2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ne kadar güzel; yeni doğumlar olmuş.

Hepsi analı babalı büyüsün; sağlıkla...

Biz de yarın sabah 8 de sezaryene alınacağız.

İçimde boşluk duygusu var; herşey anlamsız geliyor.

Dün akşamdan beri bu duyguyla booooş boş dolanıyorum.

Lütfen dua edin benim için.
hayırlı kolay doğum olsun inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın canım. darısı bana perşembeye az kaldı. ama bugün ağrım vardı sabah hem de mide bulantım. bakalım biraz daha beklesin kızçem.

Benimde beklediğim melek nihayet geldi 4 kg 52 cm ama beni emmedi bende sütümü sağarak veriyorum tembel biraz memeyi beklemek istemedi hastanede hemşirenin zoruyla ağzına alıp hemen geri bırakıyordu.
Birde fazla tepindiği için canımı çok yakıyordu.
3 kişi uğraştığı halde inatla memeyi almadı benim oğlum sağarak idare ediyorum artık.:59:

allah anali babali buyutsun. ponpan varsa surekli sag canim mutlaka gelir. uyari verir.

Arkadaşlar, ben de 08.08.2011 günü rutin kontrol için gittiğimde apar topar sezeryana alındım, suyum kritik seviyenin baya bi altına düşmüş olduğu için (zaten takip ediliyordum bu yönden, çünkü bizim bebişin tek böbreği var ve bu onun için çok riskliydi:)) Böylece 08.08.2011 saat 11:27 de spinal anestezi ile 3070 gr 49 cm oğlumuz Kerem dünyaya geldi, hepinizin ellerinden öper:)

Allah analı babalı büyütsün...
Benimde beklediğim melek nihayet geldi 4 kg 52 cm ama beni emmedi bende sütümü sağarak veriyorum tembel biraz memeyi beklemek istemedi hastanede hemşirenin zoruyla ağzına alıp hemen geri bırakıyordu.
Birde fazla tepindiği için canımı çok yakıyordu.
3 kişi uğraştığı halde inatla memeyi almadı benim oğlum sağarak idare ediyorum artık.:59:

Benimkide inatla almıyo..Pompaylada azıcık geliyo:(

Sanırım paraz gününün rehaveti kimsecikler yok ortalıkta. Doğum yapmış olanlar bebişleriyle...Biz gün sayanlar da burama şu oldu aca ne ayy şimdi karnıma şööle oldu bu ne belirti die merakla araştırmada...Sonra da bebişlerimiz için telaşa düşeceğiz...Rabbim hepimize mis kokulu yavrularımıza kavuşmayı HAYIRLISIYLA nasip etsin. Her geçen gün onları daha da özlüyoruz.........:10:

ayy saatlerdir bakicam bakamadim. eva hanim bugun hic uyanmadi nerdeyse sasilacak gibi. artik gece beni uyutmaz. bakicam buna

hehe dur hemen heyecanlanma yahuu

hahahha gelir gelir acele etmeyin bol bol uyuyun:d

simdi dedigin sitelere bakicam jnm

ahh kuzum bnm nerelerdesin sen? sen eklemismiydun beni yuppoooo ama ben bulamadim seniii. canim bu kanguru cok guzel bir kanguru hemen koyulabiliyor. cok rahat bebekte cok sevdi. ne zaman aglasa ya kangruya aliyorum sabah gezdiriyorum. cok sicak bi zamansa gracoya koyuyorum. bak bu kangru

Lascal Ltd | Lascal M1 Carrier

operim canim bnm sende benim io=cin op. pamukcuk falan iyilesmis sevindim, sutunde cogalir istersen sen merak etme.

kuzum nerdesin sen. faceden yollamisin telini facede mesajlarim acilmio. ayy anlat nasildi dogum..??

canım kanguru linkini göndermişsin açamadım ama birazdan tekrar deniycem..çünkü bende kanguru yada şu bebek askıları varya ondan düşünüyorum..gerçi bebek askıları amerikada yasaklanmış...ben bu konuyu tekrar genelde paylaşayım...

kizlar gercekten agliyorum sinirlerim mahvoldu gene. bugun eva banyo yaptiktan sora baya uyumustu. bende kaldirdim gece uyumucak hemde meme veriyim diye. memeyi verdim altini degistirdim. sonra annem aldi gene gazi icin bilmemne. neyse yataga koydum aglamaya basladi. sora annem aldi gene herzamanki gibi gaz pozisyonuna koydu . o pozisyonda genelde aglamiyor ama o pozisyona ancak annem ve babasi getirebiliyor cunku ben aldigimda sut kokusundanmidir benim sesimdenmidir ne meme istiyor aglamaya basliyor. zaten o aglamaya baslayinca elim ayagima dolasiyor. annem hemen geliyor aliyor bebegi gaz pozisyonuna gene. 10 kerede gazi ciksa susuyor genelde o pozisyonda. sora ben alip emzirmeye calisiyorum memeyi kapamamaya basladi yada belki doyuyor istemiyor bilmiyorum. cok agliyor bende. sorada gelip annem aliyor gene. kendime butun guvenimi kaybettim. hastanede bitek ben bakiyordum hic aglamiyordu. kucagima alirken falan korkmuyordum tum guvenim gitti. alex bisey soler annem bisey soler. bikere gazi icin aldim gene duydu bende sut kokusunu kafasiyla kendini atiyordu cok korktum. artik kendi bebegime bakamiyorum gibi hissediyorum. cok moralim bozuk. hicde insanlari bikere uzsem icime bin kere dert olur annemede bisey soleyemiyorum cok mutlu cok hevesli diye. off

canım benim annemde sağolsun çok yardımcı oldu ama dün gitti moralim çok bozuldu..kızımla vakit geçirmeyi öğrenmem gerekecek...annemde elim ayağım olmuştu ama gidince zor oluyor..yani yavaş yavaş bebekle yalnız kalacak gibi görevleri sen üstüne almaya çalış..yoksa çok zor olcak ..birde annem gideceiğim özlerim diye sürekli bebek kucağındaydı...ve ben dün çok zorluk çektim..sürekli kucak istedi....bundan sonra alıştırabilirsem..yatınca almamaya alıştırcam...anneme okdar dedim dayanamadı aldı kucağına..

Benim aldığım model 3,75 TL tatlım. normalde 2 haftadan önce teslim etmiyormuş ama tatile gideceği için biraz hızlandırdı. Şimdi tatilde zaten. Dönsün biraz daha sipariş vereceğim. :)

Tatlım bu ayak çerçeve nette benim de çok hoşuma gitti sonra yakından gördüm pek beğenmedim. Beğenmeme sebebim; arka tarafı dolgun değil boş. Magnetli değil, küçük plastik bir ayaklığı var ve kapanmıyor olması.

Off canım yaaa sende amma çektin ya şu doğum sonrası :( Gerçi tüm bunlara rağmen tüm resimlerinde harika görünüyorsun :))

Ya ben de şimdiden hamileliği özleyeceğimi hissediyorum :))) Tatlım ben iyiyim hemoroidim hariç. O da tam ufalıyordu ki tekrar bir tane daha çıktı. Neyseki çok dayanılmaz değil. Normal doğum yapmak istediğim için heyecan içindeyim. heran herşey olabilir diye bekliyorum. İGerçi umarım haftaya cumartesiye kadar gelmez bebiş çinmkü doktorum tatilde :)))

Ben unnado, limango kids, e- bebek, gittigidiyor ve sahibinden.com ditelerini kullanıyorum. Malum amazon tr ye hizmet vermiyor

Tatlım hayırlı olsun. Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.:nazar::nazar::nazar:

Canım bir sorun ıolacağını sanmıyorum ama ben yinede kendisine bir sorayım yarın. Sonra sana özelden msj atarım.

Evet canım ya dr. banada aynısını söyledi. İç basınç neden oluyormuş.Benim işlk 15 gün önce çıktı dr. um krem ve fitil verdi ama fitili kullanamadım. :Gastroenterelog da zorlama dedi. Ne güzel çok küçülmüştü ki dün 1 tane daha çıktı. O sızlıyor. :((( İlki 1. gün kanamıştı o kanama sonucunda gerginliği gitmişti ama şuan bu kanayacak gibi görün müyor.

Proctolog kullnıyorum ben de canım sabah 1 akşam 1 defa sürüyorum açıkçası dr. verdiğine göre faydası zararından fazladır diye düşünüyorum. Doğumda ( normal) tamamen pörtleyebiliyormuş ama sonra çom uzun sürmeden toparlıyormuş.

Tatlım benim doktorum engel tanımıyor valla. ileri değil sorgulamadan direkt hemoroisin normal için engel olmadığınıo söyledi. Gerçi ben de normal istediğim için sorun yok. Canım gastroenterelog hamilelerede fitil için çok da zorunlu değil demişti. Çok kanarsa problem olurmuş. Ancak o durumda cerrahi müdehale gerekebilirmiş.

Benim doktorumda aynısını söylüyor tatlım. Hatyta benim hasta danışmanım doğum öncesi ciddi hemoroid sıkıntısı yaşamasına rağmen normal doğum yapmış. neredeyse tüm makat dışa dönmüşl gibi şişmiş. 1 hafta biraz ağrı yaşadım tabi hatta oturamadım bile ama sonra geçti diyor.

Tatlım niye bu acele? daha 37 haftalık gebesin. 38 hafta tam dolmadan ( 38+ 6) term gebe sayılmıyorsun biliyorsun. ,Aman bırak ne güzel dursun bebiş. Zamanı gelince çıkar o annesi :)))

Çok ağrın olmuyordur memede umarım canım ya. şu tüm zorluklara rağmen poz,t,if olabilmek! annelik böyle birşey sanırım. :)))

canım bunu dediğin iyi oldu..tabi ben görmediğim için çok hoşuma gitti..sen birebir gördün yani? ben en iyisi gözümle görerek..elimle tutarak alayım :D

Doğum yapan arkadaşlarım hayırlı uğurlu olsun ve artık sıra bize gelsin,her yerim ağırıyor dün de hafif sancılar vardı bakalım bugün bir gelişme olacak mı öffff...
hayırlı pazarlar herkeseeee

kızlar ben bebeğimi taşımak için bunlardan düşünüyordum ama dün araştırdım nette amerikada yasaklanmış..daha önce çok faydalı olduğunu duymuştum..şimdi amerikada toplanıyormuş..ben almak istiyordum..bi fikriniz varmı? yada kullanan? bilgilerinizi bekliyorum.. $babysling[1].jpg $sling[1].jpg

sabah sabah sinirden ağladım.halada yazarken ağlamak gelıyor.bnm dambur dumbur kayınvalıde ve kayınpeder canımı sktılar.bnde snırımı annemden ckrdm yıne of..bırkaç gun once salça yapmaktan söz acıldı bzm kendı memleketmzde boyle bırsey yok kayınvalıde sızede yapayım dedı anneme neyse kayınpeder sabah apartman altına gelmıs annemı almaya.nurdan (kaynvalıdem) oruçlu sen gel de domateslerı doğrayın(anneme dıyor).yahu madem boyle bısey var onceden soylesınler ben bgn halsizim kımıldayamıyorum annemı almakta ne demek.anneme soylendım bnde ısterıstemez sınırım ondan cıktı.sağ kasığım agrıdan sızlıyor cok.sınırden heralde gecede agrıyordu bırde

günaydın herkese;doğum yapan arkadaşlar gözünüzaydın,rabbim sağlık versin bebişlerinize,bizim içinde koklayın sarın bebişlerinizi...sabah yürüyüş yaptım,ılık bir duş aldım bekliyorum,bide telefonum susmuyor,azıcaık geç açsam hastanedemisin yoksa bişeymi oldu diye sorular başlıyo,ben ise bugün bi tuhafım,hem doğsun istiyorum biran önce hemde dışarı çıkınca sanki bebeğimle ayrılacakmışız aramızdaki o özel bağ kopacakmış gibi geliyor,ayy ne biliyim böyle işte yaa...

sabah sabah sinirden ağladım.halada yazarken ağlamak gelıyor.bnm dambur dumbur kayınvalıde ve kayınpeder canımı sktılar.bnde snırımı annemden ckrdm yıne of..bırkaç gun once salça yapmaktan söz acıldı bzm kendı memleketmzde boyle bırsey yok kayınvalıde sızede yapayım dedı anneme neyse kayınpeder sabah apartman altına gelmıs annemı almaya.nurdan (kaynvalıdem) oruçlu sen gel de domateslerı doğrayın(anneme dıyor).yahu madem boyle bısey var onceden soylesınler ben bgn halsizim kımıldayamıyorum annemı almakta ne demek.anneme soylendım bnde ısterıstemez sınırım ondan cıktı.sağ kasığım agrıdan sızlıyor cok.sınırden heralde gecede agrıyordu bırde

offf ya..kayınvalidende benim kayınvalideyi görüyorum...kayınvaliden size salça yapayım diyerekten annene yaptırmaya çalışıyorlar...benim annem dün gitti çok üzüldüm ama en azından bu tür şeylerden kurtuldu kadın...benim kayınvalidede bana yada anneme..sen şunu güzel yapıyosun yap..bunu güzel yapıyosun yap deyip iş yaptırtıyor...yani dün hatta bana ( çok saçma ama) sen bulaşık makinesini güzel diziyosun diz dedi..gerçi benim evim ve zaten ben dizmeye başlamıştım...ama böyle milleti aferin delisi yapmış...çok güzel kullanıyor...hatta ben bazen bildiğimide ben bilemiyorum yapamıyorum diyorum ..çünkü elini veren kolunu kaptırıyor...

ayy canım;üzme kendini,bazen bende diyorum nasıl bu kadar düşüncesiz olabiliyolar diye,bizimki uzakta allahtan ama ilgisizliği çok canımı sıkıyor,ne aramak ne sormak var,bu sıcak havalarda yazlık biyere mi gitsem acaba bi evmi bulsam sahil kenarında 1,2 haftalık diyor,doğuma falan geleceği yok,bebek mevlüdü için 1 hafta önceden haber verin geleyim diyor ,annemse kadıncağız herşeyimde yanımda...

kızlar ben bebeğimi taşımak için bunlardan düşünüyordum ama dün araştırdım nette amerikada yasaklanmış..daha önce çok faydalı olduğunu duymuştum..şimdi amerikada toplanıyormuş..ben almak istiyordum..bi fikriniz varmı? yada kullanan? bilgilerinizi bekliyorum..Eki Görüntüle 240486 Eki Görüntüle 240485

Ben sling'i kullaniyorum. Biizm bebek erken dogdugundan biraz kucuk icine ince bir sunger koyduk oyle tasiyoruz, pratik.

Umarim sinir durumlari hafiflemis hatta gecmistir. Simdiden sakin olmak lazim cunku dogum sonrasi insan cok hassaslasip ota, .....oka aglayabiliyor.

Arkadaşlar salı sabahı bebişime bende kavuştum..Minnacık bi oğlum oldu...Bugün 4. gün ve hala sütüm yok:(( Sizlerin ne zaman geldi...İçim parçalanıyo ve mama vermek zorunda kalıyorum....sizde durumlar nasıl??

Gozunuzaydin, gule gule buyutun.

Arkadaşlar, ben de 08.08.2011 günü rutin kontrol için gittiğimde apar topar sezeryana alındım, suyum kritik seviyenin baya bi altına düşmüş olduğu için (zaten takip ediliyordum bu yönden, çünkü bizim bebişin tek böbreği var ve bu onun için çok riskliydi:)) Böylece 08.08.2011 saat 11:27 de spinal anestezi ile 3070 gr 49 cm oğlumuz Kerem dünyaya geldi, hepinizin ellerinden öper:)

selam kızlaar nasılsınız biz iyi diyelim iyi olalım gögüs uclarım iflas etti bir mememde düğümlenme oldu pompamı kullanamadım sütüm gelmedi falan filaaa ün kızımı bugun sarılık testi için hastaneye götürdük tekrar şükür iyi çıktı sonucumuz
dikişlerimde acayip agrı sıszı yanma oluyor
ama herşeye ragmen muhteşşem bişey yavruma kavuşmuş olmak :))
sistemi tam oturtamadım en kısa zamanda yine girerim :))

Dugumlenme icin dusta sicak su masaji cok iyi geliyor, tavsiye ederim, gecmis olsun. Sarilgin gecmesine de sevindim.

Selam kızlar bugün 1:30 da minik kızıma kavuştum. Biraz ani oldu suyum geldi bizim kız kakasini yapmış içerde o yüzden acil sezeryana alındım:((( normal beklerken böyle oldu birde kordon iki kere boynuna dolanmış, neyseki şimdi ikimizde iyiyiz.

Gozunuzaydin, gule gule buyutun bebisinizi...
Kızlar okuaymıyorum geçmişi yazıp çıkıxam hemen.Dün sabah 10.09 da kızımız dünyaya geldi:emir_bebek: USG den farklı olarak 3270gr(usg de 2900 demişlerdi) 47 cm di...Bu sabahda evimize geldik.Benden kaynaklı sebeplerle biraz zor bir postop dönem geçiriyorum,ağrı sızı...Ama şükürler olsun zeynebim sağlıklı şimdi anneannesinin kucağında:)

Gozunuzaydin gule gule buyutun Zeynebinizi....

benim oğluşumda doğduuu :nazar: 11 ağustos günü genel anestezi ile geldi Kerem bey..3100 kilo şu an emdik yanımda uyuyo.ilk gün süt sorunum oldu göğüs ucu olmadığı için ama silikon göğüs ucu ile başardık emmeyi :46: aynı bana benziooooooo :9:

Gozunuzaydin, gule gule buyutun Kerem Bebegi....

Ben sling'i kullaniyorum. Biizm bebek erken dogdugundan biraz kucuk icine ince bir sunger koyduk oyle tasiyoruz, pratik.

Umarim sinir durumlari hafiflemis hatta gecmistir. Simdiden sakin olmak lazim cunku dogum sonrasi insan cok hassaslasip ota, .....oka aglayabiliyor.

Dugumlenme icin dusta sicak su masaji cok iyi geliyor, tavsiye ederim, gecmis olsun. Sarilgin gecmesine de sevindim.

Gozunuzaydin, gule gule buyutun bebisinizi...

Gozunuzaydin gule gule buyutun Zeynebinizi....

Gozunuzaydin, gule gule buyutun Kerem Bebegi....

ozman sana epy sorum olcak...bu bebektemi aldın ? yoksa daha öncemi kullandın? nerden ve nekadara aldın? kullanışlımı? kaç aya kadar kullanılıyor...şimdiden teşekkürler...:71:

Arkadaslar Merhaba,

Bebekte burun tikanikligina ne verdi doktorunuz?
Biz bebege kisa kollu body ve corap giydiriyoruz. Cereyanda da birakmiyoruz ama burnu tikandi!!! Bazen burnundan ve agzindan sut geliyor, ondan mi tikandi diye dr.a goturduk, iyi sorun yok dedi! Bir burun damlasi verdi ise yaramadi, burun aspiratoru de biizm minik kizin burnuna buyuk geliyor! Otri Bebenin burun aspriratoru daha kucukmus simdi onu ariyoruz. Geceleri daha da hirli bir ses geliyor yarin yine dr.a goturecegiz sanirim, siz de boyle bir sey oldu mu? Bir de bebeklerinize ne giydiriyorsunuz? Pencere acik mi, klima kullanan var mi? Dr. klimayi 26-28 derecede tutabilirsiniz dedi ama bir sure sonra soguk oluyor o yuzden penceriyi acmayi tercih ediyorum, siz de durumlar nasil?

Dogum yapan arkadaslar, gozunuzaydin.

Dogum yapacak arkadaslar, darisi size insallah.

Arkadaslar Merhaba,

Biz bebege kisa kollu body ve corap giydiriyoruz. Cereyanda da birakmiyoruz ama burnu tikandi!!! Bazen burnundan ve agzindan sut geliyor, ondan mi tikandi diye dr.a goturduk, iyi sorun yok dedi! Bir burun damlasi verdi ise yaramadi, burun aspiratoru de biizm minik kizin burnuna buyuk geliyor! Otri Bebenin burun aspriratoru daha kucukmus simdi onu ariyoruz. Geceleri daha da hirli bir ses geliyor yarin yine dr.a goturecegiz sanirim, siz de boyle bir sey oldu mu? Bir de bebeklerinize ne giydiriyorsunuz? Pencere acik mi, klima kullanan var mi? Dr. klimayi 26-28 derecede tutabilirsiniz dedi ama bir sure sonra soguk oluyor o yuzden penceriyi acmayi tercih ediyorum, siz de durumlar nasil?

ben de sana demıstım sanırım leylant hanımn ıyı oldgnu cok yogun odgnu da.cok guzel gununu almıssın cnm sımdıden hayırlı olsun.ben NYSA kadın doğum a yalçın eroğluna gdyrm.sen mı ıstedın sezaryan doktormu oyle olmasnı ıstedı?

ikinci bebeğim benim ilki sezeryan olduğu için ıkıncı mecburen sezeryan ..:18:
cok yoğun Leylant hanım evet ama araya aldı bizi ..
yarın öğleye doğru kavusmus olucaz muhtemelen yavrumuza..
darısı başına :34:

Arkadaslar Merhaba,

canım biz daha burun tıkanıklığı yaşamadan hastaneden çıkarken dr. physiologica gifrer diye burun ve göz temizleyicisi verdi..biz 1 hafta sonra kullnmaya başladık..demekki her bebekte olabilir diye düşündüm..gerçi çok faydası olmadı gibi....ama çokta sorunda yaşamıyoruz..

ben kolay atlattım sanırım hemen 1buçuk saat içinde ayıldım ama meme ucum olmadığı için emme sıkıntısı çok yaşadık neredeyse tüm hemşireler sıktı memişlerimi :5: sonunda silikon uçla başladık emdikçe çoğaldı sütüm Allaha şükür :54: ama daha tuvalate çıkamadım gaz çıkıo ama tuvalet olmuoo :25: var mı acaba benim gibi 4. gün tuvalate çıkamayan?

Been...5 miydi 6 mıydı ben çıktığımda...ama hep sulu gıdalar yediğimiz için olabilir. Sonunda tuvalete çıkılıyor merak etme. Allah yardımcın olsun.

Back