selam kizlar...
bende bugün yine bisey yok :) kizimin cikmaya hiiiic niyeti yok galiba. dün gece hizli bi yürüyüs yaptim. bugün küveti doldurup sicak suya girdim yine ayni yine ayni :) kac gündür de ahududuyapragi cayi iciyorum. gerci o sanci yapmiyomus rahim agzi kaslarini yumusatiyomus dogumdaki kesikleri falan da engelliyomus ama 34. haftadan sonra düzenli icmek gerekiyomus ben gec basladim tabi bakalim ise yaricak mi.
kaynanalardan dert yanmissiniz benim kac gündür acayip sinirlerim bozuk. kaynanami da kayinpederimi de elime verseler bi kasik suda bogarim herhalde. ilgisizligine hep ilgisizler simdiye kadar ne bisey aldilar ne de dogru düzgün arayip sordular hep bizim aramamizi bekliyolar.. biz aradigimizda da sanki ben sadece torununu tasiyan tasiyici anneymisim gibi hic nasilsin iyimisin diye sormadan bebege iyi bakin diyolar !!! annemle kardesim gelicek sali günü bende ona hic gelicekmisin ya da gel falan demedim cünkü annem burdayken ona ihtiyacim yok hele de herseye karismasina. annemler 4 gün oldu yazliktan döndüler evleri dipdibe bi hosgeldiniz napiyosunuz falan demediler. basini uzatsa görücek halbuki. dün babam bahcedeyken onlar da balkondalarmis babama da bi seslenmemisler hep kendilerine bekliyolar tavirlari neye anlamis degilim ama annem babam bu durumu hem kafalarina takiyo hem de üzülüyolar bende buna sinir oluyorum. annemlere dedim onlar bi mrb demekten acizlerse sizde hic onlara biz gidiyoruz allahismarladik falan demiceksiniz. kendilerini ezdirmelerini istemiyorum. haksiz miyim kizlar yaaa. cok doluyum cooook.
sen nazillide ben aydın da 9 aydır aynı kaderi paylaşmışız anlaşılan :) neyse çok uzak değiliz bebekler biraz büyüsün görüşürz belki.
ben baştan beri normal doğum istiyorum, baya bi araştırdım, belki cahil cesaretidir ama şansımı sonuna kadar normalden yana denemek istiyorum. herkes yapıyorsa ben de yaparım, Allah bi kolaylık verir diyorum.
önümüzdeki cuma dr randevum var, ilk çatı muayenesi olacak, sanırım ondan sonra doğum şekli kesinleşecek. bakalım hakkımızda hayırlısı, doğum şekli konusunda çok da takıntılı olmamak lazım. son anda herşey değişebiliyor
evet evet bu mevzudan söz etmıstn.ınsanın hamılelıkte daha bi sınırlerı bozuluyor boyle aptal saptal dusuncesızlıklere.herbırseylerı gozume batar oldu benmde.bakalım baklava mevzusu gundeme gelecekmı ha hay kötü gelin ben yaptırmıcam baklava:) annem kayınvalıdemden gelmedı henuz onu beklıyorum 1saate gelır.bakalım ben yokken neler konustular orada.
daha ben basındayım bırde doğum olsn bak bakalım ozman nelere sınır olrm.yazarım sıze burdan :) kesın gereksız pimpirikleri sınırımı bozar aman ustunu örtun aman emsin falan boyle seylere sınırlenrm cok bykk ıhtımalle
cnm supersın valla.bende sarıp sarmalamktan yana deılım ama bakalım doğum olunca bılmıs buyuklern mudahalesyle bebeggımı nekdr kendı ıstedgm gıbı gıydrp bakabılcem.zaten aydın cok sıcak yok klıma açmayalım falan demeye basladı kayınvalıde dokunurmus carparmıs yahu klımanın altına tutmıcaz heralde cocuk sıcaktan isilik olur okdr sıcak burası.bakalım bz nasl buyutucez bebısı.bu arada face ısmın ne.yada link gondereblrmsn
canım ben o siteyi açamadım.tekrar gönderirimisin? kanguru yada sling gibi birşey alıcam..ben facete göremedim bi daha bakayım hangi fotoda var?
selam kizlar...
bende bugün yine bisey yok :) kizimin cikmaya hiiiic niyeti yok galiba. dün gece hizli bi yürüyüs yaptim. bugün küveti doldurup sicak suya girdim yine ayni yine ayni :) kac gündür de ahududuyapragi cayi iciyorum. gerci o sanci yapmiyomus rahim agzi kaslarini yumusatiyomus dogumdaki kesikleri falan da engelliyomus ama 34. haftadan sonra düzenli icmek gerekiyomus ben gec basladim tabi bakalim ise yaricak mi.
kaynanalardan dert yanmissiniz benim kac gündür acayip sinirlerim bozuk. kaynanami da kayinpederimi de elime verseler bi kasik suda bogarim herhalde. ilgisizligine hep ilgisizler simdiye kadar ne bisey aldilar ne de dogru düzgün arayip sordular hep bizim aramamizi bekliyolar.. biz aradigimizda da sanki ben sadece torununu tasiyan tasiyici anneymisim gibi hic nasilsin iyimisin diye sormadan bebege iyi bakin diyolar !!! annemle kardesim gelicek sali günü bende ona hic gelicekmisin ya da gel falan demedim cünkü annem burdayken ona ihtiyacim yok hele de herseye karismasina. annemler 4 gün oldu yazliktan döndüler evleri dipdibe bi hosgeldiniz napiyosunuz falan demediler. basini uzatsa görücek halbuki. dün babam bahcedeyken onlar da balkondalarmis babama da bi seslenmemisler hep kendilerine bekliyolar tavirlari neye anlamis degilim ama annem babam bu durumu hem kafalarina takiyo hem de üzülüyolar bende buna sinir oluyorum. annemlere dedim onlar bi mrb demekten acizlerse sizde hic onlara biz gidiyoruz allahismarladik falan demiceksiniz. kendilerini ezdirmelerini istemiyorum. haksiz miyim kizlar yaaa. cok doluyum cooook.
slm kızlar biz geldık sızı hep tlf dan takıp edıyodum ama bı turlu yazamadım kızım bugun 29 günlük oldu ılk doguran benmıyım merak edıyorum cok surprız bı dogum yaptım yazmıstım merdıvenden dustum dıye aynı gun dogum yaptım zorla dogurttular benı dogum hıkayemıde yazarım sıze ee ne var ne yok herkes ıyımı dogum yapan herkesı tebrık edıyorum kalanlarada kolay dogular dılıyorum cok özledım sızleri kızımın adı ÖYKÜ ZELAL bu arada
valla benimde annem ortuyor arada. sarip sarmaliyor ben aciorum. yada sadece ayaklarini. bu arada klima acmioruz biz. ev 2 cephe zaten ceyran yapiyor. klima soguktan ziyade banada dokunuyor. icerideki havayi kurutuyor cunku. yani soguktan degil ama soludugu havanin kalitesi acisindan zararli klima. bende athinadayim iste sicaktayiz bizde senin gibi. burasi dahada bayici
Lascal Ltd | Lascal M1 Carrier
jnm yeni koydugum duvardaki fotolara bak orda var
hahahaha bende dogurmamistim daha bu siralar. bence sen 39. haftanin sonunda doguracaksin.
canim yaz dogum hikayenide. allah anali babali buyutsun kizini.
lohusalıkta hiç çekilmiyorlar....neyse paylaşırsan sende içini rahatlatırsın...benim de kayınvalidem dünle bugün bizdeydi..öğlen gitti..neyse dün ben bulaşıkları toparlerken o bebeği yatırmış...eşim bebek ağlayınca gitti baktı..tabi ben ikisinin konuşmalrını(kayınvalidemle eşim)duyuyorum mutfaktan..eşim diyoki :anne senmi yatırdın bu çocuğu ? kayınvelidemde :evet ben yatırdım ne oldu dyor? eşimde: bu yastık kafasının altına koyulurmu hiç diyor..kayınvalidemde : beli ağrımasın diye koydum diyor.....zavallı körpecik bebeğimin kafasının altına kocaman yastık koymuş..ben hiç yastık kullanmıyorum..sanırım 3-4 aylıkken kullanılcak...üstelik ben bebeğime çok çok ince parmak kalınlığında yastık aldım onu bile kullanmıyorum...zavallı bebeğimin dahada boynunu ağrtıcak....
beli agrımasın dıye yapmıs babannesı ne dusuncelı:) ay ınsan guluyor dımı tatlım.eşinde guzel kıbarca cvp vermıs sen bı laf desen kötu olurdun.mutfktn doğru dınlemek daha guzeldır emınım.bende suan sıkıntıdayım.eşim annem arasında kalıorum ck fena.eşim bazen uyandgnda sebepsz yere konusmz keyıfsz olr bugunde o gunlerden bırı annecımde huyuna henuz alısamadgndan ne oldgnu çözemıyor bnmlede konustg yok zaten eşimn sankı bısey olmsmu suan yerde yatmıs tv ızlıyor annemde oruclu oda yatmk ıstedı ama burda deılde gttı sıcak odada yattı gel desemde gelmedı ynnda rahat uzanamam dıor(eşim için).of arada kalmk stres bunlar doğumu tetıkleyen seylermı cnm?
evet canım babannesi beli ağrımasın diye kafasına yastık koymuş..ne alakaysabende eşim ve annem arasında kalmaktan korkuyordum..bi annemi bi eşimi tembihliyorum..yalnızken...annemin erken gelmesini istemedim..doğumdan 2gün önce gedli ..dünde gitti...birbirlerini yanlış anlıycak diye ödüm kopuyordu...stres doğumu tetikleyebilir..rahat olmaya çalış...
doğumumun 31 ıne sarkacagını bılseydım bnde bukdr erken gelmesını ıstemezdım.bundan 10gun oncesıne kadar yarın ıcın doğumum olacak sanıyordum.annem tam kararında gelmıs olacaktı.sımdı doğum bayramın 2.gunu daha 18gun var.bı 20gunde doğumdan sonra kalır:)kalsın annecüm senede 1gelıyor da arada kalmak zor ya
evet bende daha çok kalmasını istedim gerçi benim annemin ameliyatı var oyüzden döndü..biraz daha kalabilirdi..ama ben birbirlerini yanlış anlayıp kırılablirler diye korkuyordum...bu arada annenler salçayı yapmışmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?