmasını istedim gerçi benim annemin ameliyatı var oyüzden döndü..biraz daha kalabilirdi..ama ben birbirlerini yanlış anlayıp kırılablirler diye korkuyordum...bu arada annenler salçayı yapmışmı?

domatesler doğranmış perşembeye falan süzulecekmıs:) mısır haslamıs kayınvalıdem borulce tertoru yollamıs bırde eşimn sevdg bı domates sosu var yemeklerın ynnda tursu gubu ekmek bandrdıgı ondan gondermıs.hee bıde karnım kadar karpuz :) annem cep telfnunu kayınvalıdede unutms ıftardan sonra yuruyus yapıp almy gıdıcez gıttımıde oturulur bu arada annene geçmıs olsun umarım sıkıntılı bır amelıyt olmıcaktr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…